|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
16.2.2009 12:17:39   
spelka12
Slikca bo jutri, ko delam CB. Do sedaj so ble še bolj šibke črtice, pa še zanič telefon imam, digitalca pa še nisem čist osvojilauser posted image .
AMpak morm rečt, da je bil od vseh testov najslabši first sign. Črtica res komaj vidna, enega sem dobila čist počenega user posted image . Čez CB jih res ni.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
16.2.2009 12:18:35   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Nisem zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo venuser posted image . Da presekam tale črni februar.

Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano)user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
16.2.2009 12:21:03   
blanč
Čestitke špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.2.2009 12:26:49   
miska73
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii špelkec moj (za zdaj še neuradno) noseči user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.2.2009 12:29:30   
mismis

Nisem zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo venuser posted image . Da presekam tale črni februar.

Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano)user posted image user posted image

Špelka čestitke user posted image user posted image user posted image  lepo in mirno nosečnost ti želim, pa seveda brez slabosti.

Upam, da si s tem presekala tudi vse slabe novičke teh dveh mesecev.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.2.2009 12:33:10   
spelka12
mišmiš močno upam, ker se mi srček res trga ob slabih novicah. Mam kar slabo vest zaradi ostalih. Zakaj ravno jaz. Sem ful vesela ampak ......user posted image .
slabosti so pa že tu user posted image . Pa hiperca tudi. Ni nič boljš, kvečjem na slabše gre. Bom spet reškotu pojamrala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.2.2009 12:40:06   
sayuri
Hito ticker naštimat spelca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.2.2009 12:41:15   
spelka12
Ne upam user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.2.2009 12:48:56   
mismis

mišmiš močno upam, ker se mi srček res trga ob slabih novicah. Mam kar slabo vest zaradi ostalih. Zakaj ravno jaz. Sem ful vesela ampak ......user posted image .
slabosti so pa že tu user posted image . Pa hiperca tudi. Ni nič boljš, kvečjem na slabše gre. Bom spet reškotu pojamrala.

nič slabe vesti imeti, tudi tebi ni bilo lahko do sedaj. Tudi ti si zaslužiš srečo ravno tako kot ostale. Tokrat si pač ti na vrsti, naslednjič bom pa jaz ali pa katera druga.

Sedaj pa hitro slabo voljo na stran in se veseliti in to je ukaz...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.2.2009 12:50:09   
mojsonček

ŠPELČI upam, da bo tvoj presek kaj koristil user posted image user posted image  in bodo tudi ostale novičke lepše kot so ble do zdaj... vsi znaki pa itak dobrodošli, tud s hiperco (sam ne prehudo), glavno, da bo jutri lep + na CB... tickerček pa lahko še mal počaka a ne, za to ni nikol prepozn

SAYURI... vsakič sta lepša user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.2.2009 12:51:03   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

nič slabe vesti imeti, tudi tebi ni bilo lahko do sedaj. Tudi ti si zaslužiš srečo ravno tako kot ostale. Tokrat si pač ti na vrsti, naslednjič bom pa jaz ali pa katera druga.

Sedaj pa hitro slabo voljo na stran in se veseliti in to je ukaz...

Se podpišem

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.2.2009 12:52:03   
sonček85
Špelka:še tukaj čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.2.2009 13:22:50   
Anonimen
gigi, itak je škoda vseh besed in objemov, ker itak ne pomagajo. Ampak vseeno user posted image user posted image
mateja_goljev, bravo, čestitam!!user posted image   user posted image   user posted image   Vsaj ena dobra novica. user posted image

sayuri, joj, kakšna lepa dvojčka. user posted image user posted image user posted image  Sta si čisto podobna!!!

špelka, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image    user posted image    user posted image   user posted image    user posted image    user posted image  Lepo čuvaj sebe in user posted image .

fargi, kaj naj ti rečem?? user posted image     user posted image     user posted image     user posted image  Čutim s tabo in te objemam. user posted image

(odgovor članu lana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.2.2009 13:32:35   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou pupike in Kruce.

Cvetka moja draga presrečna sem, da vam je ratalo. čestitam iz srca in ti želim lepo in mirno nosečnost user posted image

Fargi user posted image  žal mi je srčica. Držim pestke, da bo naslednjič ratalo.

Obi vse moji misli so danes pri tebi. user posted image user posted image user posted image

Kaj več kot toliko nisem prebrala...držim pestke za vsako od vas user posted image

Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je...

Malo se bom odklopila. Hvala prav vsem za navijanje.

Rada vas imam

Špelka in ostale trepetalke držim pestke, da vam rata.

gigi1, srčica žal mi je... Sploh ne vem kaj naj rečem...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.2.2009 13:38:53   
Abra
Sayuri, kako sta luštna! Pa že tko velika user posted image

Gigi, sej ne morem verjet user posted image ma sranje, no. pa res ne vem več, kam je šel un moj filing user posted image jaz vseeno še ne bom obupala, imaš eno pikico in se plusek lahko še vedno pojavi. Res, močno navijam, da še ni vsega konec. Pri tebi je tko vedno vse bolj pozno, tudi plusek!

Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiii!! Zdaj boš pa res cartala user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je s Shuko?? jaz nč ne vem user posted image

Fargesia, objemček tudi zate user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.2.2009 13:41:02   
lana08
Špelka čestitam user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.2.2009 13:43:19   
T1979
user posted image gigi srčica user posted image .

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.2.2009 13:45:45   
T1979
Špelka skačem od veselja, pa to je sjuper djuper. Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. user posted image  user posted image  user posted image  Ej super sta to z atom in tvojim zrihtala, aja pa Čedo. Le komu bo dete podobno.user posted image  user posted image  user posted image

Lepo nosečnost ti želim in da bo sve tako kot mora biti. Vse dobro ti želim.

user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.2.2009 13:51:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Se,kako si mi kaj ti prekmurka?

O, Bumika - pa ideeee. Vesela za mojo špelinkico, pa hkrati žalostna za ostale princeske...

Si tij kaj boljše? San bijla gnjes v Maksimusi, pa san se spomnila na tebe, pa najino žeee tak dugo načrtovano kavico. Na žalost san bijla zgučana s kolegicami, ampak sem se pa odločila, ka de ta kava čimprle padla! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.2.2009 13:52:09 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.2.2009 13:51:38   
MBT1979
Špelka, tudi od mene ISKRENE ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.2.2009 13:53:11   
orka
spelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čestitke še z moje strani in močno držim pestke, da tokrat ostaneš do konca user posted image .

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.2.2009 14:07:28   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Špelka,kar pozitivno.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
16.2.2009 14:09:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro...vam sporočam, da imam že od včeraj izcedek, tak da je tole konec...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne nouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.2.2009 14:10:06   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Niti do kave mi ni, hvala...ta moj hrbet, ki verjetno ni moj, saj moj ne boli nikoli tako močno, toliko časa,....
Mismis draga, boli in boli, hvala ker se vedno spomniš name 
Lučka, ojla
Gigi, kako si?
Trepetalke mislim na vas

...joj šele zdej sem vidla da imaš ti parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
16.2.2009 14:12:25   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou pupike in Kruce.

Cvetka moja draga presrečna sem, da vam je ratalo. čestitam iz srca in ti želim lepo in mirno nosečnost user posted image

Fargi user posted image  žal mi je srčica. Držim pestke, da bo naslednjič ratalo.

Obi vse moji misli so danes pri tebi. user posted image user posted image user posted image

Kaj več kot toliko nisem prebrala...držim pestke za vsako od vas user posted image

Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je...

Malo se bom odklopila. Hvala prav vsem za navijanje.

Rada vas imam

Špelka in ostale trepetalke držim pestke, da vam rata.

user posted image jaz te morem sam objet

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?