Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:17:39
|
|
|
|
spelka12
|
Slikca bo jutri, ko delam CB. Do sedaj so ble še bolj šibke črtice, pa še zanič telefon imam, digitalca pa še nisem čist osvojila . AMpak morm rečt, da je bil od vseh testov najslabši first sign. Črtica res komaj vidna, enega sem dobila čist počenega . Čez CB jih res ni.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:18:35
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Nisem zdržala Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo ven . Da presekam tale črni februar. Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:21:03
|
|
|
|
blanč
|
Čestitke špelka
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:26:49
|
|
|
|
miska73
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii špelkec moj (za zdaj še neuradno) noseči
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:29:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Nisem zdržala Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo ven . Da presekam tale črni februar. Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano) Špelka čestitke lepo in mirno nosečnost ti želim, pa seveda brez slabosti. Upam, da si s tem presekala tudi vse slabe novičke teh dveh mesecev.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:33:10
|
|
|
|
spelka12
|
mišmiš močno upam, ker se mi srček res trga ob slabih novicah. Mam kar slabo vest zaradi ostalih. Zakaj ravno jaz. Sem ful vesela ampak ...... . slabosti so pa že tu . Pa hiperca tudi. Ni nič boljš, kvečjem na slabše gre. Bom spet reškotu pojamrala.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:40:06
|
|
|
|
sayuri
|
Hito ticker naštimat spelca
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:41:15
|
|
|
|
spelka12
|
Ne upam .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:48:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 mišmiš močno upam, ker se mi srček res trga ob slabih novicah. Mam kar slabo vest zaradi ostalih. Zakaj ravno jaz. Sem ful vesela ampak ...... . slabosti so pa že tu . Pa hiperca tudi. Ni nič boljš, kvečjem na slabše gre. Bom spet reškotu pojamrala. nič slabe vesti imeti, tudi tebi ni bilo lahko do sedaj. Tudi ti si zaslužiš srečo ravno tako kot ostale. Tokrat si pač ti na vrsti, naslednjič bom pa jaz ali pa katera druga. Sedaj pa hitro slabo voljo na stran in se veseliti in to je ukaz...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:50:09
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ne upam . ŠPELČI upam, da bo tvoj presek kaj koristil in bodo tudi ostale novičke lepše kot so ble do zdaj... vsi znaki pa itak dobrodošli, tud s hiperco (sam ne prehudo), glavno, da bo jutri lep + na CB... tickerček pa lahko še mal počaka a ne, za to ni nikol prepozn SAYURI... vsakič sta lepša
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:51:03
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 mišmiš močno upam, ker se mi srček res trga ob slabih novicah. Mam kar slabo vest zaradi ostalih. Zakaj ravno jaz. Sem ful vesela ampak ...... . slabosti so pa že tu . Pa hiperca tudi. Ni nič boljš, kvečjem na slabše gre. Bom spet reškotu pojamrala. nič slabe vesti imeti, tudi tebi ni bilo lahko do sedaj. Tudi ti si zaslužiš srečo ravno tako kot ostale. Tokrat si pač ti na vrsti, naslednjič bom pa jaz ali pa katera druga. Sedaj pa hitro slabo voljo na stran in se veseliti in to je ukaz... Se podpišem
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:52:03
|
|
|
|
sonček85
|
Špelka:še tukaj čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:22:50
|
|
|
|
Anonimen
|
gigi, itak je škoda vseh besed in objemov, ker itak ne pomagajo. Ampak vseeno mateja_goljev, bravo, čestitam!! Vsaj ena dobra novica. sayuri, joj, kakšna lepa dvojčka. Sta si čisto podobna!!! špelka, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepo čuvaj sebe in . fargi, kaj naj ti rečem?? Čutim s tabo in te objemam.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:32:35
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou pupike in Kruce. Cvetka moja draga presrečna sem, da vam je ratalo. čestitam iz srca in ti želim lepo in mirno nosečnost Fargi žal mi je srčica. Držim pestke, da bo naslednjič ratalo. Obi vse moji misli so danes pri tebi. Kaj več kot toliko nisem prebrala...držim pestke za vsako od vas Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je... Malo se bom odklopila. Hvala prav vsem za navijanje. Rada vas imam Špelka in ostale trepetalke držim pestke, da vam rata. gigi1, srčica žal mi je... Sploh ne vem kaj naj rečem...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:38:53
|
|
|
|
Abra
|
Sayuri, kako sta luštna! Pa že tko velika Gigi, sej ne morem verjet ma sranje, no. pa res ne vem več, kam je šel un moj filing jaz vseeno še ne bom obupala, imaš eno pikico in se plusek lahko še vedno pojavi. Res, močno navijam, da še ni vsega konec. Pri tebi je tko vedno vse bolj pozno, tudi plusek! Špelka jupiiiii!! Zdaj boš pa res cartala Kaj pa je s Shuko?? jaz nč ne vem Fargesia, objemček tudi zate
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:41:02
|
|
|
|
lana08
|
Špelka čestitam
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:43:19
|
|
|
|
T1979
|
gigi srčica .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:45:45
|
|
|
|
T1979
|
Špelka skačem od veselja, pa to je sjuper djuper. Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ej super sta to z atom in tvojim zrihtala, aja pa Čedo. Le komu bo dete podobno. Lepo nosečnost ti želim in da bo sve tako kot mora biti. Vse dobro ti želim.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:51:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Se,kako si mi kaj ti prekmurka? O, Bumika - pa ideeee. Vesela za mojo špelinkico, pa hkrati žalostna za ostale princeske... Si tij kaj boljše? San bijla gnjes v Maksimusi, pa san se spomnila na tebe, pa najino žeee tak dugo načrtovano kavico. Na žalost san bijla zgučana s kolegicami, ampak sem se pa odločila, ka de ta kava čimprle padla!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.2.2009 13:52:09 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:51:38
|
|
|
|
MBT1979
|
Špelka, tudi od mene ISKRENE ČESTITKE!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 13:53:11
|
|
|
|
orka
|
spelka in čestitke še z moje strani in močno držim pestke, da tokrat ostaneš do konca .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:07:28
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ne upam . Špelka,kar pozitivno.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:09:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro...vam sporočam, da imam že od včeraj izcedek, tak da je tole konec... pa ne no
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:10:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Niti do kave mi ni, hvala...ta moj hrbet, ki verjetno ni moj, saj moj ne boli nikoli tako močno, toliko časa,.... Mismis draga, boli in boli, hvala ker se vedno spomniš name Lučka, ojla Gigi, kako si? Trepetalke mislim na vas ...joj šele zdej sem vidla da imaš ti parček
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:12:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou pupike in Kruce. Cvetka moja draga presrečna sem, da vam je ratalo. čestitam iz srca in ti želim lepo in mirno nosečnost Fargi žal mi je srčica. Držim pestke, da bo naslednjič ratalo. Obi vse moji misli so danes pri tebi. Kaj več kot toliko nisem prebrala...držim pestke za vsako od vas Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je... Malo se bom odklopila. Hvala prav vsem za navijanje. Rada vas imam Špelka in ostale trepetalke držim pestke, da vam rata. jaz te morem sam objet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?