|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
15.2.2009 18:13:32   
n74
lu33-jaz sem tudi s suprefaktor začela par dni pred menstr, pa se mi je tudi zdelo da se bo glih kar vlila. Potem mi jo je pa suprefakt še zamaknil za par dni.
naska-seveda bomo navijale zate
TI1979-bemti za minus, kaj pa krvni test, če se še ni vlila tečka?
kozica-bravo za valentinovo celico. To mora biti taprav datum za uspeh
loremi-navijamo za lepe folikelčke jutri
cukica-bravo za dva

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
15.2.2009 18:15:32   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: n74

miška73- sem že prej probala to prej, se mi je zdelo, da je to taprava tipka, pa ni uspelo. Zdaj bom pisala po delih. Aja, mirno roko zvečer ti želim, pa da folikelčki lepo dozorijo do torka.

Meni ponavadi uspeva na ta način.
Lahko pa si delaš varnostno kopijo preden stisneš "Potrdi".

Pa hvala za lepe želje.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
15.2.2009 18:22:59   
n74
arneja - jaz sem tudi pri Rešu, sedaj imam dipherline in tri enote menopurja. Pri prehrani sem se kar držala dober mesec je od tega, seveda z manjšimi pregrehami. Od cukra uporabljam med ali suho sadje. Pri beli moki je težje, ker jo je povsod nekaj, tudi v bio kosmičih, pa v polnozrnatem kruhu (razen v tistem kislem). Pa kdaj kakšen navaden jogurt pojem, čeprav bi morala črtati vse mlečne izdelke, pa s kakšno solato iz picerije se pregrešim (preliv, sir, šunka med drugim) in seveda z ocvrtimi kalamari. Sem pa sedaj vsaj poskusila drugačno hrano, ki jo mogoče drugače ne bi (sojino mleko, tofu, kalčki, šitake gobe, avokado,..). Od vitaminov pa jemljem E vitamin, q10, folno, fidiprotekt, omego 3, matični mleček, krvomočnico. Uglavnem se zelo trudim. Pa upam, da me ne mine, če bo slučajno postopek neuspešen, ker bi rada nadaljevala z zdravo hrano tudi do naslednjega postopka ali v nosečnosti.

Pa še eno kulinarično vprašanje za rast lepih foliklov. Danes prvič kupila šitake gobe, pa se priporočam za kakšen recept.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
15.2.2009 18:28:26   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

miška73- sem že prej probala to prej, se mi je zdelo, da je to taprava tipka, pa ni uspelo. Zdaj bom pisala po delih. Aja, mirno roko zvečer ti želim, pa da folikelčki lepo dozorijo do torka.

Meni ponavadi uspeva na ta način.
Lahko pa si delaš varnostno kopijo preden stisneš "Potrdi".

Pa hvala za lepe želje.

Dragi moji, kaj pa metoda Notepad, pa copy-past? BibaBondu kar šiba - si je prislužil middle name Tolsoj (hvala, hvala)...

Ratatujčica, naj bojo foliklčki lepi in okrogli kot zreli paradajzi. O mojem desnem boku poročam kasneje - trenutno me vse žuli....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
15.2.2009 19:06:23   
Bumo
miška73, čestitam a stopkouser posted image
grethy, navijam,navijam,navijam za plusekuser posted image user posted image
cukica, čestitam za dve pikiciuser posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.2.2009 19:17:50   
Naska
Hej, eno vprašanje prosim,

kako je pakaj s user posted image med temi postopki. Kdaj se sme in kdaj ne?

Hvala,

user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.2.2009 19:41:58   
Grethy
Hvala vsem za neutrudno navijanje ... si močno želim da bi ne bilo zaman user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.2.2009 19:45:43   
lučka 25
Lep pozdrav. Danes so me nepričakovano posedli v avto in peljali na prečudouvit izlet na obalo. Kako lepo skrbijo za mene, ko ima moj dragi po cel dan tekme. Sem se nasončkala, lepo sprehajala,....user posted image

miška, bravo za velike jajčnike, stopko in v torek bo ena super huper dobra punkcija, z najboljšimi celicami. user posted image  user posted image  user posted image

cukica user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image . Lepo ju grej.

Greti, ma da user posted image  ni, ker test že čaka, da se obarva na user posted image . user posted image

špelka, to so pa super znakci. Že kažejo na uspeh. A pa 3 zamrznjenčke imaš. Če je do tega prišlo prvič, potem pa res super.  user posted image

Naska, pred punkcijo kar user posted image , ampak potem pa vse do testa oz. do prvega UZ nič. Za vsak slučaj.user posted image

Vse ostale, pa en lep večer. Jaz grem sedaj kar počivat.

lučka25-sem te že kar pogrešala tu gor, ti veš kako me stimulirat. Le že majčken dvom imam za ponovitev tvojega uspeha. Če si toliko stara kot piše v avatarju, potem si 10 let mlajša od mene. Pa upam, da ni to prevelika ovira.

Ojla, jaz sem tu. Za tebe vedno pripravljena za stimulacijo. Glede let je pa tako. Dva dni pred punkcijo sem bila stara 32 let, tako da tista 25 bolj kaže na dan v mescu, ko sem rojena.user posted image  In ti nič ne  prehitevaš z let, jih imaš ravno prav.user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.2.2009 19:54:57   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lep pozdrav. Danes so me nepričakovano posedli v avto in peljali na prečudouvit izlet na obalo. Kako lepo skrbijo za mene, ko ima moj dragi po cel dan tekme. Sem se nasončkala, lepo sprehajala,....user posted image

Greti, ma da user posted image  ni, ker test že čaka, da se obarva na user posted image . user posted image

Vse ostale, pa en lep večer. Jaz grem sedaj kar počivat.

Ojla deklca,

to pa je bil izlet za bogove a ???? A je bla gužva ????

Oooo, kar se pa mene tiče, a mi verjameš, da sploh nimam testa doma, nit namena ga it kupit do srede, še tako, če tečke ne bo, bom verjetno šla kr v laboratorij na krvnega ... za črtice bom pa pol iskala palčko dokaza user posted image user posted image

Grem tud jaz ninat počas user posted image user posted image ...
jutri navsezgodaj pride Bambika na kofič user posted image user posted image user posted image ...
pa bo rani auf ...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 15.2.2009 19:55:24 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
15.2.2009 20:31:19   
arneja
quote]IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

Arneja posebaj za tebe

[/quote]

Gloria, ti pa res veš, kaj je to dobra stimulacija . Hvaaaala, še sploh, ker je slikca posebej zame . Meni je Nikec res za pohrustat .

Grethy
, ja, moja rdeča tečnoba se je pojavila že v četrtek na 28. dan. Je bila sicer bolj švoh najprej, pa sem šla vseeno po prvo špikico, zdaj pa lije kot nora. Upam, da to pomeni, da je bila sluznica lepo debela .

Špelka, tri zamznjenčke imaš, to je pa res uspeh . Boš lahko čez dve leti še po dva otročka prišla . Kdaj boš lulala ?

Stella Rossa, res imaš luškan avatarček . Sem mojemu povedala, da je menda že regrat, pa sva ga danes na sprehodu malo iskala, pa nič našla. Si ga nabrala na kakšnem zelo sončnem pobočju? Mmm, jaz ga imam tudi full rada .

Loremi, zakaj bodo ostale folikle zavrgli ? Naj ti dajo Cetrotid, da prepreči pokanje foliklov in da bodo mali ta velike dohiteli.

Tole odpošljem, pa v naslednji rundi pišem naprej. Uf, dobro, da sem kopirala, ker bi mi vse zbrisalo.

Loremi, zakaj bodo ostale folikle zavrgli ? Naj ti dajo Cetrotid, da prepreči pokanje foliklov in da bodo mali ta velike dohiteli.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.2.2009 20:40:45   
arneja
Cukica, braaavo za dva pikca, ki si ju domov prinesla user posted image .

Haha, Kruce, ti si faca user posted image . Če boš z vsako že toliko v naprej dihal, se boš pa res nadihal user posted image .

Sonček, kako ste vi trije user posted image ? Bomo kakšne slikce Lovra deležne user posted image ? Veter je pa res kar grdo danes pihal.

Miška, super za velike jajčnike in današnjo stopko user posted image . Kdaj točno pa bo padla? Meni je tako čudno, ker mi te injekcije sploh niso več nikakršen bav-bav in se mi zdi, kot da se mi sploh nič posebnega ne bi dogajalo user posted image . Tisto backspace varianto si moram pa zapomniti.

T1979, sta se nasmučala user posted image ?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
15.2.2009 20:43:23   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Ponedeljek, 16.02.
mateja_goljev - kri  + UZ
loremi - punkcija

Torek, 17.02.
n74 - UZ
naska - ET
Miška73 - punkcija

Četrtek, 19.02.
Arneja - UZ

Petek, 20.02.
mala81 - UZ

Ponedeljek, 23.02.
WP - prevzem zdravil

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)

Petek, 06.03.
skuštrana suzi - posvet

Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogramuser posted image user posted image

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 16.02.
Obayifo - NS

Torek, 24.02.
Sonček85 - pregled
Kruce fiks - UZ

Sreda, 25.02.

Kisci - pregled pri prim.Cerarju
 user posted image    PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

Ponedeljek, 09.03.
Reby - pregled

Torek, 10.03.
Bumo - pregled

Petek, 13.03.
Se* - pregled

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

JANUARJA CARTA     

Sonček33 (27.01.09) rodila dne 31.01.09  malega Lovra user posted image  

FEBRUARJA CARTA 
Nokes, rodila 01.02.2009 carta Ivano user posted image  in Vitanauser posted image
Zvezdica (24.01.09)  rodila, 2.2.2009  sina Patrikauser posted image
Hedviga, rodila 09.02.09 sina Miho user posted image  in hči Špelo   user posted image
Shuka  (due at 10.02.09) rodila 09.02.09 user posted image user posted image
Dakec (due at 25.02.09)   rodila 05.02.09 princesko Isabellouser posted image

Orto2 (due at 10.02.09)
Julija30 (due at 17.02.09)

user posted image  

OBJEMČKI
user posted image  Vitaebella, Pikovit, Pika79, Zup2, Princes34, T1979  user posted image

user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Fargesia greje?user posted image test 18.02.
Špelka12 greje user posted image test 18.02.
Gigi1 greje user posted image test 19.02.
Efika greje user posted image user posted image test 19.02.
  Tassi1 greje user posted image user posted image user posted image test 20.02.  
kozica greje user posted image test 02.03.  
cukica greje user posted image user posted image   test 02.03.  

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, ET 04.02.)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš, ET 04.02.)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image      

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš) 

sayuri user posted image user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image   Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,  Sonček33
    user posted image Lovro,  Nokes  user posted image user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica   user posted image  Patrik,  Hedviga user posted image user posted image  Miha&Špela,  Dakec  user posted image  Isabella

user posted image  

user posted imageLedenka, Jazzz27

user posted image Jadrnica, Sabsa, Goldy, Reby  
    user posted image user posted imageKicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image , LaraLightuser posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25, Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandrejaanci banci, Lučka2, Sulfinija, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka 
    user posted imageStijan, Blanč, Shadow, Kalina    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image ,  Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image      

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image      

user posted image  marjetka cvetka (N)

• Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 15.2.2009 20:46:28 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2512
    15.2.2009 20:44:41   
    spelka12
    arneja lulam 18, na dan testa.
    jutrišnje akterke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2513
    15.2.2009 20:45:00   
    mismis
    večer vsem skupaj, ali ste bile kaj pridne ta vikend???
    Upam, da ste imele uspešno valentino. Meni je moj dragi kupil novo torbo za comp, novo športno jakno, da se bova lohka s kužijem sprehajala in tako veliko televizijo (ok tole je kupil bolj zaseuser posted image ), da imam občutek, da se moj Colin sprehaja po dnevni sobi, ko gledam kakšen njegov film. Sem morala kar prec včeraj sprobati tole zadevo s Colinom, če je že bil včeraj na TV. Vam povem, to bo fina fotostimulacija

marjetka cvetka, pa si nas, tako ilegalno nam greš zanositi user posted image user posted image user posted image . Bravo bejba, želim ti lepo in mirno nosečnost, pa seveda brez slabosti.

T1979, user posted image user posted image žal mi je, da se zgodba ponavlja. Drži se nam srčece

Stella Rossa, ma pa novo 'blekco, ma pa novo 'blekco. Pa ful je cotik user posted image

lana70, dobrodošla med nami, kot vidim si odgovore že dobila

Pija, a deca ubogajo?

n74, dobro opravi jutri z z dr. D-jem. Upam, da ne bo preveč užaljen user posted image

Lara, si v redu, so te minile bolečine v hrbtu

Zvezdica, čestitke za tvojega dragega, res lepo presenečenje za valentinovo. Hočemo slikice

BibaTolstojBond, ma ti kar piše, te je prav luštno brati. Odgovore si že dobila: 1. ET ne boli, mislim da tudi v tvojem primeru ne more tako zelo boleti, mogoče samo takrat ko ti notri tisto stvarco dajeuser posted image  2. če želiš 2 in imaš 2 na razpolago, ti kar reci atu 3. kalamare; hm hm primorski konec ne poznam, v LJ pa imaš dobre kalamare pri Jurmanu ali v BTC tržnici

Reby, srce kak si ti meni. Je kaj bolje?

bbpikica, si superge kupila, da boš folikelčke ulovila user posted image user posted image . Vidim, da si odgovor glede postopka že dobila, bom pa še jaz napisal, ne ne šteje se ti, user posted image user posted image user posted image  če ni punkcije ni postopka

kozica, čestitke za valentinko user posted image user posted image Lepo se cartajte

Špelka, bo pa naša prva IVF nosečka v februarju user posted image user posted image user posted image , Špelka koliko dni še, še 2???

Loremi uspešno punkcijo ti želim

cukica, lepo grej svoji dve pikici, da bo plusek

Gloria, to je mali  cotkan, cvetača praviš, si kar predstavljam, kake face je moral delati user posted image user posted image user posted image

miška, čestitke za današnjo stopko, torej v torek pa punkcija, to moraš imeti gužvo v jajčnikih. Potem praviš, da ti ga je danes moj dr. D notri dajal, uf to je kar težko prebavljivo, maš srečo da te ni porajtal, da ne bi šiba pela user posted image ajde šalo na stran, lepo si zapiči stopko

Žižek, sem v mislih še vedno s tabo user posted image

sem ostalim pa želim prav lep večer, jaz grem na kavč pred mojo super bajno ogromno televzijo se malo sliniti...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2514
    15.2.2009 20:47:59   
    arneja
    N74, jaz pa uporabljam fruktozni sladkor za kavo, sicer ga pa ne uporabljam. No, pa za rojstni dan sem dobila tortico narejeno s tem sladkorjem. Sicer sem pa sem in tja tudi jaz malo grešila, ampak sem se kolikor toliko od novega leta naprej nazaj držala, tako da sta to skoraj dva meseca že. Za šitake gobe pa nimam pojma. Ti imaš v sredo UZ?

Lučka, ti si pa na obali danes uživala user posted image ? Je bilo tudi tam vetrovno?

Gigi in Mismis, kje se pa vidve skrivata user posted image ?

Jaz grem pa v posteljo lenarit in knjigo brat user posted image .

(odgovor članu n74)
    Neposredna povezava do sporočila: 2515
    15.2.2009 20:53:52   
    arneja
    O, Mismis, si se pojavila tu user posted image . Ta veliki televizorjji pa res sedejo user posted image .

N47
    , zdajle vidim, da imaš v torek UZ. Jaz sem se začela šele na 2. dan M pikat in bo šlo vse skupaj zelo hitro skozi. Moj skorajda ni mogel verjeti, da imam že v četrtek UZ.

Špelka
    , mislim, da bi lahko že danes lulala in plusek nalulala user posted image . In se strinjam, da boš naša prva februarska nosečka .

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2516
    15.2.2009 20:55:06   
    spelka12
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

večer vsem skupaj, ali ste bile kaj pridne ta vikend??? Ja bile user posted image .
    Upam, da ste imele uspešno valentino. Odlično je blo. Meni je moj dragi kupil novo torbo za comp, novo športno jakno, da se bova lohka s kužijem sprehajala in tako veliko televizijo (ok tole je kupil bolj zaseuser posted image ), da imam občutek, da se moj Colin sprehaja po dnevni sobi, ko gledam kakšen njegov film. Sem morala kar prec včeraj sprobati tole zadevo s Colinom, če je že bil včeraj na TV. Vam povem, to bo fina fotostimulacija

Ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A si ga pol kej za rit probala prijet, če se po dnevni sprehaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gledam ladota in zrneca. Tolk sta dobra user posted image .

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2517
    15.2.2009 21:09:04   
    miska73

miška, čestitke za današnjo stopko, torej v torek pa punkcija, to moraš imeti gužvo v jajčnikih. Potem praviš, da ti ga je danes moj dr. D notri dajal, uf to je kar težko prebavljivo, maš srečo da te ni porajtal, da ne bi šiba pela user posted image ajde šalo na stran, lepo si zapiči stopko

user posted image ... pa ne da si se ti mal mene ustrašla...
    Mogoče je bilo pa krivo, da me ni porajtal, to, da sem brez pravega dekolteja... pa tudi brez bleščic...
    Uživaj pred tvojim novim TV-jem.

Žižet kje se mi pa ti potepaš? Te misam.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2518
    15.2.2009 21:10:40   
    princes34
    Že kar nekaj časa nisem nič napisala, ampak preberem skoraj vse vaše objave.
    8.2. sem imela test pa je bil negativen, sedaj pa me čaka ZMRZNJENČKA.  20.2. imam pri Rešu UZ.
    Lepo bodite in uživajte.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2519
    15.2.2009 21:32:32   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

večer vsem skupaj, ali ste bile kaj pridne ta vikend??? Ja bile user posted image .
    Upam, da ste imele uspešno valentino. Odlično je blo. Meni je moj dragi kupil novo torbo za comp, novo športno jakno, da se bova lohka s kužijem sprehajala in tako veliko televizijo (ok tole je kupil bolj zaseuser posted image ), da imam občutek, da se moj Colin sprehaja po dnevni sobi, ko gledam kakšen njegov film. Sem morala kar prec včeraj sprobati tole zadevo s Colinom, če je že bil včeraj na TV. Vam povem, to bo fina fotostimulacija

Ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A si ga pol kej za rit probala prijet, če se po dnevni sprehaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gledam ladota in zrneca. Tolk sta dobra user posted image .

seveda sem za zgrabila za rito, le kako naj se temu uprem. Sem pa potem danes za kazen ekran pucala, ker je bil poln prstnih odtisov user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2520
    15.2.2009 21:37:10   
    mismis

user posted image ... pa ne da si se ti mal mene ustrašla...
    Mogoče je bilo pa krivo, da me ni porajtal, to, da sem brez pravega dekolteja... pa tudi brez bleščic...
    Uživaj pred tvojim novim TV-jem.

Žižet kje se mi pa ti potepaš? Te misam.

nikoli ne veš, kje preži nate sovražnik user posted image user posted image user posted image
    Ob kateri uri pa danes pade stopka?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2521
    15.2.2009 21:50:29   
    miska73

nikoli ne veš, kje preži nate sovražnik user posted image user posted image user posted image

user posted image ... stopka pade čez 10 minut

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2522
    15.2.2009 21:54:12   
    ledenka

ti želim mirno roko user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2523
    15.2.2009 21:54:24   
    mismis

a bomo odštevali,...10..9..8..7......3..2..1...auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2524
    15.2.2009 21:56:25   
    ledenka

a bomo odštevali,...10..9..8..7......3..2..1...auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image
    user posted image  upam, da brez au!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?