Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:06:28
|
|
|
|
pikovit
|
Ma qurc je tole vse skupaj .Punce držte se.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:07:31
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce!! vesela novica gremo naprej. hormon v krvi je narastel tako da imamo jutri UZ in odvzem krvi. Jajca in pivo sta pomagala!!!! pa elevit. papa mateja
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:09:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Miška73 a paziš na foliklčke A da mi ne pobegnejo tko kot tebi Če bom preveč tuhtala na njih, me bo še kaka panika tik pred zdajci zagrabla... Matr, napihnjena sem pa, da ni za nikamor... Zato sem danes raje doma, da me kdo ne vidi...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:10:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev ojla punce!! vesela novica gremo naprej. hormon v krvi je narastel tako da imamo jutri UZ in odvzem krvi. Jajca in pivo sta pomagala!!!! pa elevit. papa mateja no vsaj ena vesela novička... super, da greste naprej
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:10:32
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev ojla punce!! vesela novica gremo naprej. hormon v krvi je narastel tako da imamo jutri UZ in odvzem krvi. Jajca in pivo sta pomagala!!!! pa elevit. papa mateja Super pupika. Se vidiva jutri.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:11:38
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit, kako si mi ti? Je valentinovo na morčku vžgalo, sta uživala... Miška, a potem si že na bolniški? Jutri pa akcija, a ti bo Zorn delal punkcijo, ali boš prosila za koga drugega?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:14:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Miška, a potem si že na bolniški? Jutri pa akcija, a ti bo Zorn delal punkcijo, ali boš prosila za koga drugega? Se bom probala kej zmenit, ja... Sam ne upam javno napisat za koga A ni ob torkih Bokalova?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:15:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Miška, a potem si že na bolniški? Jutri pa akcija, a ti bo Zorn delal punkcijo, ali boš prosila za koga drugega? Se bom probala kej zmenit, ja... Sam ne upam javno napisat za koga A ni ob torkih Bokalova? imaš prav, ja ob torkih je Bokalova. Ti kar napiši za koga bi se rada zmenila, saj če se boš za dr. D-ja ne bom hud, ti ga posodim za en krog, še sploh ker si napisala, da te zadnjič ni porajtal
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:21:26
|
|
|
|
blanč
|
Žiži jaz si želim, da se nam jutri oglasiš . Miška čestitam za uspešno stopko, zdaj pa le še punkcijo in si že srečka nosečka
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:24:02
|
|
|
|
sayuri
|
Šen moja stimulacija Dajmo punce, dajmo!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:27:31
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Šen moja stimulacija Dajmo punce, dajmo! Ijooojjjjjj kak sta zlata.... Jaz bi tud dva imela...in srčno upam , da jih bom
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:30:05
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis imaš prav, ja ob torkih je Bokalova. Ti kar napiši za koga bi se rada zmenila, saj če se boš za dr. D-ja ne bom hud, ti ga posodim za en krog, še sploh ker si napisala, da te zadnjič ni porajtal A sem ti že povedal, da te imam rad. Obljubim, da ne bom nič preveč lepo gledal ali bleščic štimal. Drži pesti, da mi ga rata dobit.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 16.2.2009 11:31:16 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:31:07
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Šen moja stimulacija Dajmo punce, dajmo! Iiiiiiiiiiiiiii... kaka cukra. Hvala lubika za stimulacijo.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:34:18
|
|
|
|
Reby
|
Joj, Sayuri - kako sta luškana!!!! Sem se kr stopila ob tvojih dveh sončkih. Miška - bravo za stopko, zdej pa pridna bit in čim več kvalitetnih jajčk Mismis - draga, hvala za skrb, danes sem malo bolje, jutri grem zdravnici, naj mi nekaj da - sedaj me mori skoraj celodnevno spahovanje... Jemljem že 2 dni Rupurut, pa ne pomaga. No, ni miru :( Žižek - naj bo jutri oz. pojutrišnjem test pozitiven Mateja_g - super, želim ti uspešen UZ Lučka - kako si? Lepo, da so te peljali malo na izlet, sem ti kr favš, upam, da bom jaz kmalu bolje, da bom tut kam lahko šla. Pa super, da so ti še podaljšali bolniško. Stella - jaz bi tut jedla regrat, pri nas ga še ni, upam, da bo čimprej, da ne bom s prevelikih trebuhom okol letala in ga nabirala :) Mojsonček - tudi ti si se potepala vidim, važno, da si uživala in se nafilala energije Fargi - upam, da to ni to, če pa je, pa ti želim, da greš čimprej pozitivno naprej v nove boje Cukica - bravo za 2 pikici, pridno jih grej :)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:35:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis imaš prav, ja ob torkih je Bokalova. Ti kar napiši za koga bi se rada zmenila, saj če se boš za dr. D-ja ne bom hud, ti ga posodim za en krog, še sploh ker si napisala, da te zadnjič ni porajtal A sem ti že povedal, da te imam rad. Obljubim, da ne bom nič preveč lepo gledal ali bleščic štimal. Drži pesti, da mi ga rata dobit. seveda ti ga bo ratalo dobiti, ti lepo sestra prosi, če ga lahko pokličejo. Če ne pa pojdi tja v tisto veliko avlo, tam kjer je vhod v tisto dvorano, kjer so predavanja, pa mašine za kavo, ponavadi se tam nekje okoli 7.30 tile naši ljubi doktorčki tam zberejo, pa ga prosi. Jaz vem, da ti ne bo odrekel za pestke pa velja, če mu boš rekla, kakšno dobro besedo zame
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:35:55
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sem klicala voglerja in je rekel, da naj danes pridem popoldne k njemu da mi napiše terapijo...gonal F bom dobila...me je strah injekcij... žižek moj, takole mi je . Ne morem verjet. oooo fargi, žal mi je . A si test vseeno delala? Naj te ne bo strah injekcij, ni nič takega. Ti jih pridem jest dajat. podganca stopka je notri, navijamo jutri za veliko celic. mateja_goljev jupiii. Vsaj ena dobra novica danes. Super in čestitam sayuri cukra na kvadrat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:36:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Šen moja stimulacija Dajmo punce, dajmo! Sayuri, res sta cotka, ta druga fotka mi je sploh fenomenalna
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:41:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Mismis - draga, hvala za skrb, danes sem malo bolje, jutri grem zdravnici, naj mi nekaj da - sedaj me mori skoraj celodnevno spahovanje... Jemljem že 2 dni Rupurut, pa ne pomaga. No, ni miru :( joj srce, upam da tole neugodno obdobje čimprej mine, da lahko začneš na polno uživati v nosečnosti. Kaj pa ti zdravnica sploh lahko da proti slabostim? p.s. a mogoče veš, kdaj najina soseda pride domov?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:43:51
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby Mismis - draga, hvala za skrb, danes sem malo bolje, jutri grem zdravnici, naj mi nekaj da - sedaj me mori skoraj celodnevno spahovanje... Jemljem že 2 dni Rupurut, pa ne pomaga. No, ni miru :( joj srce, upam da tole neugodno obdobje čimprej mine, da lahko začneš na polno uživati v nosečnosti. Kaj pa ti zdravnica sploh lahko da proti slabostim? p.s. a mogoče veš, kdaj najina soseda pride domov? Ja, jaz tut upam, da čimprej mine. Ja rekla je, da mi lahko nekaj da, kar lahko jemlješ v nosečnosti, ne vem pa kaj. Hediko sem včeraj klicala okrog šestih, pa se ni javila, danes pa vidim, da majo pred bajto 3 avtomobile (o ti ti vohun :) ), tako da je po mojem prispela domov. Saj se bo javila, sam verjamem, da majo zdajle kar kaos. Tako da, Hedi, če bereš, javi se kaj!!!! Pa kakšno slikco nalož gor.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:50:27
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sem klicala voglerja in je rekel, da naj danes pridem popoldne k njemu da mi napiše terapijo...gonal F bom dobila...me je strah injekcij... žižek moj, takole mi je . Ne morem verjet. oooo fargi, žal mi je . A si test vseeno delala? Naj te ne bo strah injekcij, ni nič takega. Ti jih pridem jest dajat. podganca stopka je notri, navijamo jutri za veliko celic. mateja_goljev jupiii. Vsaj ena dobra novica danes. Super in čestitam sayuri cukra na kvadrat Špelka kaj pa tebi kaže test?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 11:53:06
|
|
|
|
sayuri
|
MA se mi zdi, da zadnje čase ni kaj vzpodbudnih novic tukile. Al pa sam jaz naletim na minuse in podobno ZA vse navijam in vsaki posebej močno močno želim dva takale štruklja, neprespane noči, gore perila v kopalnici, nč cajta zase, šopinge na otroških oddelkih, pasiranje kašic...res vsaki...iz srca Sam za Shuko me pa malo skrbi
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:07:15
|
|
|
|
spelka12
|
Nisem zdržala Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo ven . Da presekam tale črni februar. Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:09:33
|
|
|
|
sayuri
|
spelka, res?????? Aaa, čestitke!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:12:19
|
|
|
|
Reby
|
Jeeee, Špelka, čestitke, pa mamo končno spet eno novo nosečko
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 12:13:48
|
|
|
|
Fargesia
|
špelka, čestitke!!!! 6? madonca, bodo pa res zaslužli! no, zdej pa še slikco prilepi!!! sem naredila BC mini pa je negativen...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?