Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:13:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev ojla punce!! vesela novica gremo naprej. hormon v krvi je narastel tako da imamo jutri UZ in odvzem krvi. Jajca in pivo sta pomagala!!!! pa elevit. papa mateja ... ...o sem vesela
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:14:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Nisem zdržala Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo ven . Da presekam tale črni februar. Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano) ...čestitke ......
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:40:32
|
|
|
|
mismis
|
Drage naše nosečke. Kot veste smo se tukaj že zelo dolgo pogovarjale, da bi na temi nosečnosti odprle svojo temo in sicer nosečke IVF/ICSI in to se je v tem prelepem dnevu, ko je naša Špelka ponovno ugledala plusek tudi zgodilo. Vse skupaj ste lepo povabljene, da se oglasite tam, link: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm, kjer smo vam v pomoč že pripravili en majhen seznamček. Seveda ste VEDNO dobrodošle pri nas z vašo pomočjo, nasveti in spodbujanjem., čeprav jaz močno upam, da se kmalu preselim k vam. Ko bo ena od vas srečnic prevzela vaš novi seznamček, se bo z seznama IVF/ICSI bork brisal del, kjer so označeni pregledi nosečk. Lepo vas prosim ne tega vzeti kot zamero, ali misliti da vas nočemo več med nami (ker to ni res), vendar pa se je tale naš seznamček raztegnil do nezavesti in priznam, da ga je zelo težko urejati. Vsem skupaj pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti in da čimprej rodite lepe in zdrave pikice, ki vam bodo polepšale dneve
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:51:03
|
|
|
|
spelka12
|
Z veseljem, vas bomo tukaj vzpodbujale, me bomo imele pa tam svoj seznam. Tudi ve lepo vabljene k vam, da počvekamo. Klicala sem reškota in 2.3. imam pregled . Pa nč na seznam narest, bom na drugi temi uredila
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:53:33
|
|
|
|
kimsy
|
Oj! Upam, da se lahko urinem z enim vprašanjem. Zanima me, kako izveš, ali imaš dolg ali kratek postopek IVF? A lahko kar sesto pokličem, pa vprašam, al se lahko med uradnimi urami oglasim in mal pozanimam? Sm čist nevedna, pa tud G. mi ni nč povedal, sam reku, da gremo na IVF, ker IUI ni bil uspešen. Mam pa že neko št. in ko dobim M morem poklicat.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:54:14
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Nisem zdržala Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo ven . Da presekam tale črni februar. Sicer je uradni test šele v sredo, ampak do sedaj imam za sabo že 6 pozitivnih testov (matr DM je zaslužu z mano) Špelček, , bravo, bravo bravo Ti grem nemudoma čestitat še na ta novo temo nosečk
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:54:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Drage naše nosečke. Kot veste smo se tukaj že zelo dolgo pogovarjale, da bi na temi nosečnosti odprle svojo temo in sicer nosečke IVF/ICSI in to se je v tem prelepem dnevu, ko je naša Špelka ponovno ugledala plusek tudi zgodilo. Vse skupaj ste lepo povabljene, da se oglasite tam, link: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm, kjer smo vam v pomoč že pripravili en majhen seznamček. Seveda ste VEDNO dobrodošle pri nas z vašo pomočjo, nasveti in spodbujanjem., čeprav jaz močno upam, da se kmalu preselim k vam. Ko bo ena od vas srečnic prevzela vaš novi seznamček, se bo z seznama IVF/ICSI bork brisal del, kjer so označeni pregledi nosečk. Lepo vas prosim ne tega vzeti kot zamero, ali misliti da vas nočemo več med nami (ker to ni res), vendar pa se je tale naš seznamček raztegnil do nezavesti in priznam, da ga je zelo težko urejati. Vsem skupaj pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti in da čimprej rodite lepe in zdrave pikice, ki vam bodo polepšale dneve Uh, to je pa superca ideja!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:54:33
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 mišmiš močno upam, ker se mi srček res trga ob slabih novicah. Mam kar slabo vest zaradi ostalih. Zakaj ravno jaz. Sem ful vesela ampak ...... . slabosti so pa že tu . Pa hiperca tudi. Ni nič boljš, kvečjem na slabše gre. Bom spet reškotu pojamrala. nič slabe vesti imeti, tudi tebi ni bilo lahko do sedaj. Tudi ti si zaslužiš srečo ravno tako kot ostale. Tokrat si pač ti na vrsti, naslednjič bom pa jaz ali pa katera druga. Sedaj pa hitro slabo voljo na stran in se veseliti in to je ukaz... Se podpišem Pod tole se pa tudi jaz podpišem
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 14:56:01
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Oj! Upam, da se lahko urinem z enim vprašanjem. Zanima me, kako izveš, ali imaš dolg ali kratek postopek IVF? A lahko kar sesto pokličem, pa vprašam, al se lahko med uradnimi urami oglasim in mal pozanimam? Sm čist nevedna, pa tud G. mi ni nč povedal, sam reku, da gremo na IVF, ker IUI ni bil uspešen. Mam pa že neko št. in ko dobim M morem poklicat. A že imaš napotnico za IVF? Če jo imaš poglej kaj piše na njej. Tako sem jaz zvedla, da imam ta dolgi postopek( mi piše gor suprefact+menopur)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:00:16
|
|
|
|
biba007
|
BrigitteBardotPikica, mogoče bo pa tale pomagal k stimulaciji ...saj veš, da vizualiziraš mulčka in potem na lov z novimi supergami iz Hervisa... Navijam zate, prav res
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:01:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Oj! Upam, da se lahko urinem z enim vprašanjem. Zanima me, kako izveš, ali imaš dolg ali kratek postopek IVF? A lahko kar sesto pokličem, pa vprašam, al se lahko med uradnimi urami oglasim in mal pozanimam? Sm čist nevedna, pa tud G. mi ni nč povedal, sam reku, da gremo na IVF, ker IUI ni bil uspešen. Mam pa že neko št. in ko dobim M morem poklicat. A že imaš napotnico za IVF? Če jo imaš poglej kaj piše na njej. Tako sem jaz zvedla, da imam ta dolgi postopek( mi piše gor suprefact+menopur) Stella Rossa, to je odvisno od doktorja, ki ti napiše postopek. Meni je Drobnič napisal za kratki postopek vedno samo IVF postopek, sedaj ko bom šla v dolgega pa mi je napisal IVF (dolgi postopek) Kimsy, evo upam da smo ti vsaj malo pomagale
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:06:02
|
|
|
|
mateja_goljev
|
Oj! IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Oj! Upam, da se lahko urinem z enim vprašanjem. Zanima me, kako izveš, ali imaš dolg ali kratek postopek IVF? A lahko kar sesto pokličem, pa vprašam, al se lahko med uradnimi urami oglasim in mal pozanimam? Sm čist nevedna, pa tud G. mi ni nč povedal, sam reku, da gremo na IVF, ker IUI ni bil uspešen. Mam pa že neko št. in ko dobim M morem poklicat. tako je Kimsy, glede dolžine postopka se odločijo med oziroma na podlagi ultrazvoka, oziroma na podlagi zdravil, ki ti jih je zdravnik predpisal. Dobila si telefosnko številko sestre Mire, ki jo pokličeš ko dobiš odobritev od konzilija, da ti da evidenčno številko. In potem ti sestra pove, da pokličeš ko dobiš M, da ti da datum, ko se oglasiš v stari porodnišnici v ambulanti IVF. Ne vem a rabiš potrditev konzilija al ne, pomoje ja. no in potem prideš naročeni datum do sestre Milice v ambulanto IVF, kjer daš napotnico in obvestilo konzilija, pa ostale papirje od krvi in brisa, se greš pofočkat k sestram na SIII, in potem te one pošljejo v sprejemno pisarno, da dobiš nalepkice in nato nazaj na SIII, kjer ti dajo municijo. In povejo kdaj se javiš na kontrolo na UZ. to je vsa umetnost.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:11:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je... Kaj ni bilo rečeno da 19 test? A prehitevamo? A je še kera Gigi tu gor, ko jest sm skoz raćunal na 19.? Al se me loteva ona stvar ko številke zamenjuješ?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:13:00
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je... Kaj ni bilo rečeno da 19 test? A prehitevamo? A je še kera Gigi tu gor, ko jest sm skoz raćunal na 19.? Al se me loteva ona stvar ko številke zamenjuješ? Kruce ti si taki zlatko. To so prave besede za našo Žižet.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:15:35
|
|
|
|
lara light
|
Špelka, hb, da si popravila tole statistiko! Super draga moja, iskrene čestitke! In uživaj v sreči! Mismis, itak, da je prav da nosečke nardijo/mo nov seznam, ker verjamem, da je ful dela...nobena ne sme zamerit. Bodi lepo, punči! IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lara light Niti do kave mi ni, hvala...ta moj hrbet, ki verjetno ni moj, saj moj ne boli nikoli tako močno, toliko časa,.... Mismis draga, boli in boli, hvala ker se vedno spomniš name Lučka, ojla Gigi, kako si? Trepetalke mislim na vas ...joj šele zdej sem vidla da imaš ti parček Lubica, hvala Mismis, mojsonček,...hvala, saj delam vse mogoče, a ni in ni odsiha...mah saj bo, moram malo positnarit, mi je takoj bolje Gigika, mislim nate
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:32:07
|
|
|
|
kimsy
|
hvala za odgovore. Jst mam že vse dokumente doma, (bris, spolno prenosljive b.) na napotnici piše samo IVF, od konzilija sem tud dobila pošto, mam tud že neko evidenčno številko, tok da v bistvu čakam samo M. Še bolš bi pa blo, da je sploh ne bi dobila. Sem večni optimist, kljub petim letom - - - .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:33:54
|
|
|
|
gloria
|
...ha, ha zdej bom pa mela dela z branjem ....super ideja za novo temo.... ....kolkrat mi je šlo po glavi kolk bi blo fajn da imamo posebi temo,kje bi se me ivf-ovke lakh pogovarjale ker je res drugače ko se me pogovarjamo ali pa punce ko brez probleme zanosijo(pa brez zamere), ker je taka nosečnost le mal drugačna čeprav eni ne pravijo tko..... ....res sem vesela ....bravo punce
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:34:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy hvala za odgovore. Jst mam že vse dokumente doma, (bris, spolno prenosljive b.) na napotnici piše samo IVF, od konzilija sem tud dobila pošto, mam tud že neko evidenčno številko, tok da v bistvu čakam samo M. Še bolš bi pa blo, da je sploh ne bi dobila. Sem večni optimist, kljub petim letom - - - . ...tko tut moreš biti....optimistična
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:35:51
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Drage naše nosečke. Kot veste smo se tukaj že zelo dolgo pogovarjale, da bi na temi nosečnosti odprle svojo temo in sicer nosečke IVF/ICSI in to se je v tem prelepem dnevu, ko je naša Špelka ponovno ugledala plusek tudi zgodilo. Vse skupaj ste lepo povabljene, da se oglasite tam, link: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm, kjer smo vam v pomoč že pripravili en majhen seznamček. Seveda ste VEDNO dobrodošle pri nas z vašo pomočjo, nasveti in spodbujanjem., čeprav jaz močno upam, da se kmalu preselim k vam. Ko bo ena od vas srečnic prevzela vaš novi seznamček, se bo z seznama IVF/ICSI bork brisal del, kjer so označeni pregledi nosečk. Lepo vas prosim ne tega vzeti kot zamero, ali misliti da vas nočemo več med nami (ker to ni res), vendar pa se je tale naš seznamček raztegnil do nezavesti in priznam, da ga je zelo težko urejati. Vsem skupaj pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti in da čimprej rodite lepe in zdrave pikice, ki vam bodo polepšale dneve MIŠMIŠKA pozdravljam idejo, maš prou od začetka do konca posta... vsekakor pa upamo, da vam bo prav prišlo tudi navijanje nas bajsolink
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:42:43
|
|
|
|
spelka12
|
sayuri ticker je že. Ga je tak lepo vidt.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:44:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sayuri ticker je že. Ga je tak lepo vidt. ...kok sem vesela za tebe
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 15:57:53
|
|
|
|
obayifo
|
špelka čestitke!! sicer sem se javla na nosečkah, pa še da vam povem, da je blo na NS super, tveganje zeloooo majhno in smo se kar zjokal od sreče
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 16:02:53
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo špelka čestitke!! sicer sem se javla na nosečkah, pa še da vam povem, da je blo na NS super, tveganje zeloooo majhno in smo se kar zjokal od sreče Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii... superca. Res upam, da mi bo kdaj dano to doživeti, ker mora biti res nekaj nepojmljivo enkratnega.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 16:09:02
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo špelka čestitke!! sicer sem se javla na nosečkah, pa še da vam povem, da je blo na NS super, tveganje zeloooo majhno in smo se kar zjokal od sreče Super!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 16.2.2009 16:10:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Kaj ni bilo rečeno da 19 test? A prehitevamo? A je še kera Gigi tu gor, ko jest sm skoz raćunal na 19.? Al se me loteva ona stvar ko številke zamenjuješ? Tak, tak - kar za ušeske našo žižetko! Pupi - daj počakaj še kak dan, dva. BO!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?