kapica
|
Ajvy, nisem zgresila tvojga vprasanja glede Niasove koze, samo se nekako nisem mogla kaj novega porocat. Sem bila pri homeopatu 2 tedna nazaj, je rekel da je treba 2 tedna pocakat na rezultate. Morem rect da je ze nekaj boljse, ni vec tako rdec, malo ga pa se srbi. Ampak pomaga, si ne bi mislila. Censca, jooj, hudo, tako zadaj ste za vrtec? Bi bila pa panika, ce ne bi imeli kaksnega varstva a ne? No, morem rect da je to neka prednost tu bolj izven mesta, ko dobis vrtec bolj kot ne kr hitro. Rumba, mi smo tud bolani, pa neki brezvoljni. Upam, da se cimprej pocartate. Madejka, tud od mene prejmi iskrene cestitke za rojstni dan. Zelim ti res vse lepo, se mi zdi da si tak fajn punca . Ulla, Dino je tud taki zaspencek ko ima vrocino. Kr vrze ga, tako kot tvojo Ulo na kavcu. ubozcki so, ni kaj. Da se cimprej pozdravite. Corfu, cestitke za novo sluzbo, da bo le tako v redu kot je zdaj. Tejci, super za fantka, pa bo par, a ne? Lepo. Mi smo tud kr okej, otroka sta se malo prehlajena, Nias tak fejst kaslja. A mu lahko se kako drugace pomagam kot samo z sirupom? Sem mu pa dala 2 dni nazaj kasico od Milupe, za vecerjo, pa je tako alergocno reagiral. Imel je otecene ustnice , mehurcke na lickah in usesa so se mi tud zdela nekam zatecena. No, na sreco je bilo potem vse v redu, se je umirilo, ampak zgleda da bom mogla pri nejm bolj pazit na te zadeve. Danes sem sla po Alnatura kasico, pa mu ni bla dobra al kaj, ne vem, Nias mi nekaj strajka . On bi se samo na zizi visel...