|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
16.4.2009 7:28:01   
tejči77
Pa hvala za ideje kaj početi zunaj. Moja se s triciklom noče dolgo vozit. Kaj čem, sej pri nobeni stvari ne zdrži dolgo. Ja, je pa nora na trampolin, ki ga ima teta, tam pa res nori in je ne moreš ven spravit. Ampak jaz ne dam 200€ za to. user posted image  Sva pa z mojim razmišljala, da bi ji kupila tisto kolo brez pedal. A ima katera to doma?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.4.2009 7:33:29   
Češnca
Dobro jutro!

Tele Next cotke so pa res tkoooo luštne - vse! Tud za fantke!!! Jst sm se tud čist zastrupila... user posted image

baja, madejka hvala za razlago user posted image  - tud jst ga tko oblečem, pa sem že mislila, da je premalo - iz že navedenih razlogov...

madejka Anžej še spi čez dan, se mi zdi da bi mu manjkalo. Poskusi, mogoče pa Maj ne rabi več. Jst menda ful kmal nisem več podnevi spala in sem mojim živčke kravžlala! user posted image
Krf je zakon ja! Midva sva šla septembra, sva rekla, da bova bolj na off, pol je bil pa en sam žur! user posted image user posted image user posted image  Pa na skuterju sva prevozila otok podolgem in počez. Men je blo tud zakon. A v ribiški vasici sta bla - je ne poznam, je pa moralo bit čudovito!!!
Vrtec, ah vrtec... Ja 87. mesto in to med otroci, ki so letnik 2007! user posted image  Še dobro, da ni nobene panike, sva itak vedla, da letos ne bo sprejet, samo tolk da bo drugo leto več možnosti (pri 2. in 3. (OMG!!!) vpisu maš tolk več točk in možnosti za sprejem).

ulla ajej, a spet... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vašo čvekico! Anžej tud non-stop klepeta, ga ni za ustavit, že lepo v stavkih, včasih pa tud čist nerazumljivo. Prov hecno ga je poslušat, pa na vse mu je treba odgovort, drugače ponavlja eno in isto in čaka na reakcijo. Pa včasih že sklon in število zadane... Noro! user posted image

Ajvy si rešila svet??? user posted image
Men so tud te pižamce fajn! Zdej morm še mojga prepričat, da nekaj cunjic nujno rabimo! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.4.2009 7:35:38   
Češnca
Tejči, a pol bo user posted image ?!? user posted image user posted image user posted image
Midva sva tud že razmišljala o tistem kolesu - menda je zakon za ravnotežje. Nisva se pa še podala v natančnejšo "analizo".

Uf, uf, nazadnje, ko sem pogledala na svoj ticker je blo še 99 dni, zdej jih je pa 8 kar nekam zginlo... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 16.4.2009 7:36:46 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.4.2009 7:54:21   
bačko
Jutro!
Jaz sem tudi čisto navdušena nad temi oblačili od Nexta.Bi tudi naročila kaj.Pa nimam niti Vise ni Masrecarda.No katera bo naročala?Se priporočam.
Ulla upam da se bo Ulla čim prej pozdravila!user posted image user posted image user posted image
Mi smo Žani kupili poganjalca pa ji ni kaj všeč.Bolj malo ja na njem.raje hodi peš in pobira kamenčke in palce.
Češnca bliža se in kako hitro čas beži, a ne?
Jaz komaj čakam da grem roditi in da vidim svojo pikico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.4.2009 8:16:23   
tejči77
češnca, tole z vrtcemuser posted image  Kaj bi bilo, če ne bi imela drugače urejeno varstvo? Jaooooo!

Jaz pa Lariso še zjutraj kar toplo oblečem, potem je pa v majici in jopi. Jaz jo še nisem čisto slekla, ker pri nas kar mrzel veter potegne. Za kratke rokave bo še čas. Pa tudi bolj zmrzljive sorte je, kot jaz.
Larisa spi čez dan, kakor kdaj, včasih samo pol ure včasih tudi dve uri. Pa nikoli točno ob določeni uri. Pač ko vidim, da je zaspana jo odnesem v posteljico in zaspi sama, včasih že prej na kavču.user posted image  Če v vrtcu ne spi je cel hudič doma, taka tečka je in potem noče spati.user posted image

ja, user posted image  bo zgleda!user posted image  Zdaj bom pa lahko nove cotke kupovala. Imam izgovor. Sem se pa tako že miselno navadila da bo punčka, da ponoči nisem mogla spat in sem razmišljala o tem preobratu, kako bo. Se bom mogla navadituser posted image .

Slikice naše Larise

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.4.2009 8:18:05   
bačko
Tejči čestitam za fantka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš lepo imela par!user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.4.2009 8:51:52   
baja*
morgenuser posted image

Rene že uživa v vrtcu, sva na poti srečala hišnika in mu je mali rekel davo (Zdravo) in roko zravn dvignil kot da sta stara kolegauser posted image sicer pa sem ga včeraj spet komaj zvlekla domovuser posted image
Ja, naš tud že ful čvekauser posted image so v vrtcu rekle, da je prava reglja in jim vse živo poveuser posted image  je pa res zanimivo, kako naenkrat obvladajo sklanjanje...

ulla user posted image user posted image user posted image  za Ulo. Šit no, pa tak lepo je kazalo... ma saj zdaj bo vedno manj viroz in polnih noskovuser posted image

madejka Rene še spi podnevi caa. 1 uro do uro in pol, traja pa kar dolgo preden zaspi, zadnje čase se en od naju z dragim vleže zraven na veliko pojstlo kao da gre spat (moj ded pol valda res zaspiuser posted image ) in čakamo da ga vrže. Zvečer pa ni težav, ob 19.30 gre spat, zapojem mu 2 ali 3 pesmice, ga malo pobožam, kaj lepega zašepetam, grem ven in mali zaspiuser posted image  in kar je še pomembneje spi do jutrauser posted image
O, pridna si bla s pospravljanjem cotuser posted image  mene to še čaka, se ne morem zravn spravituser posted image

tejči čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image  a najprej vam je napovedla pa punčko al kako?

Kaj ene babe (freycha, corfu, rumba, pupi, sanek, siskamiska...) so na štrajku??user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.4.2009 9:18:14   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

češnca, tole z vrtcemuser posted image  Kaj bi bilo, če ne bi imela drugače urejeno varstvo? Jaooooo!

Nimam pojma... Tole pri nas je res eno sra**e! Pa mamo celo nov vrtec, samo novih blokov je pa neprimerljivo več!!!
Hihi, je čuden občutek, ko se že navadiš na en spol, ne! Jst sem pri Anžeju jokala, pa nisem bla žalostna, ker bo fantek, samo do takrat sem se z njim kot s punčko pogovarjala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Kaj ene babe (freycha, corfu, rumba, pupi, sanek, siskamiska...) so na štrajku??user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne vem kje se skrivajo...
Sem pa vprašala za jablano in priporoča vrsto Carjevič - menda stara trpežna sorta in fuuuuul dobra japka!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.4.2009 9:25:29   
tejči77
baja, Pušenjak mi je na nuhalni napovedal punčko, čeprav je pa rekel, da je 90% verjetnost, kar se je meni zdelo precej več kot 50%user posted image , torej po mojem mnenju je že bilo za verjet. Včeraj sem pa tudi jaz videla lulčija iz dveh zornih kotov, tako da bo menda res moja g imela prav. Bi bil pa hec, če bi potem rodila pupo.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.4.2009 9:27:14   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Sem pa vprašala za jablano in priporoča vrsto Carjevič - menda stara trpežna sorta in fuuuuul dobra japka!

ooo hvalauser posted image user posted image  zdaj mam pa nov problemuser posted image  kje pa naj dobim to japko?user posted image  sem zadnjič gledla v eni trgovini pa majo samo neki elstaruser posted image  za drevesnico pa tud ne vem, če je kje tu blizu kakšnauser posted image
mater, ena japka pa tolko problemovuser posted image

glede spola: jaz tud ne upam bit ziher, da je to, kar je G rekla na NSuser posted image  tako da se bom na nek način pustila presenetit - lahko da je trofla, lahko da niuser posted image  pa smo spet na 50:50user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.4.2009 9:34:36   
SANEK1
Madejka, popravi me če se motim, ampak bom vseeno vstrelila:

Vse naaaaaaaaaaaajboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti vse kar si sama želiš, pa seveda  veliko zdravja tebi in tvijim pubecom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.4.2009 9:39:02   
SANEK1
Baja, Sanek je tuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

Samo zadnje cajte (ko sem rekla, da bom samo še uživalauser posted image ), še samo okoli dohtarjev lečem.
Včeraj sem bila pri g. (ni kazalo nobenih popadkov)-naj bo še tak vsaj en teden, da pride naš atko domovuser posted image user posted image user posted image . Danes pa grem končno k zobozdravniku, držite pesti, da ne bo preveč hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (moj mi vedno pravi, če si preživela porod, boš to z levo rokouser posted image user posted image user posted image ).

Več pa kasneje....pa-pa

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.4.2009 10:11:20   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Madejka, popravi me če se motim, ampak bom vseeno vstrelila:

Vse naaaaaaaaaaaajboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti vse kar si sama želiš, pa seveda  veliko zdravja tebi in tvijim pubecom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa kr od sanekove preplonkalauser posted image

torej madejka vse naj naj naaaajboljše, veliko zdravja, ljubezni, smeha in majhnih (še bolje pa velikihuser posted image ) radosti vsak dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.4.2009 10:14:15   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Baja, Sanek je tuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

pridnauser posted image

ajej, a tebe pa še kr zob matra?user posted image  klinčki niso pomagali?user posted image  Bo treba kr lepo do zobarja stopit, kaj?user posted image
Saj tvoj te je dobro potolažil, vešuser posted image  za vsak slučaj pa še eno user posted image  da ne bo bolelo.

Kolko dni še maš do PDP?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.4.2009 10:59:54   
rumba
madejka, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 16.4.2009 11:00:09 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.4.2009 11:02:09   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

user posted image user posted image user posted image  ne vem kje se skrivajo...

Pri nas smo bolni, tečni, cajt pa beži kot nor. Pa ne najdem prave volje kaj napisat.user posted image Sej bojo boljši časi.....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.4.2009 11:05:27   
baja*
rumba user posted image user posted image user posted image  in še user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da se stvari čim prej porihtajo!!! Ko bosta spet volja in čas, se pa le kaj oglasi med nami...user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.4.2009 11:25:40   
bačko
Madejka vse najboljše!
user posted image
Rumba lepo da si se javila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bodo kmalu boljši čassi!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.4.2009 11:48:47   
Anonimen
o rumbauser posted image a vi tud...ma groza je tole no....

madejka vse naj najuser posted image user posted image user posted image

men se nč ne da...pa itak sam tamalo po rokah vlačim, k skoz tečka na mami uvo, na mami uvouser posted image zdejle se sčokolado sladkavauser posted image da mal pocrkljam revco mojo....

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.4.2009 11:51:17   
Anonimen
user posted image mi pravi zdejle : mami uva odo bi ( ula vodo bi), pa ji dam čaj in me tko očitajoče pogleda - mamiiii to ni oda!odo bom! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.4.2009 11:53:33   
corfu
Dober dan

Evo mene user posted image

sem v novi službi je super sem ravno na seminarju v LJ...se javim zveče in kaj več napišem user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.4.2009 21:23:46   
Ajvy
oi....kako smo kaj....dnevi letijo....spet bo vikend....ta gre še najhitreje se mi zdi....

tejči...uf ste imeli naporen prejšnji teden.....HB da ste s lepo pozdravili.....
Moram pa priznat, da me je že kar orenk skrbelo kje si......

Hvala za info glede oblačilc......

Jst se tudi antitalent  za vse cvetovje.....user posted image

Upam ,da se LArisa ćimprej poceli user posted image user posted image user posted image

Češnca...kako je s tvojim ušeskom?.user posted image user posted image user posted image ...
Upam,da je Anžejev prehlad minil....user posted image user posted image user posted image ..

LIkanje...jst itak likam samo še otroške cunjice, pa kake malenkost....drgač pač drugače kot prej obešam in lepo zložim in je ok.....mah si nora...mi ne znese, tako kot včasih, ko sem vse peglala.....

Pr moji babici je bilo tak fino, ko je isto živela blizu aerodroma....pa si lahko skoz opazoval te velike kreature.....res je ... se navadiš na zvok....

Thx za pogrešanje....mi kar toplo postane, ko tako lepo napišeš....

Shit glede vrtca....uf.....kaj bost pa zdej?

Oblečenost---TArja je bolj malo oblečena, ker je bolj tople sorte..npr, body, pa čez majčka s kratkimi rokavi...če pa vetrček piha..ima pa tanko jopičko....

Kapica....
kako ste??NIsi mi odogovorila glede Niasove kože....
Me veseli ,da ste ok in da je počutje ok....

Bačko....jst bom naročila pižamice, pa kratke hlače.....ker se mi zdijo poceni in ker jih potrebujemo...ker nimam teh kartic, bom to storila preko brata......in glede na to, da nisem mobilna v smeri trgovin...mi tale internet super na roko hod....

Kaj so rekli na csd?

Madejka....bliža se čas...te kaj stiska???Mene je na koncu kar....firbec matral....user posted image

Tarja še kako spi opoldne....tudi če ji ni do tega, kar se skoraj nikoli ne zgodi....počiva.....ker drugače ni za zdržat z njo...zvečer pa tudi ne more zaspat, če je preveč utrujena, pa še ponoči zelo slabo spi....

Vav....si bila pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, da je tak lepo sam zaspal....

Next...sam so res fine cotke, a ne....zdej moramo sam še kvaliteto sprobat in če je ...bo super....

Baja
.....lepo da si se spet malo prikazala...sem vesela, kadar te lahko prebiram......
Superca za oddahnitev.....

Men se tut zgodi ,da se bolj zaigram od Tarjeuser posted image

iiiiiiiiii.kako ti je Rene lepo rekel.....meni je zadnjič TArja rekla..moja moja lepa mami....najbrž mi ni treba posebej poudarit....da sem se stopila....

Super, da je vedno manj otrdevanja....vsak počitek se zelo pozna...res....

Vav...kak se imaste fino na vašem koščku zemlje....superca.....

Ulla....o joj ...bogica Ula...user posted image user posted image user posted image da se čimprje pozdravite.....
Superca,da je taka klepetulja......jst se tolk vesela, ko se da že tolko z njimi zmenit in že komaj čakam, da Tisa zraste. da se bomo še z njo menle....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.4.2009 21:35:06   
Ajvy
Tejči...nimamo kolesa brez pedal....

Češnca...a ti si tudi se zastrupla s cotkami...vav...bi mi morali kaj popusta ,dati, ko sem ji m tolk prometa storila user posted image

Svet...sem ga rešila ja..user posted image user posted image tak da ste varne...user posted image ..sam ne še čist....čist sem padla not v te HEroje....noro...men je tak zvrst full sprostitev....

MOjga ni bilo treba prepričat v nakup cotk, ker so njemu še bolj všeč kot meni..user posted image

Še vedno čakam seznam imen....

Bačko...še čisto malo kaj....pa boste imeli novega člana.....

Tejči....čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image vav....dobro intuicijo si imela.....no, jo imaš...vav....
Maš pa res dober razlog.....za nakup...

Baja
...a Rene je tudi čvekica....superca....raglje male....

Sanek....upam, da si uspešno opravila pr zobarju.....drži se......
Še malo...še malo.....pa bo Živa dobila bratca.....te kaj stiska???

Rumba....držte se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Un gospod se mi skoz izmika...nikakor se ne srečava, zdej ko bi ga rabal vprašatt za telefonsko....

Ulla...dober te je.....user posted image lumpa mala....

Corfu....superca za novo službo user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela zate.....
Kako ste??PA otročka?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.4.2009 21:36:31   
Ajvy
Madejka,......hepi brzdej.....
user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.4.2009 21:37:06   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!    

MAJ 2009:
 Sanek1 - PDP: 05.05.2009    user posted image
 Madejka - PDP: 23.05.2009   user posted image

JUNIJ 2009:
 Bačko - PDP: 06.06.2009 user posted image   Lora / Žiga 

JULIJ 2009:
   Češnca -    PDP: 16.07.2009 user posted image
   Kristina1 - PDP : 20.07.2009 user posted image

AVGUST 2009
:

Tejči-    PDP: 15.08.2009  user posted image

SEPTEMBER 2009

Baja - PDP : 10.09.2009 user posted image

Rožica82- PDP: 27.09.2009        user posted image

????

GabiW- PDP : user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?