|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
26.2.2009 22:04:46   
madejka
Pupi daj mi prosim na mail pošlji slike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.2.2009 22:05:50   
pupi
Madejka te nisem vprašal, če lahko slikico objavim user posted image . So sori, kaj jo zbrišem?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.2.2009 22:06:34   
madejka
Ni treba brisat... sej sem ok goruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.2.2009 22:08:11   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ni treba brisat... sej sem ok goruser posted image

Prav lepa si, no takoj za Najo in Majem user posted image , zato pa sem hotela to delit s širno Slovenijo user posted image . Ti pošljem!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.2.2009 22:21:54   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Je v tako histerijo padla, da sem že resno mislila, da jo bom z vodo polivala...

pozabla sem ti prej napisat, da pri nas pa je očitno šok terapija z vodo zalegla, ker od takrat ni blo več nobenga takega napada user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 755
27.2.2009 7:14:04   
Freycha
no tko, naše dete, čeprav je šla pol ure prej spat, ni spala niti sekundo ne dlje user posted image drek... sam bolj bo tečna čez dan, ker bo nenaspana.

Evo, sem že postala samska za ta vikend - mojedva vidim šele v nedeljo popoldne user posted image Ampak glede na to, da se imam full za učit, bo hitro minilo..... verjetno.....

nič, grem še do konca spakirat, kar rabita, potem pa šibam v službo.

Lep dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.2.2009 7:39:18   
bačko
Jutro!
Rumba hvala za te informacije.Bom ukinila ta čaj in ji bom raje kakšenga drugega dala.Bom pa tudi možu poslala da bo videl kako slabi so za otroka te čaji.
Ajvy glede bodijem pa imam isto mnenje kot ti.Zadnjič je bilo v neki reklami da imajo bodije do 3 let.In jih je šel moj iskat.In seveda niso imeli.Zelo težko se jih dobi.Moraš imeti srečo da jih dobiš.
Kapica bravo za Niasa in lepo prespano nočko.Le tako naprej, Nias!user posted image user posted image user posted image
Kapica zelo lepe slike!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pupi kako lepa slika!user posted image user posted image Ima pa zelo dolge lase že!user posted image
Freycha upam da ti bo vikend čim prej minil.
No tako jaz delam samo še do 18.3 potem pa sem lepo doma do naslednjega maja.Sem pa se že odločila da ko bom doma bom najprej šla k frizerju da si uredim malo lase in z možem bova šla v Ikejo.Potem pa bom počasi začela pripravljati za našega novega člana.Komaj čakam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.2.2009 12:14:05   
kapica
Punce, danes je Nias spet lepo spanckal, 2 krat je jedel, spal pa je od 20h-7huser posted image user posted image .
Zato ga je pa Dino biksal, je bil spet tako zgodenj, ob 5.30h, po mojem ga spet mal zobki mucijo, ker si kr vse prste tlaci v usta.
Freycha, eh , tud pri nas ni kaj pomagalo, ce smo ga dali pozneje spat...
Madejka, prav lusna si na slikiciuser posted image .

Fanta spita, grem jaz tud, mi malo manka od danes ponoci...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.2.2009 14:26:03   
kapica
Kje ste punce?

Mi smo se spet super naspali, se najemo in letimo venuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
27.2.2009 14:35:28   
madejka
Kapica hvalauser posted image
Jaz grem zdaj kuhat. Dečka mi spita... Maj je brez vročine, je pa prehlajen... nič hujšegauser posted image Spet smo spali do 7, niti minute več ali manj, s tem, da se je zbujal celo noč. Jaz pa že tak tri noči nisem spala pa nimam pojma zakajuser posted image
V glavnem je to touser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 760
27.2.2009 19:43:28   
Češnca
Ćer!

Ne bom nič brala, samo morm napisat, da je najin srček danes noro užival, ker smo se končno spravli na bazen. Je plaval, se tunkal, šprical in mal vode popil. user posted image  Sploh ni hotu iz bazena. Zdej navdušeno pove, da je paval in odo piu. Ja, res so fajn ti dnevi, ko ma user posted image  dopust, pa čeprav "samo" podaljšan vikend! user posted image

Lepo se mejte. user posted image Nočko.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
27.2.2009 19:54:25   
baja*
čer

nič se mi ne dauser posted image  še vedno al spet, saj ne vem večuser posted image  tak da ne bom nič nakladala... samo slikice moram pohvalituser posted image user posted image user posted image  sami lepotci in lepotičkeuser posted image

pa lep vikend vam želimuser posted image user posted image user posted image maksimalno izkoristite sončkauser posted image ker za drug teden bolj slabo kaže...

lp

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 762
27.2.2009 21:40:55   
Ajvy
mi smo se imeli danes fino..smo šli po Tarjo v vrtec, potem pa na tobogan in guncat....jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeee...Tisa je cel sprehod prespala...
čist je utrujenko, ker smo se danes prvič kopali user posted image user posted image user posted image je uživala user posted image user posted image user posted image

to je to...jst sem čist utrujena...pa lačna....zdej bi en tak bedr zmazala...ma, kaj beder..celo kuro user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
28.2.2009 8:15:40   
baja*
dobro jutrouser posted image

ajvy super, da ste preživeli tak lep danuser posted image

midva sva tudi bla včeraj cel popoldan zunaj, sva imela družbo ene mamice s punčko, je blo prav fajnuser posted image  joj, kak že koooomaj čakam pomlad, da bomo lahko več zunajuser posted image

danes sva pa sama... dragi je šel na morje prikolico prodatuser posted image samo ni druge, ker rabimo dnar za streho...

lepo se mejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.2.2009 13:16:19   
Češnca
Dan!

Joj, kolk je fajn tale sonček!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Mi smo bli tud dopoldne zunaj, zdej mali spi, veliki mal pospravlja (zlat je! user posted image ), jst pa kuham: juhica, musaka, solata.

Ajvy user posted image user posted image user posted image  za včerajšnje popoldne!

madejka user posted image user posted image user posted image  za Maja.

kapica huuuraaaa za uspešno spaje - čim več takšnih noči in dnevnih počitkov! user posted image

bačko, Ajvy ja tele bodije res težko najdeš! Danes ima Anžej že novega na sebi - št. 98 in mu ni prav nič komot. user posted image  So pa od Sparky-ja, tko da upam, da so ti mal manjši od drugih...

bačko uživej doma, pa počivej tud! user posted image

Freycha zdrži, čeprav je v tem sončku težko. Držim pesti! Sploh za izpit, ne samo za vztrajnost pri učenju. user posted image

pupi ooooo kakšna punčka je Naja! user posted image  Pa kašne laske lepe ma! In super za plavanje!
Ja, madejka luštni ste, res, vsi trije!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

mater... sem glih razmišljala, a ti je smešno zaradi vaterpola, al zaradi jošk user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ste me nasmejale s tole debato o plavanju in vaterpolistih!
Freycha po mojem bi moral bit tud indeks dovolj... Kar pozanimaj se, plavanje je zakon! user posted image

Flancati so pa pomoje kar vse-slovenski. user posted image  Pri nas jih definitivno dobro poznamo, mnjami! user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 28.2.2009 13:17:23 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
28.2.2009 15:12:58   
Freycha
no tko... klonila sem user posted image user posted image user posted image user posted image nisem zdržala, sem se morala napakirati v avto, pa it na Areh smučat za dve dobri urci....... me je pa skoraj to stalo rame, ker se je en norc zaletel vame od zadaj in mi je skoraj ramo fental. Še dobro, da sem tak kramp od babe, kot sem, da me samo mišice konkretno bolijo, sicer bi imela vse pofentano notri user posted image

tko, zdej sem se zjagala, zdej se grem pa učit..... user posted image

malecka pa baje noro uživa na Krvavcu, kar je babice skoraj stalo kondicije, ker sta se uro in pol sankali in kar ni hotela se nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo še, še, še, še je govorila user posted image ja ja... po mamici in atiju bo polna adrenalina, že vidim. bolj ko zgleda nevarno, hitrejše kot je, bolj upije še, še, še user posted image user posted image user posted image user posted image

češnca, si mi pa dala idejo in se bomo šli čez dva vikenda kam kopat user posted image user posted image user posted image v soboto imam izpit, v nedeljo pa nekam čofotat....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 766
28.2.2009 20:05:06   
Anonimen
 ćeruser posted image

kolk je bil pa dons mega danuser posted image user posted image user posted image user posted image skor cel dan smo bli zunaj, pa mal smo šli v šoping, otročka sta bla super pridna, kr ne morm verjet da sta mojauser posted image res krasno, no...

upam da se obdrži to....vreme in pridnostuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
1.3.2009 11:38:57   
bačko
Dan!
Češnca Sparkyevi bodiji so res manjši.
Ajvy super za dober sprehod in guncanje.!user posted image user posted image user posted image Jaz sem včeraj nažalost delala.
Mi pa bomo kmalu pojedli ptem pa gremo v eno gostilno rezervirati za moj rojstni dan.
Lep se imejte!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 768
1.3.2009 14:20:55   
kapica
Uh, mi smo tud tak uzival vcaj zunaj, cel popoldan. Pa danes gremo tud, ko se Dino zbudi. Morem priznat, da noci so spet porazne, je bilo kratko veselje. Pa Dino se se vedno bzuja po 2-3krat in tako dolgo caka, dokler ne pridem v sobo in ga pomirim. Sem rekla, da danes je gotovo, ker mu nic ne manjka, dudo je imel pri sebi, pa vseeno je sitnaril. Tako da ga pustim. No, vsaj spal je do 6.30h.
Punce, a je imel kateri od vasih otrockov probleme z ekstremno suho kozo? Ker ne vem vec kaj naj... Kremo Linola fett, porabim eno tubo v enem tednu, ce ne se vec. In to samo za obrazek. Ko Niasa na previjalni slecem, mu namazem obraz na debelo, ko je oblecen, morem spet namazat, ker je obraz ze suh. Ima skoz mal povecano temp., verjetno od zobkov in zato mu kozo se bolj izsusi. P mi je zadnjic predlagala kortizon kremo, pa sem rekla da ne rabimo, ampak mislim da bom mogla it po recept, ker ga tudi zeloo srbi. Posledicno je tud cel pokrampan po obrazu. Seveda ima rokavicke, ampak mu jih tud mal slecem, da se igra z igracko in v tem casu se pokrampa da ne mores verjet. A imate se kak drug predlog, kako naj mu pomagam?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 769
1.3.2009 14:24:05   
kapica
Vidim, da imate tud ve fajn lepe dneve. Res nam ta soncek vsem dobro dene...
Freycha, ko se je Dita sankala, je pa babica tud "nasankala"user posted image . No saj prav, vnucki morejo drzat dedke in babice v gibanjuuser posted image . Je bila vceraj ena babica na igriscu z dvema vnuckoma. Jao , kak sta jo matrala, pa ne v slabem smislu, ampak ona kr od enega do drugega letala...Je bilo prav lusno az videtuser posted image ..

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
1.3.2009 18:06:05   
rumba
kapica, moji trije imajo vsi probleme z zeloooooooooo suho kožo, isto kot jaz. Poskušam reševati z Lenola Fett kremo, a trenutno je katastrofa, po rokah in obrazu imajo prav razjedeno, lišajasto, grobo. Aneju poka do krvi. Mažemo, pa nič ne pomaga, tako da sem ravno v petek razmišljala, da jih peljem pokazati k zdravnici, ker res več ne vem, kaj narediti. Mah, sranje, da morajo imeti po meni tole blesavo kožo...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 771
1.3.2009 19:18:24   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

kapica, moji trije imajo vsi probleme z zeloooooooooo suho kožo, isto kot jaz. Poskušam reševati z Lenola Fett kremo, a trenutno je katastrofa, po rokah in obrazu imajo prav razjedeno, lišajasto, grobo. Aneju poka do krvi. Mažemo, pa nič ne pomaga, tako da sem ravno v petek razmišljala, da jih peljem pokazati k zdravnici, ker res več ne vem, kaj narediti. Mah, sranje, da morajo imeti po meni tole blesavo kožo...

verjetno gre za alergijo na mraz... čeprav zdej bi bilo lahko počasi boljše, ker se segreva ozračje. 

Jaz jo mažem z A-dermo in je fajn krema. Jo pa lahko le 2x na dan, ker je prav za alergijo namenjena..... Samo ne mazat s kakim olivnim oljem, ker samo zamaši pore in je koža še slabša - povem iz lastnih izkušenj.......

sicer pa bi jaz poslala pokazat, če je tako slaba koža, ker to ni fajn, da ima dolgoročno tako slabo kožo.....

evo, mojedva sončka sta že doma. Dita že spi, midva z atijem se pa malo cartavauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 772
1.3.2009 20:47:47   
rumba
Freycha, jaz tudi sumim, da gre za neko obliko dermatitisa, ker res slabo izgleda. Moremo do zdravnice, da nam kaj bolj specialnega predpiše. Možno pa tudi, da gre za alergijo na mraz.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 773
1.3.2009 20:52:24   
rumba
Jaz sem moje že tudi popokala spat. Je bil kar podvig danes, saj sem sama, pa sem vse skopala, glave umila, nohte porezala, namazala.. No, Julija me še neki kliče, ji še ni za spat, sej je opoldne spala več kot tri ure.user posted image  Ji je menda kar pasalo, da smo bili cele dneve zunaj.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 774
1.3.2009 21:11:34   
Freycha
rumba čakam še na tvoje fotke user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?