Freycha
|
Dobro jutro no, že drugo noč smo imeli hajko... ob 4.30 se je malecka zbudila in hotela flašo, pride v.d. možek v sobo in ugotovi, da je cel polulana... tudi postelja in vse...... Me zbudi, med tem je Dita spila flašo mleka, jo dvigneva, jaz jo začnem preoblačiti, v.d. možek pa posteljo. Začne Dita kašljat, pa sem ji kar slišala v želodčku, da se ji dviguje.... itak, da se je zbruhala, da je pokozlala sebe, previjalno podlogo, mene, po tleh.... ni da ni. OK, vse preoblečeva, jo dava spat, spi do 7.30 (no, vsaj mislila sem, da je) pridem v sobico stoji v postelji in nekaj naokoli gleda. Pogledam v posteljo, pa si je spet plenico slekla. Vse polulano.... ona, postelja, oddeja, ni da ni.... vse sem jo samo na hitro umila in oblekla, spokala v vrtec, potem pa dala vse prat...... joj, froc frdaman Sanekova, ti si smotana... bodi vesela, da ni kričala, ko ste šli. Veš, kako bi se šele potem šele slabo počutila A je bil obroč ok? ni predrt? No, sej ga uporabljali nismo, pa me vseeno skrbi češnca čestitke za pregled škoda le za popkovino. No, mogoče je pa tako bogato obdarjen, pa je mislila G, da je popkovina Kapica kapo dol jaz se komaj spravim vsak dan narediti vaje za hrbtenico, za jutri sem si pa rekla, da grem dopoldne na kolo, ker se mi zdi, da je s hrbtenico malo boljše o trmi pa raje ne bom, ker bi se razpisaalaaaaaa
|