|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
26.2.2009 20:08:49   
madejka
Rumba še kar nisi menjala Haninega tickerja... ti ti!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.2.2009 20:25:39   
corfu
Kapica iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako sta lepa user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.2.2009 20:32:08   
kapica
Ooo, punce, hvala za pohvale glede mojih sinkov. In ne, moj avatar ni Dinouser posted image , je pa res zelo podobenuser posted image . No, kot sem rekla, jutri slikice brisem, dost ste videleuser posted image user posted image .

Mi smo imeli danes cel popoldan obisk, je bilo prijetno, sedaj pa otrocka spet spita. Ulla, a ves da je Nias spal danes opoldne tud 2 uri, tako kot dino. Sem kr ploskala od veselja. Res srcno upam, da bo danes ponoci spet fajnuser posted image . Zakaj nisi rekla, da je Neo tud tako zadekan ko aja, bi jaz to prej poskuslauser posted image .

A ima katera kaj cajta, men se lusta mal cvekat? Sem se kr sama, moz je na nekih predavanjih, ceprav da tako dolgo traja mi je mal za lase privleceno...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 703
26.2.2009 20:34:41   
Anonimen
Zakaj nisi rekla, da je Neo tud tako zadekan ko aja, bi jaz to prej poskusla

zanalaščuser posted image user posted image da se ti zdej bl fajn zdiuser posted image

jst mam cajt čvekatuser posted image k mam otroke zadekane dol, da tud mignt ne morjo in jm ne preostane druge, kt da spijouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
26.2.2009 20:39:38   
kapica
Eh Ulla, ti jih imas pa tud na zalogi nouser posted image user posted image . A si spet pekla kaksne ponesrecene krofke?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
26.2.2009 20:42:52   
Anonimen
nism, k mi je mami flancate prneslauser posted image se glih filam tule ( svijauser posted image )

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
26.2.2009 20:48:24   
pupi
Lep dober večer!

Malo se javim, pa če me pogrešate al pa neuser posted image . Najprej moram seveda pohvalit te naše nove korenjake. Vidim da niso samo Julijski otroci 2007 lepi, so drugi letniki in meseci tudi pravi cukri user posted image . Kapica prava lepotca sta ta vaša dva pubeca, se mi zdi da sta si fejst podobna, al se motim user posted image

Berem vas redno za neke komentare pa se mi ne kljub temu, da ni tak dosti materjala, ne da, ker sproti pozabim kaj preberemuser posted image . Glede sladkarij. Naša babnica pa je pila Hippov čaj, no pa na srečo nič n i blo, pa pač drugi otrok ne bo pil,... Sladakrije tuid jaz ne dovolim, včasih ma kaka babica dovoljeno, kaki mali košček čokoladice, jaz sem bolj pristaš smokijev, pomberov in tako.

evo in sem htela še kaj pokomentirat pa se sploh ne spomnim kaj sem prebralauser posted image !!

Naja je že prava baba, klepeče 100 na uro, ne bi vedla po kom ma to user posted image , pa ponavlja vse možno, tudi svojo voljo že fajn uveljavlja, zna pa bit tudi pravi cuker!! Jaz hodim pridno plavat (2x na teden), šola gre, se mi ne da glih preveč, ampak bo!! Saj ne vem, če sem še kaj htela tak da bom rajši zaključla z nakladanjem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.2.2009 20:53:41   
Anonimen
so drugi letniki in meseci tudi pravi cukri

kdo bi si mislu, a neuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
26.2.2009 20:54:34   
kapica
Pupi,super da vam gre fajnuser posted image .Pa pridna si z plavanjem in solo.Kaj pa vem, mal se mi ze zdi da sta si podobna ja, ima pa Nias kr svoje poteze...
Ulla, sploh ne vem kaj so to flancati, tebe je res vcasih taak tezko prebratuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 709
26.2.2009 20:57:25   
kapica
Nekaj me grize zdajle. Ko je bil obisk tu, je puncka Dina veckrat potisnila, tak narahlo no. In je mamica rekla, da je to od takrat, ko je Dino njo potisnil, ceprav sem 99%prepricana, da je ta puncka, to ze prej pocela. Se spomnim, da ga je v glavnem vedno vstran od sebe porivala. In me muci da nisem nic rekla, v smislu da zagovarjam svojega otroka. Ona je moja prijateljica, ampak bi moglo bit skoraj bolj pomembno, da govorim za otroka, ce on sam ne more... Eh, saj vem da pretiravam in ne vem ce ste me prav razumele, ampak to se mi je ze drugic al tretjic zgodilo, ko bi mogla odpret usta za svojga otroka, pa nisemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 710
26.2.2009 21:00:00   
Anonimen
Ulla, sploh ne vem kaj so to flancati, tebe je res vcasih taak tezko prebrat

al pa ŠTRAUBE user posted image kej bl jasn user posted image

ja to pa spet zato, da se to pol bl fajn zdi ko raztolmačišuser posted image kot neko razodetjeuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
26.2.2009 21:00:38   
madejka
Kapica moj je pa doma, pa nekaj na comp plenka pol bo pa na TVju nekaj gledal... tak da jaz sem tuuser posted image

Pupiiiiiiiii sem te misla dans malo v rit nabrcat na googlu če bi te vidlauser posted image Daj nam malo Najo kaj pokaži pa še kaj povej! O kakem drugem otroku govoriš???user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.2.2009 21:01:12   
Anonimen
drugic al tretjic zgodilo, ko bi mogla odpret usta za svojga otroka, pa nisem

mah kaj pa vem, določene stvari je sigurno treba povedat, prjatli gor al dol. določene se morjo pa otroci sami zmenit. sam kje je tista meja...more pa vsak sam pogruntatuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
26.2.2009 21:01:41   
Anonimen
O kakem drugem otroku govoriš???user posted image

sam resuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
26.2.2009 21:02:25   
madejka
Kapica jaz sem tud vedno pred tako dilemo, ampak ponavadi kar pustim... naj se sami zmenijo... Če bi pa blo nevarno za Maja al pa obratno bi pa ziher kaj rekla.
kak te flancati ne zastopiš??? Sej pa to je štajerskouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.2.2009 21:12:33   
madejka
Kje ste pa zdaj???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.2.2009 21:13:15   
kapica
Madejka, a res so flancati stajerski? Nimam pojma. Ulla, tega se nisem jedla, vsaj kakor na sliki izgleda, mi ni poznanouser posted image . Thja, sem cudnauser posted image .

Jaz sem tud skoz zato, da se otroci sami zmenijo, pa tud to malo prerivanja, po mojem zraven spada, seveda, saj se ne morejo skoz sam lepo razumet. Moti me, ce nekdo drug rece, ja, to je pa zato in zato... Ne moti me, da pupa njega potiska, moti me komentar starsev..

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.2.2009 21:14:43   
kapica
Madejka, jaz sem si glih vzela mal cajta in napisala v moje zapiske par zadevuser posted image . Zraven pa gledam Germanys next topmodel..

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.2.2009 21:16:37   
madejka
Kapica ne, da so štajerski flancati, ampak da se jim po štajersko tak reče user posted image Vsaj pri nas se ni drugač reklo... user posted image

Ma ja, eni starši bi se pa kar kregali ja... boljše preslišat, če ne misliš it na nožuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.2.2009 21:17:39   
Anonimen
moti me komentar starsev..

user posted image ja to pa zmeri vsak svojga zagovarja...zato je najboljš da se otroci sami zmenjo, k otroci se skregajo pa zrukajo pa so si čez pet minut dobri...starši se pa zarad otrok na smrt skregajouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
26.2.2009 21:22:08   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

O kakem drugem otroku govoriš???user posted image

sam resuser posted image

Ja no en krat ko bo drugi, tisti pač ne bo pil te svinjarije user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.2.2009 21:22:27   
kapica
Madejka, tile flancati so primorski a ne, ce sem prav prebrala. Sicer pa tak vseeno.

Ce bomo tolk o hrani govorile, bom mogla it v hladilnik kaj iskat, kar ne bi bilo dobro za moje hujsanjeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.2.2009 21:26:02   
Anonimen
kar ne bi bilo dobro za moje hujsanjeuser posted image .

a pol misliš da niso primerni, glede na to da mam še nekje 10 kil viškauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
26.2.2009 21:26:06   
madejka
Ok ok, dost o hraniuser posted image Meni je dolgčasuser posted image

Pupi sem že gledla, če si kaki novi ticker dodala...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.2.2009 21:29:51   
Freycha
pupi, jaz morm it tudi plavat, zaradi hrbtenice. Kam hodiš? Koliko stane?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?