kapica
|
Ah punce ne me tako hvalit z to telovadbo, mi je kr nerodno. Res se je tezko zraven spravit, ampak sedaj mi je ot ze nekaj cist normalnega in sploh ne razmisljam na to, da pa kdaj ne bi naredila, ker se mi ne da. Danes smo bili pri P, Nias dobil pikico, glede koze P pravi da gre samo za suho kozo, da ni videt kot alergija. Pa da naj kr fejst mazem in mazem, da ni druge in da se koza ne bo navadila na to in postala od kreme odvisna. Tako da imam se nekaj novih krem, mal kortizona zraven za en teden, da ga neha srbet, pol pa spet k P na kotrolo. Cesnca, super za pikico, saj prav , da skriva , mu/ji je mal nerodno zgleda . Sem se prav nasmejala vasi prigodi . Freycha, joj, to je res noc no, pri nas morem potrkat, da tega sploh ne poznamo, bruhanja in preoblacenja postelje, sploh ne ponoci...Dino je danes potegnil do 6.30h, se je verjetno zmotil Sanek, super , da je Ziva rada z babico in dedkom skupaj. Men se to zdi res enkratno. Pridna so z diplomo, pa saj to sem ti ze rekla . Madejka, jaz sem tud zeloo slabo spala v . In prvi in drugi, malo so mi pomagale blazine, mal to, da sem spala v polsedecem polozaju, drugega nasveta pa nimam . Aja, pa pomagalo mi je tud to, da sem bila´zvecer res fuul zmatrana oz. zaspana. Ce je bil naporen dan, ali pa sem 2,3 noci slabo spala, sem potem naslednjo spala super. In pol spet 2,3 noci slabse, pa pol spet fajn. Eh..., saj bo minilo. Ulla, nas Dino je tud vceraj tak na glavo padel, da je groza. Pa zgleda na tako mesto, da ni bilo hudega, ker se je hitro pomiril in ni bilo velik za videt. Ampak je stal na glavi, kot da bi naredil stojo. Zletel s kavca . Prevec si upajo, to je to... Drug teden pa pride moja mama za nekaj dni .