|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
3.3.2009 9:23:04   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Sanekova, ti si smotana... bodi vesela, da ni kričala, ko ste šli. Veš, kako bi se šele potem šele slabo počutila user posted image A je bil obroč ok? ni predrt? No, sej ga uporabljali nismo, pa me vseeno skrbi user posted image

Sem mela prej drugače napisanno oz. postavljene smajlije in sem kot izgleda izprisalauser posted image   Sem, sem vesela, da je blo tak, zdaj vsaj vem, da poleti, ko bo verjetno šla z njima za več cajta, ne bo večjih problemovuser posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.3.2009 9:30:47   
Freycha
Sanekova, površno bereš... a z obročem je ok? 

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.3.2009 9:48:51   
SANEK1
Aja, sorry...težko se osredotočim na dve stvari hkratiuser posted image user posted image user posted image

Obroč je menda ok, nič niso rekli, da ne bi biluser posted image   Vem samo to, da je bla raje brez, te je že okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 803
3.3.2009 9:49:38   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

češnca čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda le za popkovino. No, mogoče je pa tako bogato obdarjen, pa je mislila G, da je popkovina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, da je s hrbtenico bolš! Za Dito, revčko, pa upam, da bo že to noč bolš spala!

Sanek lepo te je spet mal "slišat". Pridna si bla z diplomo! user posted image user posted image user posted image  Prid še men magisterij tipkat. user posted image
Ja, fajn da je Živa uživala! user posted image  Nam mamicam pa itak ni nikol prov... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 804
3.3.2009 10:15:42   
Freycha
češnca v bistvu hrbtenice ne bi bilo potrebno omenjati, ker sem prej Ditino posteljo spet oblekla in me je v išijasu malo zagrabilo, zdej me pa kar boli user posted image

prodam obrabljeno hrbtenico, primerno samo za rezervne dele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.3.2009 10:30:37   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Aja, sorry...težko se osredotočim na dve stvari hkratiuser posted image user posted image user posted image

Obroč je menda ok, nič niso rekli, da ne bi biluser posted image   Vem samo to, da je bla raje brez, te je že okuser posted image user posted image user posted image

no sej s tem razlogom mi obroča sploh uporabljali nismo, ker se ji je full bolj dopadlo, da je bila brez..... pomoje bomo mi kar rokavčke kupili za letos, ji bo bolj všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.3.2009 14:13:15   
madejka
hoplauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.3.2009 14:59:58   
kapica
Ah punce ne me tako hvalit z to telovadbo, mi je kr nerodno. Res se je tezko zraven spravit, ampak sedaj mi je ot ze nekaj cist normalnega in sploh ne razmisljam na to, da pa kdaj ne bi naredila, ker se mi ne da.
Danes smo bili pri P, Nias dobil pikico, glede koze P pravi da gre samo za suho kozo, da ni videt kot alergija. Pa da naj kr fejst mazem in mazem, da ni druge in da se koza ne bo navadila na to in postala od kreme odvisna. Tako da imam se nekaj novih krem, mal kortizona zraven za en teden, da ga neha srbet, pol pa spet k P na kotrolo.

Cesnca, super za pikico, saj prav , da skrivauser posted image , mu/ji je mal nerodno zgledauser posted image . Sem se prav nasmejala vasi prigodiuser posted image .
Freycha, joj, to je res noc no, pri nas morem potrkat, da tega sploh ne poznamo, bruhanja in preoblacenja postelje, sploh ne ponoci...Dino je danes potegnil do 6.30h, se je verjetno zmotiluser posted image
Sanek, super , da je Ziva rada z babico in dedkom skupaj. Men se to zdi res enkratno. Pridna so z diplomo, pa saj to sem ti ze reklauser posted image .
Madejka, jaz sem tud zeloo slabo spala v user posted image . In prvi in drugi, malo so mi pomagale blazine, mal to, da sem spala v polsedecem polozaju, drugega nasveta pa nimam . Aja, pa pomagalo mi je tud to, da sem bila´zvecer res fuul zmatrana oz. zaspana. Ce je bil naporen dan, ali pa sem 2,3 noci slabo spala, sem potem naslednjo spala super. In pol spet 2,3 noci slabse, pa pol spet fajn. Eh..., saj bo minilo.
Ulla, nas Dino je tud vceraj tak na glavo padel, da je groza. Pa zgleda na tako mesto, da ni bilo hudega, ker se je hitro pomiril in ni bilo velik za videt. Ampak je stal na glavi, kot da bi naredil stojo. Zletel s kavcauser posted image . Prevec si upajo, to je to...

Drug teden pa pride moja mama za nekaj dniuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
3.3.2009 20:45:41   
baja*
dobr večeruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
In preden mi kapne, sem bla poscana u nulo! user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1
Souser posted image ...kak steuser posted image

nestrpno - jutri imam pregleduser posted image  Pa ti?
Pridna, da si sfiniširala diplomskouser posted image user posted image user posted image
Super za Živo, da tak uživauser posted image user posted image jaz pa še vedno nisem perajt, da bi dala reneja kam na počitniceuser posted image  no ja, bo že še prišel tud za nas ta časuser posted image  če ne bo prej sam spakiral kuferuser posted image

o kriza freycha kaka nočuser posted image  upam, da vam bo danes kaj bolj prišparanouser posted image  In kak je Dita zdaj?

kapica vseeno ti moram še enkrat rečt, da si pridnauser posted image  ker meni se ne more zgodit, da bi mi telovadba postala nekaj čisto normalnegauser posted image  no, saj mogoče pa to sploh ni smešno, prej žalostnouser posted image
Pa super, da pride mama na obiskuser posted image

danes sem šla na govorilne in slišala same pohvaleuser posted image  pa kar ne morem prehvalit naše vzgojiteljiceuser posted image  prav vidi se, da je s srcem pri deluuser posted image  mi je prišepnila, da čez kak mesec pripravljajo prvi nastopuser posted image user posted image  komaj že čakamuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.3.2009 7:46:06   
bačko
Jutro!
Madejka jaz sem videla bodije v Marks & Spencer (Ljubljana) in še ugodni so.Sem hotela za Žano kupiti samo niso imeli številke.Je rekla prodajalka da velike številke takoj gredo.
Češnca me veseli da je vse uredu z user posted image !user posted image user posted image user posted image Ti ti Anžej.A kar mamico je polulal?
Fraycha a kar plenice si dol daje?Tudi naša je že ene dvakrta probala samo ji ni uspelo.Upam da je drugače Dita zdrava!
Naročila sem se na 3D in ga ima 10.3 v Litiji.Stane samo 40 evrov.Komaj čakam da grem in upam da bom tokrat zvedela kaj nosim v sebi.Sem tak firbec!Žana pa je spet malo nahodna.Upam da ne bo kaj hujšega.Sploh jo ne morem pozdraviti.
No lepo se imejte!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.3.2009 7:59:19   
Anonimen
jutrouser posted image

ula je dons - neverjetno - spala celo noč in celo do 7ih zjutriuser posted image nebesa...pa še jst sem se popucala že kr neki malga čez 9, tko da je bla kr kul nočuser posted image sam povožena sm pa glih
grem enga posranca prevituser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
4.3.2009 8:23:28   
Freycha
Dobro jutro!

No, v tretje gre rado in danes je Dita lepo spala praktično celo noč. Zbudila me je ob 6.30, sva se skoraj do 8h igrali, potem pa sem jo odpeljala v vrtec...

Je bila pa danes (za razliko od prejšnjih dni) totalen dobrovolček in se je samo smejala in hecala... mi jo je bilo kar težko odpeljat v vrtec. Sam kaj, ko bodo zdej počasi imeli zajtrk, jaz morm pa telovadit in učit se.

Sicer pa je Dita zdrava. Da je bruhala, je bila posledica le tega, da je začela kašljat 2 minuti po tem, ko je pojedla 240 ml mleka....
Ulla, to pa je bil luksuz user posted image

baja, pri nama je bil tudi včeraj v.d. možek na govorilnih urah in je rekla, da je vedno za akcijo, karkoli se spravijo delat, da full rada sodeluje pri skupnih projektih, da je izredno vztrajna in da ne popusti za živo glavo ne (hmmmm sej to ji bo v življenju prav prišlo), pa da je totalna suhica. Da je med večjimi, pa daleč najbolj suha user posted image user posted image V glavnem pridna je in ni problemov z njo, kar je najbolj pomembno......

Kapica jaz se zdej malo po teb zgledujem, pa tudi vsak dan telovadim - ampak jaz delam izključno vaje za hrbtenico in trebušnjake, da si mišice malo ojačam. Aja, pa danes sem se odločila, da grem še na kolo za kake pol ure - 45 minut....
Si pa vseeno pridna in meni se je vsak dan posebej težko spraviti migat. Sej potem gre, samo težko se je spraviti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.3.2009 9:07:27   
baja*
jutro!

sem že s pregledauser posted image  z našim pikcem (al pa je pikica?user posted image ) je vse v reduuser posted image  sem si ful oddahnila, ker sem mela nek čudn filing zadnje dni... v petek pa še NS.
Z G sva se zmenile, da sem ta teden še doma, v ponedeljek pa začnem s 4 urnim delovnikomuser posted image  super, plača bo malo večja, po drugi strani pa glih te spokam domov, ko se začne šiht taaaak vlečtuser posted image  upam samo, da bom mela kaj za delat in ne bom spet v luft zijala ko eno tele - ker to me pa ubija.

ulla in freycha super za nočkouser posted image  mi smo tud spali kot polhki

< Sporočilo je popravil baja* -- 4.3.2009 9:09:41 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.3.2009 9:07:27   
Češnca
Dan!

ulla in Freycha user posted image user posted image user posted image  za prespano noč! user posted image
Jst sm tud dons po dooooolgem času zjutri Anžeja zbudila, ker sm šla v laboratorij. Pa je bil tak lep ninanček bogi... user posted image  Ampak na srečo takoj z nasmehom na obrazu. user posted image

bačko jst tud razmišljam, da bi šla na 3D - iz čistga firbca. Poročaj, kako je blo.
Marks&Spencer ma pa luštne stvari, jst sm Anžeju eno pižamico kupla, k mu je še zmer prevelka. user posted image  Je pa tud škoda, ja, ker ta velke stvari takoj grejo...

Punce kje ste - nekatere že fuuuuuul pogrešam!

Zdej grem pa še mal peflezen vihtet - še stari dolgovi. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.3.2009 9:08:55   
baja*
češnca lej ko sma isti čas oddali postuser posted image
kaj pa je to peflezenuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.3.2009 9:12:54   
Anonimen
Ulla, to pa je bil luksuz

ja, bi se človk kr navadu na takšnouser posted image sploh glede na to, da normalno vstajamo med peto in šestouser posted image pa da se še jst kokoš ne spravim spat zvečer...prov mi je,a neuser posted image

baja user posted image za pregled.

češnca verjetn greš peglat a neuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
4.3.2009 9:23:02   
bačko
Baja super za pregled.!user posted image user posted image user posted image
Češnca veš da bom poročala.user posted image Saj komaj čakam da grem!In resnično upam da se bo videlo kaj bomo imeli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.3.2009 9:32:45   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

češnca verjetn greš peglat a neuser posted image

pol je pa verjetno mislila na peglajzluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.3.2009 10:26:44   
baja*
punce, a kera ve, kako je zdaj s tem, da bom od ponedeljka naprej delala samo polovičko - mislim, kake posledice ma zdaj to za moje pripravništvo? A to pomeni, da ga ne bom uspešno opravila? Torej ne bom mogla it delat strokovnega al kaj?user posted image  nič mi ni jasno zdaj to...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.3.2009 10:40:20   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

češnca lej ko sma isti čas oddali postuser posted image
kaj pa je to peflezenuser posted image

Pa res! user posted image
Ups...f je zraven g... likala sem, u glavnem... user posted image  Pr nas se "pravilno slovensko" reče peglez(e)n! user posted image
user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled!!!
Za pripravništvo pa žal ne vem...

Ja, ulla, prov maš, peglala sm. user posted image  

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.3.2009 11:58:26   
zvesta
Tako, midva sva zdaj iz posvetovalnice. Bila sva cepljena. Velik je 81,5 cm, težak 8,7 kg. Bila sva pohvaljena, da zelo razumljivo in veliko govori. Zdrav je, razvit dovolj.
Potem sva pa bila še prvi pri zobozdravniku, pa se je drl ko zverina, ko mu je dala štemplčka na roko. Drugače je bil pa priden.

Zdaj spi, jaz pa grem kuhat. Mesne kroglice, sam recept moram še zvohat.

Drugače imamo pa do konca tedna vsi dopust in bomo redni gosti bazenov. Če le ne bo reakcije na cepljenje.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 4.3.2009 12:05:10 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.3.2009 12:23:21   
kapica
Uh, kak fajn za super nocke punce. Pri nas je bila tud kr okej, ampak ker je bil dino spet zgodnji in posledicno totalno siten, sem ga dala kr nazaj spat ob 8.30. In je spat do zdaj, pravkar ga slisim da se oglasauser posted image user posted image . Jaz in Nias pa sva seveda zraven drnjohalauser posted image . Ne morem verjet da je toliko spal, sedaj se najemo, pa gremo ven, smo lahk cel popoldan zunaj, dokler ne zacne dezevatuser posted image .

Freycha, saj vem, parkrat bos se telovadila, pa bos videla da bos "not padla", ker se bos tako fajn pocutila in ti ne bo vec tezko se zraven spravii. Bravo, prvi korak si ze naredila.
Zvesta, a drugace ste boljse? Se energija mal vraca nazaj?
Baja, super za pregleduser posted image .

Tak, gremo se porihtat, jaz sem se kr v pidzamiuser posted image . Aja, moja mami pride ze kr jutri, ne drug tedenuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.3.2009 12:38:25   
zvesta
Kapica, malo smo pa res bolje. Čeprav me služba trenutno čustveno ubija. Doma je pa super.

Čeprav imamo razmetano ko v ludnici, ampak imamo se fajn, rišemo, pojemo, plešemo. Imamo se radi.

Aja, pa popravljam. Izak ima 10,7 kg (s plenico vred). Sem se prej zatipkala.

Kapica, sem vesela, da bo mami že jutri z vami. Spet ti bo malo lažje.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.3.2009 12:50:43   
Freycha
Zvesta prosim poročilo, kam vse ste se šli kopat in kake so razmere za malčke (predvsem, če ni premrzlo, pa kje prav posebej piha (če je povezava v zunanji bazen), pa kje imajo največ igral v bazenu itd). Lahko?

kapica, super, da mama pride že jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš imela male počitnice user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.3.2009 12:52:14   
zvesta
Freycha, dobiš... :)user posted image V planu imamo trenutno Fontano in Radence (imamo bone za ponucat), ostalo pa kam nas zanese pot....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?