|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
26.2.2009 21:35:49   
Freycha
jaz pa grem počasi spat. Zadnje čase nama ga tamala biksa malo in se zbuja že ob 5.20 ali še prej user posted image

sem jo pa danes do 7.15 vlekla in sem naredila napako. Je v tako histerijo padla, da sem že resno mislila, da jo bom z vodo polivala... potem sem jo pa k sebi stisnila, se je nekaj časa še otepala in brcala in tepla, potem se je pa k meni stisnila. Sam kaj, ko je bila takrat čisto nagica in jo je bilo treba še oblečt user posted image user posted image takega kričanja, brcanja, otepanja in metanja še nisem videla...... no, hvala bogu je potem spila flašo mleka, se obrnila in v sekundi zaspala user posted image Me pa zanima, do kdaj bo danes spala. Do 5.00? user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 726
26.2.2009 21:36:17   
pupi
user posted image

kak me pa internet jezi, tu je Naja s svoji  prijateljčkom, mata smoki party user posted image . Upam, da se bo zdaj vidlo to

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 727
26.2.2009 21:36:20   
kapica
Ulla, mah ne, saj si komaj 1 mesec po porodu, tam sem jih jaz tud mela se 10 viska, pa sem zrla in zrlauser posted image .
Freycha, za hrbtenico ti predlagam tud kaksne vaje. Gre hitreje, naredis jih doma, ne rabis se nikamor vozit, placevat...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 728
26.2.2009 21:38:55   
madejka
Freycha ti želim, da spite dljeuser posted image

Pupi iiiii kak je lepa naša nevestica!user posted image Samo kaj je to zaen tip ha? ha?user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 729
26.2.2009 21:39:40   
Freycha
Kapica, grem sicer na popolno slikanje hrbtenice, samo je doktor podal "laično" mnenje, da imam precej obrabljeno hrbtenico (2x prometna nesreča, 1x me je en spotaknil, da sem kot deska padla na tla in imam od takrat zravnana vratna vretenca) in da mi toplo priporoča in vsakodnevno telovadbo za očvrstitev mišic, kot vsaj 1x tedensko plavanje, ker s tem ne obremenjujem sklepov.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.2.2009 21:40:04   
Anonimen
joj kak je pa naja luštnauser posted image

pa kaka frizurcauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
26.2.2009 21:40:48   
Freycha
iii pupi, kak je Naja cartkana user posted image mater, pa kake lase ima že user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.2.2009 21:40:58   
kapica
Pupi, oo, super slikica.
freycha, to ej bilo tud pri nas zdaj, z tako zgodnjim bujenjem. zgleda da imajo vsi tako fazo, Dino je bil predvsem lacen ob 5h zjutrajuser posted image . No, upam da je faza mimo...

Punce, jaz grem tud spat, ker niste glih neke cveke. Ce pomislim na leto 2007, ko sem komaj sfolgala vsako komentiratuser posted image . Ah, to so bili cajtiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.2.2009 21:42:29   
Freycha
Kapica kdaj pa hodi Dino spat?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.2.2009 21:43:10   
pupi
Freycha jaz hodim v pristan in mi fuuuuuuuuuuuuul paše. jaz plačam 4,5 Eur-e, študentsko (kar bi lahko tudi ti uveljvlala, če le imaš študntsko izkaznico oz. karkoli z datumom, da si vpisana v nek študij) in ker hodim med 13 in 16o uro, drugače ob drugih urah je 5,5 EURa. drugače pa je odrasla karta 7 EURov. Po 19i uri pa mislim da je 5. To si me zdaj fajn trofla, ker sem ravno danes cenik preštudirala user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.2.2009 21:43:28   
madejka
Kapica kapica... jaz tud skoz samo čakam na kak postuser posted image

Morm pa trkat, mi še kar do 7 spimouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.2.2009 21:44:02   
kapica
Freycha, ja no, saj plavanje je nasploh za hrbtenico menda najboljse, men pa nekako ni tak ustrezalo, kaj pa vem. Seveda vsak izbere to kar mu pase, sam da pomaga. Sam treba se je pa zraven spravit. na hitro pa mogoce pomaga kaksen obkladek oz. termofor z vroco vodo...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.2.2009 21:45:31   
kapica
Freycha, Dino gre ob 19.30h spat in ponavadi takoj zaspi. Kar pomeni najpozneje ob 20h spi. Se je tako vpeljalo in kr fajn uspeva...
Pupi, mas pa res prestudirano...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 738
26.2.2009 21:45:37   
Freycha
thja, meni bo itak po 6. uri pop. prišlo prav... sam 7€??user posted image kaj si ti nor..... potem pa pomožnosti plavaš na eni liniji, zraven pa vaterpolo špilajo? user posted image

A misliš, da bi indeks bil dovolj?user posted image študentske izkaznice pa nimam, ker nismo to baš neki študentje hehehe

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.2.2009 21:47:00   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, ja no, saj plavanje je nasploh za hrbtenico menda najboljse, men pa nekako ni tak ustrezalo, kaj pa vem. Seveda vsak izbere to kar mu pase, sam da pomaga. Sam treba se je pa zraven spravit. na hitro pa mogoce pomaga kaksen obkladek oz. termofor z vroco vodo...

sej zdej zaenkrat je še kar ok.... sem tut varnostne ukrepe sprejela kar se prehrane tiče in gibanja itd.... na slikanje hrbtenice, pa razmišljam, da bi šla na plastično kirurgijo v LJ na posvet za zmanjšanje prsi.......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 740
26.2.2009 21:48:03   
kapica
Freycha, ja verjetno da bo res tako, sem se mogla prav nasmejat zdajuser posted image .Mislim glede plavanja in vaterpola. glede prsi in tega, pa ne vem, mores sama vedet. seveda, ce je potrebno...

Evo, moz je glih prisel domov...,

< Sporočilo je popravil kapica -- 26.2.2009 21:49:26 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 741
26.2.2009 21:51:23   
Freycha
mater... sem glih razmišljala, a ti je smešno zaradi vaterpola, al zaradi jošk user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 742
26.2.2009 21:52:34   
Freycha
no, kar se plavanja tiče, vsaj imaš občutek, da plavaš v morju, ko te na vsake toilko kak val butne ob steno, ker so tisti vaterpolisti čist divji user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.2.2009 21:52:42   
kapica
ja, freycha, saj zato sem sla popravit posto, ko sem videla tvoj drugi post. Da ne bi kaj narobe razumela...

Tak, zdaj grem pa spat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.2.2009 21:54:14   
kapica

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

no, kar se plavanja tiče, vsaj imaš občutek, da plavaš v morju, ko te na vsake toilko kak val butne ob steno, ker so tisti vaterpolisti čist divji user posted image

user posted image user posted image user posted image .

Hvala punce da ste mi delale druzob, mi je cas hitreje miniluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.2.2009 21:54:28   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

thja, meni bo itak po 6. uri pop. prišlo prav... sam 7€??user posted image kaj si ti nor..... potem pa pomožnosti plavaš na eni liniji, zraven pa vaterpolo špilajo? user posted image

A misliš, da bi indeks bil dovolj?user posted image študentske izkaznice pa nimam, ker nismo to baš neki študentje hehehe

meni se je 7 tudi zdelo dosti, pa me je študentska rešla. Ko je več ne bo si bom sezonsko kupla, ki je 270 E, si bom pa probala po polovični ceni zrihtat. Mislim, da bi se tebi najbolj splačalo it pol zvečer, čim bolj pozno. Če maš v indeksu datum, da si vpisana in do kdaj ti velja "status" bo šlo skozi. jaz npr. nimam datuma, samo kdaj sem se vpisala, ker je pač to neki čudni podiplomc, nimam pojma kaj je to,... Tam je v glavnem pomemben samo datum. tak kot ti je že kapica napisala ni mus, da ti bo odgovarjalo, zato najboljše da 1x probaš.

madejka glede onega tipa user posted image user posted image user posted image  poleg Naje pa ni panike, ker je neki bolj nežni, pa majnši bo od Naje za dve glavi, ma ateja pa mamo ful malo, če bo le kaj po meni ji bo to ful pomenlouser posted image  Pa Maj je le Maj user posted image !!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.2.2009 21:57:36   
madejka
Pupi saj če bo Maj po mami bo tud med bolj malimiuser posted image

Hja, jaz tud grem... mogoče dobim celo 5 min pozornosti od dragegauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 747
26.2.2009 22:00:53   
pupi
user posted image

naša maškara, je bla samo čez bundo namaskirana, ker noter se nismo maskirali.

user posted image

tak se zleknem na kauč in gledam TV, ki je še vedno moje najlubše opravilo!!!

user posted image

Madejka to pa sem še tebi dolžna, mi je ful žal, da je tak čudno slika izpadla!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.2.2009 22:02:42   
pupi
Freycha, tudi mene si nasmejala z vaterpolisti, samo oni trenirajo v spodnjem večjem bazenu, ti pa lahko plavaš v zgornjem manjšem. Jaz sem danes plavala v velikem bazenu, pa sem se na zčetku skoraj vtopila Glede slikanja hrbteni, pa ko greš po napotnico vztrajaj za Magnetno resonanco, ker se tam najbolj vidi kje je problem, pa še sevanju ne rabiš bit izpostavljena. Kaj tebe muči hrbtenica zaradi zizlov.... neuser posted image

Lepo bodite babike, lahko noč

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 749
26.2.2009 22:03:41   
madejka
Joooj kaka dobra buča!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lej jo frajerko malo, kak ležiuser posted image user posted image user posted image
Mi smo pa tak lepi lepi lepi skupuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?