metuljcek321
|
Tinky, za sedez & Teotovo navdusenje nad njim! rebeca, daj, se malo naklofaj, pa bos pri letnici rojstva (btw: katera je ze?) mojcek, kako je blo potem z Zivo? Je uspela kaj zaspat? Kaj, da se kar bruhat sili? To od jeze al kako? O, ti smrkljica mala! .... evo, zdaj sem pri delu, ko sta imeli pregled, pa bom kar tule prikucala zraven - bruhala je pikica tam? Ja, revcek mali! Kako je zdaj, doma? Je P komentirala bruhanje, kaj pa tezo? copatki z linka - kva so kjut, ej! Itak so mi najbolj padle v oci tiste z metuljckom, k sem jih ze prilepila mojcek, auroraa, katere vzorcke imata vidve? ilatic, pa to je kar na hitro nehal spat oz. presaltal iz daljsega dremeza v turbo hitrega? Se vcasih kar malo bojim, da bo to enkrat naso zaspanko prijelo & se bo odlocila, da je blo dost spanja, pa pika Pa Iris naj uziva na smucanju! mirjam, kako je sla izselitev male clanice? Any good? IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ali kdo hoče malo rabljeno 4,5 letnico za dva dni??? Sem malce posivela danes. Kje sem? Ja, pod mizo se valjam! Ti jo pa pihnes, neboglasnica! tims, se malo & bo Tim doma. Zdaj je vazno le to, da malcek uziva in se imajo maximalno fajn! Sprosti se, posveti se Nini - imejta nekaj babjih uzivaskih uric Aha, Higgins Clarkova je tudi meni fajn! Btw: kurtizana pa mene nekak ni prepricala ... pa tak pocukran konec ... je blo se zame malo prevec. Ampak fotografija pa lepa, zelo lepa! DD - pojma nimam, nimamo TV3, se pa veselim, da vidim VAS na posnetku - hura, kmalu, kmalu! Kaj, mirjam, Avstralija je dolgocasna? Shit, no! Hm, a ti je vseeno uspelo pogledati do konca? (Samo ne nam izdat, kako se konca, a prav?) Lan za apetit! Kaj pa mozek? Je danes kaj pohleven? Ma, da te razvaja v nulo, ves? Aha, todi, thanks za info. Sobivanje JE zastonj, hrana & postelja baje NE. Upam, da tega NE bomo preizkusale v praksi! Blacky, ja kaj je bilo pa to? Sploh mi ni bilo nic jasno, ko sem brala mejl - Blacky jezna, razocarana, razburjena, ... Me je kar malce zabolelo obtozevanje VSEH (me spominja na skupinsko kazen v soli, ce je eden zabluzil & potem smo imeli VSI extra domaco nalogo ali kaj v tem smislu) ... ne gre metati vseh v isti kos! Je pa tako, da nekateri preberejo tu in tam, nekateri se poglobijo in komentirajo vse, nekateri se javijo na vsake kvatre, vse, prav vse pa smo tu iz enega in istega razloga: sa se imamo lustno, da se spodbujamo, skupaj delimo tezave & radosti odrascanja nasih malckov & to je tisto, kar steje. Do neke mere se strinjam s tabo - tudi mene vcasih prizadane, ko nekaj vprasam, pa ni odgovora, a si potem recem, da ni cudno, ker je tule poplava postov in kapo dol, da bi bilo cisto VSE po spisku odgovorjeno, zabelezeno, pokomentirano - potem bi pa resnicno naklofale 200 strani v enem tednu & bi padel kaksen rekord Tule na RR se sklepajo znanstva, za prijateljstvo pa je potrebno se kaj vec ---- ze zdaj vidim, kako drugace je odgovarjati puncam, s katerimi sem se ze srecala v zivo - cutis neko povezavo, nekaj vec. Jasno, ne morejo ti biti vsi enako simpaticni in blizu - 100 ljudi, 100 cudi, z nekaterimi se pa clovek zelo dobro ujame in to je dragoceno! Zelo dragoceno! Ne jezi se, Blacky, ko se bos pocutila bolje, pridi nazaj med nas, ves, da te pogresamo (saj smo ti to tudi pokazale & napisale v postih, vendar se jih je najbrz nabralo malo morje odkar si bila nazadnje "resno" tukaj, da moras prav poiskati vse te lepe zelje, misli, spodbude ... kar mrgoli jih, verjemi!). We miss you! Mwa! olje31 - ne uporabljam, ne poznam. lavita za pregled in mere! Pa za uzivancijo v termah! In drek za prehlad, no. Pa astmo so ti ZDAJ ugotovili? Ne morem verjet! Upam, da ni kaj hujsega! hd, karizma George-a Clooney-a te preprica ali je ata prestar? Kako pa psickova nova cupica? Poker? S kom pa? 3jemi & ostale, jaz tud skoz nekaj mojim domacim o vas in otrockih razlagam, so ze cisto navajeni & vas ene par ze zelo dobro poznajo! Tolk, da boste vedele rdece pese se nisem dala, nope! zimska: Anja je do zdaj jedla naslednje sadje: banano, jabolko, hrusko (fuj in fej!), melono, kaki, od zelenjave pa: krompir, korenje in zeleno. Sem nekam pocasna pri zelenjavi ... bucke kar odlasam iz dneva v dan ... ju3 pa res! Joj, a danes ima pa moz rd? Ma, to pa je nesrecen slucaj - vceraj taksno sr****, danes pa praznuje. Hm, ne vem, ne vem, kako bi reagirala! Najbrz bi kuhala mulo in ne bi govorila z njim ... samo ima vseeno rd ... mogoce bi se pa danes obnasala, kot da ni nic, pa potem jutri zamorila ... Joj, ne vem! Kaj bos naredila ti? rovarka, a si dala se kaj mleka zraven spasiranega krompirja in korenja? Ker nasa se kar davi, ce ga ni - ne zna pogoltnit, ker ji je prevec gostlato. dzanika, evo, ko sem dodala mleko zelenjavi, ji je slo pa dobro po grlu dol! hd, kako oskubis kivi tistih peskic? A si ji ga kar dala in je bilo OK? Kaj pa zraven? In kako sta opravili v RA? levinja, kam ste jo mahnili na obisk? Tilnu za prespano noc! Tko se dela, to je pravi tajming! Kaj pa, ce bi v zelenjavo dala malce kuhanega jabolka, da povlece na sladko okus? nanka, mirjam (in najbrz se kaksna), kaj sta pa dali puncama POLEG polente za jesti? O, glux3, kako si? Gilo, teli copatki so pa tud kul! O, ati je prisel s faksa .... pa, pa ... vecerja ... ostalo kasneje ....