Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:48:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
liju za popravljeno racunalo! In pregled. Mandeljni pa - ce bojo preveliki, jih bojo dali ven, in bo pikec dihal bp. Kar naj spremljajo in se bojo odlocili, kako je najbolje! Brinu za kakanje! Umpa, 7 Pounds se nisem gledala ... Sem pa zdanjic brala, da je film Jima Carreyja, k so ga zacečli predvajati na isti dan kot Smithov 7 Pounds, zmagal glede na stevilo gledalcev v prvem vikendu ... saj ves, vsi ti rekordi gledanosti, ratingi taki i onaki .... mirjam, meni je bila fuuuuuul dobra knjiga Forrest Gump (tud film je d best, ampak knjiga je pa se boljsa!) ... sam ne vem, ce je tudi v slovenscini. Originalna je nepozabna! Za bolj na izi priporocam Bridget Jones I in II. Tko za nasmejat! Konsalik & Victorija Holt .... jaaaaaa, to sem tud jaz tolk brala, da se mi je mesalo ... Holtove junakinje in njihovi princi na belem konju ... jaz sem vse to podozivljala ... ce bi bila jaz na njihovem mestu ... bla, bla, bla ... Sem nepoboljsljivi romantik, res. karamela, dobro opravita na UZ-ju, za opravljen pregled in da je blo vse OK z urinom, pa pridno se uci, naj ti gre snov dobro v glavo. A rezultate tistega zadnjic ze imas?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:49:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
Cao, Blacky, where are you? Si kaj bolje?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:50:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Ups, mal so prevelike, na koliko pikslov jih vi pomanjšate? 320 pikslov. Krasne slikice, ta zadnja je pa zakon!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:52:52
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Jaz imam pa novo frizuro, sem bila danes po 4 mesecih pri frizerju. velika sprememba? Ni tako hudo, ker sem imela že večkrat takšno dolžino (kako bi to ocenila, mal nad ključnico), ampak je šlo kar nekaj cm stran, so bili že kar uničeni. Če se mi bo uspelo slikat, bom prilepila kakšno slikico.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:54:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi in ko ste bile ravno pri Bradu... me je sošolka včeraj spomnila... Zakaj je nehal Brad pit? Ker je začel pit Sampras... Ma, ne me zezat, moj Bradi je pil al kaj? Pa za atijevo udejstvovanje doma, za Gunse in Metallico. Hrano ji bom jaz kar vso ponudila, ja. Naj ima sirok nabor okusov, da potem lahko kaj skensla
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:54:56
|
|
|
|
Tinky
|
Netki, si dobila nalepke? Umpa, Luka ti kar po smeteh šnjofa? Car Danes smo rezervirali poletni dopust, juhuhu, gremo za tedna. Komaj čakam!!!!!!!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:55:09
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Midva sva bila prejšni teden na bioresonanci v Rogaški Slatini. Testa nam ni mogla narediti, ker je Aljaž ful obremenjen s sevanjem in ni pokazalo nobenih alergij. Meni ni bilo čist nič jasno, sem mislila da si je vse skupaj izmislila. Smo imeli pol eno terapijo, plačali smo 26 EUR. Prvi pregled pa je mislim da 60 EUR, ti bom povedala naslednjič. No in sva čez vikend imela doma radiostezista (ta ki meri sevanje) in mu nisva nič povedala kaj nam je pokazalo na bioresonanci in smo ugotovili, da tam ko je imel Aljaž postavljeno posteljo so prisotna vsa možna sevanja (vodni tokovi...) in središče vseh je bilo pri njegovem trebuhu, je rekel, da verjetno to tudi vpliva da ima tak močen refluks. Posteljo smo zdaj postavili na prostor, kjer ni prisotno sevanje in upam da bo kaj bolje, čeprav jaz tudi ne verjamem kaj preveč v te stvari. Sem pa potem verjela da je bilo to opazno na bioresonanci. Mojcek, kdaj pa boš v četrtek v CE? Se bi lahko kaj dobile če boš imela čas, pa če nas ne bo zasnežilo. nam je na bio pokazalo elektro sevanje in je naredila program za umirjanje in odpravo. po tem smo spet testirali mleko - ni alergije. vedno, po vsaki terapiji ga testiramo in vedno pokaže, da ji ustreza. lumpa, poskusit ni greh. kje so dobila radistezista? v ce bom ob 11, vendar moram po terapiji žal domov, ker sem zmenjena dalje. se drugič rajš kr tko oglasim, ok? Radistezist je bil iz firme full point. Imajo spletno stran pa si lahko pogledaš. Glede srečanja, pa velja za kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:57:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
Umpa, je Luka danes bolje? Se je driska ustavila? Gelde na razposajenost in sibanje po sobi, bi clovek rekel, da je OK! Go, Luka! Tinky, za rezervacijo pocitnic. Najbrz si tam hotela napisat, da greste za 2 tedna, a ne? Kaj si potem izbrala? A avtosedez si se testirala? Je v redu?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 11:58:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
Anja je cista koma - spi kot top. Komaj je pojedla ob enajstih. Prej smo z dedijem peli, plesali, noreli po bajti, da se je kar kadilo ... Za malico je prvic jedla melono (+ banano) - ji je pasalo.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:00:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:00:39
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Netki, si dobila nalepke? Umpa, Luka ti kar po smeteh šnjofa? Car Danes smo rezervirali poletni dopust, juhuhu, gremo za tedna. Komaj čakam!!!!!!! čakam poštarja!!!! kam pa greste?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:02:26
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Prav tako vse ostale, prav vsaka je dobrodošla pri meni! pa ti veš kolk je julijk??? hec hec
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:02:50
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Tinky, za rezervacijo pocitnic. Najbrz si tam hotela napisat, da greste za 2 tedna, a ne? Kaj si potem izbrala? A avtosedez si se testirala? Je v redu? ja, ja 2 tedna, vidiš od navdušenja mi ušla dvojka Ja, avtosedež je že stestiran, smo bili danes pri P.. Je full komot in prvič, da ne teži, ko ga dam not. Kraljuje na veliko.
< Sporočilo je popravil Tinky -- 28.1.2009 12:05:59 >
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:03:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:04:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:04:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:05:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:05:19
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Netki, si dobila nalepke? Umpa, Luka ti kar po smeteh šnjofa? Car Danes smo rezervirali poletni dopust, juhuhu, gremo za tedna. Komaj čakam!!!!!!! čakam poštarja!!!! kam pa greste? dej, pa mi takoj javi, ko pride, da urgiram, če ne boš dobila na dopust pa gremo k sosedom (na Cres)
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:06:08
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo POZOR POZOR POZOR!!! enkrat smo se menle za ene copatke z eBay-a. mi smo dobli zdj master card in jih bom v kratkem naročila. če katera želi, ji hlahko skup naročimo, bo cenejša poštnina! sam sporočte mi ktere. link ja jaz bi naročila! Sam men pa tele cene niso jasne k piše da so copatki 0,99$. link
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:06:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:07:39
|
|
|
|
nanka
|
Dzanika, meni pa številke niso jasne, takšne ko so meni všeč piše od 2-3 t, a so to tedni? Nimam pojma...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:09:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:12:01
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Dzanika, meni pa številke niso jasne, takšne ko so meni všeč piše od 2-3 t, a so to tedni? Nimam pojma... ja tut jaz zdej to študiram. INIGO help!! Kakšne boš ti naročila in katere številke. Pa kaj je to s temi cenami. Ne morjo bit copatki 0,99$. Aurora katere številke si pa ti naročila?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:13:03
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: Inigo POZOR POZOR POZOR!!! enkrat smo se menle za ene copatke z eBay-a. mi smo dobli zdj master card in jih bom v kratkem naročila. če katera želi, ji hlahko skup naročimo, bo cenejša poštnina! sam sporočte mi ktere. link v vednost: jaz sem jih zdej drugič naročila. še za mojcek in darila. vsega skupaj 11 parov (privič pa 6). poštnina je bila dvakratna! + carino smo mogle plačat 20€. tako, da se ne splača skupinsko naročevat. nad 100 usd se plača carina! mojcek - so Živi všeč?? škoda. Jaz pa nimam mastercarda.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:14:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?