|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
28.1.2009 16:04:59   
Netta
rovarka - ja mešam tudi...pa je edino melono z banano zmazala, ostalo pa ne...ah bom že našla kaj kar ji bo še všečuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.1.2009 16:05:32   
dzanika
zimska tut jaz ne vem kako ti svetovati. Jaz bi se verjetno nekaj časa mulala sam bi verjetno sam začel v mene sitnarit pa se opravičevat... In pol bi verjetno popustila. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.1.2009 16:06:02   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

zimska...uh..šele prot večeru bi verjetno postala "normalna", če bi sploh...če on ni bil fer do tebe, ko si ga prosla da pride normalen čas domov, zakaj bi la ti, ker pač ima rojstni dan...ne vem..js sem še kr trmasta kar se tega tiče..želim da me spoštuje mene in moj čas in trud ki ga vlagam v otroka.

moj "molk" izraža nekaj takegauser posted image

Kaj čem, če pa sem trmastauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:06:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
28.1.2009 16:10:45   
Netta
hvala hd...
alarm

Neposredna povezava do sporočila: 1680
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:17:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:23:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1682
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:23:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.1.2009 16:47:58   
netki
no berem za nazaj...pa mi je malo žal.....

blacky....pojma nimam kaj je blo tko narobe...res, tud jst sem mela zadnje dni migreno pa nisem pričakovala da bo vsaka v postu spraševala kako sem in mi želela dobro....no tiste ki so se spomnile sem bila pač vesela, tiste ki se niso ok......flower je samo pomagala da je seznam tekel naprej....prejšnji teden si nas pa kregala ker nismo takoj javile podatkov, evo zdej ti je pomagala uredit seznam da ti ni treba vse brat, pa kaj je tuki kej tazga. Sej nam je žal da si zbolela, samo nismo me krive da te je tko zmatralo vse skup.....
blacky....nam lahko poveš kaj točno smo storile narobe oz. kaj te je tako užalilo

tud jst sem punce že napi.zdila ker niso odgovarjale.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1684
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:52:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:00:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:06:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.1.2009 17:07:13   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Moj mož ima danes rojstni dan. Pa ne vem, kako se naj sploh obnašam do njega. Nisem drugač ljubosumna žena ali pa da bi mu kdaj težila, ker hodi na druženja, evente in na pijače. Šrekam moško logiko in način razmišljanja, samo včeraj... Sej sem vedla, da bo ta teden en dan zabluzil in dal za runde, samo fora je v tem, da sem ga včeraj klicala na šiht in vprašala, če ima namen bluzit ta dan, je rekel da ne in da pride kmalu domov. Sem se še veselila, ker je bila  glina, želela sem si iz ven (se malo zluftat po treh dneh, ko sem nonstop v stanovanju) in sem mu rekla naj res pride normalno, je zatrdil da bo. In potem se primaje ob pol 11ih zvečer, se vrže na kavč in zasmrči. Evo, in danes ima RD. Kako bi ve reagirale?

Zimska bila bi tiho, ampak govorila pa tudi nebi z njim in itak bi mulo kuhala, pa čez nekaj časa bi mu naprej metala.

Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.1.2009 17:09:25   
netki
no mi smo bili pa prej 2 uri zunaj.....je blo ful fajn, tilen zaspal v vozičku, žiga užival na snegu, mami pa kidala user posted image

auroraa...jst te občudujem kako maš lahko dva doma cel dan.....jst sem mela žigata 2 dni doma pa je bil cel halooo, pa ful neki tilnu nagaja user posted image

aja pa tole morm povedat......tilen je spal celo noč, od 22-ih pa do 6:30user posted image
sicer tolk ur skupaj spi, samo gre spat ob 8-ih in spi do treh. men je važt to da ni ponoč zbujanja...

sicer je pa začel zavračat zelenjavo, pa zdej sem dala še goveje meso not...pa no way....mal poje, pol pa noče požirat...medtem ko sadje s skuto in kašica pa gre v rito user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.1.2009 17:12:00   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ah, dejte bit malenkostne. tak je pač forum...

priznam, da še zdaleč ne berem vsega, ker ste enostavno preveč dejavne. od 6h zjutraj do 16h sem sama z obema. zadnje čase mi Zarja ne spi več opoldne. dopoldne gremo mal ven, potem kuham kosilo, rišemo, pojemo; vmes še 3x pop.izdim user posted image

ob 16h pride mož. ponedeljke in torke imava z Zarjo telovadbo in cicibanove urice.

ob 20h se računalnik ugasne, ker je v Zarjini sobi in gre tamala spat.

tako, da meni je res žal, da ne morem komentirat in sočustovat kolker bi rada. niti ne sodelujem v večernih debatah, ker pač nimam rač. na voljo...

tako pač je......  pa vsi bomo preživeli, ane user posted image  z RR ali brez

se strinjam...forum naj bo za sprostitev...nikakor pa se ne smemo obremenjevat koga smo izpustile, kaj nismo komentirale, komu nismo želele da ozdravi.....ne vem no, sej tuki smo predvsem zase, da kej zvemo, da mal počvekamo

Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.1.2009 17:12:25   
tims
Zimska, glede možeka-hmmmmm jaz sem bila včasih take sorte, da sem bila sposobna po cel teden mulo kuhat. Pa sem vidla, da s tem nikamor ne pridem. Oz. mi je moj enkrat reku, v čem je fora, da se trmulim, potem pa se spet pogovajavauser posted image . In v bistvu je imel prav. Tko da sem si to odmislila, Sicer je kar trajalo in trajalo, pa sem se navadla. Zdej če zabluzi, se obnašam kot da nič ni. In včasih imam občutek, da ima ravno zaradi tega slabo vest.

Sva pa imela enkrat orng kreg zaradi tega. In sicer: v petek zvečer, ko je šel ven, sem rekla, da naj mi pošlje sms, da je vse ok, če bojo slučajno zablutil, pa da me ne bo skrbel. In njegov odgovor:"ja, veš da ti bom poslal." Ob devetih zjutraj v soboto slišim kolege in njega, ko so se primajal domov (naslednji dan je bila Velika noč). Vsi so čist potihem govoril, da me ja ne bi zbudil. Po kavi, ki jo je moj skuhal, so se odpravil domov, takrat sem se pa dvignila. Moj čist slinast okol mene. Pa jaz njemu, da zakaj ni nič poslal sms, da so zabluzil, oz. da je vse ok, ker me skrbelo in tud spat nisem mogla. V glavnem-kreg do konca. On je šel potem spat. Jaz sem se pa oblekla, vsedla v avto, šla vse nabavit za velikonočni zajtrk, šla k sestri, kjer sva skupi pobarvale jajca in odnesle žegnat. Okoli šestih sem se odločila, da grem domov. Naj ne pozabim omenit, da so se njegovi klici začel okoli treh, pa se nisem hotla oglasit. Ko sem prišla domov, je bil čist paničen. Da kaj se grem, da nisem nič povedala, da bom kam šla, da mu nisem poslala sms.... Pa sem ga samo gledala in bila čisto tiho. Po petih minutah mu je pa kapnilo, da je on čist isto naredil, ko me ni nič obvestil. Od takrat naprej mi skoraj vedno, če tkole zabluzijo oz. če ve, da ne bo pravočasno prišel domov, ali pošlje sms, al pa me pokliče.

GH- naša pa je do sedaj jedla: jabolko, hruško, banano, slivo, breskev, korenček in gozdne sadeže. To vse v "frutkovi obliki". Kar sem ji sam naredila je pluvala, da je bil veselje, tko da ji sploh več ne pripravljam sama. Edino juhce in zelenjavo ji bom sama delala, pa tud če ne bo nič pojedla. Včasih ji dam skorjico kruha, dvekrat pa sem ji dala plazma piškotek.

Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.1.2009 17:12:39   
nanka

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ej, kaj ste že kej dale user posted image  za jest? Jaz sem šele pri hruški (danes uvedla)

Naša je hruško, banano in hipp  sadne kašice. Jabolko sem ji dala pa je bila čisto rdeča okoli ust in ji zdaj ne dajem več. Hruško naribam na steklen ribežen, banano pretlačim z vilico, danes sem dodala albert piškot.

Zelenjava je naslednja: korenček, koleraba, krompir, bučke, por, cvetača. Vse pripravim na olivnem olju, pire ji naredim s putrom in domačim kravjim mlekom. V juhico zakiham rezance brez jajc, pretlačim z vilico in z največjim veseljem poje. Ima juhico veliko rajši kot pire krompir z zelenjavno omakico. Polente ne mara, pa krompirja tudi ne preveč.

Bom pa te dni skuhala omako bolones iz puranjega mletega mesa in jo bom zmrznila samo za Natko. Naredila bom z paradižnikom in malo soli.

< Sporočilo je popravil nanka -- 28.1.2009 17:19:53 >

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.1.2009 17:19:36   
nanka
Mojcek super teža glede na to kako se z Živo matrata pri hrani. Naša je prilezla na 5700 pa rada je.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.1.2009 17:20:20   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Naredila bom z paradižnikom in malo soli.

A se upaš dat že paradižnik? A ni ful alergen? Sam vprašam,upam, da nisem kaj v temo zdele brcnlauser posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.1.2009 17:29:19   
nanka
Bom dala kar paradižnikovo mezgo, bolj malo pa bom videla kaj bo. Saj počasi bova tako šle na našo hrano, pire je isti kot mi.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:48:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.1.2009 17:48:31   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

..ko sem imela 13.1. pregled z malo v lj..je kera kak post napisala na to temo??ni...zvečer ko sem prišla domov, sem sama napisala kaj je blo..pa kaj..nobena pa ni napisala recimo: držimo pest, danes ima kali pregled...jst sem 2dni

HD, a veš, da sem jaz bila v ponedeljek 12.01 (sicer en dan prej) na polikliniki takrat za UZ trebuha za Tiana in sem šla mimo vrat, kjer je pisalo endokrinologija, ali kako že gre. Z mano je takrat bila moja bivša soseda, ki tam na polikliniki dela in mi je že zjutraj odnesla napotnico, da sem bila takoj na vrsti, ona pa dela na tej endokrin... itd. In sem se nate spomnila in sem jo spraševala, če so tu tudi dojenčki in, če ima kakšno Kali in Anjo napovedanouser posted image , ker bi ji rekla naj ti zte ne pustijo čakat. Edino priimka se nisem mogla spomnit. Potem pa mi pove, da je to sedaj samo v pediatrični, včasih so pa imeli tudi tu. No to sem ti pozabila povedat, ampak zdaj ko praviš, da se nismo spomnile, sem se spomnila, sicer en dan prej.

ma jaz se tolikokrat spomnim vse živo, pa nimam časa pisat, potem je pa že mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1697
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:48:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:49:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1699
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:50:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?