tims
|
Zimska, glede možeka-hmmmmm jaz sem bila včasih take sorte, da sem bila sposobna po cel teden mulo kuhat. Pa sem vidla, da s tem nikamor ne pridem. Oz. mi je moj enkrat reku, v čem je fora, da se trmulim, potem pa se spet pogovajava . In v bistvu je imel prav. Tko da sem si to odmislila, Sicer je kar trajalo in trajalo, pa sem se navadla. Zdej če zabluzi, se obnašam kot da nič ni. In včasih imam občutek, da ima ravno zaradi tega slabo vest. Sva pa imela enkrat orng kreg zaradi tega. In sicer: v petek zvečer, ko je šel ven, sem rekla, da naj mi pošlje sms, da je vse ok, če bojo slučajno zablutil, pa da me ne bo skrbel. In njegov odgovor:"ja, veš da ti bom poslal." Ob devetih zjutraj v soboto slišim kolege in njega, ko so se primajal domov (naslednji dan je bila Velika noč). Vsi so čist potihem govoril, da me ja ne bi zbudil. Po kavi, ki jo je moj skuhal, so se odpravil domov, takrat sem se pa dvignila. Moj čist slinast okol mene. Pa jaz njemu, da zakaj ni nič poslal sms, da so zabluzil, oz. da je vse ok, ker me skrbelo in tud spat nisem mogla. V glavnem-kreg do konca. On je šel potem spat. Jaz sem se pa oblekla, vsedla v avto, šla vse nabavit za velikonočni zajtrk, šla k sestri, kjer sva skupi pobarvale jajca in odnesle žegnat. Okoli šestih sem se odločila, da grem domov. Naj ne pozabim omenit, da so se njegovi klici začel okoli treh, pa se nisem hotla oglasit. Ko sem prišla domov, je bil čist paničen. Da kaj se grem, da nisem nič povedala, da bom kam šla, da mu nisem poslala sms.... Pa sem ga samo gledala in bila čisto tiho. Po petih minutah mu je pa kapnilo, da je on čist isto naredil, ko me ni nič obvestil. Od takrat naprej mi skoraj vedno, če tkole zabluzijo oz. če ve, da ne bo pravočasno prišel domov, ali pošlje sms, al pa me pokliče. GH- naša pa je do sedaj jedla: jabolko, hruško, banano, slivo, breskev, korenček in gozdne sadeže. To vse v "frutkovi obliki". Kar sem ji sam naredila je pluvala, da je bil veselje, tko da ji sploh več ne pripravljam sama. Edino juhce in zelenjavo ji bom sama delala, pa tud če ne bo nič pojedla. Včasih ji dam skorjico kruha, dvekrat pa sem ji dala plazma piškotek.
|