|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:54:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:57:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
28.1.2009 21:00:59   
tims
Jaz grem pa zdele Nino zrihtat, pol pa si naštimam film Sex v mestu. Upam, da mi ga bo ratal pogledat.

Vas pol še pridem mal prečekerat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
28.1.2009 21:03:09   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Zdej bom pa jest žalostna. K sem gor, pa nikjer nobene. Je že pravuser posted image .

pa ne jokat user posted image

ma se mi zdi da dons nobene ni iz principauser posted image

evo mene. user posted image   Sem vas prišla na hitro prebrat zdej pa skočim pod tuš... Mamo še vedno vse v razsulu doma.

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ja, obiski so zakon..tadva ki prihajata, sta u bistvu edina ki še prideta odkar imamo kali...in vedno pizzo prineseta...jah pazita da nebi shujšali..

RA...mislim..ni besed

iuuu alarm

ja mi mamo tut dva k vedno hodita h nama in zdej odkar je Jan tudi. Se zvečer lepo dobimo in včasih čvekamo tut do dveh al pa še dlje. Men je ful ušeč da se še vedno tko družimo in to.  user posted image

flower tole je pa res adijo pamet z elektriko. Upam da čimprej pridete nazaj v civilizacijo. user posted image

HD ja na kanalu A sem videla pa rajš ne bom gledala takšnih stvari. Me kr zmrazi...  Zdej pa res šibam pod tuš...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
28.1.2009 21:13:06   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ojojoj..gledate kanalA?

ne...kaj zamujam?

kukam en napet film na pop tv

Neposredna povezava do sporočila: 1755
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 21:15:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 21:17:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1757
28.1.2009 21:17:42   
dzanika
dons pa res niste zgovorne. Ponavadi ko grem pod tuš in ko pridem nazaj me čaka polno postov, danes pa sam eden. user posted image   Očitno ni vzdušja tuki gor. user posted image   No pa sej če po pravici povem je tut men vse skup mal zamorilo danes. K že cel dan berem sam neke zamirljive poste. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 21:21:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1759
28.1.2009 21:25:11   
karamela6
we are sorry my ass .... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Blacky - ne vem zakaj si užaljena. Sem šla prav nazaj brat tvoje poste. Oglasila si se skoraj vsak dan in punce so ti pošiljale pozdrave in pikapoke. Sama si predlagala, da Flower pomaga tudi pri ostalih seznamih, potem pa očitaš, da si nadomestljiva in si spet užaljena ker ti nekdo pomaga. Ne razumem.
Tako kot so napisale pred mano - forum nam je za zabavo in sprostitev, tudi kakšno pametno informacijo izveš, samo nekatere pa res preveč resno in osebno jemljete vse skupaj.
Meni osebno se ne da komentirat vsakega posta in odgovarjat nanj, tudi nisem nič užaljena, če mi kdo ne pokomentira, imam pa potem pač monolog sama s seboj. In res je, da preko neta ne morejo biti prava prijateljstva. Osebni stik je le osebni stik. Smo pa navezale znanstva v tem času, nekatere se celo družimo in to je meni še boljša sprostitev.
Ja, Blacky... čas gre naprej in svet in RR tudi brez tebe in brez mene in brez marsikoga. Ne jemlji si k srcu. Kaj pa ostale punce, ko jih več kot en mesec že nisem zasledila? Motoristka? Juno? NosečkaMaja? Kati? in ostale... Glej, na njih se tudi spomnem, pa nobeden ne joka kje so.
Kaj ti predlagam? Najprej se pozdravi, naspi, najej -  pa pridi spet k nam. Upam, da boljše volje. Predlagam pa ti, da ne bereš preveč za nazaj. Pusti stare dele in strani, s tem izgubljaš stik z ostalimi. Vključi se v direktno debato in se pohecaj z nami.
Blacky - si super punca, samo malo zadihej. Pikapoka zate  

PREDLOG ZA SEZNAME: Ne pišite več podatkov za na sezname med poste, da ne bo Blacky oz. Flower oz. tista ki jih bo urejala - izgubljala časa s prečesavanjem vsake povedi, da ja ne bo spregledala kakšnega podatka. Pošiljajmo stvari za na seznam puncam izključno na ZS-je!

Moram priznat, da se strinjam!

Metuljčica, rezultatov izpita še ni (nič hudega, kasneje ko izvem slabo novico, bolje je). So pa od kolokvija - 86% . Za izpit imam pa res slab občutek. Bi takoj zamenjala za oceno kolokvija.

zimska, jaz sem začela z zelenjavo. korenček 3 dni, krompir+moje mleko 3 dni, bučke 2 dni, potem pa nekaj dni to zelenjavo mešano. Enkrat krompir in korenček, potem krompir in bučke ... tko, po filingu. Potem pa jabolko, pa jabolko + korenček, banana. In naprej še druga zelenjava - brokoli, cvetača. To so vse vrste sadja in zelenjave, ki smo jo do zdaj probali (18 dni GH). Zvečer pred spanjem pa od Milupe riževo kašico, odkar imamo 6 mesecev tudi gris - oboje brez glutena in brez adaptiranega  mleka.
Včeraj na cepljenju pa mi je P rekla, da naj v roku enega meseca lepo počasi pridem tudi do mesa (mlada govedina, puran, piščanec). Bom. Meso čez kak mesec, nič prej. Je rekla, naj se ne sekiram, če kak dan Nina ne bo glih veliko pojedla. Bo pa drug dan.
Danes na UZ kolkov je bilo 2x 1A. Sem vesela. Je rekla P, naj je nikar še ne postavljam na nogice. Če se sama, ok, drugače pa še ne.

zimska, glede moža bi odreagirala takole: lepo mu čestitala in se delala, da je vse ok. (če bi zdržala seveda) Jutri pa bi mu povedala, da mi ni bilo všeč, kar je naredil in to samo zato, ker je obljubil, da pride domov. Jaz sovražim, ko nekaj obljubi (ne samo, da reče kar tako, ampak da obljubi!), da bo naredil...pa potem ne. (aha, vidim, da ima TODI enak način).
Pa še to: tako bi naredila IZKLJUČNO zaradi rd. Če bi bil normalen dan, bi se zvečer ob pol enajstih spičila v nulo.

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ej, kaj ste že kej dale  za jest? Jaz sem šele pri hruški (danes uvedla)

Naša je hruško, banano in hipp  sadne kašice. Jabolko sem ji dala pa je bila čisto rdeča okoli ust in ji zdaj ne dajem več. Hruško naribam na steklen ribežen, banano pretlačim z vilico, danes sem dodala albert piškot.

Zelenjava je naslednja: korenček, koleraba, krompir, bučke, por, cvetača. Vse pripravim na olivnem olju, pire ji naredim s putrom in domačim kravjim mlekom. V juhico zakiham rezance brez jajc, pretlačim z vilico in z največjim veseljem poje. Ima juhico veliko rajši kot pire krompir z zelenjavno omakico. Polente ne mara, pa krompirja tudi ne preveč.

Bom pa te dni skuhala omako bolones iz puranjega mletega mesa in jo bom zmrznila samo za Natko. Naredila bom z paradižnikom in malo soli.

Joj, dobra si. Mene kar strese, ko kdo omeni kravje mleko in otroke v enem stavku. Da ne boš zamerila, ampak sem tako proti kravjem mleku, da joj. Vsaj v tekoči obliki. Jogurte odobravam.

3jeMi user posted image Bravo Lovro! user posted image

flower, o bogica, si ne predstavljam, kako bi bilo brez štroma. Pri nas je VSEEEE na štrom. Ampak res VSE!

blacky, ni tako hudo noooo. Vem pa, da včasih pride tak dan, ko ti gre vse narobe in se ti zdi, da je cel svet proti tebi! Saj mine. Me smo tukaj. Ko boš pripravljena, pa pridi nazaj.

HD, superca za trenirko! Kak ji je pa to ratal? A je spravla zadnjič odrezani del al kako? Kar se pa 12 stopinj tiče - ti bom kako soboto zjutraj napisala zs, kakšno je vreme pri vas. Se ponavadi kar na hitro odločimo skočit na obalo, ko je pri nas groza in strah od megle!

Nič, to je to za danes od mene. Nina je zmazala cca. 200 ml riževe+grisove kašice. Pol na žlico in pol na flašo ... na flaši seveda zaspala kot top. Bomo videli do kdaj bo trajalo. Sicer pa ... jaz komaj čakam na prvo njeno bujenje, ker jo potem vzamem k sebi in se cartava do jutra.  In, ko se zjutraj zbudi in takoj, ko jo pogledam, stegne svoje ročice k meni, da se objameva ... ah, punce, to je življenje! To so najlepši trenutki v mojem življenju! Danes je bila tako ogumna na UZ kolkov, se je skoz smejala zdravnici in vriskala, medtem, ko je večina sitnarila in jokcala. Pridna moja pikica.

netki, a se boš zmenila z auroro al s kom za tisti 2 nalepki ... jaz vem, da bi morale bit še ene 3 nekje, ampak, če ni treba, jih ne bom iskala...javi čimprej, da vem

Aja, še to, 31.1. je zadnji dan za koriščenje pik v najboljšem sosedu. Midva sicer ne kupujeva redno tam, imava pa vsak svojo kartico in isti račun, tako da, ko združiva, se bo nekaj nabralo. Bom šla jutri pogledat, kolk lahko zapravim "zastonj".

NOčko, sem ravnokar spila kavico, da me bo obdržala pokonci - knjige, saj veste.

user posted image

P.S. Zakaj men nikol ne objavi smiley-jev, ko kopiram????

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 28.1.2009 21:27:49 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
28.1.2009 21:29:26   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

dons pa res niste zgovorne. Ponavadi ko grem pod tuš in ko pridem nazaj me čaka polno postov, danes pa sam eden. user posted image   Očitno ni vzdušja tuki gor. user posted image   No pa sej če po pravici povem je tut men vse skup mal zamorilo danes. K že cel dan berem sam neke zamirljive poste. user posted image

pa punce ne no.....zakaj zdej to.....ma zdej bom pa še jst jezna, no...zakaj nas ena izjava tko spravi s tira......

neki bi napisala....pa rajš ne bomuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
28.1.2009 21:32:09   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

netki, a se boš zmenila z auroro al s kom za tisti 2 nalepki ... jaz vem, da bi morale bit še ene 3 nekje, ampak, če ni treba, jih ne bom iskala...javi čimprej, da vem

ja mi jih bo aurora odstopila....vseeno hvala!

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
28.1.2009 21:43:17   
lex
Jaz pa ne bom brala za nazaj, ker kolker sem, sem ugotovila, da je blacky nekaj jezna na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . jaz sem ji žre zadnjič napisala, da ob vsej poplavi datumov, bolezni,.... si jaz enostavno vsega ne zapomnim, ko pa zasledim, pa vedno prilimam kako user posted image za boljše zdravje, kakšno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za rojstni dan, mesečnico,....., najraje na svetu uporabljam ta dva user posted image user posted image , ker rada čestitam in se smejem in včasih so tudi tile na vrsti user posted image , pa čeprav bi raje videla, da jih ne bi bilo nikoli, no ko pa uporabim tega user posted image pa ziher ne govorim lepo. Skratka ve ste mi  najboljše virtualne in tudi realne (jao zdaj pa ne vem kak naj napišem) - znanke, kolegice in prijateljice - tako bo še najbolj prav. Je pa res, da si med nosečnostjo narediš en krog ljudi s katerimi deliš vse svoje strahove, radosti,... in potem z njimi prehodiš eno leto. potem se žal porodniška konča, časa ni več toliko, velika večina jih odide v službe in takrat ni več toliko čveka. Vem da pri majčicah 2007 se jih oglaša kar nekaj, ki pa so prijateljice tudi v realnosti, med nosečnostjo in med porodniško nas je bilo gor dosti več in tudi dosti več smo čvekale. Jaz vem, da mi bo iz te skupine norih čvjak ostalo le peščica tistih (mogoče 2-3) za katere vem, da bomo ostale v stikih, ostale bomo zgubile kontakt. Žal tako pač je.

Blacky jaz spoštujem tvoje delo, ker vem kako delo je vodit sezname. Če želiš lahko katerega predaš tudi meni. Rada te imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - en tak pisan šopek, da se bo tvoja mami kar križala (ker vem da je cvetličarkauser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
28.1.2009 21:46:44   
Maya80
Najprej en lep pozdrav vsem.Mene pa zanima kdaj boste dale svojim malčkom alpsko mleko?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
28.1.2009 21:48:33   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

pa punce ne no.....zakaj zdej to.....ma zdej bom pa še jst jezna, no...zakaj nas ena izjava tko spravi s tira......

neki bi napisala....pa rajš ne bomuser posted image

ma ne sej mene ni spravlo iz tira. Sam se mi ne da tle pisat pa študirat al bom prov napisala al ne. user posted image   Sej js sm ql no. user posted image   Js ne jemljem smrtno resno teh zadev tle gor tko da bom tut to spregledala pa je...
Zdej grem pa mal knjigo brat pol pa spat. Lepo se mejte pa lahko noč!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
28.1.2009 21:49:01   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Maya80

Najprej en lep pozdrav vsem.Mene pa zanima kdaj boste dale svojim malčkom alpsko mleko?

pojma nimam. user posted image   Še nismo tko daleč...

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
28.1.2009 21:49:59   
lex
maya jaz sem starejšima dvema začela dajat okoli 1 leta, malo prej da sta šla v vrtec, zaradi okusa. Aleks se je dojil in ko je meni začelo zmanjkovat mleka sem mu dala sladkan kakav, da je sploh potegnil flašo (mi je še danes žal, samo ko ni znal iz ničesar drugega pit kot na cuceljuser posted image ), Alini sem pa zalčela delati tako, da sem ji posptono dajala polega AM še alpsko

< Sporočilo je popravil lex -- 28.1.2009 21:50:21 >

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 21:50:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
28.1.2009 21:52:02   
lex
mojcek moji so pri meni od prvega bujenja (okoli pol noči dalje) - odvisno kako se zbujajo - ja včasih se nas znajde vseh 5 v eni postelji - mamo gužvouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1769
28.1.2009 21:57:48   
lex
Bolnišnica in otroci  tole si je zelo dobro za prebrat in vedet!!!!!!!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 22:00:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1771
28.1.2009 22:05:20   
neboglasnica
Juhuu!
I am back, da vam ne bo dolgčas.. user posted image

Bila pri okulistu, takoj ob 40 € za pregled za leče; nato bom v petek ob 50 € za leče+ tekočina; danes 6,26 € za neke kapljice. Jao meni. Prazna denarnica, menda ima luknjo. Denarnica mislim.

Preden sem šla še v šoping, sem izvedela, da je kolegu umrl oče. Lavita, če te zanima, mi pošlji ZS. Ga poznaš namreč.

3jeMi: hvala. In kako vajin tretji ritopik? Full dobr izraz. Bravo.

Zimska: to so nekatere že predlagale, da bi podatke pošiljali na ZS, pa ne vem več, zakaj se ni obneslo. user posted image Še gleda moža: ne vem, ker še sama vedno napačno ravnam. Nisem pravi naslov. Žal. Ko najdeš rešitev, mi jo povej.

Tims: vedno pozabim vprašati, kako je zdaj, ko ste fini? Da razložim: zadnjič si se spraševala kako bo, ker ste naročili živila preko neta? So pripeljali vse kar si si zaželela? Kakšen fejst dostavljalec?

HD: kaj pravijo v RA? Aja, saj vidim in bravo za likarco. user posted image

Mojcek: bravo za težo, Živino namreč user posted image

Netki: super, da je prespal. Le kdaj bo naš??

Že toliko časa berem, da jih je polovica že pobegnila s foruma. Vidim pa, da je Inigo z nami? Halo bejbi??

Populis: uživaš v obisku?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 22:05:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
28.1.2009 22:06:31   
lex
Povračilo potnih stroškov

39. člen

Zavarovane osebe imajo pri uresničevanju pravic do zdravstvenih storitev pravico do povračila potnih stroškov, ki obsega:
- prevozne stroške,
- stroške prehrane in nastanitve med potovanjem in bivanjem v drugem kraju.

40. člen

Zavarovane osebe imajo pravico do povračila prevoznih stroškov, kadar uveljavljajo pravice iz 1., 2. in 3. točke 23. člena tega zakona, če:
- morajo potovati k zdravniku ali v zdravstveni zavod v drug kraj, ker v kraju zaposlitve ali stalnega prebivališča ni zdravnika ali ustreznega zdravstvenega zavoda;
- jih osebni zdravnik, zdravstveni zavod ali zdravniška komisija napoti ali pokliče v kraj zunaj stalnega prebivališča ali kraja zaposlitve.

41. člen

Povračilo prevoznih stroškov pripada zavarovanim osebam za najkrajšo razdaljo do najbližjega zdravstvenega zavoda oziroma zdravnika po ceni javnega prevoza. Zavod določi znesek, do katerega se ti stroški ne povrnejo.

Če ni javnega prevoza ali ko drugačen prevoz zahteva zdravstveno stanje zavarovane osebe, se odobri ustrezen prevoz ali se povrnejo stroški v višini, ki jo določi zavod.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
28.1.2009 22:07:47   
neboglasnica
url=http://www.shrani.si/?2m/Be/4TUTbGVA/img1862.jpg][img]http://www.shrani.si/t/2m/Be/4TUTbG

Evo, takole me pa moj možek pocrklja.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?