karamela6
|
we are sorry my ass .... IZVIRNO SPOROČILO: zimska Blacky - ne vem zakaj si užaljena. Sem šla prav nazaj brat tvoje poste. Oglasila si se skoraj vsak dan in punce so ti pošiljale pozdrave in pikapoke. Sama si predlagala, da Flower pomaga tudi pri ostalih seznamih, potem pa očitaš, da si nadomestljiva in si spet užaljena ker ti nekdo pomaga. Ne razumem. Tako kot so napisale pred mano - forum nam je za zabavo in sprostitev, tudi kakšno pametno informacijo izveš, samo nekatere pa res preveč resno in osebno jemljete vse skupaj. Meni osebno se ne da komentirat vsakega posta in odgovarjat nanj, tudi nisem nič užaljena, če mi kdo ne pokomentira, imam pa potem pač monolog sama s seboj. In res je, da preko neta ne morejo biti prava prijateljstva. Osebni stik je le osebni stik. Smo pa navezale znanstva v tem času, nekatere se celo družimo in to je meni še boljša sprostitev. Ja, Blacky... čas gre naprej in svet in RR tudi brez tebe in brez mene in brez marsikoga. Ne jemlji si k srcu. Kaj pa ostale punce, ko jih več kot en mesec že nisem zasledila? Motoristka? Juno? NosečkaMaja? Kati? in ostale... Glej, na njih se tudi spomnem, pa nobeden ne joka kje so. Kaj ti predlagam? Najprej se pozdravi, naspi, najej - pa pridi spet k nam. Upam, da boljše volje. Predlagam pa ti, da ne bereš preveč za nazaj. Pusti stare dele in strani, s tem izgubljaš stik z ostalimi. Vključi se v direktno debato in se pohecaj z nami. Blacky - si super punca, samo malo zadihej. Pikapoka zate PREDLOG ZA SEZNAME: Ne pišite več podatkov za na sezname med poste, da ne bo Blacky oz. Flower oz. tista ki jih bo urejala - izgubljala časa s prečesavanjem vsake povedi, da ja ne bo spregledala kakšnega podatka. Pošiljajmo stvari za na seznam puncam izključno na ZS-je! Moram priznat, da se strinjam! Metuljčica, rezultatov izpita še ni (nič hudega, kasneje ko izvem slabo novico, bolje je). So pa od kolokvija - 86% . Za izpit imam pa res slab občutek. Bi takoj zamenjala za oceno kolokvija. zimska, jaz sem začela z zelenjavo. korenček 3 dni, krompir+moje mleko 3 dni, bučke 2 dni, potem pa nekaj dni to zelenjavo mešano. Enkrat krompir in korenček, potem krompir in bučke ... tko, po filingu. Potem pa jabolko, pa jabolko + korenček, banana. In naprej še druga zelenjava - brokoli, cvetača. To so vse vrste sadja in zelenjave, ki smo jo do zdaj probali (18 dni GH). Zvečer pred spanjem pa od Milupe riževo kašico, odkar imamo 6 mesecev tudi gris - oboje brez glutena in brez adaptiranega mleka. Včeraj na cepljenju pa mi je P rekla, da naj v roku enega meseca lepo počasi pridem tudi do mesa (mlada govedina, puran, piščanec). Bom. Meso čez kak mesec, nič prej. Je rekla, naj se ne sekiram, če kak dan Nina ne bo glih veliko pojedla. Bo pa drug dan. Danes na UZ kolkov je bilo 2x 1A. Sem vesela. Je rekla P, naj je nikar še ne postavljam na nogice. Če se sama, ok, drugače pa še ne. zimska, glede moža bi odreagirala takole: lepo mu čestitala in se delala, da je vse ok. (če bi zdržala seveda) Jutri pa bi mu povedala, da mi ni bilo všeč, kar je naredil in to samo zato, ker je obljubil, da pride domov. Jaz sovražim, ko nekaj obljubi (ne samo, da reče kar tako, ampak da obljubi!), da bo naredil...pa potem ne. (aha, vidim, da ima TODI enak način). Pa še to: tako bi naredila IZKLJUČNO zaradi rd. Če bi bil normalen dan, bi se zvečer ob pol enajstih spičila v nulo. IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: zimska Ej, kaj ste že kej dale za jest? Jaz sem šele pri hruški (danes uvedla) Naša je hruško, banano in hipp sadne kašice. Jabolko sem ji dala pa je bila čisto rdeča okoli ust in ji zdaj ne dajem več. Hruško naribam na steklen ribežen, banano pretlačim z vilico, danes sem dodala albert piškot. Zelenjava je naslednja: korenček, koleraba, krompir, bučke, por, cvetača. Vse pripravim na olivnem olju, pire ji naredim s putrom in domačim kravjim mlekom. V juhico zakiham rezance brez jajc, pretlačim z vilico in z največjim veseljem poje. Ima juhico veliko rajši kot pire krompir z zelenjavno omakico. Polente ne mara, pa krompirja tudi ne preveč. Bom pa te dni skuhala omako bolones iz puranjega mletega mesa in jo bom zmrznila samo za Natko. Naredila bom z paradižnikom in malo soli. Joj, dobra si. Mene kar strese, ko kdo omeni kravje mleko in otroke v enem stavku. Da ne boš zamerila, ampak sem tako proti kravjem mleku, da joj. Vsaj v tekoči obliki. Jogurte odobravam. 3jeMi Bravo Lovro! flower, o bogica, si ne predstavljam, kako bi bilo brez štroma. Pri nas je VSEEEE na štrom. Ampak res VSE! blacky, ni tako hudo noooo. Vem pa, da včasih pride tak dan, ko ti gre vse narobe in se ti zdi, da je cel svet proti tebi! Saj mine. Me smo tukaj. Ko boš pripravljena, pa pridi nazaj. HD, superca za trenirko! Kak ji je pa to ratal? A je spravla zadnjič odrezani del al kako? Kar se pa 12 stopinj tiče - ti bom kako soboto zjutraj napisala zs, kakšno je vreme pri vas. Se ponavadi kar na hitro odločimo skočit na obalo, ko je pri nas groza in strah od megle! Nič, to je to za danes od mene. Nina je zmazala cca. 200 ml riževe+grisove kašice. Pol na žlico in pol na flašo ... na flaši seveda zaspala kot top. Bomo videli do kdaj bo trajalo. Sicer pa ... jaz komaj čakam na prvo njeno bujenje, ker jo potem vzamem k sebi in se cartava do jutra. In, ko se zjutraj zbudi in takoj, ko jo pogledam, stegne svoje ročice k meni, da se objameva ... ah, punce, to je življenje! To so najlepši trenutki v mojem življenju! Danes je bila tako ogumna na UZ kolkov, se je skoz smejala zdravnici in vriskala, medtem, ko je večina sitnarila in jokcala. Pridna moja pikica. netki, a se boš zmenila z auroro al s kom za tisti 2 nalepki ... jaz vem, da bi morale bit še ene 3 nekje, ampak, če ni treba, jih ne bom iskala...javi čimprej, da vem Aja, še to, 31.1. je zadnji dan za koriščenje pik v najboljšem sosedu. Midva sicer ne kupujeva redno tam, imava pa vsak svojo kartico in isti račun, tako da, ko združiva, se bo nekaj nabralo. Bom šla jutri pogledat, kolk lahko zapravim "zastonj". NOčko, sem ravnokar spila kavico, da me bo obdržala pokonci - knjige, saj veste. P.S. Zakaj men nikol ne objavi smiley-jev, ko kopiram????
< Sporočilo je popravil karamela6 -- 28.1.2009 21:27:49 >
|