netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Čer! .....u, ste občutljive no. Blacky, jaz verjamem, da si bolna pa da nisi naspana, pa da maš tečen dan, samo ne razumem pa, kaj smo ti takega naredile, da si nam lahko napisala pismo, v stilu...."ko se javim, pa gre debata še vedno dalje o NKOB in frizurah"...? Kolikor vem, smo ti vse pošiljale pozdrave, slikce, pikepoke,...kaj pa naj bi še? Ukinle molk na RR, opevale tebe in prepovedale dva al pa tri dni vse nadaljne teme, dokler se ne vrneš al?? Lej, oprosti, da sem to napisala. Samo meni se zdi malo too much. Kolikokrat mene ni, al pa imamo pregled al pa smo bolni, al pa imamo rd, pa se nobena niti spomni ne. Pa kaj čem bit malenkostna zdaj? Ne vem, kratkomalo se mi noro zdi. Pridem sem in napišem sama in je. Tukaj nimam nobene prave prjateljice, večine od vas niti ne poznam, mar naj od vas pričakujem nemogoče oz. kak naj vam sploh kaj zamerim? Jaz tega od RR ne pričakujem in posledično tudi nisem razočarana. Včasih je pač enostavno treba ločit virtualo od reale. Kolikor veš, tudi vse ne berejo vsega in čisto možno je, da te je katera izpustila. Kolikokrat mene? So what? Lej saj vem, da si prdna, pa urejaš sezname in res ti gre lepo, sem pa prepričana, da ti je flower hotela samo olajšati delo........ Spočij se, preluftaj misli in vse bo ok. Morda boš že jutri drugače razmišljala! Paše pa vseeno dat iz sebe, kajne? Vidiš, tud zato smo tukaj. Lepo se pozdravi in se vrni k nam, itak veš, da te čakamo! se podpišem.... flower......ne sekiraj se!!!
|