|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:46:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:48:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 19:54:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1728
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
28.1.2009 19:55:20   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Čer!

.....u, ste občutljive no. Blacky, jaz verjamem, da si bolna pa da nisi naspana, pa da maš tečen dan, samo ne razumem pa, kaj smo ti takega naredile, da si nam lahko napisala pismo, v stilu...."ko se javim, pa gre debata še vedno dalje o NKOB in frizurah"...?
Kolikor vem, smo ti vse pošiljale pozdrave, slikce, pikepoke,...kaj pa naj bi še? Ukinle molk na RR, opevale tebe in prepovedale dva al pa tri dni vse nadaljne teme, dokler se ne vrneš al?? Lej, oprosti, da sem to napisala. Samo meni se zdi malo too much.

Kolikokrat mene ni, al pa imamo pregled al pa smo bolni, al pa imamo rd, pa se nobena niti spomni ne. Pa kaj čem bit malenkostna zdaj? Ne vem, kratkomalo se mi noro zdi. Pridem sem in napišem sama in je.
Tukaj nimam nobene prave prjateljice, večine od vas niti ne poznam, mar naj od vas pričakujem nemogoče oz. kak naj vam sploh kaj zamerim?
Jaz tega od RR ne pričakujem in posledično tudi nisem razočarana. Včasih je pač enostavno treba ločit virtualo od reale.

Kolikor veš, tudi vse ne berejo vsega in čisto možno je, da te je katera izpustila. Kolikokrat mene? So what?

Lej saj vem, da si prdna, pa urejaš sezname in res ti gre lepo, sem pa prepričana, da ti je flower hotela samo olajšati delo........

Spočij se, preluftaj misli in vse bo ok. Morda boš že jutri drugače razmišljala! Paše pa vseeno dat iz sebe, kajne? Vidiš, tud zato smo tukaj. Lepo se pozdravi in se vrni k nam, itak veš, da te čakamo! user posted image

se podpišem....

flower......ne sekiraj se!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1729
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:02:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.1.2009 20:07:23   
netki
a zdej pa nobena ne bo več čvekala????

Neposredna povezava do sporočila: 1731
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:10:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1732
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:15:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.1.2009 20:17:50   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

netki..evo me..sem si šla še sendvič nardit

ma jst sem ga že zmazala user posted image user posted image k....pa tako hujšanje

Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.1.2009 20:18:42   
tims
Zdej bom pa jest žalostna. K sem gor, pa nikjer nobene. Je že pravuser posted image .

Flower, ubogica, a tako štalo vam je naredu tale sneg, al kaj? Pri nas je pa kok padal? Ene 25 al pa 30.... snežink.

Rovarka, ti se pa lepo uči. user posted image  Dobra si. Jaz samo pomislim da bi se zdaj mogla kaj učit, pa že dobim migreno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:19:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1736
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:21:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
28.1.2009 20:21:58   
netki

mala že spi, ker je spet mela zjeban ritem zarad RA...je pa rekla P da je čist lepo razvita in da ne ve zakaj so naju poslali

pa sej ne morem verjet....to so nama tud rekli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
28.1.2009 20:22:35   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

netki..evo me..sem si šla še sendvič nardit

ma jst sem ga že zmazala user posted image user posted image k....pa tako hujšanje

jt začnem naslednji teden spet..in zdej ko mrožeka ni bom tud kak dan bolj na izi jedla...matr kkr sem tuki v kp z njim je kažin s hrano!on pride ob 9h večerjama okrog 10h...jao jao...pridejo obiski prinesejo pizzo ..ja ko da se bom odrekla...tak sem včeri zmazala 3 kose velikanke medtem ko smo poker igraliuser posted image

fajn maš ti tele obiske

Neposredna povezava do sporočila: 1739
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:23:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1740
28.1.2009 20:23:35   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Zdej bom pa jest žalostna. K sem gor, pa nikjer nobene. Je že pravuser posted image .

pa ne jokat user posted image

ma se mi zdi da dons nobene ni iz principauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
28.1.2009 20:24:29   
netki

tims..tuki sem..kaj pa če vam povem da mi smo pa danes imeli sonček pa 12 stopinjuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
februarja pridemo k vam.....sam res ker bi nekam šli na oddih, ma moj še star dopust in ful nadur

Neposredna povezava do sporočila: 1742
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:24:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1743
28.1.2009 20:26:42   
netki

ja, obiski so zakon..tadva ki prihajata, sta u bistvu edina ki še prideta odkar imamo kali...in vedno pizzo prineseta...jah pazita da nebi shujšali.. to so pravi prijatelji

RA...mislim..ni besed ...ja sej ni kej rečt

iuuu alarm a že?

Neposredna povezava do sporočila: 1744
28.1.2009 20:32:01   
tims
HD, kok lepo za toplo vreme. Ampak sonček res dela čudeže.

A ste vidle kakšne temperature so v Australijiuser posted image

Ne, Netki, ne bom jokalauser posted image . Se učim od Neboglasnice in sem si šla raj kuhat slivove cmokeuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
28.1.2009 20:33:11   
lex
Hello

Najprej hvala, da ste držale pesti, čeprav za brezveze. Mi ni povedala, da mi more os. zobozdravnica pripravit zob in sem tako za stonj čakala vek kot 1,5 ure. tako da mam 3.3. operacijo, grem pa jutri k os. zobozdravnici. Se pa nimam časa javit, ker imam 2 dojenčka domauser posted image user posted image user posted image  Vito in možeka, pa je ta zadnji za 3 Viteuser posted image user posted image user posted image  kar hodi in mrda po bajti. čisto nama je ritem zrušil. Eh saj bo šel v ponedeljek v službouser posted image user posted image

ilatic ne ga tak srat. daj se ga bova za tvoj roj. dan prek rr zapile user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pa ful vesela še zdaj, da ste se potrudile in zadnjič prišle kljub snegu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in res ste dobrodošle tudi pri nas. Daj pridi spomladi kaj v naš konc, pa z rebeco bova ful vesele (vabljene vseuser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 20:33:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
28.1.2009 20:41:10   
tims
Lex a ni to najhuj? Ko si že psihično pripravljen na masaker, pol te pa skenslajo. Men je najhuj, ko me na tisti dan, ko imam zobarja, pokliče sestra in mi pove, da je zobarca zbolela. No, sej jokam glih ne, ker me prestaviuser posted image , sam zoprn mi pa je, ko vem da bom spet živčnga pokasirala do naslednjič.

Neposredna povezava do sporočila: 1748
28.1.2009 20:47:24   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Lex a ni to najhuj? Ko si že psihično pripravljen na masaker, pol te pa skenslajo. Men je najhuj, ko me na tisti dan, ko imam zobarja, pokliče sestra in mi pove, da je zobarca zbolela. No, sej jokam glih ne, ker me prestaviuser posted image , sam zoprn mi pa je, ko vem da bom spet živčnga pokasirala do naslednjič.

men se je tud že to nardil....sem v ljubljani na operacijo čakala ful dolgo, gledala tiste kisle, jokave obraze ki so ven hodili, vsi v bulah in zatečeni....jao jao...pol mi pa reče da nimam ta prave slike zoba in gremo domov user posted image user posted image v avtu sem se tolk zjokala.....

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
28.1.2009 20:49:43   
Majuska
Ajajajajaj ... kolk bom imela branja, ko pridem domov user posted image

HD, imaš sporočilce user posted image   mi uživamo, danes je za Aleksandra bil dan zelo razburljiv in je potem bilo treba veliko spat user posted image   tudi jaz grem počivat. Čau!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?