|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
6.2.2009 15:57:45   
Blacky30
Soncica, kaj zdaj to pomeni - al moram dat Timiju polžka al ne? Ne razumem.

Lepe slikice s srečanja, se vidi, da ste se imele fajn. Kaj pa natakar???? So tukaj kaj boljši?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 15:59:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
6.2.2009 15:59:59   
Blacky30
Midve pa sva šli ven s kengurujem, najprej sem jo imela obrnjeno naprej, pa ji je glavica nonstop dol visela, tak da nisem prav vedela, kaj počne al spi al kaj, potem pa sem jo obrnila in sem jo imela k sebi obrnjeno. Potem pa je ati Nejca pripeljal domov, pa smo bili še vsi malo zunaj. Zdaj pa je po polenti, ki ji je bila kar všeč, samo ni hotela veliko pojest, šla spančkat. Midva pa čakava obisk, ki bi moral prit dopoldan. Tak da bo fajn pester popoldan.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
6.2.2009 16:02:41   
Blacky30
Ajaaaaa, bom seveda. Marička, samo ena črka manjka, pa nisem nič razumela, tega pa sploh ne bi skapirala.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
6.2.2009 16:06:38   
pigama
oj,oj!!

Danes je pri nas pestro!!! So vsi trije taki živci, kot da majo strele v riti!!user posted image

Sam tole pokomentiram :   Slikce iz srečanja: same fejst mamice in luštni otročki. Je kar videti, da ste se imele lepo!!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
6.2.2009 16:24:03   
dzanika
ilatic glede sedenja smo že zadnjič govorile da še marsikdo ne sedi lepo. Tudi naš še ne. user posted image    Neki časa mu je že ratal zdej pa kr pade na stran. user posted image

populis Jan ostaja v bistvi v isti sobi kjer smo prej skupaj spali tko da itak ni panike. Pa tut zdej k smo par dni spali v drugi sobi k smo to urejali ni nič opazu da je drugje... Mu je vseeno kje spi sam da lahko spi. Je res priden za spat.

rebeca Jan je spal v svoji sobici kot ponavadi. Do 7h ko mu dam jesti in potem do 8.30. user posted image

aurora katastrofa to s čakanjem. Pa kaj so normalni? user posted image   Upam da se čimprej pozdravite! user posted image

metuljcek bom poslikala sobico pa dala gor. Upam da še danes, drugače pa jutri ok? user posted image   Ma sej drugač pa ni nič posebnega. Taka čist obična. Sam men je fajn k je velika pa vhod je iz kuhinje in ga lahko vidim k se igra ko kuham.

valentinovo - mislim da nič posebnega. Dragi me je mislu peljat na Jana Plestenjaka sam ne bo šlo ker dela tko da bova šla marca v celje baje. user posted image   Sicer pa se obdarujeva sam tko s kakšno čokoladico al pa kakšno rožico mi kupi...

netki a ta kostim za pusta si kupila v tej trgovini k si dala link?  Lušten je bil Žiga. user posted image

mojcek user posted image user posted image In ja, pridruži se nama drugi teden. Meni je pa vseeno al se dobimo z bebikami ali brez ker je moj doma in ga lahko pazi.

srečanje - super slikce. user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
6.2.2009 16:42:23   
netki
dzanika.....ne ta kostum sem kupila v trbovljah gor zraven KBM
ma lahko se tud same dobimo, sam pol men odgovarja zjutri, mojcek pa glih obratno....bomo vidle kako bo z vremenom

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
6.2.2009 16:47:11   
nanka
Lušni ste vsi, naslednjič se pridruživa.

Blacky, a še zbiraš M nalepke za krožnike? Jih imam kar nekaj, če rabiš ti jih pošljem.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.2.2009 17:07:55   
lidija***
Pozdravljene punce
Da se pofočkam. Vidim, da ste se lepo imele na srečanju. Samo ne vidim kakšne torticeuser posted image . Kakšna pregreha pa ja mora bituser posted image .

Jaz grem počasi pakirat. Gremo v nedeljo popoldan za cel teden smučat. Upam, da bo tudi kaj sončka. No, če ga ne bo pa tudi prav. Važno, da smo vsi skupaj.
Pa 2m snega je. Bomo naredili iglu za večji.
Za valentinovo pa verjetno dobimo obiske, pa bomo skupaj praznovaliuser posted image . Po pravici povedano pa so mi ti ameriški prazniki brezveze. Mi imamo gregorjevo- ko se ptički ženijouser posted image .
Lepo se imejte, poljubčkajte miške in miškoline- se beremo!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
6.2.2009 17:16:45   
glugluglu
metuljcek, ravnokar sem prebrala v naših novicah, da bo pri nas za predstavo 5zensk.com na voljo samo 20 kart za izven. V prodaji bojo od 13.02.. tako, da dobiti karte bo loterija.user posted image Oz. najbrž so si jih že vse tiste, ki tam delajo rezervirale. Bi pa midva šla, če bi dobila karte.

plazenje: a to, da gre rikverc, pa ni še na kolenih je že za polžka? Tian tudi to počne, samo, če me kdo vpraša, da če se plazi rečem, da še ne.user posted image   Ker imam skoz v mislih, da je pravo plazenje tisto kobacanje po vseh štirih.

Danes smo malo lutali po trgovinah v Postojni in ima Tian čisto zmešan dan, je prej spal samo v avtu pol ure, pa sva mislila, da bo zaspal še kaj predno otroci pridejo iz šole,..., pa nič. user posted image Zdaj pa se Mitja z njim igra, Nina ima prijateljice na obisku in se igrajo z lego kockami, Mark je pa še na dejavnostih, jaz tu, no grem kmalu dol, da se z  user posted image še pocrkljamo, ker jutri spet gre. Je prehitro minilo.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 17:30:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
6.2.2009 17:36:45   
metuljcek321
Hey, ladies!

Danes je bilo superca na srecanju, sem se prav simpaticno nacvekala & nasmejala, Anji je pa tud dogajalo sto na uro. Sva potem sli se do prijateljice, ki stanuje next-door od Mercator centra, je skakala, prepevala, cebljala kot navita, spala NIC! Tistih nekaj minutk v vozicku & to je bilo to.

No, zdajle sem jo glihkar dala v stajico & jo je zmanjkalo od suba!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.2.2009 17:55:52   
netki
nanka...vem da si računala dohodnino...kje to lahko izračunam, tam kjer sem jst gledala se je treba prijavit, a kr tko se pa ne da? ve katera?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.2.2009 17:58:44   
metuljcek321
Valentinovo - don't know yet. Se pa popoldne dobimo s frendicami s faksa (6 komadov) na enem izcrpnem cveku! Hura! Zvecer bo pa romantika v dvoje na sporeduuser posted image
neboglasnica, sam, da se zdravje izboljsujeuser posted image

glugluglu, vidim, da bosta s tvojim izkoristila skupni cas! Le dajta ga, prav je tako!

rovarka, si se sla kaj potepat? Tu v Lj se je ful pooblacilo & je prav grdo dezevalo ... ko sva bili s ta malo na avtocesti, se je pa prav oblak utrgal! ... Aha, berem dalje, da bosta z levinjo raje usekali miting v soncnem dnevu.

ZojaAljazuser posted image user posted image

flower, kako si mu pa dala avokado? Samo pretlacila? Si se kaksen drug sadez zraven?

user posted image  rebeca & Blacky za taksno malico za tamaucke! Dobr vidve fotrata!

user posted image  Teji za sedenje!

user posted image  user posted image , netki, kaksen cortlih pikapok je bil tvoj Ziga. Ampak sta si pa s Tilnom totalno podobna! Noro!

mojcek, tvoja Ziva se ze uci biti filmski kritik ... je treba najprej pogledat ful materiala, potem pa komentiratuser posted image  Al bo pa kaksne risanke sinhronizirala (ej, to se zdi meni tko fajn stvar - jaz bi to takoj delala tko za zraven). Pa hi, hi za valentinovo darilo. Dobr mata vidva to zmenjenouser posted image  Na kaj si pa ti narocena? Men's Health maybe?

3jemi, kaksne dobre slikiceuser posted image  In cestitke za bratranca in povecanje njegove druzine. Pa soncica, tud tvoje fotke so super. In user posted image  Timiju za polzka!

user posted image  neboglasnica za karte za Jana - ta malo bo frslok, ko ji bos povedala! Porocaj!

ksenci, kako si prezivela dan? Kaksna je nova frizura?

pigama, ne daj se, mami! Se ti zazuraj s ta malimi tremi!

user posted image  Janu za uspesno prvo noc v svoji sobici!

lidija, enotedensko smucarjanje - hura! Uzivajte! Gregorjevo - the best ... moj moz je namrec Gregoruser posted image

glugluglu, samo 20 kart? Dzizs, to je pa malo. Aha, od 13. 2. naprej ..... petek, 13.user posted image  user posted image  ... Kje se jih kupi? Kdaj odprejo? I'll be the first in line!

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.2.2009 18:00:59   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: netki

nanka...vem da si računala dohodnino...kje to lahko izračunam, tam kjer sem jst gledala se je treba prijavit, a kr tko se pa ne da? ve katera?

Sem ti hotela dat link, pa pise, da zaradi vzdrzevalnih del trenutno ni mozen dostop.

Evo, link za kasneje: KLIKNI

Res je, da nekaj javi, da naj bi se prijavil, ampak potem v nekaj sekundah odpre stran in je brezplacen dostop ... vsaj zadnjic, ko sem racunala, je bilo tako ...

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.2.2009 18:02:16   
metuljcek321
Bye, mozek prihaja domov. Lep petkov vecer vam zelim!

PS: Sem ful vesela, da sem danes spoznala Todi, 3jemi & soncico.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 18:08:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3692
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 18:11:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.2.2009 18:12:36   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

Na edavkih in ni se ti treba prijavit. Meni je javilo, da sem dodala izjemo in se je odprlo. Večkrat probaj, ker nekaj nagaja.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 18:15:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.2.2009 18:16:07   
dzanika
HD na ekipo. user posted image   Moj bi je bil še najbolj vesel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.2.2009 18:19:25   
dzanika
evo Janovo sobico. Sem sicer imela v mislih še mal pobarvat pa kej narisat pa mi ni zneslo s časom... Ma sej jo bo sam kmalu kej porisu. user posted image

user posted image

in še iz druge perspektive:

user posted image

tolo ˝slikco˝ sem mu pa sama naredila:

user posted image

in še direkten prenos v živo, slikano pred parimi minutami:

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.2.2009 18:31:21   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

HD na ekipo. user posted image   Moj bi je bil še najbolj vesel. user posted image

Ej, to je bila tud moja prva misel zdajle!! user posted image

dzanika super soba, zavese so fulllll lepe!!!!! user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.2.2009 18:33:41   
pigama
HD katerega zajčka? Tega, ki je samo slinček in kapica z ušesi? V CE sem ga gledala včeraj v intersparu! Mi smo nabavili čebelo!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 18:45:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?