|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 8:09:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
6.2.2009 8:17:13   
ilatic
Moja dva se ful pozdravita zjutraj, ko se zbudita, se najprej oglašata vsak iz svoje postelje in se pomenita vse za naprej, za cel dan prav hecno je kak se menita; ko se pa vidita pa se začne cviljenje in mahanje, grabenje drug po drugem, smejanje, čebljanje. Kje boš pol spal??

Kako je to LEPO!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3602
6.2.2009 8:18:36   
metuljcek321
Morning, everyone!

Kako ste kaj? Upam, da je bila noc mirna.

Jupi, danes se pa vidimouser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3603
6.2.2009 8:20:34   
ilatic
Ilatic, joj za cigatere pa res upam, da boš vztrajala. Daj, če slučajno ne bo šlo, se vsaj toliko navadi, da boš hodila ven kadit. Ni ga hujšega, kot kajenje v stanovanju.

Jaz tudi upam. Sliši se tole malo tko kot da po celem stanovanju kadim. Kadim v jedilnici, zaprem vrata in potem preluftam (ne kadim če so otroci zraven), potem kadim še pri računalniku, ki je na hodniku in zraven so balkonska vrata, ki jih na kip odprem in puham vn. Nikoli pa nimam otrok zraven, to full pazim. Kakor koli vem da morm nehat in basta!! Če pa bom začela ti obljubim da bom kadila samo še zunaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3604
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 8:21:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
6.2.2009 8:21:53   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Jupi, danes se pa vidimouser posted image

Ja jaz tud pridem k.. pa učenje eno uro bom že reskirala. Sam ne vem točno kdaj, ker je odvisno od gospodiča, kdaj bo šel spat.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3606
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 8:27:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 8:27:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3608
6.2.2009 8:31:47   
3jeMi
jutro, pikepoke!

spet ne bom brala... user posted image  bom že nekako notri prinesla...

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem velikim in malim slavljencem za včeraj in danes...

pa seveda user posted image in user posted image  saj veste za koga vse user posted image

no, pa še to... upam, da se pri srečanjih upošteva "akademskih" 15 minut... ker se zna zgodit, da bom rahlo štorasta pri odhodu od doma in potikanju po Mercatorju... user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 8:32:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3610
6.2.2009 8:33:57   
metuljcek321
dzanika, kako je bilo v sobici? Daj nam kaksno sllikico gor, please! In bravo za selitev!

neboglasnica, dobr ste speljali presenecenje, ceprav sem kar cakala, kdaj se bo kaj zalomilo, ko sem brala - ene parkrat je slo komaj skoz, a ne? But all's well that ends well! Je bila sestrica ful vesela, kaj?

netki, na Trenjih so pa bli kalibri, se strinjam. Tko kot pravi flower, clovek se lahko samo smeji in smeji. Ampak, halo, Murko od tega medijskega pompa krasno zivi. O Cepinovih pa - OMG! Ta dva pa res nista cist gladka! Me prav zanima, kaj bo danes spet pisalo. Bo treba k Pozarju pogledatuser posted image  user posted image  (Btw: Crnkovic mi je bil tudi orto ANTI. Kaksen pristop ---- uf, samozavest do neba in naprej, on je car, ostali pa drekci pekci tam nekje spodaj ... hm ... ne vem, no, a mene tak attitude zelo moti ...)

pigama, user posted image  za malo anglistko! Lepo slisat!!!!!

Celje, 1 hr, ja, saj sploh ni panike, se bomo zmenili. Se tud nic kaj tko ne mudi - nam ne gori pod nogami. Hvala za vse info, punce. Pa tebi, sasi, za velikodusno ponudbo ... hvala! Ma, bomo urihtali, ker bi rada vozek videla, preden ga vzameva. Zihr je zihr.

populis, mirjam, auroraa user posted image

mojcek, poskusi s hrano in spremljal reakcije.

puzzli - nasa jih pa lizeuser posted image  Le kaj so dali proizvajalci notri????

soncika, ljudje so zelooooo pametni, ja, ko gre za NASE otroke. In levinja, da sta kar nekaj dosti zunaj je rekla ena ga.? Hej, to bi jaz vzela kot komplimentuser posted image  Pridna mami, k otrocka vozi ven ... masina, vtakne se pa folk cist v vse po novem al kako????

rebeca, evo, pa je Iraya jedla! Jupi! In kako simpaticno, da se zjutraj nacebljata - to mora bit fletno poslusat (ja, spat pa ne mores ob tem, se strinjam).

Almera, danes preverimo sklece, prav?

Blacky, DM bonov nisem dobila. Jih katera je razen sasi?

sedenje - there's still time, ilatic, no worries!

ksenci, dobro opravita danes. Upam, da bo vse OK in dobi pikico!

levinja, k sreci Freestyla ne bomo imeli toliko za izlete z avtom, ampak bo funkcioniral kot nas nr. 2 vozek ... za v avto imamo pa PP, k je res fajn za zlozit. Lahek kot peresce.

kos za plenicke - mi imamo kar klasicen plasticen kos, notri sumeco vrecko, pa odnesem vsak dan - so far so good.

Last but not least: Alex, happy b'day:
user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 6.2.2009 8:34:47 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3611
6.2.2009 8:36:49   
metuljcek321
3jemi, 15 minut - ma, ni blema ... to ni nic ... itak bomo tam ... see you soon!

Nas bo kar veliko danes, a ne? user posted image  Grem ta mali kravzlcke pocesat, da bo reprezentativnauser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3612
6.2.2009 8:43:10   
tims
Dobro jutro.

Sploh se nimam časa nič pglašat, ko imam še Tima doma in sem polno zaposlena. Če me Nina ne rabi, je pa Tim ta, ki bi se rad kaj igral, pa šel ven, ipd. Upam, da vmes niste kaj noega odkrileuser posted image .

Drugač pa samo naj povem, da smo imeli v sredo pregled z Nino. Je vse ok. Z razvojem je bila navduušena. Me je skrbelo, ker se je od prejšnjega pregleda zredila samo za 300g, pa je rekla, da se vidi, da je tamala zadovoljna in da naj se ne obremenjujem. Dokler je tako, se nimam česa bat. Pa sem si mislila, da je bila ona ta, k mi je rekla, da naj bi šla vsaj po pol kg gor. No, pa je potem rekla, da zdaj so tako ali tako že tok veliki in bo kg manj napredovala, kot pa na začetku. Vprašala sem jo glede glutena in je rekla, da pred devetim mes. sploh ne. Prav tako sem omenila fleke, ki se ji pojavljajo okoli ust pri riževi kašici. Pravi, da če bi bila alergija, bi se kazalo na drugačen način in ne bi tako hitro minilo in naj dajem še naprej. 

Skratka, zaenkrat smo zdravi, upam, da bo tako tudi naprej. Zdej pa grem kar pripravljat kosilo, mogoče vas zvečer še malo prečekeram. Če bom uegnila, ker moram počasi začet pakirat, ker jutri gremo v Kranjsko Goro. Ko bom prišla nazaj boste verjetno že na devetem delu.

Še mere naše Nine pri šestih mesecih in 11 dni: 7620g in 69 cm.

Če se ne motim, ste danes zmenjene za čvek. Glejte, da boste naredile mal sončkauser posted image

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3613
6.2.2009 8:52:40   
metuljcek321
miting - sem razmisljala, da bi blo mogoce boljse, da jeva dopoldansko malico doma - ker, da uletim s korenckovim frutkom, ojej, potem bomo pa vse oranzne in premoceneuser posted image  Skratka - malce prej ji bom dala za jest kot obicajno, potem priletiva ... do ene 11-ih bova med vamiuser posted image  Saj boste se cebljale, a ne? Pa nekaj tem bomo sle parkrat cezuser posted image  user posted image  user posted image

See ya!

tims, lepo je brat take poste!

ilatic, le pogumno v boju s cigaretami!

Pa, pa

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
6.2.2009 9:20:35   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

jutro,user posted image user posted image user posted image user posted image

kar tulila bom, pa ne se ustrašit ......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sva že dveuser posted image . Mislim, tale minula noč je šele bila katastrofa vseh katastrof; zaspala skratka kot klada 19 10 in od 20 15 naprej se je zbujala na uro, uro in 15 min, uro in pol, all night long do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jutro!

samo podpisala bi se pod to! Populis, Mirjam, pa kaj je to?!? Pri nas je blo isto, celo k*** nočuser posted image Pa kaka duda, joško ven vsako uro, uro pa poluser posted image Sem jo večkrat podojila kot v zadnjih dveh dneh skupajuser posted image
Katastrofa je premila beseda za touser posted image

Jaz bi še samo nekaj dodala, ker sem včeraj pozabla - Alex, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa oprosti za zamudouser posted image

Danes baje misli bit pri nas do 14 stopinj, so prej rekli po radiu. Mislim da so bolj za celotno Slo govorili.  Jaz bi nekam šla! Se javi katera za kako kavo/sprehod/....?user posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 6.2.2009 9:22:00 >

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3615
6.2.2009 9:27:20   
glugluglu
evo tako, da se malo na hitrco javim: (Tian spi, Mitja pa končno bere malo novic za nazajuser posted image , tako, da je malo pavzeuser posted image ):

lex, aleksu vse najboljše
!!!!user posted image

pa vsem sedemmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

srečanje: no Mitja gre jutri nazaj in bomo jutri v LJ., če bi pa mogel danes iti, bi pa prišla na srečanje, ker bi imel ob 10.00 start. No pa drugič valjda, fajn, da je druga lokacijauser posted image .

todi: vso srečo za naslednjič, ma enkrat bo že za tabo, saj si že tako daleč.user posted image user posted image user posted image A diplomo že pišeš? Jaz sem diplomo kar začela pisat, kljub temu, da nisem imela isto še enega izpita, pa mogoče je to potem tudi kaj pripomoglo, saj veš, govorice...

ilatic
, drži se brez cigaret, vso srečo! Za sedenje pa ima še Tarik še veliko časa.

auoraa, kaj so mu pa delali sedaj na nefrološki, ali samo test urina, ali še kaj drugega? Katere AB si pa dobila?  Jaz moram pa klicat svojo zdravnico kaj zdaj, ne vem zakaj ni nič rekla, da imamo še kakšno kontrolo urina po jemanju AB. Mi je pa rekla zdravnica na polikliniki, kjer sva bila na UZ trebuha, da je pa največkrat posledica teh bakterij to, da ne umivamo dobro lulčka, ker kožica ne gre dol. In sem začela vlečt kožico ko pr norcih, (kljub temu, da moja zdravnica zagovarja, da pustimo zadevo) je šla čisto dol tako, da se je glava cela prikazala, no potem pa nazaj gor ni šlo. user posted image Dobro, da se je to zgodilo že zimski ali kateri že, se mi zdi, da vem, da je normalno, če ne bi me kap zadela.

rebeca, si kar predstavljam tvoja dva kako se menita, sta pa res face, prav luštno!

Blacky, imam dve stvari označeni iz kataloga, upam, da ne bom pozabila

neboglasnica, zelo lepo presenečenje!

valentinovo: ponavadi se midva nič konkretno ne obdarujeva, sem pa prejšnji teden slučajno, ker mi je v DZS-ju v nos skočilo (seveda so taktični in imajo razstavljene zadeve pri blagajni)  kupila tisto škatlo: z igro do sexa ( no to trenutno še ne rabimo), dobi se tudi v paketu z revijo Eva, če bi to vedela pa bi imela po dolgem času še tako revijo zraven, sem prepozno zagledala, ravno 1 dan razlikeuser posted image .

zdaj grem pa na zajtrk, papa

Neposredna povezava do sporočila: 3616
6.2.2009 9:59:50   
netki
jutro

ker smo še ravno pri valentinovem.....kako ga boste preživele..???

ker je ravno sobota bova dala maladva v varstvo in imela popoldne in večer zase!!!!! Prvič po ne vem kolkem času. Najbrž bova združila kopanje s savno, masažo in potem večerja.....v savni še ni bil user posted image joj komi čakam, po moje bo pasalo malo na off

aja žiga se mi je javil po telefonu in noro uživa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 10:10:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 10:14:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 10:20:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
6.2.2009 10:30:45   
neboglasnica
Dober dan!

Uf, je za mano kar delovno jutro, samo letanje okrog..

Populis, Mirjam, Rovar_ka: nič ne bom pametovala, samo tole user posted image user posted image user posted image vam pošiljam, nima idej, kaj bi lahko storile.

Uživajte na čveku!!!! Naju ne bo, ker čakam, da me mož pokliče s poliklinike, kamor je šel po mavec. Če bi bili v City parku, potem ja, tako pa ne. Moje zdravje je bolje, sem včeraj popoldne vztrajala v postelji uro in pol, pa zvečer kmalu spat, pa še Staš je bil priden ponoči, je jedel na štiri ure, tako da mi je počitek dobro del.

Zdaj grem pa sadno kašico pripravit, ker bo vsak čas odprl očke.

Neposredna povezava do sporočila: 3621
6.2.2009 10:39:36   
nanka
dan,

midve sva že pomalicali banano in piškotek, zdaj bom pa začela razmišljati o kosilu.

Valentinovo, nikoli nisva praznovala, bo pa najbrž tako kot vsak večer, otroke spat, midva pa en film skupaj pogledava, pa mogoče kakšne borovničke in bo. Ne kupujeva si daril, ker imam 19 RD in takrat dobim darilo.

Punce lepo čvekajte, naslednjič pa prideva tudi midve.

Zoja je zdaj doma že 3 tedne in mi je vćeraj spet jamrala da jo ušeke boli, pa še vedno je AB, meni se bo strgalo. Zdaj je že 17 dni AB, zdravnica nima pojma kaj naj ji še da. Danes še ni jamrala za ušeska.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
6.2.2009 10:40:33   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Danes baje misli bit pri nas do 14 stopinj, so prej rekli po radiu. Mislim da so bolj za celotno Slo govorili.  Jaz bi nekam šla! Se javi katera za kako kavo/sprehod/....?user posted image

user posted image user posted image  jupiiiiiiiiiiiii rovarka si bo pavzo vzela

jaz sem vedno ZA user posted image

name the place user posted image

sicer se v MB nekaj oblači, ampak dež naj bi bil šele popoldanuser posted image ...kdaj tebi paše? ati je iz nočne, tako da še tako drnjoha, mala pa trenutno aja svojih 20 min

res se oblači?user posted image Ker mi mamo tu ful sonce, sem misla, da je v mb tuduser posted image Jaz sem misla, da bi prišla, bi ble zunaj lepo na kavici - mate tam na pobrežju kak tak kafič, da si lahko zunaj na sončku?
Če misli bit lepo, potem bi jaz prišla, če pa je bolj oblačno kot lepo, pol pa nima smisla. Al kaj ti misliš?

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3623
6.2.2009 10:42:03   
nanka
Alex, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 10:46:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?