metuljcek321
|
dzanika, kako je bilo v sobici? Daj nam kaksno sllikico gor, please! In bravo za selitev! neboglasnica, dobr ste speljali presenecenje, ceprav sem kar cakala, kdaj se bo kaj zalomilo, ko sem brala - ene parkrat je slo komaj skoz, a ne? But all's well that ends well! Je bila sestrica ful vesela, kaj? netki, na Trenjih so pa bli kalibri, se strinjam. Tko kot pravi flower, clovek se lahko samo smeji in smeji. Ampak, halo, Murko od tega medijskega pompa krasno zivi. O Cepinovih pa - OMG! Ta dva pa res nista cist gladka! Me prav zanima, kaj bo danes spet pisalo. Bo treba k Pozarju pogledat (Btw: Crnkovic mi je bil tudi orto ANTI. Kaksen pristop ---- uf, samozavest do neba in naprej, on je car, ostali pa drekci pekci tam nekje spodaj ... hm ... ne vem, no, a mene tak attitude zelo moti ...) pigama, za malo anglistko! Lepo slisat!!!!! Celje, 1 hr, ja, saj sploh ni panike, se bomo zmenili. Se tud nic kaj tko ne mudi - nam ne gori pod nogami. Hvala za vse info, punce. Pa tebi, sasi, za velikodusno ponudbo ... hvala! Ma, bomo urihtali, ker bi rada vozek videla, preden ga vzameva. Zihr je zihr. populis, mirjam, auroraa mojcek, poskusi s hrano in spremljal reakcije. puzzli - nasa jih pa lize Le kaj so dali proizvajalci notri???? soncika, ljudje so zelooooo pametni, ja, ko gre za NASE otroke. In levinja, da sta kar nekaj dosti zunaj je rekla ena ga.? Hej, to bi jaz vzela kot kompliment Pridna mami, k otrocka vozi ven ... masina, vtakne se pa folk cist v vse po novem al kako???? rebeca, evo, pa je Iraya jedla! Jupi! In kako simpaticno, da se zjutraj nacebljata - to mora bit fletno poslusat (ja, spat pa ne mores ob tem, se strinjam). Almera, danes preverimo sklece, prav? Blacky, DM bonov nisem dobila. Jih katera je razen sasi? sedenje - there's still time, ilatic, no worries! ksenci, dobro opravita danes. Upam, da bo vse OK in dobi pikico! levinja, k sreci Freestyla ne bomo imeli toliko za izlete z avtom, ampak bo funkcioniral kot nas nr. 2 vozek ... za v avto imamo pa PP, k je res fajn za zlozit. Lahek kot peresce. kos za plenicke - mi imamo kar klasicen plasticen kos, notri sumeco vrecko, pa odnesem vsak dan - so far so good. Last but not least: Alex, happy b'day:
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 6.2.2009 8:34:47 >