|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
6.2.2009 21:52:10   
lex
na srečanju ste bile oh in sploh. sem pa mela v mislih, da čem prit, ker mi vita ni kakala in pol ponavadi kaka glih ko am gremo (še posebej v LJ - zdanjič sem jo 2x spreoblačilauser posted image )

netki velja za keš in palčke

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
6.2.2009 21:53:42   
ksenci
ja sm vidla, da je v BC pri kostumčkih za male samo kapica in slinček. saj zato pa je tak pocenuser posted image

uh Lex se mi smiliš- jz sm že pr enmu ta tedn tako nenaspana. upam, da kmal mine in se spočiješ.

pikice ne vem od česauser posted image

tako mali že na pol spi, se gremo še mal pocrtat v postlo, z atijem en film pogledat- itak bom takoj zaspalauser posted image

lahko, predvsem pa mirno nočko vsem!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
6.2.2009 21:57:07   
maja24
Ful ste lušne,jest bi tut rada enkrat šla na srečanje predn Ela shod user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3728
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 22:00:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.2.2009 22:02:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ful ste lušne,jest bi tut rada enkrat šla na srečanje predn Ela shod user posted image

ja prid, a ne user posted image

evo še moja photo-story

3jemi in Lovro
user posted image

Same očke so me!
user posted image

Otroci se spoznavajo
user posted image

Sončica z njenima sončkoma
user posted image

Populis in njena danes zgovorna Lara
user posted image

Todijin Svit je večinoma kar spal ...
user posted image

nosečka Maja in Metuljčica s svojima punčkama
user posted image

Mmmmm kako je dobra igrača!
user posted image

skrita Populis in Juno
user posted image

Todi in Almera v fantovski družbi
user posted image

Brez banane ne grem nikamor!
user posted image

Mala lepotička
user posted image

in naš frkolin
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
6.2.2009 22:03:15   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: lex

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

v ABC novičkah pa so.

Piše pustni kostumi za dojenčke: čebelica, pikapolonica ali žabica. Sez vsebuje pokrivali in slinček. Cena je 4,99 € in ful lepo zgleda.

A maš te novičke doma?

Notri je samo slinček pa kapa

iz tega razloga sem jaz lani Alini sama naredila pikopoko

ma za 5 eur n+mi na kraj pameti ne pride, da se sama lotim kaj delat...sej več kot slinček in kapo itak ne rabi...sam da bo na fotkicah mela za spomin...

Bom prlepla eno fotko,sam se ful slabo vid,sm pa to za prjatlco kupla in sm jo vprašala če loh probamuser posted image ,da vidm kako zgleda moja bejbauser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3731
6.2.2009 22:03:35   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Netki - samo sedaj ima pikice že ene 3 dni. Mogoče, so od praška, ker dajem sedaj zaradi flekov ful več Vanisha noter. Bom sedaj dajala še na dodatno splakovanje - mogoče bo kaj boljše. Za nalepke mi pa kar naslov pošlji, saj kar nekaj nalepk dobivam vsak teden. Do kdaj bodo pa sedaj te nalepke dajali?

menda do konca mesecauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
6.2.2009 22:03:53   
karamela6
Bom spet na kratko, se še vedno učim ...

Tako ste lepe na slikcah, da jooooj. Mi je žal, da me ni bilo zraven, kot ne vem kaj! Drugič pa reeeees! user posted image

nanka in še ena, ste rekle, da imate M nalepke. No, če jih Blacky ne rabi več, se jaz javim. Bi bila zelo vesela.

Ostalo sem samo preletela, ko bo več časa, nadoknadim za nazaj. Uživajteeeee!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 22:06:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
6.2.2009 22:06:59   
maja24
user posted image

Evo mojo mejhno pikopoloncouser posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 22:08:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3736
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 22:11:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.2.2009 22:12:53   
lex

user posted image

Evo mojo mejhno pikopoloncouser posted image

fulll je fajna. edino pri miru pa ne zna bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 22:13:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.2.2009 22:14:29   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

maja...vidiš, zato bi jst mela zajčka...ji dam gor bele hlače in bel body, pa je...pa tud roza paše zraven..če bi na tej pikipoki gor mela rdečo majčko in rdeče hlače bi blo super

Sej to je to,kle zravn paše samo črna barva,kje nej pa dobim črne hlače pa majčko.Brezvezeuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.2.2009 22:16:17   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: lex
fulll je fajna. edino pri miru pa ne zna bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja maš prou,sam da je pr atiju se ji čist zmešauser posted image

Ela čebela

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.2.2009 22:25:07   
Blacky30
Evo, cel popoldan sem imela obisk, kak je blo fajn. Sva se babiki načvekali in obujali spomine na najstniške dni pa na najine idole. Se katera spomni Jona Erica Hexuma??? Igral je v seriji Pod krinko, ko je "in real life" izgubil življenje pri igranju ruske rulete?user posted image user posted image  Kak sem bila zaljubljena vanj.user posted image  Pa Vanilla Ice, moj dolgoletni idol.....kaki norc sem bla, jaooooo.....user posted image user posted image user posted image  Pa smo še na Youtube marsikaj našle.user posted image

Nanka, a niso zdaj za te krožnike že nove pike? Ti imaš nove al še stare al kak? Katera veeeeeeee????? Naj pove, plis. Ziher jih bom zbirala, samo sem mislila, da moram zdaj nove pridobit za te krožnike.user posted image

Lidija***, ful se imejte lepo in daj nas malo pogrešaj, ok?user posted image

Glu3, jaz enako tretiram plazenje kot ti, na vseh štirih in naprej. To puzanje nazaj naša obvlada, samo to ni plazenje za mene.user posted image
Kdaj pride dragi spet domov?

Soncica, če se zna postavit na kolena in tudi naredi kak premik naprej, se po mojem kriteriju plazi, naša pa ne ve, da ima kolena.user posted image

Metuljcek, Anja ti zaspi kar v stajici?? Superca!!!user posted image user posted image user posted image

3jeMi, čestitke za novo bitjece v vaši veliki družinici in vse naj naj za god vašemu angelčku.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dzanika, ful lepa sobica. Pa lepo slikco si mu naredila, mi je všeč. Kaj Jan nosi zapestnico???  In kakšno knjigo bereš trenutno?

Pigama, ti si ena tistih, ko opazi malenkosti na slikah. Ko si omenila zavese, sem šla nazaj slikice gledat, ker jaz zaves nisem opazla.user posted image user posted image  Hvala in ja, Dzanika, res so lepe.user posted image

Kopanje - vaše user posted image  kopate vsak dan??

Mojcek, fajn se spočij in naj te čimprej neha bolet.user posted image

Ksenci, za frizuro se ne sekiraj, sigurno pretiravaš, pa dobra stvar je, da bodo zrasli nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Almera, če ti veš,  kakšno je stanje s temi nalepkami oz. imaš že nove, se definitivno priporočam.user posted image

HD, jaz v vrelo vodo dam 3 kapljice Olja 31 od Justa, če ga imaš.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 22:38:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3743
6.2.2009 22:40:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

ker smo še ravno pri valentinovem.....kako ga boste preživele..???

nič posebnega. Amerikanizirani "prazniki" mi ne pomenijo dosti, sploh pa sem pristaš mnenja, da valentinovo ne sme biti omejeno na 14. februarja. Pri nas je to družinski praznik, ker imata sestrina dvojčka rojstni dan, za izkazovanje ljubezni imam pa na voljo celo leto user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
6.2.2009 22:41:06   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

v ABC novičkah pa so.

Piše pustni kostumi za dojenčke: čebelica, pikapolonica ali žabica. Sez vsebuje pokrivali in slinček. Cena je 4,99 € in ful lepo zgleda.

A maš te novičke doma?

Notri je samo slinček pa kapa

smo danes ravno kupili, Aleksander bo čebelček ... pardon, čmru user posted image

08.08.2008

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
6.2.2009 22:42:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Eno vprašanje - Bor ima po hrbtu - čez lopatce pa gor do vratu takem male rdeče pikice, drugod po telesu pa čisto nič. Koža na tem delu je OK, nič suha ali kako drugače spremenjena. A ima katera kako idejo kaj bi lahko bilo?

to je imel tud tilen, samo pod vratom in na zgornjem delu trebuščka....jaz sem ga ravno skopala in brisala pa je blo ful vroče v kopalnici in sem sklepala da je od vročine user posted image

za nalepke če se blacky ne javi oz. če jih noče....se priporočam jaz user posted image

Nalepke - mislim da se mi ene 4 še nekje valjajo. Sporoči naslov na ZS user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 22:44:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
6.2.2009 22:44:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Evo, cel popoldan sem imela obisk, kak je blo fajn. Sva se babiki načvekali in obujali spomine na najstniške dni pa na najine idole. Se katera spomni Jona Erica Hexuma??? Igral je v seriji Pod krinko, ko je "in real life" izgubil življenje pri igranju ruske rulete?user posted image user posted image  Kak sem bila zaljubljena vanj.user posted image  

Kopanje - vaše user posted image  kopate vsak dan??

Jon Eric Hexum - seksi k strela user posted image   še predobr se spomnim, ja ...

Kopanje - ni vsak dan, ene 3x na teden pa res. Vsak dan ga pa ornk umijemo.

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
6.2.2009 22:56:52   
24julij
cer cvekice....seveda naju z Laro niste nc pogresaliuser posted image  se vas brala za nazaj jojo maste eni ze zobkov 3jemi kar smo se nazadnje vidl jh je dobil Lovro ze 5? user posted image user posted image  pri nas jih cakamo ze od tretjega meseca ,skoz mami neki vidi,na zadnjem pregedu je P rekla da sedaj je pa zelo napeto,ja ja ja sem povedala da napeto je ze od 3 meseca pa nic ven ne šoledauser posted image  bomo se pridno masirali... so od vseh zelo lepe-kako hitro cas bezi in se hitreje otroci rastejo. srecanje,po slikah sodec je bilo fino otrocki so vsi lepi lepi..sedenje danes je lara sama sedela tako da blacky lahko  das znakec k lariki ( ti se posljem zs v slucaju ce spregledas ) vcasih jo se malo kibne ampak to je res ucasih.jutri bomo stari ze 8 mesecev,kako je hitro minil ta cas,se vedno se tolkat spomnim porodnisnice kot bi bilo vceraj,pa bom ze mogla kamlu v sluzbo,sploh nocem pomislit
hujsanje hmmm napreduje z vsakodnevnimi pregrehami,na vago ne upam stopit zato nisem se nic sporocila kolko je slo dol ce je sploh slo kej,no nekaj je slo ker opazim,ma bo se treba,edaj bi zacela kaj z miganjem pa se tko e znam spravit kero vadbo naj izberem pa kam naj grem.bomo nekaj skombinirali

sedaj pa pod kovter ker larina budilka je cel teden nastavljena na 5.50 minuto gor ali dol ne morem verjet kako jim to rata tak termometer imet u ritiuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.2.2009 22:58:47   
Blacky30
Nadaljujem, si je blo treba vmes pomarančo olupit in pojest.user posted image

Metuljcek, sem prečekirala na slikci tvojo frizuro, pa se ne vidi, da si se sama strigla.user posted image user posted image
Samo, ta tvoja Anči pa zaspi kjerkoli, kaj? Tud na rokah....res nimaš panike z njo, lahko greš kamorkoli, ona bo že spala.user posted image user posted image

Populis, krasne slikce, dobro si opravila svoje delo!user posted image user posted image  Naspi se.user posted image

HD, sem odprla link in se narežala, samo mi je dragi nekaj potem govorit začel, pa sem pozabla komentirat.user posted image

Hmmm, ko sem prej ravno govorila o idolih oz. lepotcih, pa da vam jaz pokažem mojega najnovejšega:

user posted image

user posted image

Mi je ful njamiiiiiiiiiiii, je pa iz one serije Super Natural, ki jo vsak dan gledam.user posted image user posted image user posted image

Lex, kakšna luštna fotkica pika poke.user posted image  Pa želim ti mirno in naspano noč.user posted image

Majuska, vaaauuuuuu, tebi je prvi uspelo slikat Populis, kako se smeji, še je nikol nisem vidla ful nasmejane.user posted image user posted image user posted image  Krasne fotke!!!!user posted image user posted image

Auroraa, za Matica user posted image user posted image user posted image

Ja, nanka, zdaj me je populis spomnila na tvoje borovničke. Sem že prej tuhtala, če misliš dejanske borovničke kao pijačko al si mislila jagode, pa si nov izraz izumila??user posted image user posted image

Maja24, kak je Ela luštna na slikci!!!user posted image user posted image user posted image

Karamela, kdaj imaš izpit??? Da držimo pesti.user posted image

HD, resssssssssssssss za nalepke????? Juhu, imam še nekje enih par, jih kuj zalepim in se priporočam, če bo imela katera kaj viška. Hvala, hvala, hvala za info.user posted image user posted image

Majuska, nov avatar???? Z današnjega srečanja?user posted image

Grem mojega lepotca pogledat, serijo mislim, ta mali lepotec že spi, ta velki pa tud.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?