|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
5.2.2009 21:56:37   
Blacky30
Dzanika, in kdaj bo Jan prvič spal v svoji sobici???

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.2.2009 21:59:35   
Blacky30
Flower, jaz pa to naredim zato, da ko odštejem vse kredite in trajnike, vidim, kolk mi ostane čistega za položnice in da iz kupov položnic izberem tiste, ki bodo lahko ta mesec plačane. Saj ne za drugo, tolko, da si enkrat mesečno migreno povzročim in eno noč brez spanja. Sem mazohist, kaj čem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.2.2009 22:00:59   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

danes. user posted image   Smo selili njegovo sobo (previjalno in omaro) v spalnico tam k smo zdej skupaj spali. Midva se pa seliva v manjšo sobo. Pa cel strop (mansardo) in stene smo s knaufom oblekli tko da je blo kar dela in packarije... Zdej pa res grem. user posted image   NOČKO!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 22:13:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 22:13:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.2.2009 22:14:19   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

danes. user posted image   Smo selili njegovo sobo (previjalno in omaro) v spalnico tam k smo zdej skupaj spali. Midva se pa seliva v manjšo sobo. Pa cel strop (mansardo) in stene smo s knaufom oblekli tko da je blo kar dela in packarije... Zdej pa res grem. user posted image   NOČKO!

pridni user posted image user posted image

močko tudi od mene user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.2.2009 22:14:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

trenja...kaj pa tista črna, ki si je tako promocijo delala (playboy itd.), jaz pa sploh ne vem kdo to je?user posted image user posted image

Sabina Mali ... se mi zdi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 22:16:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 22:28:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.2.2009 22:37:31   
rovar_ka
blacky - ja, junija mam rok za rim, veš morem se že zdaj začet učit, glede na to, da se kake 4 ure zvečer učim - to predelam/preberem knjigo v enem mescu. Morem pa jo vsaj 4x + še vaje predelat itd... Ogromno je, kaj češuser posted image Se pa raje zdaj na easy bolj učim, kot pa potem kr naenkrat, pol pa živet ne bom mogla, ker bom uničena. Je pa res, da imam to leto samo za rim rezervirano - mi je samo ta hudič ostal in brez tega ne morem redno naprej. Tak da si bom prav cajt vzelauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.2.2009 22:37:42   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

trenja...kaj pa tista črna, ki si je tako promocijo delala (playboy itd.), jaz pa sploh ne vem kdo to je?user posted image user posted image

Sabina Mali ... se mi zdi user posted image

Ja ona je miss hawain tropik pa njena največja želja je da postane pevka,itak tko kot vse ostale misiceuser posted image To je pr ns že kr standarduser posted image
Najbol blesava izjava mi je bla od Čepinke ko je svojem ex možku predlagala da se nek na samem pomenta pa da bi probala bit ponovno skupi zavoljo sinčkauser posted image user posted image user posted image (a pred tem je pa svojega možkota obtoževala,da jo tepe pa spolno zlorabljauser posted image )
Če sta pa tadva čista sm pa jest papež.Pa to nemoreš vrjet kaj se dogaja,pa Murko je še dobruser posted image

No to sm mogla komentiratuser posted image

Aleks vse naj naj za 4 leta,čestitke tut vsem ki praznujejo mini b.day

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 22:39:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3587
5.2.2009 22:41:52   
maja24
Mojcek probej,pa sej če bo pikasta ji pa pol ne dajej več oz če vidš da ji je všeč zakaj pa ne,čimbol kompliciraš slabi je.

Jest Eli dam za gres pa keksolino,gresolino pol vode pa pol mleka in ni blo nobene reakcije do sedaj.

< Sporočilo je popravil maja24 -- 5.2.2009 22:43:20 >

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3588
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 22:42:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 22:45:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
5.2.2009 22:51:48   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Todi- že veš za rezultat?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - mislim da to pove vse!!!

Jezna, razočarana, čist na podnu, sem mislila že vse skupaj pustit, ker mam tega prava že poln...
Nimam pojma s kje se naj še učim, skripto znam že na pamet, sedaj mi samo še preostane , da se začnem knjigo učit na pamet, sam za to pa potrebujem eno leto.user posted image user posted image user posted image

Katera že študira pravo??

Jaz študiram pravo, samo če si bolj proti koncu ti nimam kaj pomagatuser posted image

kater izpit si mela? keri letnik pa si? Pa sej bo no, ne vrečt puške v koruzouser posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
5.2.2009 22:53:42   
rovar_ka
Todi, že vidim - žal sem jaz še waaaay back za tabouser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
5.2.2009 22:54:46   
Blacky30
TODI študira ekonomijo na Fakulteti za management. Izpit pa je Delovno in socialno pravo, zadnji, ki ji je ostal. Todi, sem si lepo vse zapomnila, ne?user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 23:02:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3594
6.2.2009 7:07:15   
Netta
jutro,user posted image user posted image user posted image user posted image

kar tulila bom, pa ne se ustrašit ......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nč spala...no morda kaki dve uri...mislim da so zobki al pa se nas kakšna bolezen loteva...OMG, vsaka čast tistim ki to preživljate noč za nočjouser posted image

prebrala sem vas bolj na hitro...

HD - oltar...tole me je pa spravilo v smeh...če jaz pripravim sceno s svečami in rožicami za kakšen romantičen večer, me moj vpraša "kdo je umrl"user posted image user posted image   

lex- tudi od mene čestitke Nejcu!

stroški - midva večinoma petega v mesecu dvigneva denar kolikor imava namen porabit za hrano in ga dava v posebno denarnico "za štarcuno", ostalo gre preko trajnikov...tako sva ful privarčevala in imava nekak pregled nad tem koliko zapraviva.

neboglasnica - ful lepo presenečenje ste narediliuser posted image jaz pa sedaj razmišljam kaj bom ušpičila mojmu za valentinovo...si ponavadi ne kupujeva ničesar, le kakšno foro si izmisliva...ima katera kakšno dobro preizkušeno idejo?? malo sem imela v mislih lov na zaklad (s tem da bi na cilju našel mene in Anouser posted image user posted image user posted image )

srečanje - lepo se imejte danes, čakamo na slikceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3595
6.2.2009 7:41:40   
ilatic
Dobro jutro!!

Pišike moje hvala za vprašanja. Kot prvo Tarik je bolje, včeraj ni imel vročine, čeprav med spanjem se veliko zbuja in nežno joka, tako da je danes že drugo noč spal z mano, da ne vstajam kar naprej. Jaz mislim, da ga nekaj muči po moje zobki ampak nisem ziher.
Kot drugo te cigareti so hudič. Berem knjigo, ki mi jo je priporočila joj ne vem že katerauser posted image in upam ,da zdržim ker je kar hudo!

Neboglasnica klicala sem Tino za DD in po ta novem imajo vklopljeno tajnico in brbra kaj narediti, tako da bi te prosila če pošlješ jim mail na ddvoboj@gmail.com in jih vprašaš.

Zanima me kdo od vaših user posted image že sedi samostojno? Jaz sem včeraj klicala P, ker nas še približno ne sedi samostojno pa pravi, da ni potrebe da se sekiram, da ima še veliko časa. Kakšno je vaše mnenje?

Danes sem CEL dan sama, dragega zopet ne bo cel dan, seveda imam doma sigurno kaj za delat, ampak se vseeno sama sebi smilim!user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 7:46:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 7:49:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3598
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 7:56:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3599
6.2.2009 7:58:45   
ilatic
populisuser posted image user posted image user posted image za tvojo Laro pa itak vem, da že sedi! user posted image   Mala akrobatkinja! Kaj če bi danes namesto srečanja prišli k nama, da še Tarika kaj nauči! Saj sedet! 

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?