|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 10:49:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
6.2.2009 10:49:34   
ksenci
jutro! kje naj začnemuser posted image

pa po vrsti. kot sm rekla je včeri zaspal ob 19. in se je do polnoči zbudo enih 10x. spil flaško mleka in spal do 4.user posted image user posted image user posted image ne morem vrjet da sm 4 zre skup spalauser posted image ampak!!! imel je čist zatečeno učko, da sm se tak ustrašla, ko sm ga vidla. kr zlepa- šok!!!. čist tak, kot da bi ga en na učkouser posted image je mal  jokal, spil flaško mleka in sem mu dala obhladke na učko- ni najbolj pustil, in je potem še spal od 5-7 ko sm ga mogla zbudi in smo šli k p.

ni bil cepljen, ampak sva dobila napotnico za okolistično a. tam mu je stisnu-masiral učko, in je reku, da je zaenkrat samo navadno vnetje in nič resnega in da bo vrjetn zginal, ko mu bo nehal iz nosa tačt. dobila kapljice- solzica in suhe hladne obhladke mu moram devat. revček je tako kričal ko mu je učko pregledvaluser posted image , da je pol v hipu zaspal in še kr spi. če pa bi slučajn učka ratala rdeča pa morma takoj nazaj!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
6.2.2009 10:52:16   
nanka
Ksenci user posted image user posted image  za vaju

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
6.2.2009 10:53:11   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Danes baje misli bit pri nas do 14 stopinj, so prej rekli po radiu. Mislim da so bolj za celotno Slo govorili.  Jaz bi nekam šla! Se javi katera za kako kavo/sprehod/....?user posted image

user posted image user posted image  jupiiiiiiiiiiiii rovarka si bo pavzo vzela

jaz sem vedno ZA user posted image

name the place user posted image

sicer se v MB nekaj oblači, ampak dež naj bi bil šele popoldanuser posted image ...kdaj tebi paše? ati je iz nočne, tako da še tako drnjoha, mala pa trenutno aja svojih 20 min

res se oblači?user posted image Ker mi mamo tu ful sonce, sem misla, da je v mb tuduser posted image Jaz sem misla, da bi prišla, bi ble zunaj lepo na kavici - mate tam na pobrežju kak tak kafič, da si lahko zunaj na sončku?
Če misli bit lepo, potem bi jaz prišla, če pa je bolj oblačno kot lepo, pol pa nima smisla. Al kaj ti misliš?

trenutno se zbirajo grdi črni oblaki....ni več sončka user posted image

prestavimo raje na lep sončen dopoldan? je kar nekaj kafičev, najbolj in pa je ramzes tukaj user posted image

eh, škodauser posted image

Boljše ja, da se zmenima enkrat ko bo lepo oz. en dan prej, da vletim tja še dopoldan. Samo napovedi so slabe za naprejuser posted image Če ne druga pa v kakem EP al pa Tušu, tak bi se mogle spet malo dobit štajerke. Jaz sem bla včeraj v planetu, je blo prav fajn, ni blo gužve, noben ni kašljal okrog nasuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3629
6.2.2009 10:53:17   
ksenci
upam, da bo jedu ko se zbudi, kr je ob 7.30 pol flaške mleka. sicer pa je shujšu iz 8100 na 7900user posted image je rekla da nič panike, kr je bil cel tedn bolan ima slabši apetit.

Aljaž- mere za 6,5meseca 7900g in 70cm

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
6.2.2009 10:55:21   
rovar_ka
ksenci - bogi Aljaž. Pa vidva pa res nimata sreče no, skoz mata neke težaveuser posted image  user posted image  

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
6.2.2009 10:56:32   
rovar_ka
pa raje pošlji blacky zs z merami

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
6.2.2009 10:58:54   
ksenci
valentinovo- imava sicer obletnico zaroke, sam tud pr nas € primankujeuser posted image tak da bo ostal pri čokoladici, ročici in pogledala bova kak film ob kozarčku vinčka, pol pa se zna kaj zgodituser posted image nisva pa neka fena tega "praznika"!

pust- tud to je odvisn kakšno bo zdravje, vreme in kolk bo časa. mogoč ga umijem okol popka pa bo prav okrogel krofekuser posted image user posted image user posted image hec, ne vem, po moje bomo neki že našl. sm vidla v BC kake luštne oblekce majo čist pocen, pa mogoč eno kupim.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
6.2.2009 11:07:47   
ksenci
se probam prepričat, da si ne jemlem več k src, da je aljaž nonstop bolan. po eni strani mi je tak hudo in imam celo mal občutka krivde, češ da ga ne pazim dovolj, da takoj zboli, po drugi strani se mi pa že skor spipa ob misli, da je non stop neki narobe in imam pol kur.... vsega. itak sva cele dneve doma, pazim, da ga slučajn kdo, ki je bolan ne prime v roke itd... najbolj pa me razp...ko mi moj reče, da je to krivo, kr ne hodmo na sprehodeuser posted image če pa vidim, da če mal popiha po njim faše takoj vročino, in tudi p. mi je rekla, da bolš da ne, ker je preveč občutljiv.

se počutim kr lažjeuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:19:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
6.2.2009 11:23:02   
ksenci
flower- a je okusn, si zadovoljnauser posted image kr jz ga še tud nism kupovala. sm ga že jedla, sam se ne spomnimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3636
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:23:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3637
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:25:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:26:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3639
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:29:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3640
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:31:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3641
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:32:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:40:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3643
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 11:41:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.2.2009 11:43:53   
netki
flower....tole je za dojenčke
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178109

pa že žabica in pikapoka

Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.2.2009 11:46:25   
netki
http://www.pustnikostumi.si/index.php

tukaj so tudi za dojenčke

takšna pikapoka k je na sliki (mala) bo tilen

< Sporočilo je popravil netki -- 6.2.2009 11:47:37 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.2.2009 11:55:50   
Blacky30
Morning!!

Obisk mi je odpovedal, tak da samevam. Itak pa sva potegnili do 10h.user posted image  

Naredila sem ji banano z navadnim jogurtom, pa me je pri prvih petih žličkah tak noro pogledala, kot češ če jo bom zastrupla al kaj, pa tako faco zraven delala.user posted image  Ampak usta pa je kar naprej odpirala. Tak da je pojedla vse, naredila pa sem 3/4 banane. Pridna punca!user posted image user posted image
Za kosilo pa polento. Potem pa greva malo ven na luft pa po Nejca v vrtec. Samo upam, da je vse sneg skopnel, če bom šla z vozičkom. Razmišljam o kenguruju, pa sploh ne vem, če jo bom še not dobla v zimskem pajacu.

Populis, tvoja Lara zna sedet??? Ker naš seznam nič ne ve o tem.user posted image

Moja Teja pa zna sedet!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   In dobi miško!!!!! user posted image user posted image user posted image  Sem prej kuhinjo pospravljala in je cel čas sedela in se igrala, zraven pa tv gledala.user posted image user posted image

Ilatic, držim pesti (še vedno), da ti bo ratovalo "ne kadit" še naprej!!!!user posted image user posted image

Mirjam in populis, bogici, ker sta morali dat skozi takšno noč. Bo kmalu bolje, obljubim!user posted image

Nanka, a borovničke imamo po novem???user posted image user posted image user posted image

Valentinovo - ehhhh, nimam volje za nič. Bom pustila, če se bo sam kaj spomnil, jaz ne bom nič organizirala.

Glu3, super, te bom spomnila, nič bat, da bi pozabila.user posted image

Ksenci,samo za vaju:

user posted image

Rebeca, tukaj semmmmmm!!!!!! Sem vas brala.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.2.2009 12:00:36   
netki
user posted image

tkole pa zgleda, sam žiga je bil tuki star 4,5 meseca, tilen bo pa 7...bomo vidli če ga bom spravla not user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 12:29:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 12:29:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?