emaa
|
Punce ne si kupovat mako majčk, zoprne so za zavezovat, kupujte bodije na preklop, ni treba dat čez glavo, pa dojenčku pol hrbta ven ne gleda. posteljnina je dost za 2x, ena gor, druga dol, verjemite vem, sem mela dvojčka, pa se nabere te robe. POvijalne plenice nisem kupila nobene že prvič, tudi tokrat ne bom, boste že koga poslale ponje, če UZ kolkov ne bo v redu. Številke ne vem par 56, večino verjetno 62, jaz sem rabila manjše, ker sta bila nedonošena, tako da 62 praktično nimam, ker sta prerasla v 14 dneh, 50, 56 pa imela dolgo. pa zdaj prav pride, je sestrina punčka drobižek. Kupila nisem še ničesar, pa tudi ne mislim, ker imam dovolj oblačil od fantov, edino voziček si bom sposodila, razen če si oseba od katere si sposojoam premisli, bom pa kupila. Posteljnino imam, če bo katera rabila, prodam. Imam namreč dva seta, tudi obrobe, torej dve zimski prevleki za kovter, 2 zimski jogi rjuhi, zimski kovter (iz Odeje) ter isto v letni varianti. Pa tudi posteljico, samo je rob malo obgrižen, ker sta si zobe gor brusila, posteljica je 140*70, pa jogi. Je bilo vse novo, samo saj boste videle, nekateri otroci lepše delajo s stvarmi kot drugi. V vsakem primeru ne kupujte preveč na zalogo, boste že partnerja poslale v trgovino, ko rodite, če se sami ne bojo znašli, jim bodo že prodajalke pomagale, moj je šel po oblačila po porodu, pa je vsega dovolj prinesel, opral in zlikal. Tokrat bova kupila en nov komplet, po porodu, da vidiva najprej kaj dobiva. Še vedno se držim tega in nisem vprašala kaj bo. Naslednji pregled imam 30.7., seznam s slikami, težka, ni časa, da bi me slikal, to je največji problem.
|