Aniiita
|
Živjo punce, vas še jaz malo pozdravim..sem bila spet pri seminasrki nekaj dni in tokrat zadnji-JUUHU! Tako da počasi začnem z diplomo.. sem pa trenutno v cunjicah..jutri začnem malo prat itd. Danes me je ful trebuh bolel cel dopoldne, da sem potem popoldne šla do dežurnega G, ker je moj na dopustu.. Potem se je izkazalo, da naj bi bilo vse ok, vendar sem bila v skrbeh, saj se mi do sedaj še ni kaj takega dogajalo..kot mestrualna bolečina, ki je bila občasno močnejša, občasno šibkejša.. Zdej mi je priporočila spet magnesol pit, če ne bo bolje, pa na urinski test..da ni kaj z ledvicami.. ninasiki, če ti tvoja G ni omenila, je mogoče tako, da ni vznemirjenja vredno, veš, da se lepše reši kot se sliši z začetka.. Boš vidla, da bo vse ok. hej, malamravljica, lepo, da si nazaj. Še ful enih reči sem hotela povedat, zdej pa se ne spomnim Sem nasploh opazila, da sem pozabljiva bolj! Kar v trenutku pozabim in se v naslednjem trenutku, ko pozabim nekaj drugega, spomnim prejšnjega. LOL Opaža še katega kaj takega? Aja Naša punčka je tudi ful aktivna..se mi zdi, da se obrača vse smeri in to veliko..očitno ima še dovolj prostora..se mi pa zdi, da sem danes prvič začutila kolcanje..to morda zgleda tako, da je v enakih presledkih čutiti na enem mestu..kot en počasen srčni utrip? Držite pesti, da jutri kupiva podvozje za voziček (se prodaja po delih in sva tako uspela dobit tudi rabljeno zgolj podvozje, košaro pa že imava..pol pa imava še polno časa dokler bo treba športni del..)!! Sem bila že tolikokrat razočarana nad temi prodajalci, ki se nazadnje nekaj premislijo ali prodajo komu drugemu ali pa se sploh več ne javijo, da ne zaupam več, dokler, ga ne bom imela doma! Upam, da bo to že jutri Joj, sedaj pa spat. Lahko noč
|