|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
15.7.2009 9:24:24   
palegia30
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/za-jabolko-velika-novorojenka.html

Preberite si tole, res lepooooooooo

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
15.7.2009 9:35:19   
gorenka
karmen - no pa ti je le uspelo prit do japankuser posted image user posted image   pa še takšno število jih maš zdej da ni user posted image  da ne boš do oktobra konkretno na nogahuser posted image user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
15.7.2009 10:50:48   
Anonimen
Punce, sem nazaj in zadovoljna. G v Litiji je bla neverjetno prijazna, govorila in govorila. Pač se moj otroček ni želel premikat, skrival je obrazka... zato filmčka sta samo dva, mam pa 23 slikic. Sm zadovoljna...user posted image
Odvisno je res samo od otročka. Najedla sm se temne čokolade pa ni nič vplival..., je kar pančkal in pančkal. Ampak za 50 EUR je super in super. Težek je pa že kr 1140g. Precej. Velikosti se pa ne da določit.
Evo mojga sončka...., ki ma definitivno očkovo obliko okic... user posted image
Skratka PRIPOROČAM 3D/4D v ZD LItija. Preverjeno.... sam srečo morte met, če bebika bo pri volji. Moja ni bla, je ajala.... , se za rokicami skrivala... user posted image
user posted image  

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
15.7.2009 10:59:44   
karmen b
Iiiii rižkoo kok luštna fotka...zgleda, da panča user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
15.7.2009 11:12:39   
Anonimen
Skoz je pančku... user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
15.7.2009 11:20:40   
malaMravljica
jaz sem pa ze pohvalila lepega Rizkoota.

Pa se tukaj vas nekaj vprasam. Ena punca me je kontaktirala na zs glede banjice za kopat dojencka. Po simbolicni ceni prodaja rabljeno oranzno banjico z odtokom za spust vode in cebricek Tommy tub. Sprasujem naprej, ker sem jaz mal preden me je kontaktirala ze narocila banjico in sedaj ne rabim. Bi katera imela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
15.7.2009 11:24:33   
karmen b
Jaz jo dobim od sestrične, je pa fino, ker ima na dnu za odtočit vodo, da ni treba cele banje z vodo dvigovat, ker je zelo težka. Se splača.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
15.7.2009 11:26:43   
Februarka08
Ojla, babuškeuser posted image

Jaz sem bla dons že mal na šihtu, sem šla sodelavke pogledat pa na kadrovsko... sem prašala če lahko koristim dopust pred porodniško, ker mi bo drugače itak spet zapadel user posted image (nekaj ti ga vzamejo) in je rekla da ni problema, samo s šefico se morm zment in pa z os.zdr. Z šefico pomoje ne bo problema, itak je vseeno zanjo a sem na bolniški a na dopustuuser posted image dohtarca pa zna kej težituser posted image user posted image matr, upam da ga dobim, potem gremo lahko mal na morje... no bomo vidli... user posted image
Je pa peklensko vroče zunaj, ko sem prej prišla gor, sem se mogla čist slečt in zdaj samo v gatkah na kavču ležimuser posted image grem se oblečt, zdele bo tamala gor prišla, jaz pa potem kuhat in pa peglatuser posted image no, če bom mogla, če ne bom pa pustila...

Ninasiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo vse ok. Jaz mam tud ful belga toka, kar teče včasih iz mene, upam da ni tud pri meni kaj narobeuser posted image user posted image user posted image
Rižkoo kako lepa slikcauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4608
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 11:28:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4609
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 11:37:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
15.7.2009 12:57:50   
Februarka08
Kosilo se kuha, likalnik je pa v omari ostaluser posted image mi je prejle ko sem stala vse nekam dol tiščalo in me čudno bolelo, tako da raje počivam. Cunje bojo že počakale, kajne?

Michelle imaš pa res dobro G, če ti vsakič nardi tak pregled... user posted image pri meni je vse bolj na 1,2,3, tako kot je blo pri tebi donsuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 13:30:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4612
15.7.2009 13:36:51   
Crystall
Tako ... mi smo se vrnili iz dopusta. Super je bilo. Sem se naplavala, hodila sva na sprehode, uživala v Mariboru user posted image . Malce sva šla po trgovinah - smo malce bodočega atija oblekli user posted image . Mali je pa dobil eno veliko darilo, ki ga pričakujemo čez 8-10 tednov. Odločila sva se za voziček Mutsy 4rider, ker je super za vse terene - tako da lahko gremo z njim kamorkoli. Za ogrodje, košaro, športni del, dežne prevleke, torbo, dežnik, nakupovalno košaro, adaptarje za maxi cosi bomo dali okoli 700 eur oz. tast plača voziček user posted image user posted image . So pa Mariborčani taki super ljudje. Še kdaj bomo odšli gor na kratek oddih!

Didikaa ... čestitke ... še malce pa bo eden izmed lepših dnevov za tabo user posted image . Me zanima kdaj mene čaka? user posted image

Čestitke vsem za čudovite bušije user posted image .

Pravoda ... držim pesti, da bo cuker OK. Ninasiki ... verjamem, da bo vse OK in da bo tvoj mali šele oktobra v tvojem naročju.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
15.7.2009 13:58:10   
Aniiita
rižko, kolk lepa slikica, res.. meni jih je G kar zastonj par naredil, vendar niso tako svetle kot te..Se je pa tudi našapupika za rokicami skrivala..sem potem razmišljala, da jih mogoče to kaj slepi ali kaj..veliko se jih z rokicami skriva.
Na eni sliki je pa jezik pokazala user posted image

malamravljica, jaz bom tudi potrebovala banjico, vendar mi ta ne pride prav, ker ne potrebujem odtokov..bomo itak izven tuš kabine jo uporabljali, tako da bom kupila kar navadno.

Crstall, ja, ta voziček je super! Mi bomo tudi imeli Mutsy 4 riderja. Upam, da podvozje že danes.. Sva se odločila kupiti rabljenega, ker komplete dobiš že za 450 evrov z vsem pa največkrat stari leto dni, čeprav jih moraš res kar iskat (je še malo ponudbe, jaz že tri mesece po bolhi šnjofam!) in hiter bit, da jih že ne prodajo. Moji starši so tudi prispevali 300 evrov za voziček,tako da bo tudi malo manjši strošek prišel..
Je pa res, da pri rabljenem težko barvo izbiraš..Midva sva kupila košaro posebej, v barvi, ki nam odgovarja (svetlo morda)..danes pa upam, da kupiva podvozje (tri mesece staro, v garanciji!)..potem pa imava za športni del iskati v ustrezni barvi še ful časa..oz. tudi če novega kupiva, sva precej prišparala. Se že veselim, da bo kmalu doma user posted image
Kakšno barvo sta pa vidva izbrala?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
15.7.2009 14:01:53   
emaa
Jaz moram za mojo banjico za odtok kupit edino cev, da lahko speljem v bano ali tuš kabino, ker jo drugače kot da ven jemlješ z vedrom ne moreš spraznit. No moj jo že lahko, sam jaz pa ne. 

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
15.7.2009 14:21:08   
boob
rozilu jst nimam še neobene izkušnje z vozički, razen kar sva z mojim hodila gledat in kolkr so nam povedali. Nabavla sva pa Jane Slalom, ker je najlažji 8kg, pa zloži se dokaj na majhno (kolkr se pač lahko tak voziček zloži) in cenovno je tudi najbol primern. Od PP je ful težak 13kg (če se ne motim) in glede na moj hrbet (imam poškodovan) ki naj nebi dvigovala več k 3kg na enkrat, ampak pač to nebo šlo pri otročku,   . . . drgač pa verjamem da je super voziček in kvalitetn.

Punce tiste ki se 'borite' z sladkorno, jst sem učeri bla na pregledu in baje da imam povišan cca 8. . gin imam v torek, me pa sam zanima a to je ful al je bol na meji.??? Imam pa ful probleme z ščitnico in so mi tudi že rekli da bom imela v nosečnosti probleme z sladkorno. . da se bom težko izognla temu.

iiii kok mate lepe bušuje . . jst pa sploh nevem če bi dala mojo slikco gor oz če bom sploh pršla v objektiv user posted image   . . se mi zdi da sm že širi k dali user posted image user posted image user posted image  no sej nevem če je to za se smejat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
15.7.2009 15:06:44   
kalypso
boob 7.8 je meja za sladkor, tako da neke hude krize ni, verjetno pa boš vseeno morala na 1oog test, da vidijo kako vrednosti padajo oziroma se dvigajo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
15.7.2009 15:13:38   
Crystall
Aniiita ... midva sva zelo kolebala med Perego Skate in Mutsy 4rider. Potem sva šla pa v Baby center in imela oba pred sabo in se je občutno videla razlika. Mislim, da sva se prav odločila, ko sva naročila Mutsyja. Košaro imava v barvi coffee, športni del in dežniček pa rdeč, torbo pa kar v črni barvi. Bova videla kakšne barve je. V živo sva videla samo eno zeleno barvo, pa nama ni bila tako všeč; v prospektu je pa tale coffee barva enkratna ... bomo videli user posted image . Midva imava pri vozičku res srečo, da bo tast ga plačal. Moji starši pa imajo navadno in prenosno posteljico čez. Midva pa oblekce, lupinico in vse ostalo - se pa kar precej nabere.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
15.7.2009 15:17:43   
Anonimen
HVALA vam nosečke lepe z pohvalo slikce mojga sinčka. Ja, jst ga kr gledam, si ga bom na telefonu kr za ozadje dala.. Panček je moj mali bil ja. user posted image
Baje, da jih svetloba ne zmoti ampak zvok te sonde od UZ-ja. Kot neko šumenje slišijo, tko je rekla.

Vozički... joj, sam da sm se rešla. Sm kr Quinnyja buzza kupla. Ene ga kritizirajo, ene zelo hvalijo.., zdej ko ga mam je men najlepši user posted image , kok bo funkcionalen pa kasneje. Sva ga zlo ugodno dobila v Pikapolonici.. in sva ga vzela. Sm bla pa že sita iskanja in odločanja katerega in kaj in zakaj in... zdej je mimo. Barvo sva mela samo eno na izbiro in ni slaba... Tega sva vzela.
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/quinny-voziCek-buzz-4/211178712930021117 ..pa bo tud za deklico, ko pride user posted image  Jst že vem, da bo naslednja deklica.user posted image  Zdej pa lupinco čakamo, jo je ena pridna teta zrihtala. Pa še košarco, če bo treba. Upam, da bo oktober vroč user posted image  Tok mi je zguba denarja ta košara ampak brez nje najbrž ne bo šlo.

boob
Sladkorno sm mela jst tud 8,1. Na obremenitvenih testih za sladkorno sm bla 29.6., dieto mam do 20.7. in če ne bo ok, dobim inzulin. Več ti ne znam povedat.... mene so fejt opozorili naj pazim kaj jem.

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 4619
15.7.2009 15:26:51   
Aniiita
Crstall, potem ste pa ful barv naročli user posted image Super. Meni so pa svetlejše všeč, sem jih tudi v živo vidla že..po ljubljani kadar grem skoraj vsakičkakšnega "uočim" user posted image .

Rižko, lep voziček..meni je bil tudi všeč ob iskanju in odločanju takrat...samo kaj ko jaz hočem napihljivega! user posted image

Sem žepred tednom omenjala novo slikco trebuščka, ker se mi zdi, da je kar precej zrastel od dopusta v začetku junija (prejšnja slikca je bila od takrat).

user posted image

25t je bilo tukaj..malo nazaj torej :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
15.7.2009 16:42:48   
katrin***
evo mene spet maluser posted image

se mi čisto nič več ne da delat in malo zabušavam in čakam da mine še te pol urce in potem šibam domov malo nogice dat v luft, ker so me zdele že začele malo bolet k jih imam večinoma dol ker sedim. Potem pa ven na zrak in kej prčkat okol hišeuser posted image

Glede vozičkov nimam izkušenj in sploh ne vem za katerega se naj odločim. No, odločena sm že bla za PP Switch 3v1, potem pa mi mami reče, da je bolš če bi mela večja kolesa, ker če bomo kaj hodili na sprehode po makadamu so ta velika boljša ne. In zdej sm spet v dilemi kako in kajuser posted image  Res da je Jane slalom lažji pa mi njihova lupinica ne diši, PP GT3 je pa sicer težji od Jane vendar mi vse drugo odgovarja. Edino napako, ki jo imata oba je zame kar visoka cena, ker bi rada imela 3v1 ker bom vse rabila.user posted image  Prejle sm pa še našla (sicer 4 kolesnika) čisto novega Trio Chicco Scoop, ki je prišel ven letos aprila ali maja za lepo ceno in ravno tako 3v1, ki se mi zdi pa ista figa kot peg perego. Kaj ve mislite? Aja, pa še to ja, za nobenega še točno ne vem al bo šel v mojega P206 al ne - nismo še sprobal!user posted image  Na koncu pa noben od teh pa smo v rit user posted image

boob... tvoj buši je pa čist lep in luštkan. Bogve kakšna bom js na koncu - mogoče me bo več skupaj kot pa tebe veš. Tko da ti ga kar napopaj, ker mu čisto nič ne manjka, nasprotno, veliko vrednost imauser posted image

sladoled... pridem ob 16h, če boob ve kje je to sevedauser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
15.7.2009 16:53:26   
september25
Pozdravček po ZELO dolgem času!

Zmano in našo štručko je vse OK! Kar se tiče spola - šla sem na samoplačniško morfologijo in nama je gin pokazal, da se jasno vidi fantek! Ampak čez 14 dni sem imela pa pregled pri svojmu gin in je dejal, da je sigurno punčka! Tako da dejansko sedaj ne verjamem nič več, niti ne bom vprašala in bomo oktobra najbolj jasno zvedli.

Kar se tiče imen:
user posted image  Julija
user posted image  Kevin

Naslednji pregled imam pa 30.7.

Se v kratkem zopet javim!
Lp vsem

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
15.7.2009 17:24:45   
malaMravljica
[user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED

xx.10
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )               ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image ) user posted image            ?? 

01.10
nincika (24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image              ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )              ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image         ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image               ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )               ??
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image  user posted image         23.7
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image      
     ??
bony  (30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image               ??
maj2009 
(25)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)user posted image          ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )              ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image              ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image user posted image         ?? 

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image              ??
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image user posted image    ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image user posted image          ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image                ??

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        14.7 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )                ?? 

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                       (1user posted image , 0 user posted image user posted image              ??
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image user posted image             30.7 

12.10
Rižkoo   (27)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image          ?? 

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image              22.7
rolika  (24)   MB                             (1user posted image , 0 user posted image user posted image          22.7
rakica2   (35) Tolmin                    (4user posted image , 2 user posted image user posted image           ??

14.10   
katrin***   (25)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image              11.8
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )              27.7

deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )               ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image ) user posted image          21.7

karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image                5.8 
Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image              18.8

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image user posted image            17.7,24.7  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image            ??
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image          3.8

18.10
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image user posted image           7.8

19.10
muca*maca   (29)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )               15.7

20.10
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image                ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image                ??

nosečka25  (?)                               (1user posted image , 0 user posted image  user posted image         ??

21.10
pinky girll   (28)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )              4.8
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )             23.7 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image              ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )               ??

22.10
Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image user posted image          12.8
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )             
23.7
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image user posted image          ??
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )              ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )  user posted image         28.7

HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         31.7
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )              ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

LINDI   (31)  Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image user posted image        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image              ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )               ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )             16.7

griseldis  (29) Kamnik                   (1user posted image , 0 user posted image             29.7

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )              14.7
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )              ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )             11.8
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image              ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )              20.7

26.10 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image             ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image user posted image         27.7

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image user posted image           ??
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image user posted image          3.8

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )               ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )             15.7

Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image             5.8 
michelle1  (31)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image            12.8

31.10
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )              ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2user posted image , 1 user posted image              ??
tea85  (24)    Ptuj                          (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        24.7

SKUPAJ: 75 oktobrk 

9 x    user posted image  
               18 x  user posted image   
               49 x  user posted image

user posted image user posted image  SREČANJE OKTOBRK NA SLADOLEDU  user posted image user posted image
    user posted image  žABAR LJUBLJANA, ČETRTEK 23.JULI OB 16h  user posted image

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 ,

tincci 

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10, majcy_m,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
                       DRUGAČE SE ZELO TEZKO
                       DOBI VAŠE PODATKE ZA TABELO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 4623
15.7.2009 19:34:46   
Crystall
Mi smo iz šole za starše! Danes smo imeli predavanje o kopanju, previjanju, o opremi za dojenčka, handlingu ... Prav super je bilo in zelo hitro je minilo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4624
15.7.2009 19:43:23   
pinky girll
Pozdravljene user posted image !

Mi smo bili danes na 3D. In končno smo izvedeli, da pričakujemo fantka Bena. Mojemu se je kar smejalo, ker si je ful želel fantka.

Bila sem pri dr. Ocvirkovi na Dobrni in sem bila zelo zadovoljna, zelo prijazna G, zelo se nama je posvetila, posnela nama je nekaj filemčkov in 24 slikc. Tako, da res super.

Naslednji teden pa mal na morje. Jupi. Avgusta pa še pravi dolgi zaslužen dopust. Pred tem pa še šoping v Ikeji za našega Bena.

Prilagam še slikco
user posted image

Uživajteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

SPANJE
riba5

KJE SPI VAŠ OTROK

PRI VAS V POSTELJI (22%)

V SVOJI POSTELJICI (52%)

V SVOJ SOBI (26%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!