|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
12.7.2009 23:34:51   
stuhica
no da se še jaz pohvalim končno nisem bila samo doma, pa tud naš dragi je bil prost do 16 ure in sva se odzvala vabilu prjatlov iz Škofljice in somo šli lepo na en luštn piknik... Sta se fuil potrudila, zame posebaj mal skuhala... ker je kolegica dva meseca nazaj rodila in je v nosečnosti tud imela cuker je točn vedla kaj vse lahk jem in kaj ne... in sem bila prav prijetno presenečena.... tako da smo se imel super, tamal je bil tud cel čas z njunim 2 letnikom zunaj sta se igrala vsake toliko sta se mal skregala ampak sta bila kar znosna oba trmasta mulčka kaj češ----

Tako da ja sem pravv uživala....vse od popoldneva do 17 h ko smo dam pršli me je pa tako glava začela bolet za znoret.... šele čez ene 2 ure je bilo mal boljš ...
Me pa dons vse spet dol prtiska tako da grem počas kr v horizontalo se slišmo jutr....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
13.7.2009 8:38:40   
HelloKitty1
Lindi1 - so na odločbo napisal, da grem lahko samo k zdravniku, drugače pa mirovanje na domu, res kriza ...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
13.7.2009 8:50:32   
LINDI
Potem imaš  isto kot jaz  res so bedni...mislim,da imava midve celo isti dan rokuser posted image ,ampak jaz grem kar malo ven,ne morem biti ves čas notri zaprta,se mi zmeša.

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
13.7.2009 9:46:19   
malaMravljica
Rozilu, a ves, da mislim, da bo fantek. Sam to je sam po moji "strokovni" presoji. Strokovnost pa beri, da padem skupaj, ce se kdo ureze in vidim recimo kri. Pa se nekaj, ti ostaja zelo lepa postavca a ne, se ti zdi, da si se se kam poredila al gre vse v trebuh?

Punce, pa se eno idejo sem dobila, kaj ce bi se zmenile in naredile tko se en seznamcek s trebuhi. Tko, da date slikco, pa napisete tocno dneve in bomo lahko mal primerjale. Sam ne vem kako bi  mogle poslat slikco, da lahko pol jaz pomanjsam in mal uredim. Pa ce bi to delala katera druga tudi ne bom cist nic jezna, mi itak non stop nekako kronicno primankuje casa, pa se mal leteca bom do sredine avgusta.

Se nekaj vam morem povedat, mi je ena kolegica povedala. Kaj veste, da ko vstajate iz lezecega polozaja ne smete nikoli ravno pokonci se vzignit, tko da morajo trebusne misice delat. Se moramo najprej nekako na bok prekotalit in pol gor. Baje da sicer lahko pripomoremo k sprozitvi prezgodnjega poroda. Pa baje da je 8. mesec treba kar precej pazit, da je nevarno za prezgodnji porod, saj bejbiji v tej starosti prezivijo, sam je pa boljse, da ostanejo v nasih privat apartmajckih do oktobra.  Jaz imam se 81 dni do PDP-ja user posted image user posted image  

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
13.7.2009 9:48:33   
karmen b
Dan....se na hitro javim, preden grem v btc, da i ubodem nove japanke. Upam, da jih dobim, ker imam 42 št. noge in je to prava loterija.

Všeraj je bil naš otročiček tako zelo živahen, da sem mislila, da bo kje ven pogledal in tudi mene večinoma brca v levo stran, tako kot tebe MM user posted image .

Še za seznamček sem pozabla napisat; naslednji pregled imam 5.8.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
13.7.2009 9:53:53   
malaMravljica
Karmen, daj mu prepoved brcanja vedno na isto mesto, ker to zacne res bolet. A ves, moj bejbi je rabu nekaj dni, sedaj pa kar uboga user posted image user posted image  sam na nosecniskem koledarju mi pise, da bo sedaj drugace brcal, ker ima manj prostora in ne morem vec takih akrobacij delat.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
13.7.2009 10:02:16   
muca*maca
Čau, bejbe!

Evo mene nazaj za računalnikom v službi!
Sem bila na enotedenskem dopustu in je bilo prelepo, zato se je pa prehitro končalouser posted image

Kar takoj priznam, da nisem šla nč za nazaj brat, vas najprej lepo pozdravljam.

Prejšnji petek v Žabarju je bil sladoled odličen! In ravno lepo smo prevetrile, sicer sem pa ziher, da vas je že Karmen b vse lepo obvestila. Kdaj pa imamo naslednje srečanje?

Jaz sem zdaj ta teden vsak dan lepo pridno plavala, buši je pa pridno rastel in otroček pridno brcal. Meni se zdi, da sploh ni nikol pri miru user posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram oddelat tri tedne, pol grem pa na ta doooooolg dopust - še za tri tedne. In pol ga nimam več, hahaha!

LP, muca*maca je nazaj!!!
user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
13.7.2009 10:04:34   
Februarka08
Jutro.

Jaz imam že aerobiko v trebuhuuser posted image se mi zdi da je zdaj non stop... pa saj ni krize, samo ponoči bi pa res rada mal spalauser posted image sem mogla danes vstat ob 4h ker se je tamala zbudila in potem je še user posted image začel razgrajat. Pa revčku se je tako kolcalo, da sem še mojmu rekla naj potipa, sva potem ob ene 5h zjutraj gledala kako se mu kolcauser posted image

Lindi, jaz imam tudi napisano da grem lahko samo k zdravniku, pa ravno tako kam grem. Ne morm bit ves čas notri, na koncu bom kot kit če se ne bom smela premikatuser posted image user posted image

Malamravljica super za seznamček in super ideja to s trebuščkiuser posted image jaz sem zauser posted image

Juhu, jaz pa danes vstopam v 7. mesecuser posted image user posted image še malo, pa bouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
13.7.2009 11:39:15   
lindi1
Ja FEBRUARKA ne moreš biti..ni variante ti pa sploh ne,ker že imaš bejbiko,bi se še njej rolalouser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
13.7.2009 12:10:00   
gorenka
Ja mala mravljica glede vstajanja s postelje : na to so tut v MŠ opozorili. Jst zarad križa že skoz tako vstajam...se mi je pa ravno prejšnji teden ponoč zgodilo da sem naravnost gor "s trebuhom" vstala s postelje k sm hotla na wc. Me je v sekundi čez maternico tako krč stisnil, trebuh otrdel v sekundi, da sem sam zvezde vidla tako me je zabolelo...sem bla tut takoj konkretno zbujena...Sem pol šla na bok in dihala počas in globoko..da je krč popustil (so nas učili v MŠ). To je že ene vrste popadek in ni nč dobr če se to prevečkrat dogaja...tko da merkejte se in res postrani vstajajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4535
13.7.2009 12:16:23   
Anonimen
Dobro, da ste povedale glede vstajanje punce...naju so namreč pozabili vpisati v MŠ tako, da sva to izpustila. So rekli, da so papirje izgubili, tako da bova šla samo na starševsko.

No danes je moj prvi dan v službi in že takoj novica, da mi pogodbo podaljšajo do 15.9.09 potem se pa prekine in po porodniški sklene nazaj. Zdaj pa res ne vem ali katera kaj ve kako je z osnovnim zavarovanjem, da ne bom kaj narobe naredila ? Jaz se moram jutri pozanimati o mojem PDP-ju če bo kaj drugače, če ne pa grem z 11.9. na porodniško. Do takrat pa delam. No ja nimamo kaj tako je v teh časih ...

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
13.7.2009 12:22:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

Ja FEBRUARKA ne moreš biti..ni variante ti pa sploh ne,ker že imaš bejbiko,bi se še njej rolalouser posted image

ja, predvsem touser posted image

Sem vas prišla mal pogledat, moja slabost je še vedno prisotna, zdaj morm še Mg spit in bo pomoje samo še slabšeuser posted image user posted image sem pa mal nardila po bajti, takoj lepše zgleda če so igrače pospravljeneuser posted image 1 stroj cunj obesila, 1 se pa še pereuser posted image
Malo posrfam in kaj preberem, potem grem pa počasi za kosilo pripravljat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
13.7.2009 14:38:26   
*chance*
Pozdravljene čveke... nekaj nas pa je še ostalo doma, večina pa vidim da uživa na dopustuuser posted image
Najbrž smo doma le tiste, ki smo na bolniškiuser posted image Sem dobila danes odločbo in so mi podaljšali za natanko 15 dniuser posted image Tako da se moram dogovorit z delodajalcem, če bi bilo možno koriščenje dopusta že v avgustu in ne šele septembrauser posted image samo najbrž ne bo navdušen, ker potem sem še septembra na njegovih stroškihuser posted image ne vem, poskusila bom, potem pa kar bo, bo. Izgubiti nimam kajuser posted image
karmen b sem mislila da sem samo jaz tak ragin s tolikšnimi nogamiuser posted image user posted image user posted image se takoj malo bolje počutim, ko vidim, da nisem edina s tako veliko št. nogeuser posted image raje pa ne razmišljam kolikšno nogo bo imelo detece: jaz 41-42, moj 46 = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vstajanje s postelje, stola, itd... pa tudi meni povzroča težavice, kot ste že ugotovile je bolečina kar ostra... moramo biti previdne... da zdržimo do oktobra user posted image

Sicer pa sem našla nekaj uporabnega, pa prosim za komentarje vse tiste, ki že imate otročke in ostale, ki imate vsaj malo več pojma kakor jazuser posted image user posted image user posted image vsaj kar se nanaša na oblačila, ostalo mi je dokaj jasnouser posted image user posted image

Seznam osnovnih potrebščin, ki jih potrebujemo za novorojenčka:
-Oblačila (5-10 x mako majčka, 2 x kapica, 5 x povijalna plenička, 4 x žabice, 2 x copatki, 2 x pajac, 20-30 x tetra plenica, 3 x odeja in rjuha, nepromočljiva prevleka)
-Kozmetika (Bepanthen, hladilno mazilo, vata, vatirane palčke, 70% alkohol ali fiziološko raztopino, krpice za umivanje ali umivalne vrečke, škarjice za nohte, zloženci - gaze 5x5 cm, termometer, glavnik oz. krtača, 60-70 navadnih plenic)
-Oprema (voziček, avtosedež, kopalna kad, koš, previjalna miza, otroška postelja, steklenička, duda in adaptirno mleko)

Lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4538
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 14:42:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *chance*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
13.7.2009 14:47:32   
*chance*
michelle1 čestitke za službouser posted image user posted image user posted image
ninasiki kako je bilo na pregledu?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
13.7.2009 15:10:21   
griseldis
*Chance*, vse je ok razen vatiranih palčk, te nikar ne uporabljaj!!! Če moraš očistiti nosek to naredi s fiziološko raztopino in kosem vate, če boš bezala z palčkami lahko samo poslabšaš zadeve in ne namenoma dojenčkovo sluznico poškoduješ isto velja za ušesa, NIČ NE SMEMO TLAČITI V NOSNE ALI UŠESNE ODPRTINE, razen vate.

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
13.7.2009 15:13:01   
griseldis
Nosek lahko očistiš tudi tako, da vanj stisneš malo fiziološke in s posebno "sesalko", zdaj se ne spomnim točnega naziva posesaš ven smrkec.

(odgovor članu griseldis)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
13.7.2009 15:15:30   
griseldis
Ušesa pa samo obrišeš, tja tudi nič ne smemo tlačiti, ker lahko naredimo čepek iz ušesnega masla, kar zna biti zelo boleče, dojenček pa ne more povedati, da ga boli uho. Pri ušesih obrišeš samo vidni del ušesa, se pravi školjko ušesni kanal pa pustiš pri miru. Če vas zanima kako to vem, naj samo povem, da moj dragi dela v pediatrični bolnišnici v Ljubljani.

Neposredna povezava do sporočila: 4543
13.7.2009 15:22:44   
pattaya
Hojla punce.

Sem imela danes v porodnišnici uz srca in z mojim user posted image je nasploh vse ok, tako da user posted image user posted image user posted image .

Pa še nekaj vam moram zaupat, končno sem izvedela spol in zagotovo bo user posted image . Je doktor povečal in mi pokazal lulčka ter moda, tako da se je moja največja želja izpolnila in bo najin prvorojenec fantek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Stuhica moj cuker je zaenkrat vredu, tako da bomo že preživele, glavno da je otrok v mejah normale.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4544
13.7.2009 20:18:38   
tea85
pozdravljene user posted image

jaz sem pa bila danes malo športna, sem kolesarila in me zdaj tako tazadnja boliuser posted image da sedet nemorem , hehehe...ampak mi je prav pasalo saj sem bila 3 dni skoz noter v hiši ker se mi nikam ni dalo it, danes pa sem še malo sorodnike obiskala, tako da sem celo popoldne se potepalauser posted image

brciike- ja, moj user posted image se ponavadii tako nardii da me v ledveni predel tišči in me zelo boli takrat tam, prvo sem misla da me ledvice bolijo a ko sem malo pretiipala trebuh sem ugotovla da je moj bebek na levi strani zgužvan user posted image in pritiska, tako sem ga probala zrinit na sredino, in mi je uspelo bolečina pa ponehalauser posted image .

včeraj sem seznam delala kaj morem še kupit za user posted image in me je kr glava začela bolet saj nisem vedla kje se naj zadeve sploh lotim in s čim naj začnem nakupovat, nekaj oblekic že mam ampak še preostale zadeve, ojoj user posted image

hmm, danes me je lepo sonček spekel po hrbtu in sem kr vesela da nebom več tako belauser posted image , saj je pol poletja že skoraj mimo.

lp

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
13.7.2009 20:29:05   
rakica 2
ja ja ja pr mojmu je vse ja tko da lahk čakam,bom verjetno prej rodila.Tud jst mam drug tedn roj.dan,bova skp praznovaleuser posted image user posted image user posted image .Kar se stekleničk tiče,je moja izkušnja taka,imam že dva,da sm lepo dojila oba do 15 mesca,stekleničko pa sm rabla okrog 6.mesca za kakšn redek čokolino al pa gris(da sta lepo celo noč spala do 9 ure zjutri)user posted image user posted image ,pa če greš kam,si stisneš not,da lahk tud očka sodeluje,tko da zna včasih tud prav prit.user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
13.7.2009 20:39:23   
Februarka08
Čer.

Jaz samevam, ima moj kolega v sosednji sobi ker se je mojmu računalnik neki sesul in ga zdaj poizkušata usposobituser posted image user posted image upam da pivo ne bo preveč vplivalo na koncentracijouser posted image user posted image
Danes sem šla pa še jaz zase v šoping in končno dobla 3/4 hlače, sicer so ene ful čudne zelene barveuser posted image in ene bele, samo kaj naj, če ni izbireuser posted image sem mela že fotosešn, bom prilepla slikcouser posted image so pa navadne cunje, nič user posted image in so super raztegljiveuser posted image

Evo, slikcouser posted image
user posted image

Zdaj pa še mal pobrskam, potem bom pa film gledala, čeprav sem ga že 100x, ampak mi je res lepuser posted image - Duh.
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
13.7.2009 20:43:50   
rakica 2
Tud jst mam tko napisano,ampak vseeno grem mal po trgovinah,kofetkat,na sprehod,saj ti pustijo sporočilo da so bli v kontroli,pol se pa že kaj zmislešuser posted image user posted image ...kaj bi nas radi spravli v norišnicouser posted image user posted image ha ha ha

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
13.7.2009 22:37:25   
stuhica
user posted image pozdravljene bi lahk rekla bolniškarce user posted image user posted image user posted image  sej ostele vso večinoma re po dopustih anede...

Ma sej niso resni jaz sem si danes tud prvoščila mal ven it.... kaj hudiča pa nej 24 ur ... kriza....

Vidm da je tole vstajanje iz postelje kr pr vseh že kratkomalo aktualno... jaz včasih tud kr pozabm,...bom mogla bit mal bolj pozorna... drgač pa komi čakam v sredo imam pregled in upam da bom kaj vidla svojga pikeca pikico... zdajle me prav veselo brca.... ne vem al pa že štrajka da nej grem mal v horizontalo....

Mi grdo pa samo sladkarije po galvi.... pa k vem da jih ne smem oh kriza...... user posted image user posted image  SEm mela dons povečan cuker ker sem polbel kruh jedla ker žal mojega dietnega ob ponedeljkih nimajo   v pekarni ampak šele ob torkih tako da  jutr morm takoj po kruh da bo na zalogi za par dni....

se še tipkamo grem mal okrog po forumu čekirat...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
13.7.2009 23:38:46   
frrrr
ojla...

od petka do danes uživala na morju...
prebrat vas nisem utegnila, sem razpakirala in zdej morem spaaat, ker sem utrujena in zaspana...
ta teden morm it glukozo pit, pol pa v petek spet na morje, če bo tako vreme.
pa še prav fino je, ker me razvajajo... mož in tašča vse spedenata, da res malega skoraj ne vzdigujem in lahko veliko počivam.

uživajte in božajte trebuščke!
lep teden!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!