*chance*
|
Pozdravljene čveke... nekaj nas pa je še ostalo doma, večina pa vidim da uživa na dopustu Najbrž smo doma le tiste, ki smo na bolniški Sem dobila danes odločbo in so mi podaljšali za natanko 15 dni Tako da se moram dogovorit z delodajalcem, če bi bilo možno koriščenje dopusta že v avgustu in ne šele septembra samo najbrž ne bo navdušen, ker potem sem še septembra na njegovih stroških ne vem, poskusila bom, potem pa kar bo, bo. Izgubiti nimam kaj karmen b sem mislila da sem samo jaz tak ragin s tolikšnimi nogami se takoj malo bolje počutim, ko vidim, da nisem edina s tako veliko št. noge raje pa ne razmišljam kolikšno nogo bo imelo detece: jaz 41-42, moj 46 = Vstajanje s postelje, stola, itd... pa tudi meni povzroča težavice, kot ste že ugotovile je bolečina kar ostra... moramo biti previdne... da zdržimo do oktobra Sicer pa sem našla nekaj uporabnega, pa prosim za komentarje vse tiste, ki že imate otročke in ostale, ki imate vsaj malo več pojma kakor jaz vsaj kar se nanaša na oblačila, ostalo mi je dokaj jasno Seznam osnovnih potrebščin, ki jih potrebujemo za novorojenčka: -Oblačila (5-10 x mako majčka, 2 x kapica, 5 x povijalna plenička, 4 x žabice, 2 x copatki, 2 x pajac, 20-30 x tetra plenica, 3 x odeja in rjuha, nepromočljiva prevleka) -Kozmetika (Bepanthen, hladilno mazilo, vata, vatirane palčke, 70% alkohol ali fiziološko raztopino, krpice za umivanje ali umivalne vrečke, škarjice za nohte, zloženci - gaze 5x5 cm, termometer, glavnik oz. krtača, 60-70 navadnih plenic) -Oprema (voziček, avtosedež, kopalna kad, koš, previjalna miza, otroška postelja, steklenička, duda in adaptirno mleko) Lep dan vsem
|