|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
10.2.2009 20:18:52   
Anonimna.f
MalaMravljica, saj vem da ne bo nič prepozno glede na moje tedne nosečnostiuser posted image samo saj veš... to čakanje... ah, vse lepo še pride in na koncu bomo itak vse oktobrke noro veseleuser posted image
Aniiiita čestitke tudi tebiuser posted image a ne, nekaj najlepšega je vidt en lep +user posted image

Mirno noč s čim manj slabostmiuser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.2.2009 20:28:51   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Rizkoo, ma ves, prenosnik sem imela na kaucu in tam se vse nekaj cinga in polovica crk mi ne prime, ker drugace imam na prenosniku se eno dodatno tipkovnico, ja pa tako vesela sem, da mi misli kar plavajo.

Anonimna .f, kako si pa to slikco dala tako gor, pri meni pa nikoli ne gre.

sem šele zdele videla tvoje vprašanjeuser posted image

Ti bom kar postopek napisala, če ga bo še katera rabilauser posted image

Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisni gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.2.2009 21:24:38   
majakla
Ku ku, je še katera tu? Jaz komaj zdaj "prihajam k sebi".
Cele dneve mi je slabo za pop...
Dobrodošle vse nove user posted image  in user posted image .

MalaMravljica super user posted image , da je vse kot mora bit. Se veselim s teboj.

Moram pa vam povedat, da vas zelo občudujem vse naše že mamice.
Ker jaz te dni (slabosti) še sama zase komaj skrbim, ve pa nosečke in mamice - kapo dol. user posted image

Lepo bodite in čim manj slabosti vsem, pa pa.

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.2.2009 7:30:10   
Bremzi
Hej, mamice! Dobro jutro!

Kolk je fajn vidit, pa brat, ko takole hodite na prve preglede in ste pol vse navdušene. Jst komi čakam, pa moram še 14 dne pregurat... Se pa še čist v živo spomnim, kako je bilo, ko sem šla 1. na pregled v prvi nosečnosti. Komaj čakam tiste metuljčke v trebuhu, pa adrenalin, ki te preplavi, ko vidiš, da nekaj utripa v tebi...

Drugače pa bi vas še nekaj vprašala. Malo sem se poigravala na ringaraji in sem šla gledat, kaj mi napoveduje kitajski koledarček. Ampak...popravite me, če se motim.... A ni vse odvisno od tega, kakšno spolno celico prispeva ati? X ali Y? Tukaj pa neki o starosti mamice, pa mesecu zanostitve, pa lunarni starosti, pa ne vem kaj še vse. user posted image

Kaj vse si ne zmislijo, da nas zamotijo, ne?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.2.2009 8:11:21   
tane

Moj prvi pregled je za mano. naredil je uz, vreckica velika, bejbi notri, srcek tudi bije. In potem je za opis stanja uporabil vse mozne oblike besede super. Skratka bila sem res vesela in srecna, da se je bejbila videlo, pa da je srcek bil, madonca to videt je pa nekaj posebnega. v mojem telesu bijeta dva srcka, in dva clovecka sva v enem komadu user posted image user posted image user posted image  samo podnajemnik je se tako mali, mislim da je rekel, da meri 7 mm, skratka rekel je, da je velikost za izracunan teden povsem ustreza.

povsem sem srecna. ja, dal mi je brosurco z opisi vseh dodatnih preiskav in rekel, da to obstaja in preden se odlocimo jih delat moremo vedeti, da ima to svoje posledice, v smislu, ce kaj odkrijejo potem splav ali kaj? to se moram se z mojim sedaj pogovorit.

naslednji pregle imam 23.2. takrat bo ze materinska knjizica nared in naredil bo vse nadaljne zadeve, kot se sika. to danes je bolj potrdil, da sem noseca, da je dete notri, srcek bije, do sedaj vse ok. ja in kri sem dala.

user posted image user posted image user posted image mala Mravljica, super novica za današnji žal spet deževen dan...samo, da je sve ok in vse SUPER kot je rekel G. vidiš se zdaj verjetno počutiš veliko bolje ko si že videla svojo pikico, kar tako naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 405
11.2.2009 8:13:12   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED                     NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

XX.10.                                    3.3.                                          
user posted image metka_zone

XX.10.                                                                                    
user posted image miniko

XX.10.                                 24.2                                           
user posted image pravoda

XX.10.                                 16.2                                            
user posted image Anonimna user posted image

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 31.3+5.5               30.3               
user posted image  maayaa   

01.10.                                 9.2                                               
user posted image Mona Liza   

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                  23.2                                             
user posted image malaMravljica  

02.10.                                18.2                                              
user posted image majakla

2.10.                                   2.3                                                
user posted image maj2009

02.10.                                 26.2                                              
user posted image spet mama 

3.10.                                                                                        
user posted image  *Lili*  

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                   24.2                                               
user posted image Anonimna 4

06.10.                                24.2                                               
user posted image sandrarum  

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

07.10.                               17.2                                                
user posted image mici_

08.10.                              13.2+18.2                                      
user posted image tane

08.10.                              9.3+17.3                                         
user posted image Rižkoo

08.10.                              11.2                                                
user posted image nati29

10.10.                              20.2                                                
user posted image mng

11.10.                              20.2                                                 
user posted image minna

14.10.                              25.2                                                 
user posted image Bremzi

15.10.                              4.3                                                  
user posted image Anonima.f

15.10.                              20.2                                                 
user posted image boob

22.10.                              4.3                                                   
user posted image Aniiita

SKUPAJ Oktoberk   2009  =29 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.2.2009 8:17:09   
siska
Pozdravljene
Cist nova sem na foromu, prebiram ze ta forum 1 leto, zaj sem se pa odlocila da se vam pridruzim. vceraj sem naredila test, ki je na moje veliko veselje po dveh letih bil pozitivenuser posted image user posted image . Po mojem izracunu naj bi bil moj DP 20.10.09.
Aja pa se to to bo moj drugi soncek prvi bo avgusta dopolnil ze osem let.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.2.2009 8:42:47   
Anonimen
Jutro punce... , nosečkice vesele...

siska, ti pa si pridna. 8 let. Ooo lepo.. bo lahko čuval sestrico ali bratca, a ne?
Skratka, tudi zate sem vesela. Dobrodošla. Miljon nas jeeeeeeeee..... user posted image  In naj jih bo še toliko... Da bomo same srečke nosečke...

Mravljica, teb pa lupčka.... dej ga maliMravljici.. in Maj2009 tudi tebi..

(odgovor članu siska)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
11.2.2009 8:42:56   
ninčy
siska, dobrodošla!
malaMravljica, super za pregled user posted image user posted image user posted image
Joj, kje je še moj prvi pregled ... še celih 14 dni morm počakat, pa sej upam, da bojo hitro mimo.

Šibam, se še kaj tipkamo ... 

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu siska)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.2.2009 9:08:39   
Aniiita
siska,

čestitke! user posted image

Midve imava rok pa precej blizu user posted image   (čeprav ga meni G še ni potrdil, no..)

(odgovor članu siska)
Neposredna povezava do sporočila: 410
11.2.2009 9:57:19   
natalia
Zdravo,

jaz se tudi javljam za oktoberke, uradnega roka še ne vem, bo pa nekje v sredini oktobra, upam, da bo vse vredu imamo pa eno punčko še doma, tk, da bo dobila bratca ali pa sestrico. Vas pa pozdravljam in se beremo!

čao, natalija

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.2.2009 10:35:15   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f

Rizkoo, ma ves, prenosnik sem imela na kaucu in tam se vse nekaj cinga in polovica crk mi ne prime, ker drugace imam na prenosniku se eno dodatno tipkovnico, ja pa tako vesela sem, da mi misli kar plavajo.

Anonimna .f, kako si pa to slikco dala tako gor, pri meni pa nikoli ne gre.

sem šele zdele videla tvoje vprašanjeuser posted image

Ti bom kar postopek napisala, če ga bo še katera rabilauser posted image

Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisni gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.

Super, pri meni pa se to ne gre, kaksna diskrimincacija!! Ne morem, ker moj Ip na racunalniku ni slovenski.

Drugace pa mi je danes slabo za umret. Upam, da ste ostale boljse,  Majakla, tebi pa en user posted image  zgleda da sva v istem zosu s slabostmi.

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.2.2009 11:00:07   
siska
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

siska,

čestitke! user posted image

Midve imava rok pa precej blizu user posted image   (čeprav ga meni G še ni potrdil, no..)

Ja saj tudi jaz nimam potrjeno to je moj izracun.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.2.2009 11:00:14   
Anonimna.k
Mala mravljica,

pa pojdi na Moje albume na RR, odpri nov album, shrani notri svoje slike in pritisni "Končaj z urejanjem albuma" (ali nekaj podobnega, govorim na pamet). Potem album ponovno odpri, izberi sliko, ki jo želiš objaviti, jo odpri v albumu, potem pa "copy" in "paste" tukaj direktno v tvoje sporočilo. Pa to bi moralo delat, no! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
11.2.2009 11:48:56   
Anonimen
Super za vse preglede, me veseli, da je zaenkrat vse v redu.
Jaz imam tudi datum za NS, nič več ne naročajo ob prvem pregledu, ampak se moraš očitno že prej, kot da bi že tolk let nazaj rodila. Tako, da je to 23.3. Drugače je pa moje zdravje že malo boljše, počasi bo.

Anonimna 4

(odgovor članu Anonimna.k)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
11.2.2009 12:34:26   
Bremzi
Anonimna 4 Potem si se na nuhalno naročila še preden si šla na 1. pregled h G?

Kam si se naročila? Jaz še razmišljam kam bi šla. Ne vem pa, ali naj se naročim preden grem h G ali naj počakam. user posted image  Pri 1. nosečnosti sem se na nuhalno naročila po 1. pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.2.2009 12:39:20   
Anonimen
Ne naročila sem se ta teden, ker mi je ob naročanju na prvi pregled rekla, da se moram že naročit na NS, da pol ne bo terminov. Šla bom k dr. Strahovi, ki je drugače moja G, sam je šla zdaj privat, tako da vprašanje, če bom ostala pri njej, ker zna bit to mal drago med nosečnostjo. Po nosečnosti pa ni problema. 

(odgovor članu Bremzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
11.2.2009 12:44:15   
*raci*
Punce živjo!!! Joj, kolk se vas je že nabral, samo čez vikend me ni blo gor, pa vas sploh več ne sfolgam user posted image .

Men je še zmerej slabo, kot pri norcih, skoz sem utrujena, sam spala bi. Proti večeru je pa zmerej huj.

Zdaj je pa še mala fasala eno virozo, je imela celo noč 40,5 vročine, nismo nič spal. Samo jokala, bruhala si pela pesmice user posted image , imela krče, joj groza. IN povrh je še moj bolan, tako, da smo ko eni reveži. Za znoret.

Pa še to, jutri grem k dr. Megličevi v Domžale po drugo mnenj glede moje nosečnosti. me pav zanima kako bo.

(odgovor članu Bremzi)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.2.2009 12:57:36   
Aniiita
Anonimna in Bremzi,

a se je treba za nuhalno posebej naročit? Jaz sem mislila, da to ginekolog naredi.. sem še čisto zelena, ej.

Ti pa vsaj G da številko h komu iti ali moram sama zvrtat kdo to dela na Primorskem?

Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.2.2009 13:00:32   
Anonimen
Odvisno, če ima tvoj G licenco, ti jo bo on naredil, drugače pa je to samoplačniško, ti pa ponavadi ob prvem pregledu povejo, da se je treba naročit, dajo tudi kak predlog. 

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
11.2.2009 13:17:58   
Aniiita
Aha hvala,

torej lahko mirno počakam na prvi pregled, saj bom takrat šele v 8. tednu in je še časa.. Nevem pa, če dela tudi moj G to.. Bom probala po netu pobrskat, če obstaja kje kakšne seznam izvajalcev..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.2.2009 13:27:59   
ninčy
Punce, ki ste že dale prvi pregled skozi ...
ste šle same ali so šli vaši partnerji zraven? Jaz bi res rada, da bi moj šel že na prvi pregled zraven ...
Kaj menite? Kakšna je pa praksa?

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 422
11.2.2009 13:29:17   
malaMravljica
Anonimna.k, ves albuna na rr tudi ne morem odpret, mi manjka nekaj, ne vem kaj. Pa se ko sem se trudia kaksno slikco gor na rr zalimat sem nekaj naredila in sedaj imam vse slike na racunalniku nekaj cudno shranjene, za znoret.

*raci* tebi tudi en user posted image   samo tako ti lahko pomagam, pri meni je tudi grozno s slabostmi, danes je bilo se najhuje.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 423
11.2.2009 13:31:53   
malaMravljica
nincy, moj ni sel zraven. Ne vem, saj je tako majckeno vse, srcek bi res videl to bi bilo pa tudi vse se mi zdi. Bo pa sel kasneje, ko se bo dojencek ze bolj videl, da se spoznata.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 424
11.2.2009 13:33:43   
Anonimna.k
Ninčy, moj mož je šel na vse preglede z mano, če je le lahko. Meni se to zdi fajn, sploh ker lahko potem skupaj uživata ob gledanju slike na UZ. Moja G ga je vedno "pohvalila". user posted image

Mala mravljica - ma to pa res bedno s temi slikami. Boš morala pokazati računalnik nekomu, ki se nanje spozna, verjetno bo potem samo kaj kliknil in bo vse delalo. Slabosti so pa hudič, to je mene najbolj zaviralo pred drugo nosečnostjo. Sploh me skrbi, kako bo, če bom noseča, ker ne bom mogla cele dneve ležati, ampak imam doma še triletnika... No, saj mogoče mi bo pa to dalo moč, včasih se stvari kar same uredijo.

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......