tane
|
malaMravljica, super za pregled torej so te že danes naročili. poskusi kaj pojesti, ker drugače boš res morala na infuzijo, pri meni je bilo tako prvič, slabosti in popoldne oz. zvečer bruhanje (na srečo) le 3 tedne in ko me G prestrašila, da bom morala na infuzijo, ker otrok nič ne dobi sem se res silila večkrat na dan manjši obroki predvsem bolj tekoče jedi, da sem potem zvečer lažje bruhala. pri meni pa upam da se tudi ni začelo, včeraj zvečer mi je bilo ful slabo, tudi prvič so se slabosti pojavile šele okrog 6.tedna, pa sem spila limonado s čisto malo sladkorja, nekje sem brala da pomaga, baje še bolj pomaga 'limonada' iz limet, pa vložen ingver sem pojedla pa je bilo potem bolje tako, da ne vem kaj od tega je pomagalo. pomaga pa baje tudi če ližeš mint bonbone, sploh če imaš tisti čuden okus v ustih. kar pa se kg tiče sem jaz imela 43kg, pa sem zdaj za 2 kg shujšalala, ker sem imela malo diareje, vendar pa se mi je zdaj povečal apetit pa še nekaj bolj kaže spet na zaprtost...tako, da bomo videli... pravoda, ja tudi jaz imam izcedek tak prozorno, bel tako, da imam kar mini vložek, sem ga imela tudi prvič in so rekli, da je to normalno. ninčy, jaz se tolažim s tem, da so mi večji del pregrade že odstranil in da zdaj kljub temu, da so me poslali na ponovno odstranitev ker je baje še ostalo upam na najboljše...strah je pa itak prisoten...pa ne samo zaradi pregrade, saj veste vsaj do 12.tedna moramo priti. Mona Liza, kako je bilo na pregledu, tudi jaz upam, da je bilo vse ok.
< Sporočilo je popravil tane -- 10.2.2009 11:20:45 >
|