|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
11.2.2009 18:26:53   
malaMravljica
majakla, meni se zdi, da meni ne pomaga popolnoma nic. Danes sem v postelji dva prepecenca pojedla, ker sem brala, da ce ze v postelji nekaj pojes, da je potem boljse. Ti povem, danes je bil najhujsi dan, tako mi je bilo slabo, sedaj je malo boljse, samo se dalec od dobro. Pa se vrat me tako boli, v postelji se ne morem z enega na drugi bok obrnit, to sem staknila vceraj ob padcu. Ampak ce to pomaga otrocicku bomo pa potrpelea, a ne da.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.2.2009 18:29:06   
malaMravljica
Majakla, na isti dan imava pdp, a ves tvojemu otrocicu v trebuhu tudi verjetno ze veselo srcek bije user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.2.2009 19:19:25   
Anonimen
Joj koliko vas je s slabostjo. Upam, da se dobro držite.
Jaz sem prejle imela malo izcedka in sem dragemu pokazala ( vem kateri se bo gnusilo vendar imava zelo lep popolnoma odprt odnosuser posted image ) in je reku ja saj to pa ni nič. Malo bolj temno rumeno je, saj ni kri nič takega kr umiri se. No pa sem se...Zgleda sem preveč panik...
Sva šla potem u trgovino nabavit sestavine za palačinke, da se malo posladkava. Sem ugtovila, da preveč gledam kaj pojem, kok pojem, se vagam,...tudi to ni zdravo. Tako zdaj se pa bolje počutim in upam, da se izcedek ne bo spremenil v kaj rdečega .

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
11.2.2009 19:21:04   
tane
punce meni tudi pomaga 'limonada' iz limet , pa malo sladkorja in čim bolj mrzla voda poskusit ni greh vem pa, da če so res hude slabosti ne pomaga nič...pa to, da večkrat na dan jem manjše obroke...tako, da v bistvu ves čas jemuser posted image

drugače pa imate glede NS link tudi pod našim seznamčkom pa še ostale koristne informacije tako, da si le malo preberite.

pravoda jaz imam tudi kar močen belo rumenkast izcedek, potrebujem kar mini vložek ampak so rekli, da dokler me ne peče in nima vonja je to normalno...

drugače pa kot sem že rekla lahko tudi katera druga ureja seznamček, Anonimna.f se mi zdi, da ti tudi kar obvladaš to, tako da nimam ekskluzive pa v službo ne smem preveč pisarit ker nam baje kontrolirajo računalnike in ne smemo surfat po netu...doma pa se borim s slabostmi in raje počivam

< Sporočilo je popravil tane -- 11.2.2009 19:23:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 454
11.2.2009 22:05:50   
Neusje
Lepo pozdravljene, pridružujem se oktobricam :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.2.2009 23:13:50   
majakla
Ja malaMravljica, na isti dan imava, pa še enake znake - skupaj nama bo uspelo user posted image .

Jaz tudi pravim, naj bo tako, če že mora bit, samo da bo vse v redu.

izvoli - user posted image  user posted image  - za srečo.

(odgovor članu Neusje)
Neposredna povezava do sporočila: 456
12.2.2009 6:29:30   
nincika
jutro souser posted image
Še midva se malo javiva in poveva, kako je bilo včeraj, na prvem pregledu. Imela sem vaginalni UZ in se je ful lepo videlo. Noseči smo 7tednov in 4 dni po zadnji menstruaciji in 6tednov 6 dni po velikosti ploda. Smo pa veliki 8.4mm in nam srček že veselo bijeuser posted image user posted image  
Tako da vam še zdaj ne morem točno reči ali spadam k vam ali septemberkam.user posted image  Bom ostala zvesta vsem.

LP, NIna

< Sporočilo je popravil nincika -- 12.2.2009 6:30:05 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 457
12.2.2009 7:23:23   
siska
Dobro jutro
Moram povedat, da sedaj pa je meni tudi slabo, bruhala sicer nisem sem pa celo noc hodila na WC, ker me je tak srajfalo. Danes pa ze navsezgodaj slabost tak da mi ni blo it za v sluzbo. Ampak sem vseeno sla in zaj se mantram tu, pa saj bo boljse samo da bo s pikicami vse ok pol pa bomo te slabosti ze se premagaleuser posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 458
12.2.2009 9:46:15   
Anonimna.f
Jutro souser posted image

Ne bom omenjala, da mi je spet user posted image ker je to že itak splošno znanouser posted image user posted image ampak, saj čez ene 8 mesecev bo že bolje in mi bo slabo od neprespanih nočiuser posted image malo pozitivnih misli za dobro jutro...

Zdaj greva z maličko na špancir da si zbistrim glavo in preženem tole slabost...
Lep dan s čim manj napora!

P.S.: tiste, ki ste 1. user posted image oz. še nimate user posted image doma, izkoristite ˝samotne˝ trenutke, ker potem jih boste pogrešale... tako kot sem se jaz v 1.user posted image spočila in enih križank rešila pa revij prebrala, jih ne bom pomoje nikoli več v življenju... Sem bila pa seveda tudi toliko bolj pozorna na vsako špikanje in vsak ˝problem˝ da se mi je že mešalo, odvisna sem bila od vage in kaj nesem v usta... skratka, to ni dobro, preveč kompliciramo (upam, da mi ne zameri kera - moja izkušnja), uživat moramo v tem najlepšem obdobju!user posted image Saj so slabosti in tegobe, ampak ko bojo kritični tedni mimo, bo vse bolje, bušiji se bojo že poznali in takrat bo ena sama uživancijauser posted image
Vidim, da že malo nakladamuser posted image saj sem nehalauser posted image

Tane, oprosti, ampak kmalu ne bom mela časa več za računalnikom viset, kaj šele za seznam skrbet... ko bom priletela iz službe, bom ves čas posvetila moji princesi, zvečer pa pomoje samo dol še padlauser posted image upam da me razumešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 459
12.2.2009 10:04:38   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

čestitke vsem!

sem oktobrka 2006 in upam, da bom tut oktobrka 2009 user posted image ampak to bomo vedeli čez hm, kakšnih 14 dni user posted image

želim vam lepo nosečnost!
no, pa bom oktobrka 2009 user posted image

2. nosečnost, PDP 21.10., prvi pregled 16.3.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 460
12.2.2009 11:10:19   
Mona Liza
En lep sonček pozdravček še z moje strani user posted image

Evo mene, sem bila v ponedeljek na pregledu in je gin. takoj, v 2 sec., opazil pikico v meni. Je rekel, da je pa to še čist mičkeno in da sm noseča tm nekje 5 tednov. Moj je bil tok vesel, da še zdej ne morm pozabt njegove reakcije user posted image  Res sva se oddahnila, da je vse ok. Tko da sva tud dubla prvo slikico najine male pikice user posted image  Mam zdej nasledn pregled v 9. tednu, 10.marca. Tko da mam verjetn tud PDP kasneje kot 1.10., ker sem očitno kasneje zanosila po Klomifenu. Pomoje tm nekje okol 10.10., ne vem... V glavnem, z dragim sva presrečna user posted image  

A ma drgač še kera tko izcedke? Sicer niso močni, sam glih tok, da mam na spodnjih hlačkah rjave flekce. Pomoje ni nič no, ker boli me nič. Prsi mam pa tok težke pa polne, mlečne, da je kr joj hehe user posted image  Pa ful mam mal apetita, sm zgubla že 2 kg pa na večer sm ful utrujena in tud nasplošno se hitr utrudm. Kako ve prenašate začetek nosečnosti?

Pa pa user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.2.2009 11:27:00   
boob
sončen pozdravček še iz moje strani,

punce dejte mi povedat, . . no jst sm ena izmed tistih ki mi je zelo zelo slabo. . a ve ste na bolniški al ste kar v službi, jst sm danes morala iz služe ker se nism počutla uredu, zdej pa nevem al naj kar pokličem mojega zdravnika pa grem na bolniško al naj grem jutri delat nazaj. . . prvi pregled pri G imam pa naslednji petek 20.2. . . Kaj mi svetujete ?

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 462
12.2.2009 11:48:29   
Bremzi
Boob, če ti je tolk slabo, da ne moreš zdržat v lsužbi, pol je boljš, da greš do zdavnika in mu poveš, kakšna je situacija. Pa naj ti da bolniško vsaj do petka, ko imaš kontrolo pri ginekologu.
Sigurno pa ni dobro ne za tebe in še manj za pikico, če se tako slabo počutiš, pa se matraš v službi. Premisli.
Jaz na tvojem mestu bi šla vsaj za kakšen teden na bolniško, da bi se malo spravila k sebi...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 463
12.2.2009 13:17:45   
maj2009
ojla! jst sm že od začetka, ko sm zvedla, da sm noseča doma. to pa zato, ker sm bla v tistem času itak bolna(gripa) in sem samo podaljšala bolniško. k g. sem šla v 6tednu zato, da me je pregledala ker sem imela krče in en ss oktobra 08, vidla se je le gv velika 1cm. napisala mi je mirovanje do pregleda katerega imam 2.3. doma sem tudi zato, ker delam z majhnimi otroci (1-2leti) v skupini pa sem sama za vse, pa še dva sta ful težka otroka in sem preventivno doma. saj je smotan bit doma, če nimaš kakšnih velikih problemov, samo sm si rekla rajš v bolniško, kot da bo spet kej narobe.user posted image
to je moja zgodba.

pozdravček vsem user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Bremzi)
Neposredna povezava do sporočila: 464
12.2.2009 13:19:19   
SONČEK LARA
Pozdravljene punce,

evo se še jaz pofočkam. Po mojem izračunu imam PDP 3.10.2009, prvi pregled imam 26.2. in že odštevam dneve.
Doma imam že enega sončka, Laro, staro eno leto in pol. In se strinjam z mojo predhodnico, ki je napisala, tiste ki nosite prve otročke, uživajte, lenarite, razvajajte se. Sedaj ko sem noseča v drugo vam povem, sem tako utrujena, zvečer ko dam malo spat, samo padem dol in spim. Prej ko sem prišla iz službe sem se najprej ulegla za petnajst minut, sedaj je pa skoz akcija od jutra do večera. In to rundo mi je grozno slabo, komaj zdržim v službi.

Veselo nosečnost vsem

Lp,

(odgovor članu Bremzi)
Neposredna povezava do sporočila: 465
12.2.2009 14:32:41   
boob
najlepša hval na odgovore oz nasvet, . . tako da bom jutri šla oz poklicala mojga zdravnika in povedala situacijo, pol bomo pa vidli naslednji petek kako naprej

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 466
12.2.2009 15:55:31   
siska
Če je slabost res huda je najboljše bolniška, ker itak ni nč s tebe v službi samo škodiš si. raje ostani lepo doma in uživaj, pa naj te tvoj čimbolj razvajauser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 467
12.2.2009 15:59:25   
siska
trakec mi ne ratauser posted image

(odgovor članu siska)
Neposredna povezava do sporočila: 468
12.2.2009 16:08:36   
Pikapolonica_
Še ena, ki pričakuje oktobra. user posted image Po mojih izračunih 21.10.user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu siska)
Neposredna povezava do sporočila: 469
12.2.2009 16:17:45   
Anonimna.f
Pozdravljene nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image super, vedno več nas jeuser posted image

Meni še vedno noro slabo, prejle po kosilu mi je šlo kar na bruhanjeuser posted image med kosilom je še vse ok, potem pa user posted image
Ah, kje je še konec teh slabostiuser posted image

Vsem lep dan s čim manj problemiuser posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 470
12.2.2009 16:19:37   
Anonimen
Živjo in doborodošle vse nosečke. No jaz sem pa mislila, da se bom danes po službi odpočila pa sem komaj zdele dam pršla, pa moram še neki dokončat tako, da sem dobra do 9 zvečer, pa še južno vmes kuham....user posted image komaj čakam vikend pa da zaklučmo ta tedn.
No danes izcedka za enkrat ni, bolečin ni, razen tako lepih prsi pa že dolgo ne user posted image

(odgovor članu Anonimna.f)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
12.2.2009 16:25:21   
Anonimen
No slabo mi ravno ni, bruham pa občasno, ker me očitno kombinacija kašlja in nosečnosti prisili v to. čeprav v prejšnji nosečnosti so se ta slabše slabosti (prej me je samo tiščalo in sem manj jedla) začele po 7. tednu, tam pa še nisem. Shujšala pa sem tako kot prejšnjič, ni neke krize, mi pa itak ne škodi, ker imam mal več kg kot ve, nekje 70kg, mi je še ostalo od prejšnje nosečnosti, pa se nisem ful zredila samo 12kg. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
12.2.2009 16:28:22   
siska
jaz o kilogramih rajši sploh ne govorim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.2.2009 16:29:27   
Anonimna.f
Pravoda, a že prsi poganjajouser posted image user posted image user posted image To bo tvoj veseluser posted image user posted image Jaz še ne vidim razlikeuser posted image

Anonimna, tudi jaz nisem pri suhihuser posted image mi je tudi še iz 1.user posted image nekaj ostalouser posted image user posted image no ja, bomo že dol spravile nekak, samo da bojo user posted image zdraviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
12.2.2009 16:29:56   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: siska

jaz o kilogramih rajši sploh ne govorim....

zakaj neuser posted image
saj jaz tud ne radauser posted image

(odgovor članu siska)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?