|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
9.2.2009 17:47:59   
Aniiita
Hvala, ker si me uvrstila na seznam user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 351
9.2.2009 17:50:19   
Aniiita
Gledam zdaj moj profil in kljub temu, da imam obkljukane zdeve glede ZS, mi spodaj, kjer kaj objavim tega ne napiše (možnosti za zs)- mogoče katera ve zakaj?

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 352
9.2.2009 17:55:06   
Anonimen
sama sebi ga ne moreš poslati, ostale pa bi morale imeti te možnosti pod našimi posti (no razen mene, ki sem anonimna)

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
9.2.2009 17:57:57   
Anonimen
Dobrodošle nove user posted image . Jaz sem ravno domov prišla iz enega kratkega sprehoda. Punca a ma še katera kaj izcedka, kot beli tok ? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
9.2.2009 18:03:30   
boob
zdravo punce,
jst bi se vem pridružla, če me sprejmete. . prejšni teden sm naredila test pa še na krvnega sm šla za potrditev in veseelljjee user posted image  . . No po mojih izračunih pz izračunih tu na RR bi imela rok cca 15.10.  Prvi pregled pa imam 20.2.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
9.2.2009 18:14:37   
Anonimen
Dobrodošla Boob ..nas bo pa res veliko..jupiii

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
9.2.2009 19:02:20   
*Junona*
TANEEEEEEEEE, kaj js to berem...bravooooooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravo in lepo nosečnost ti želim. Seveda vsem ostalim tudi.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
9.2.2009 20:51:32   
Anonimen
Tudi jaz čestitam!! Velik čestitam.. Joj, se nas pa nabira... Dobro, da nismo vse iz istga kraja.. user posted image
Punce, user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
9.2.2009 20:59:29   
Anonimna.f
Čer souser posted image

user posted image user posted image user posted image za nove nosečkeuser posted image
Meni je slabouser posted image pa non stop mam en čuden okus v ustihuser posted image a ma še katerauser posted image grozno jeuser posted image

Upam, da ste ok... jutri pokličem za 1. pregled, že kar komi čakamuser posted image

Lep večer in lepo nočkouser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 359
9.2.2009 23:29:36   
*talcy*
pozdravljene  tuki pa oktoberka 2008 user posted image user posted image user posted image  in imamo doma 4meseca starega fantiča user posted image user posted image user posted image

sem vam prišla čestitat za user posted image  ...želim vam čimlepšo in mirno nosečnost .....

tane .... sem prebrala neki na sredini tvoj post , baje imaš pregrado ?.... naj te malo vzpodbudim ... tud jaz sem jo imela ko sem zanosila ,tud vedela sem da jo imam kot ti in se je vse dobro izšlo ....pri porodu so mi jo sicer odstranili ampak to ni noben bau bau ne čutiš ker itak boli vse drugo ..... rodila pa 9dni prej user posted image  

tko da SREČNOuser posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 360
10.2.2009 7:34:44   
minna
Dobro jutro punce?

Vidim, da je kar pestro na tem našem forumu. Vsaka ima nekaj težav po drugi strani pa vse čakamo, da bomo prilezle do nuhalne in lažje zadihale.

Včeraj sem morala iti na pregled, ker imam že 3 dni svetlo do temno rjavkaste izcedke. Sem klicala svojo gin pa je sestra rekla, da naj kar pridem. Itak sem se že pripravila, da ne bo nič, ker če že sedaj izcedki potem to sigurno ne bo nič dobrega. Pa čakam v ambulanti in mi že naštimajo matereinsko pa vso ostalo dokumentacijo. Grem k gin in povem, kaj se dogaja, seveda pa rečem, da se sigurno ne bo nič videlo, saj sem komaj 5 t. Pa hajdi na uz in poglej poglej, nekaj pa je notri, videla se je lepa okrogla žogica (GV), notri pa pikica. Sem bila zelo presenečena in sploh nisem mogla verjeti pa itak to ni prvič zame, ampak me vsakič pretrese ta čudež življenja.

Tako, da kar bo bo, ni izven maternična, naročila me je čez 14 dni, da vidi ali je pika kaj zrasla. Jaz sem pa tudi pomirjena. Tako, da sedaj čakam...  Glede izcedkov je rekla, da to nobeden ne ve, zakaj so, tudi če mi da bolniško, ni to ena garancija, da bo bolje. Potem me je poslala še v laboratorij.

Sedaj imam pregled 20.02.. Upam seveda na najbolje, a ni odvisno od mene.

Čao punce, lepo se imejte in pišite

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
10.2.2009 7:38:12   
minna
Aja pa še to glede na zadnjo menstruacijo mi je dala rok 11.10.

Tane prosim, če popraviš te datume. Hvala.

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 362
10.2.2009 8:19:02   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED                     NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

XX.10.                                    3.3.                                          
user posted image metka_zone

XX.10.                                                                                    
user posted image miniko

XX.10.                                 24.2                                           
user posted image pravoda

XX.10.                                 16.2                                            
user posted image Anonimna user posted image

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 31.3+5.5               30.3               
user posted image  maayaa   

01.10.                                 9.2                                               
user posted image Mona Liza   

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                  20.2                                             
user posted image malaMravljica  

02.10.                                18.2                                              
user posted image majakla

2.10.                                   2.3                                                
user posted image maj2009

02.10.                                 26.2                                              
user posted image spet mama 

3.10.                                                                                        
user posted image  *Lili*  

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                   24.2                                               
user posted image Anonimna 4

06.10.                                24.2                                               
user posted image sandrarum  

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

07.10.                               17.2                                                
user posted image mici_

08.10.                              13.2+18.2                                      
user posted image tane

08.10.                              9.3+17.3                                         
user posted image Rižkoo

08.10.                              11.2                                                
user posted image nati29

10.10.                              20.2                                                
user posted image mng

11.10.                              20.2                                                 
user posted image minna

15.10.                              4.3                                                  
user posted image Anonima.f

15.10.                              20.2                                                 
user posted image boob

22.10.                              4.3                                                   
user posted image Aniiita

SKUPAJ Oktoberk   2009  =28 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 363
10.2.2009 8:21:30   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

TANEEEEEEEEE, kaj js to berem...bravooooooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravo in lepo nosečnost ti želim. Seveda vsem ostalim tudi.user posted image user posted image user posted image

*Junona*, hvala, ja je trajalo ampak nama je uspelo. Ti pa še malo in bo...vas spremljam pri aprilkah...tebe, sončka85 ter ello...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 364
10.2.2009 8:24:35   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

pozdravljene  tuki pa oktoberka 2008 user posted image user posted image user posted image  in imamo doma 4meseca starega fantiča user posted image user posted image user posted image

sem vam prišla čestitat za user posted image  ...želim vam čimlepšo in mirno nosečnost .....

tane .... sem prebrala neki na sredini tvoj post , baje imaš pregrado ?.... naj te malo vzpodbudim ... tud jaz sem jo imela ko sem zanosila ,tud vedela sem da jo imam kot ti in se je vse dobro izšlo ....pri porodu so mi jo sicer odstranili ampak to ni noben bau bau ne čutiš ker itak boli vse drugo ..... rodila pa 9dni prej user posted image  

tko da SREČNOuser posted image user posted image user posted image

*talcy*, verjela ali ne se te spomnim iz teme o pregradi ko so ti jo odkrili potem pa si zelo hitro zanosila in veš, da sem te občasno poiskala na RR in bila zelo vesela ko si dobila svojo štručko...tvoja zgodba mi je vsekakor zdaj v največjo spodbudo, da bo tudi pri meni vse ok.
še nekaj ali mogoče veš če se pri pregledu vidi ali je zarodek vgnezden blizu pregrade ali ne?

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 365
10.2.2009 8:53:12   
Aniiita
O super minna! user posted image

Ti si torej ravno kakšen dober teden pred mano..kako se pa ti počutiš? Jaz se skoraj ne morem primerjat z tistimi, ki so v 9 tednu že, zato sprašujem user posted image .

Jaz sem čisto ok, po trebuhu me malo "šraufa"-špika in to je vse. Si ne želim slabosti, ker nimam cajta zanje user posted image
So se tebi že pojavile?

Odgovor Anonimni: aha, sedaj razumem zakaj ne vidim, če imam zs user posted image . Torej upam, da je. Hvala.

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 366
10.2.2009 9:05:25   
mici_
Kje pa je kaj Mona Liza...včeraj je imela pregled in upam da je vse v redu.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 367
10.2.2009 9:06:52   
ninčy
Dobro jutro!

Pozdravček in čestitke novim user posted image !
Kako ste kaj? Jaz sem včeraj in danes bolj slabo ... dobesedno. Očitno so se pojavile slabosti in to res niso samo jutranje ... pojavila se je tudi ponoči. No, pa saj me ne moti preveč. Samo, da so znaki, ker sem jih res čakala eno leto in pol, tako da se zdaj čisto nič n pritožujem.
pravoda, tudi jaz imam povečane izcedke, ampak baje je to normalno.
tane, jaz imam tudi pregrado, pa sem se odločila, da ne bom razmišljala o tem. Poznam kar nekaj primerov, ko so kljub pregradi normalno donosile in rodile zdrave otročke. Samo pozitivno je treba razmišljat.

Punce, se še tipkamo ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 368
10.2.2009 10:09:54   
Anonimen
Aniita, če dobiš zs, imaš zgoraj levo menije, najbolj levo piše Moja ringaraja, če imaš zs, je druge barve, pa še v oklepaju zraven ti piše koliko jih imaš. 

(odgovor članu ninčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
10.2.2009 10:10:32   
minna
Aniiita

sem mogla prav nazaj gledat, koliko i imaš  user posted image user posted image

Kaj naj rečem o svojih znakih, hmm  zelo sem utrujena, imam grozen apetit in sem že 1 kg gor dala  user posted image  pa prebava me matra /zaprtost/, slabosti ni pa jih tudi ne sme biti tako kot ti nimam časa za njih  .... služba pa otroci....user posted image

Sedaj čakam 20.02., da vidim, če pika kaj napreduje. Upam na najbolje, izcedkov pa ni več videti.

user posted image user posted image

Čao

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 370
10.2.2009 10:17:49   
Anonimna.k
Pozdravljene, nosečke,

jaz pa malo upam, da sem vam drugi teden pridružim. Seveda pa še nič ne vem. Zadnjo M sem imela 21. 1., naslednja naj bi prišla nekje 17. 2.

Upanje imam, da je uspelo, ker nama je tudi pri prejšnjem otroku v prvo. Čeprav to nič ne pomeni. Vas kar malce berem, za vsak slučaj. user posted image

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 371
10.2.2009 10:20:09   
TinaV*
jooooooooooooooooooooooooooooj kak je lepo brat user posted image vam majckeno zavidam user posted image
upam da me se niste pozabile ceprav se malo oglasam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse in seveda lep pozdrav vsem novim user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 372
10.2.2009 10:20:40   
Aniiita
Hvala za vse info Anonimna user posted image

Res sem še malo nova s tem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
10.2.2009 10:21:09   
TinaV*
to pa da se redite ni nic kaj takega user posted image user posted image user posted image jaz sem se zeloooooooo (20kg) pa mi jih danes se 4 mankajo do moje preduser posted image teze user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
10.2.2009 10:28:53   
Aniiita
Saj ni problem glede i, lahko tudi zgrešiš user posted image
Navadno napisano je bilo že zasedeno, pa sem morala malo i-jev dodat  user posted image

Ja, jaz sem tudi precej lačna..čeprav se trudim pojest po malo naenkrat (če že večkrat jem) in zdrave reči..riževih oblatov bo že kmalu zmanjkalo, prej so bili pa skoraj pol leta nedotaknjeni user posted image . Se pa na kilih še ne pozna (je verjento še prezgodaj).

Utrujena nisem, prebava pa tudi meni malo nagaja- ma prej odprtost kot zaprtost. Pa kašnjam še vedno malo..že tam okrog zanositve sem se malo prehladila (verjetno mi je malo "padel" imunski sistem..).

Ma sej slabosti ne bo, dej- smo se tako odločle user posted image . Ti želim, da bi 20.2 že videla kaj več kot samo pikico in da bi napredovala super!

Od kod pa ste kaj punce? Mogoče še kakša primorka?
Aja, nekaj strani nazaj je bilo govora o letih.. Sama jih imam 25.

(odgovor članu minna)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?