|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
10.2.2009 10:31:20   
Aniiita
Ma to je pa fajn slišat user posted image

Kako si imela pa kaj s strijami? Jaz bi jih ful rada čimbolj omilila..ali pa še malo sanjala, da jih mogočecelo odpravila..samo bi se morala veliko mazati, ne? Kdaj si se ti začela mazat in s čim? (če si se).
Sej vem, da se mi še ne mudi, le firbčna sem user posted image .

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.2.2009 11:00:29   
malaMravljica
Punce, da se vam povem. Jaz imam pregled ze danes. Slabosti se nadaljujejo in so grozneee, hrane videt ne smem in posledicno grejo kg dol, jaz sem pa ze cist slaba. Zjutraj sem dvakrat padla skupaj, enkrat zelo nevarno, pa se v trebuh nisem udarla, sem pa poklicala g kdaj lahko pridem in imam uro popoldne ob 15.10 Drugace pa, saj ko imam pet dobrih mnut kaj pojem, vceraj se mi je zdelo, da sem celo zelo veliko, pa zgleda da ne dovolj. Upam le, da ne pristanem v bolnici.

Pa se nekaj, mora se katera na 15 minut na wc hodit, za ponoret.

Vsem sonoseckam lep pozdrav zeliva minimalaMravljica in malaMravljica

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.2.2009 11:19:50   
tane
malaMravljica, super za pregled torej so te že danes naročili.
poskusi kaj pojesti, ker drugače boš res morala na infuzijo, pri meni je bilo tako prvič, slabosti in popoldne oz. zvečer bruhanje (na srečo) le 3 tedne in ko me G prestrašila, da bom morala na infuzijo, ker otrok nič ne dobi sem se res silila večkrat na dan manjši obroki predvsem bolj tekoče jedi, da sem potem zvečer lažje bruhala.

pri meni pa upam da se tudi ni začelo, včeraj zvečer mi je bilo ful slabo, tudi prvič so se slabosti pojavile šele okrog 6.tedna, pa sem spila limonado s čisto malo sladkorja, nekje sem brala da pomaga, baje še bolj pomaga 'limonada' iz limet, pa vložen ingver sem pojedla pa je bilo potem bolje tako, da ne vem kaj od tega je pomagalo.
pomaga pa baje tudi če ližeš mint bonbone, sploh če imaš tisti čuden okus v ustih.
kar pa se kg tiče sem jaz imela 43kg, pa sem zdaj za 2 kg shujšalala, ker sem imela malo diareje, vendar pa se mi je zdaj povečal apetit pa še nekaj bolj kaže spet na zaprtost...tako, da bomo videli...

pravoda, ja tudi jaz imam izcedek tak prozorno, bel tako, da imam kar mini vložek, sem ga imela tudi prvič in so rekli, da je to normalno.
ninčy, jaz se tolažim s tem, da so mi večji del pregrade že odstranil in da zdaj kljub temu, da so me poslali na ponovno odstranitev ker je baje še ostalo upam na najboljše...strah je pa itak prisoten...pa ne samo zaradi pregrade, saj veste vsaj do 12.tedna moramo priti.

Mona Liza, kako je bilo na pregledu, tudi jaz upam, da je bilo vse ok.

< Sporočilo je popravil tane -- 10.2.2009 11:20:45 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.2.2009 11:38:43   
Anonimna.k
Mala mravljica, jaz sem v prvi nosečnosti grozno veliko bruhala, jedla pa nekaj mesecev samo čokolino, gres in podobno. Tudi piti nisem mogla in vsak dan bruhala do 5x. Posledično hudi glavoboli, kile so šle dol. S pikico je bilo vse v redu, slabosti pa so minile šele v 6. mesecu. Na infuzijo me niso poslali, sem pa cele dneve ležala na kavču (ki mi je smrdel) in se smilila sama sebi.

Ja, vsi izdelki iz ingverja naj bili fajn (meni sicer niso pomagali) - čaj, kandirani bonboni in podobno. Pa meta ima podoben učinek. Nekatere prisegajo na kokakolo (nisem nikoki probala).

Srečno na pregledu, vse bo v redu.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.2.2009 12:57:16   
Bremzi
Pozdravljene!
Upam, da imate še kaj prostora. Tudi jaz pričakujem svojega drugega sončka v mesecu oktobru. Glede na zadnjo menstruacijo se nam bo novi član pridružil 14.10.
Komaj čakam na 1. pregled, ki ga imam 25.2., pa potem še nuhalno, da lahko potem povemo vsem, da se bo naša družinica razširila.
Nihče nas sicer še ne priganja, ker sem se v decembru šele znebila zaščite, počakala 1 M, druga pa je že zamujala. Tako da, juhuhu,.... Upam, da bo vse ok in bo moja punčka dobila komaj pričakovanega bratca ali sestrico.

Slabo mi ni skoraj nič, me pa pošteno peče zgaga...

Upam, da se bomo imele tukaj lepo in da si bomo uspešno krajšale čas... 

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 380
10.2.2009 13:07:35   
Anonimen
Bremziiiii..,
čestitam ti! Prv pozitivna si... in lepo te je brati. Tudi jaz sem nova na tej temi.. pa se še uveljavljamuser posted image .. so pa punce res prijazne. Mam pa svoje dve pajdašice .. MalaMravljica in maj2009 brez katerih ne gre. Na drugi temi smo se spoznale, spremljale.. in nam je uspelo.... skratka, te punce met je res fenomenalno... Lažje vse poteka user posted image . Naj ti čimprej mine čas do nuhalne... da boš lahko svojega otročka razveselila..

(odgovor članu Bremzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
10.2.2009 13:13:37   
Anonimna.f
Dan!!!user posted image

Kako ste kaj user posted image ?
Meni je blo zvečer spet noro slabo, nisem mogla zaspat... itakuser posted image tako da sem totalno nenaspana... kličem mojo gin., pa je ne dobimuser posted image bom popoldne še probavala da dobim datum pregleda...

Vsem novim user posted image želim zdravo nosečnost in dobrodošleuser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 382
10.2.2009 13:27:29   
Bremzi
Rižkoo!
Sem videla, da si z nekaterimi tukaj navezala prav poseben stik.
Moram priznati, da sem, preden sem se vam pridružila, najprej prebrala vseh 16 strani, da sem malo "not padla", potem pa vam veselo naznanila prihod našega drugega...

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.2.2009 13:29:53   
mici_
Dobrodošle vse nove user posted image .

malaMravljica super za pregled, pa sporoči kako je bilo. Jaz tudi že komaj čakam na 1. pregled - ga imam čez en teden...sem ga hotla sprva še za en teden preložit ker se mi je zdelo prekmalu...pa mi ni žal da je tako ostalo ker res že komaj komaj čakam user posted image .

Drugače pa meni ni nič slabo, občasno se mi vrti v glavi pa špika me in tud povečane izcedke imam, no pa prsi imam bolj občutljive....Zaenkrat je še vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 384
10.2.2009 13:34:11   
mici_
Jaz sem tudi nova na RR in moram rečt da se malo še lovim mi ni tako poznana kot Mamina čvekalnica (tam sem bolj domača user posted image )...ah sčasoma se bom tudi tukaj udomačila user posted image

(odgovor članu mici_)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.2.2009 13:58:51   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                     PREGLED                     NS

XX.10.                                                                                    
user posted image aquamarin

XX.10.                                    3.3.                                          
user posted image metka_zone

XX.10.                                                                                    
user posted image miniko

XX.10.                                 24.2                                           
user posted image pravoda

XX.10.                                 16.2                                            
user posted image Anonimna user posted image

01.10.                                 5.2                                              
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                             
user posted image nincika     

01.10.                                 31.3+5.5               30.3               
user posted image  maayaa   

01.10.                                 9.2                                               
user posted image Mona Liza   

02.10.                                 20.3                                             
user posted image Vijolica77

02.10.                                  20.2                                             
user posted image malaMravljica  

02.10.                                18.2                                              
user posted image majakla

2.10.                                   2.3                                                
user posted image maj2009

02.10.                                 26.2                                              
user posted image spet mama 

3.10.                                                                                        
user posted image  *Lili*  

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                   24.2                                               
user posted image Anonimna 4

06.10.                                24.2                                               
user posted image sandrarum  

07.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy

07.10.                               17.2                                                
user posted image mici_

08.10.                              13.2+18.2                                      
user posted image tane

08.10.                              9.3+17.3                                         
user posted image Rižkoo

08.10.                              11.2                                                
user posted image nati29

10.10.                              20.2                                                
user posted image mng

11.10.                              20.2                                                 
user posted image minna

14.10.                              25.2                                                 
user posted image Bremzi

15.10.                              4.3                                                  
user posted image Anonima.f

15.10.                              20.2                                                 
user posted image boob

22.10.                              4.3                                                   
user posted image Aniiita

SKUPAJ Oktoberk   2009  =29 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.2.2009 14:00:05   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Bremzi

Pozdravljene!
Upam, da imate še kaj prostora. Tudi jaz pričakujem svojega drugega sončka v mesecu oktobru. Glede na zadnjo menstruacijo se nam bo novi član pridružil 14.10.
Komaj čakam na 1. pregled, ki ga imam 25.2., pa potem še nuhalno, da lahko potem povemo vsem, da se bo naša družinica razširila.
Nihče nas sicer še ne priganja, ker sem se v decembru šele znebila zaščite, počakala 1 M, druga pa je že zamujala. Tako da, juhuhu,.... Upam, da bo vse ok in bo moja punčka dobila komaj pričakovanega bratca ali sestrico.

Slabo mi ni skoraj nič, me pa pošteno peče zgaga...

Upam, da se bomo imele tukaj lepo in da si bomo uspešno krajšale čas... 

Bremzi dobrodošla, sem te že dala na seznam...si pa pridna, da si najprej vse prebrala...bomo skupaj premagovale nosečniške tegobe in se skupaj veselile naših zakladkov ko pridejo...

(odgovor članu Bremzi)
Neposredna povezava do sporočila: 387
10.2.2009 14:19:10   
Anonimen
Živjo punce, kako ste kaj danes na tako deževen dan? Jaz sem zdajle še v službi pa sem na hitrco gor skočila, da malo počekiram kako ste. Komaj čakam, da grem domov danes ,pa malo zadiham od službe, no saj kolikor dolgo jo bom še imela, saj mi pogodba poteče 7 aprila. user posted image user posted image
Danes pa sploh nimam nikakršnih znakov in mi je že prav čudno. Včeraj me je pred večerom zabolelo v trebuhu spodaj, danes pa nič, mogoče sem bila zutraj taka '' švohotna'' razen tega pa nič...tako, da močno upam, da je z mojo pikico vse vreduuser posted image  
Kar se kg tiče nisem še nič pridobila, ampak sem opazila, da se mi je apetit močno povečal, ker drugače bolj malo jem..sploh meso. Včeraj zvečer pa me je napadla lakota in sem takoj mogla malo čokoladnih kosmičev pojestiuser posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
10.2.2009 14:39:14   
Bremzi
Tane, hvala, ker si me že uvrstila med vse vas. Je prav lepo videt svoj nick in datume, ki odločajo...

Pravoda, ne sekiraj se, če nimaš nič kaj veliko nosečniških znakov. Jaz v prvi nosečnosti nisem imela sploh nobenih, razen izostanka M, pa še to je najprej moj mož ugotovu, da že nekam dolgo ni bilo nič. Šele takrat sem šla delat test.
Tako da, če ti slučajno ne bo nič slabo, se ne sekiraj preveč. Meni ni bilo niti enkrat in rodila sem zdravo, čudovito deklico. Zdaj pa je zgodba sicer malo drugačna, ampak le za odtenek... Slabo mi je bilo samo prejšnji teden, pa še to bolj zvečer, ali pa ko sem kaj pojedla, drugače pa tudi nič kaj preveč tipičnih nosečniških znakov. Pa me zato nič ne skrbi. Vse bo tako, kot mora biti, pri meni, pri tebi in pri vseh nas, ki smo tukaj.

Punce držmo se in razmišljajmo o tem, kako bo jeseni lepo, ko bomo pred seboj rinile vozičke!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.2.2009 14:52:21   
Aniiita
MalaMravljica,

tudi jaz hodim non stop lulat..sploh nevem kdaj tolko spijem, da grem spet lahko odtočit.

(odgovor članu Bremzi)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.2.2009 15:13:52   
Anonimen
no souser posted image očitno se vam bom pridružila tudi jaz, no kar nekaj časa že delamo na tem in očitno nama je uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
10.2.2009 17:43:56   
malaMravljica
se par novih, super in cestitke!

Moj prvi pregled je za mano. naredil je uz, vreckica velika, bejbi notri, srcek tudi bije. In potem je za opis stanja uporabil vse mozne oblike besede super. Skratka bila sem res vesela in srecna, da se je bejbila videlo, pa da je srcek bil, madonca to videt je pa nekaj posebnega. v mojem telesu bijeta dva srcka, in dva clovecka sva v enem komadu user posted image user posted image user posted image  samo podnajemnik je se tako mali, mislim da je rekel, da meri 7 mm, skratka rekel je, da je velikost za izracunan teden povsem ustreza.

povsem sem srecna. ja, dal mi je brosurco z opisi vseh dodatnih preiskav in rekel, da to obstaja in preden se odlocimo jih delat moremo vedeti, da ima to svoje posledice, v smislu, ce kaj odkrijejo potem splav ali kaj? to se moram se z mojim sedaj pogovorit.

naslednji pregle imam 23.2. takrat bo ze materinska knjizica nared in naredil bo vse nadaljne zadeve, kot se sika. to danes je bolj potrdil, da sem noseca, da je dete notri, srcek bije, do sedaj vse ok. ja in kri sem dala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.2.2009 17:48:27   
mici_
malaMravljica super za pregled...ČESTITAM!!!! In ko vidiš malo pikico ki raste v tebi je to nekaj najlepšega, a ne. Kar tako naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 393
10.2.2009 17:54:01   
Anonimen
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mici_)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
10.2.2009 18:41:31   
Aniiita
MalaMravljica,

res lepo to brat. Naj gre še naprej vse samo super user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.2.2009 19:01:41   
Anonimen
Mravljica moja.. tok si veseučkana. Se ti čuti po črkah...user posted image  Sm vesel, vesela, vesela zate.. Pa sej si vidla. Čuvi se zdej, močno. Joj, veš kje je moj pregled, sej se mi bo zmešal...

Neposredna povezava do sporočila: 396
10.2.2009 19:20:44   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

se par novih, super in cestitke!

Moj prvi pregled je za mano. naredil je uz, vreckica velika, bejbi notri, srcek tudi bije. In potem je za opis stanja uporabil vse mozne oblike besede super. Skratka bila sem res vesela in srecna, da se je bejbila videlo, pa da je srcek bil, madonca to videt je pa nekaj posebnega. v mojem telesu bijeta dva srcka, in dva clovecka sva v enem komadu user posted image user posted image user posted image  samo podnajemnik je se tako mali, mislim da je rekel, da meri 7 mm, skratka rekel je, da je velikost za izracunan teden povsem ustreza.

povsem sem srecna. ja, dal mi je brosurco z opisi vseh dodatnih preiskav in rekel, da to obstaja in preden se odlocimo jih delat moremo vedeti, da ima to svoje posledice, v smislu, ce kaj odkrijejo potem splav ali kaj? to se moram se z mojim sedaj pogovorit.

naslednji pregle imam 23.2. takrat bo ze materinska knjizica nared in naredil bo vse nadaljne zadeve, kot se sika. to danes je bolj potrdil, da sem noseca, da je dete notri, srcek bije, do sedaj vse ok. ja in kri sem dala.

superuser posted image user posted image user posted image
Samo da je vse v najlepšem redu in naj bo tako tudi naprej...

UF, kje je še moj pregleduser posted image sem klicala gin. pa je ni do 20.2., tako da morm šele čez 14 dni poklicat da sploh datum dobimuser posted image no ja, saj bo... tudi to pride!

user posted image

Sem pa prejle nardila tud CB, ker prej so bli eni drugi testi in je moj dragi reku da samo CB verjame in ga je kupuuser posted image no, zdej oba počasi dojemavauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
10.2.2009 19:26:05   
malaMravljica
Rizkoo, ma ves, prenosnik sem imela na kaucu in tam se vse nekaj cinga in polovica crk mi ne prime, ker drugace imam na prenosniku se eno dodatno tipkovnico, ja pa tako vesela sem, da mi misli kar plavajo.

Anonimna .f, kako si pa to slikco dala tako gor, pri meni pa nikoli ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 398
10.2.2009 19:29:30   
malaMravljica
Anonimna.f, pa saj ne bo nic prepozno za pregled tam konec meseca. Jaz sem tudi hotela it na prvi pregled sredi 9. tedna, danes je bilo to vse urgentno potem. Pa ves kaj bo fajn, na prvem pregledu bo mala pikica ze tako velika, bo kar veselje jo spoznat user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 399
10.2.2009 19:33:57   
Aniiita
Anonimna.f,

super, čestitke čestitke (tudi jaz sem se šla prepričat še z CB in je pokazal ravno tak plusek)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......