petra1978
|
Ojla babike! midve si pa lahko roke podma, mi smo tudi bili dolgo brez elektrike, in posledično brez kurjave in kuhanja (no, jaz sem kuhala na tistem malem taborniškem kuhalniku). Čeprav ste bili vi dalj časa brez, mki smo jo včeraj zvečer dobivali na obroke. Pa še danes cel dan na obroke, tako da sem od jutra pa do zdaj brala vse kar ste načvekale, ker mi je vmes 8x vgasnil računalnik . Po vrhu vsega, smo pa še včeraj ostali brez vode, ker je tudi glavna črpalka crknila, če ni bilo elektrike. Pa glavno, da je mimo, no upam vsaj. Ja, lasje - tudi meni tako izpadajo, zadnji teden pa še posebej, da mi gre kar na . Včasih sem imela čisto kratke in sem že rekla, da se bom nazaj tako postrigla, da ne bom vsak dan nosila šop las v smeti. Lara, spraševala si, zakaj je tisti del pri Dormeu. Je za to, da se priklopi na nekaj, kar je ozemljeno (tudi na radiator) in še bolj odganja pršice. Tako, danes zvečer bomo pa imeli akcijo - hranjenje Gala z dodatkom, da vidim, če bo bolj dolgo spal. Kupila sem Aptamil in ga bom mešala z vodo, tako kot ste rekle, da moram.