|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
29.1.2009 13:32:39   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajouser posted image ...

men ful odpadajo, ampak je čudn, k plešasta pa še zmerej nism. ne vem od kod se tolk las vzame. bi blo treba vsako uro s sesalcem po bajt hodt za mano. k se mi te lase gravžajouser posted image user posted image user posted image

Pri meni je enako...vsepovsod je teh mojih las...ce sem zadnjic no....joj fuj...
zadnjic enkrat sem dala Leylo spat...in je zaspala...nakar se cez par minutk zacne dret....grem k njej...in zagledam en (svoj) las cisto zavozlan okoli dudike njene user posted image .... ma za zbruhat, no....

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.1.2009 13:36:47   
lana luna
virtualna a ta post pomeni 15 dni samo na vodi in čajuuser posted image user posted image user posted image mal kruto se sliši....

meta21 res je fletkan tvoj Lovro. a je še frej, ker jest Sari iščem potencialne ženineuser posted image user posted image user posted image aja, pa tut posnetek je ful lep. kaj maš to eno fejst profesionalno kamero?? ker je čisto čista slika...

kahlo nič se sekirat, sej bodo šle prej al slej kile nazaj dol.

Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.1.2009 13:37:56   
lana luna
pa še neki me zanima. tiste ki polno dojite, al ste po večini že vse doble tardečo?

ker jest polno dojim, pa sem jo dobla na Sarino 3. obmesečnico prvič. in me mal skrbi da zarad tardeče tut mlekec hoče mal usihat... al je možnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.1.2009 13:37:58   
Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajouser posted image ...

men ful odpadajo, ampak je čudn, k plešasta pa še zmerej nism. ne vem od kod se tolk las vzame. bi blo treba vsako uro s sesalcem po bajt hodt za mano. k se mi te lase gravžajouser posted image user posted image user posted image

Joooj tud men fuuul lasje že 2. meseca izpadajo, ampak baje da nehajo pol k dojit nehaš. Takrat naj bi se hormoni mal umirili.

Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.1.2009 13:39:33   
lana luna
in zagledam en (svoj) las cisto zavozlan okoli dudike njene .... ma za zbruhat, no....

ja ps tut ko se ji okol prstkov napletejo moji lasje je bljak. ona pa pol prstke v usta. tanajbolj da se na nulo pošišamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.1.2009 13:50:18   
Virtualna

...tanajbolj da se na nulo pošišamuser posted image

Ma dej nehi...jaz sem si zjutraj lase prala in sem mela na glavi pac brisaco...v tem trenutku grem k njej, sem jo slisala da je neki tam cmokljala...sem jo sla pogledat...in me otrok tako zacudeno gleda...ma skoraj bi lahko rekla, da me ni spoznala, je tam skoraj zacela user posted image  ...ker ni vedla kdo sem....kaj sele , ce bi si friz zamenjala...oz. ce bi se postrigla...ne vem kako bi to Leylika dojemala... 

Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.1.2009 13:57:54   
Virtualna
...sva neke jogije narocila prek OTT-A in me vceraj poklicejo, da jih bodo danes dostavili v terminu od 12:00-18:00...ma kaj se pa to pravi...da toliksen razpon nrdijo...cist nikamor ne morem iz stanovanja...cakam, cakam in cakam...

Nic...grem malo user posted image  in user posted image  dokler user posted image  spi...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.1.2009 14:07:44   
meta21

meta21 res je fletkan tvoj Lovro. a je še frej, ker jest Sari iščem potencialne ženineuser posted image user posted image user posted image aja, pa tut posnetek je ful lep. kaj maš to eno fejst profesionalno kamero?? ker je čisto čista slika...

Posnetek je narejen s fotoaparatom pa še to sem hotla slikat ne snemat in je pač tko ratalo. user posted image

Glede ženitne ponudbe je pa tkole..... Počakajte 20 let, ste 158. v vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jah, kaj čem... Punce pritiskajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.1.2009 14:10:20   
meta21
Zdej grem pa jest tud kej skuhat pol pa do konca spakirat in via Prlekija... Se tipkamo spet v pon al pa v ned zvečer, če ne bom preveč hin od žuranjauser posted image .

Pridne bodite in ne jezite svojih septembrčkov!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.1.2009 14:11:58   
meta21
Jooooj, vidim, da se je fiši prjavlauser posted image user posted image user posted image

Upam, da to pomeni, da ste spet prklopljeni... Nimam cajta čakat, da odpišeš...ampak lepo pozdravljena nazaj!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
29.1.2009 14:33:48   
Lara Croft
Jst sem 7 dnevni post delala... tudi klistir.... 2 dni je bla kriza, pol sem pa bla polna energije..... sem ne z namenom, da bi hujšala ampak zaradi prečiščenja telesa... samo pa ti smrdi z ust, ko z greznice pa švicaš ful....

Sem pa td jst jezna sama nase... sem že bla pod  težo, ki sem jo imela preden sem zanosila.... 67 kg.... včeraj pa se vagam in je pokazal0 70kg.... ma za se zjokat..... Že tako sem imela namen prit na težo, ki sem jo vzdrževala že 15 let..... sicer ob večnem odrekanju in lakoti... zdej pa tko.... ja kaj čmo... sladkarijam se je tko težko upret.....

Ma danes sem se odločla, da po kosilu več nič ne jem.. samo pol litra soka mi bo možek naredil.... tk.

Sem pa lepa danes, z novo frizurco.... samo tisto zgoraj... hahaha.... potem, ko sem si lani postrigla pol metra las, mi zdej ni problem ostrič 5 cm.....

Ciao babe, mi2 z Laro greva zdej ven, da dve urni sprehod....

byeeeeeeeeeeeee....

Meta uživaj, ma se itak smsjava... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
29.1.2009 14:35:34   
pf
Punce zgleda, da imamo vse iste težave. Odpadanje las, odvečni kilogrami, nesimetrične dojke, pa dedce, ki si ne zrajtajo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
29.1.2009 14:41:22   
pf
Meni gre nekaj dol, ampak počasi, počasi. Verjetno vse malo sladkega preveč pojemo. Meni je do prednosečniške teže šlo dol, samo zdaj pa pol kile dol, pol gor. Zadnjič sem edino dve kile shujšala, ampak sem jedla kot triletnik en teden. Tudi jaz po kosilu ne bom jedla več nič. Kako sadje, nesladkan čaj, voda, če bo kriza pa kak albert keks za mlekca.
Meta fajn se imej v Prlekiji in uživajte.
Lara Croft superca za zgornjo frizuro. user posted image user posted image user posted image
Tudi medve sva bile dopoldne na dvournem sprehodu. Se vprašam kak bi bile kaj kile, če še ne bi vsak dan hodila dve uri. Pa ne grem ravno počasi. No letim ne zraven vozička, ampak cincam pa tudi ne.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.1.2009 14:42:08   
taja1235

Punce zgleda, da imamo vse iste težave. Odpadanje las, odvečni kilogrami, nesimetrične dojke, pa dedce, ki si ne zrajtajo.     

se pridruzujem tvoji izjavi...

KAHLO pa ful mas lustno punckico user posted image bo prava zapeljivka

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
29.1.2009 14:42:16   
Jazzy1
Kolk vas je pa kaj z Ljubljane punce? 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
29.1.2009 15:01:13   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Kolk vas je pa kaj z Ljubljane punce? 

Jaz sem iz Ljubljane...no...ze dve leti ne...ker zivim v Berlinu...

Ljubljana, Moste...user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.1.2009 15:09:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jooooj, vidim, da se je fiši prjavlauser posted image user posted image user posted image

Upam, da to pomeni, da ste spet prklopljeni... Nimam cajta čakat, da odpišeš...ampak lepo pozdravljena nazaj!

ja, sem se prijavla......spet sem v civilizaciji...user posted image user posted image user posted image ...ampak je bil po moji prijavi spet električni mrk

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.1.2009 15:29:09   
gold fish
babe...ve si sploh ne morte predstavljat kaj sem jaz te 3 dni morala preživet.... Najprej nas je v torek in pol še v sredo ponoči zametalo... pol je pa še v torek elektrike sfalilo, smo bli od torka od 17 ure, pa do danes dopoldan brez elektrikeuser posted image user posted image ...

...brez elektrike, torej brez kurjave, brez možnosti kuhanja.....mater vse stvari, ki bi mi prav prišle/koristile so na el.  

Snega je zapadlo toliko, pa še fajn mokrega (težkega), da smo ga 3 čistili v sredo od 7 zjutraj do 12....ostali smo vsi doma,ker nismo mogli nikamor.....

Hiša se je shladila na prijetnihuser posted image 15  stopinj, še sreča, da smo imeli dovolj svečk in baterije (take za kampiranje), moj mali pikec je bil zadekan tak kot v sibiriji, je pa bil tako priden in je pridno pančal, samo očke so se mu videle iz odejice....   Vodo sem mu grela na 2 čajnih lučkah......    Ponoči jo je pa 2x dobil vročo - tisto, ki je še bila v bojlerju....kar iz pipeuser posted image ...    Je bil res priden, je zaspal ob 20, pa spal do 5.15, pa se najdel in dalje...lubek moj mali....je bil tak mrzel, da sem ga vzela k nama ob 5 in se je tak stisnil k meni in ajal...

.....   včeraj smo končno odmetali sneg, da sta lahko šla moška nabavit plinsko peč za kurit in plinski kuhalnik in napolnit plinsko jeklenko......     Malo smo si že segreli, samo bi moral pri twm plinu nonstop zračit, da ne zmanjka kisika, pa smo pol samo na kratko zakurili in pol raje ugasnili......

...da ne govorim, da mi je skrinja - temp. prišla že skoraj na nulo in bi lahko v kratkem pričakovala, da začne tečt....pa ful polna, ker sma z user posted image  nabavila stvari, zdaj ko je cele dneve v službi, ker ne morem letat po vsako zelenjavo in kos mesa sproti v trgovino.....    

..sosedi so poginile vse ribe v akvariju...naše so hvala bogu še med živimi....

....ma še je tega za pisat, pa ne bom več dolgovezila....

...skratka...najrajši bi si šla nabavit štedilnik na trdo gorivo - na drva...in bi si ga dala v kuhinjo, pa me briga kak zgleda..... ker ko daš to enkrat skozi mater, pol  vidiš kaki revček si poleg vse te tehnologije..si lahko dobesedno hin...

...grem zdaj čaj spit, pa mala pikeca pocartat....sem tak srečna, da smo vsi OK...ker me je bilo ful strah, da se mi kje prehladita...sploh ta mali lubek....

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.1.2009 15:33:58   
gloria

pa še neki me zanima. tiste ki polno dojite, al ste po večini že vse doble tardečo?

ker jest polno dojim, pa sem jo dobla na Sarino 3. obmesečnico prvič. in me mal skrbi da zarad tardeče tut mlekec hoče mal usihat... al je možnouser posted image user posted image user posted image

...jaz je še nisem dobila tak da ti žal ne morem pomagatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.1.2009 15:35:13   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Nekej sprobavam...

user posted image

To je sicer en ponesrečen posnetek, ampak me je zanimalo, če se da tudi posnetke gor lepituser posted image

jooooooooooooooooooj, kaki dobrovoljcek je tvoj misek mali user posted image

user posted image  smesko mali user posted image

..res je smeško....kak si pa to dala gor...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.1.2009 15:36:45   
gloria

zgleda da bo res treba pa še ful sem bleda po porodu...

bleda si pa lahko zarad pomanjkanja železa. sploh če še vedno dojiš. ker z dojenjem tut še zgubljaš železo.

...kaj bi pol recimo pogale kake tablete šumeče s železom ali raje nič dok dojimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.1.2009 15:38:27   
gloria

Zdej grem pa jest tud kej skuhat pol pa do konca spakirat in via Prlekija... Se tipkamo spet v pon al pa v ned zvečer, če ne bom preveč hin od žuranjauser posted image .

Pridne bodite in ne jezite svojih septembrčkov!user posted image

..uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.1.2009 15:40:02   
gloria
Sem pa lepa danes, z novo frizurco.... samo tisto zgoraj... hahaha.... potem, ko sem si lani postrigla pol metra las, mi zdej ni problem ostrič 5 cm.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.1.2009 15:44:01   
gloria
babe...ve si sploh ne morte predstavljat kaj sem jaz te 3 dni morala preživet.... Najprej nas je v torek in pol še v sredo ponoči zametalo... pol je pa še v torek elektrike sfalilo, smo bli od torka od 17 ure, pa do danes dopoldan brez elektrike ...

..noro...sem se spomnila na tebe ko so govorili na poročilih da v tistem koncu ni elektrike pol pa račkap sporoči da je nimate...sam da ste vsi ok

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
29.1.2009 16:02:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , kaj misliš, zakaj ej bubika tak vriskala, ko je slikico tvojega pikeca videla? user posted image user posted image user posted image

user posted image  ....user posted image ....bosta mogla ponovituser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?