Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:40:51
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 8:06:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 8:57:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši je še zmeraj brez elektrike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 8:57:58
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro vsem. Čim prijetnejši dan vam želim. Upam, da bo vreme danes zdržalo:)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 9:56:02
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. RačkaPK pozdravi Gold fish. Mašinca kaka katastrofa je tole, brez elektrike so že tretji dan. Upam, da jim hitro uredijo, ali pa da ima vsaj kam za iti za par dni. Jazzy kako kaj uspavanje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 10:11:56
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro tudi iz Berlina
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 10:26:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jazzy kako kaj uspavanje? Ja žal kar po starem. Včeraj je šele ob pol 10h zaspala (v rokah, jasno), čeprav smo jo dal tko kt vedno ob 7h spat. Imela slab dan zgleda JAh nič, drugače se pa trudiva odlagat v polsnu, ampak še nismo daleč prišli. Ampak...počasi se daleč pride, pravjo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 11:12:50
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa desno ... že v mdrcu zgleda grozn...v kopalkah pa itak...ma se ne bom sekirala...menda bo potem šlo nazaj...upam Meni je videt, ko imam majco čez, če je bolj ozka... Se tud pr men vidi, ga zdaj bolj na levi dojim...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 11:13:45
|
|
|
|
lana17
|
Ma vas nikol ne uspem prebrat...se je že zbudil...zvečer sem pa tak neki zamtrana, da kr pred Tv ležem... vsem želim en lep dan
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 12:08:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši je še zmeraj brez elektrike ..o pišuka to pa niso heci .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 12:09:54
|
|
|
|
gloria
|
..dober dan ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 12:15:58
|
|
|
|
KAHLO
|
halo babnce!! Najprej bi se rada opravičla meti in lari....da sem včeraj zvečer kr tako zginla......se je mala prebudila in sem mogla hitro skočit da se ne bi čist prebudila moj pa je itak vso mašinerijo pogasnil, tako da mi druga ni preostalo kot da sem šla spat Glede las meni tud na veliko izpadajo, ampak imam občutek da že pol manj, sem se pa na kratko postrigla, k mi je šlo to lasovje že pošteno na živce so mi pa za dva meseca po porodu nehale dlake pod pazduho rast no pa so zdaj v Ronjinem 4 mesecu spet pognale.....zgleda da se približujejo moji hormoni ravnovseju.....zdaj še samo na ta rdečo počakam Jaz mam pa drug problem, ta je da se kr lepo redim......pa nimam pojma kako (no malo mam), ampak večer pa res nič več ne jem nobene sladkarije samo sadje, za večerjo pa kornfleks......in danes zjutraj k stopim na vago me je skoraj kap 70 KG.......meni se bo zdaj me ima pa totalna panika, ne upam se redno spravit k kaki dieti zaradi dojenja, me je strah da bi zgubila mleko, plus tega sem nekje brala da če med dojenjem na veliko hujšaš, grejo vse te maščobe k jih telo kuri (packarija)v materino mleko in pol bebek samo svinjarijo je ......nič bo treba najt kakšno ugodno članarino pr fitnesu..........al pa ob 20 zvečer v tenis copate in laufat..........jojjjjjjjjjjjjjjj meneeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 12:53:29
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ...in danes zjutraj k stopim na vago me je skoraj kap 70 KG.......meni se bo zdaj me ima pa totalna panika, ne upam se redno spravit k kaki dieti zaradi dojenja, me je strah da bi zgubila mleko... Jaz sem pa med nosecnostjo in tudi po njej, ful nezdravo prehranjevala...ma same packarije sem spravljala vase...jedla sem vsega Boga...enostavno mi je pasalo... ze en mesec se spravljam k postu...in vceraj sem se zacela postiti... Probala bom z nicelnim postom 15 dni...ce bo slo in ce ne bo pri zdravju kakih problemov...bom nadaljevala dokler se pac da... Pravijo, da je pocutje fenomenalno...ma konc koncev telo se mora spucat od vseh teh svinjarij... No...jaz Leyle ne dojim...zato je tudi nekoliko lazje, ker ce bi jo dojila se sigurno nebi spravila k temu... KAHLO...dokler malo dojis, se nespravljaj k dieti...enostavno vec migaj, migaj, migaj
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:06:48
|
|
|
|
meta21
|
Ojla! Kahlo s tabo se sploh več ne pogovarjam.... Mislim, kaj si ti predstavljaš...kar takole mrknt sred pogovora Drugač mam pa jest iste probleme kot ti, kile mi kar gor letijo-prejšnji teden iz ponedeljka na torek +3, zdaj pa že od takrat ne večerjam pa je šlo pol kile dol. Samo jaz sem več kot 20 kil višje kot ti Virtualna, kaj je to ničelni post? Sama voda al kaj Si vidla svojo lepotičko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:08:21
|
|
|
|
Virtualna
|
Ja, nicelni post je samo voda oz. nesladkan caj....ma je baje samo prve tri dni tezko...potem pa kar nekako sfolgas...bomo videli Ja, sem jo videla.... ...hvala ti, Meta
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:16:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ja, nicelni post je samo voda oz. nesladkan caj....ma je baje samo prve tri dni tezko...potem pa kar nekako sfolgas...bomo videli Ja, sem jo videla.... ...hvala ti, Meta Malenkost... Glede posta pa definitivno poročaj... Pa pazi, da se ti ne bo začelo vrteti...Je tudi za Leylo nevarno, če boš skupaj lezla... No držim pesti, da ti uspe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:18:00
|
|
|
|
meta21
|
< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.1.2009 13:22:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:21:01
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nekej sprobavam... To je sicer en ponesrečen posnetek, ampak me je zanimalo, če se da tudi posnetke gor lepit jooooooooooooooooooj, kaki dobrovoljcek je tvoj misek mali smesko mali
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:23:48
|
|
|
|
meta21
|
A tebi je odprlo? Jaz sem pa probala pa ni šlo, zdaj sem pa že popravla sporočilo... hihi, ti si citirala sporočilo, ki ga ni več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:24:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši je še zmeraj brez elektrike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:25:26
|
|
|
|
Virtualna
|
Jaaaaaaaaaaaa, odprlo mi je.... taki lepi nasmesek sem videla
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:26:04
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 jest tud grem...Boge ve k jutri (no zdej je že danes ) to berete... Noč ima svojo moč Nočko! nč nism boga, men je prou luštn vas brat, sem se tut jest zdj narežala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:27:38
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajo ... men ful odpadajo, ampak je čudn, k plešasta pa še zmerej nism. ne vem od kod se tolk las vzame. bi blo treba vsako uro s sesalcem po bajt hodt za mano. k se mi te lase gravžajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:29:08
|
|
|
|
lana luna
|
zgleda da bo res treba pa še ful sem bleda po porodu... bleda si pa lahko zarad pomanjkanja železa. sploh če še vedno dojiš. ker z dojenjem tut še zgubljaš železo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 13:30:24
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši je še zmeraj brez elektrike kaj v letu gospodovem 2009 so že dva dni brez elektrike pa kako je to možno.... pridi k meni, bova skupaj elektriko kurile
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?