|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
28.1.2009 23:40:51   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
29.1.2009 8:06:05   
RAČKAPK
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
29.1.2009 8:57:11   
RAČKAPK
fiši je še zmeraj brez elektrike

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
29.1.2009 8:57:58   
Jazzy1
Dobro jutro vsem. user posted image Čim prijetnejši dan vam želim. Upam, da bo vreme danes zdržalo:) user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
29.1.2009 9:56:02   
pf
Dobro jutro babike.
RačkaPK pozdravi Gold fish. Mašinca kaka katastrofa je tole, brez elektrike so že tretji dan. Upam, da jim hitro uredijo, ali pa da ima vsaj kam za iti za par dni.
Jazzy kako kaj uspavanje?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
29.1.2009 10:11:56   
Virtualna
Dobro jutro tudi iz Berlina user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
29.1.2009 10:26:12   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jazzy kako kaj uspavanje?

Ja žal kar po starem. Včeraj je šele ob pol 10h zaspala (v rokah, jasno), čeprav smo jo dal tko kt vedno ob 7h spat. Imela slab dan zgleda user posted image JAh nič, drugače se pa trudiva odlagat v polsnu, ampak še nismo daleč prišli.

Ampak...počasi se daleč pride, pravjo user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
29.1.2009 11:12:50   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz pa desno ... že v mdrcu zgleda grozn...v kopalkah pa itak...ma se ne bom sekirala...menda bo potem šlo nazaj...upam

Meni je videt, ko imam majco čez, če je bolj ozka... user posted image

Se tud pr men vidi, ga zdaj bolj na levi dojim...

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
29.1.2009 11:13:45   
lana17
Ma vas nikol ne uspem prebrat...se je že zbudil...zvečer sem pa tak neki zamtrana, da kr pred Tv ležem...

vsem želim en lep dan

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
29.1.2009 12:08:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

..o pišuka to pa niso heciuser posted image .....

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
29.1.2009 12:09:54   
gloria
..dober danuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
29.1.2009 12:15:58   
KAHLO
halo babnce!!

Najprej bi se rada opravičla meti in lari....da sem včeraj zvečer kr tako zginla......se je mala prebudila in sem mogla hitro skočit da se ne bi čist prebudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj pa je itak vso mašinerijo pogasnil, tako da mi druga ni preostalo kot da sem šla spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede las meni tud na veliko izpadajo, ampak imam občutek da že pol manj, sem se pa na kratko postrigla, k mi je šlo to lasovje že pošteno na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so mi pa za dva meseca po porodu nehale dlake pod pazduho rastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa so zdaj v Ronjinem 4 mesecu spet pognale.....zgleda da se približujejo moji hormoni ravnovseju.....zdaj še samo na ta rdečo počakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam pa drug problem, ta je da se kr lepo redim......pa nimam pojma kako (no malo mam), ampak večer pa res nič več ne jem nobene sladkarije samo sadje, za večerjo pa kornfleks......in danes zjutraj k stopim na vago me je skoraj kap 70 KG.......meni se bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj me ima pa totalna panika, ne upam se redno spravit k kaki dieti zaradi dojenja, me je strah da bi zgubila mleko, plus tega sem nekje brala da če med dojenjem na veliko hujšaš, grejo vse te maščobe k jih telo kuri (packarija)v materino mleko in pol bebek samo svinjarijo jeuser posted image ......nič bo treba najt kakšno ugodno članarino pr fitnesu..........al pa ob 20 zvečer v tenis copate in laufat..........jojjjjjjjjjjjjjjj meneeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
29.1.2009 12:53:29   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

...in danes zjutraj k stopim na vago me je skoraj kap 70 KG.......meni se bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj me ima pa totalna panika, ne upam se redno spravit k kaki dieti zaradi dojenja, me je strah da bi zgubila mleko...

Jaz sem pa med nosecnostjo in tudi po njej, ful nezdravo prehranjevala...ma same packarije sem spravljala vase...jedla sem vsega Boga...enostavno mi je pasalo... ze en mesec se spravljam k postu...in vceraj sem se zacela postiti...
Probala bom z nicelnim postom 15 dni...ce bo slo in ce ne bo pri zdravju kakih problemov...bom nadaljevala dokler se pac da...
Pravijo, da je pocutje fenomenalno...ma konc koncev telo se mora spucat od vseh teh svinjarij...

No...jaz Leyle ne dojim...zato je tudi nekoliko lazje, ker ce bi jo dojila se sigurno nebi spravila k temu...

KAHLO...dokler malo dojis, se nespravljaj k dieti...enostavno vec migaj, migaj, migaj

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
29.1.2009 13:06:48   
meta21
Ojla!

Kahlo s tabo se sploh več ne pogovarjam.... Mislim, kaj si ti predstavljaš...kar takole mrknt sred pogovorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač mam pa jest iste probleme kot ti, kile mi kar gor letijo-prejšnji teden iz ponedeljka na torek +3, zdaj pa že od takrat ne večerjam pa je šlo pol kile dol. Samo jaz sem več kot 20 kil višje kot tiuser posted image

Virtualna, kaj je to ničelni post? Sama voda al kajuser posted image

Si vidla svojo lepotičko?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
29.1.2009 13:08:21   
Virtualna
Ja, nicelni post je samo voda oz. nesladkan caj....ma je baje samo prve tri dni tezko...potem pa kar nekako sfolgas...bomo videli user posted image

Ja, sem jo videla....user posted image ...hvala ti, Meta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
29.1.2009 13:16:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Ja, nicelni post je samo voda oz. nesladkan caj....ma je baje samo prve tri dni tezko...potem pa kar nekako sfolgas...bomo videli user posted image

Ja, sem jo videla....user posted image ...hvala ti, Meta user posted image user posted image user posted image

Malenkost...

Glede posta pa definitivno poročaj... Pa pazi, da se ti ne bo začelo vrteti...Je tudi za Leylo nevarno, če boš skupaj lezla... No držim pesti, da ti uspeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
29.1.2009 13:18:00   
meta21
user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.1.2009 13:22:11 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
29.1.2009 13:21:01   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Nekej sprobavam...

user posted image

To je sicer en ponesrečen posnetek, ampak me je zanimalo, če se da tudi posnetke gor lepituser posted image

jooooooooooooooooooj, kaki dobrovoljcek je tvoj misek mali user posted image

user posted image  smesko mali user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
29.1.2009 13:23:48   
meta21
A tebi je odprlo? Jaz sem pa probala pa ni šlo, zdaj sem pa že popravla sporočilo... hihi, ti si citirala sporočilo, ki ga ni večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
29.1.2009 13:24:59   
meta21

user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
29.1.2009 13:25:26   
Virtualna
Jaaaaaaaaaaaa, odprlo mi je.... taki lepi nasmesek sem videla user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
29.1.2009 13:26:04   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

jest tud grem...Boge ve k jutri (no zdej je že danesuser posted image ) to berete... Noč ima svojo močuser posted image

Nočko!

nč nism boga, men je prou luštn vas brat, sem se tut jest zdj narežalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
29.1.2009 13:27:38   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajouser posted image ...

men ful odpadajo, ampak je čudn, k plešasta pa še zmerej nism. ne vem od kod se tolk las vzame. bi blo treba vsako uro s sesalcem po bajt hodt za mano. k se mi te lase gravžajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
29.1.2009 13:29:08   
lana luna
zgleda da bo res treba pa še ful sem bleda po porodu...

bleda si pa lahko zarad pomanjkanja železa. sploh če še vedno dojiš. ker z dojenjem tut še zgubljaš železo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
29.1.2009 13:30:24   
lana luna

kaj v letu gospodovem 2009 so že dva dni brez elektrikeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa kako je to možno....

user posted image pridi k meni, bova skupaj elektriko kurileuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?