Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:11:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak je lepo uživala v stolčku..... Ma srčica mala...... joj, kako je tudi Marisa zrasla...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:21:39
|
|
|
|
morango
|
O, pa je Marisa res že prava punca; še hitro hrano na mizo, pa bo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:22:12
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa je začela A neko ljubosumje zganjat..... Danes je celo šla v veliko postlo spat,tak da bomo sardelice......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:22:51
|
|
|
|
morango
|
No, pa malo zimske idile, ma ne od danes. Danes ni blo sončka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:23:57
|
|
|
|
arabela*
|
pa še ena od naše babike
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:30:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa še ena od naše babike .........................mmmmmmmmmmmmmmmmm.......................cukrček mali...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:31:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Lana Luna.... ne vem, če velja tudi za računalnik, ampak zanimivo branje.... od kar sva prebrala, ni več TV čez dan prižgan.... nism najdla članka k si mi ga hotla pokazat. dj mi mal bolj podrobn link pošlji, k sm se skor zgubila na tisti strani. sej če je o tem kako v TV pa računalnik otrok ne sme gledat, to že vem. sej da nauš mislna da moja Sara skos gleda v ekran. to sem jest tko napisala, mal ironično, da se ve, kaj lahko moderna mamica nardi, da loh mal po forumu čekira itak sva zato k sva računalnik prestavla tut Saro dala v svojo sobo. k nočm da spi v isti sobi k tale računalnik seva. tko da ma frajlica že čisto svojo sobico jz tud ne vem..............dej razloži prosim.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:38:15
|
|
|
|
arabela*
|
mty,kje pa nam ti hodiš
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:42:08
|
|
|
|
meta21
|
Čestitke Marisi in Kaji! Saraya a nisi zadnič enkrat rekla, da boš mela samo triptrap stolček al sem mal zamešala Pf, nismo še sprobali fliperja...se mi zdi, da je še preveč nestabilen...bom počakala da bo malo bolj sedel jazzy pozdravljena! Glede uspavanja je pa pri nas takole... Začelo se je tako, da mi je zaspal na joški in pol sem ga zeeeeloooo poooočaaaaaasiiiii preložila v njegovo posteljico...seveda večkrat na večer, ker mi je redko uspelo že prvič. In ker mi ponavadi ni uspela selitev brez bujenja sem ga začela kar direktno odlagat v posteljico, se stiskat k njemu z licem ali roko, dajat dudo, pet... Ko se je umiril sem šla ven in ko se je oglasil prišla nazaj, se spet malo stisnila k njemu, ga polupčkala..da je vedel da sem v bližini... Vedno ima pred spanjem prižgano majhno lučko. Pogoj je seveda, da je otrok zaspan. Ne bo zaspal takrat ko mi hočemo, če ni še čisto nič zaspan. Lovro je najprej spal od polnoči do 5h zjutraj in ko je začel zjutraj podaljševat sem ga zvečer skušala dat prej spat. Trajalo je kar nekaj časa in terjalo precej vztrajnosti pa pogruntat sem mogla dnevni ritem, da je ob pravi uri zaspan in danes zadeva zgleda takole: (vsak drug dan ob 19.00 kopanje)ob 19.30 previjanje, hranjenje v poltemi ob nežni glasbi, kupček, par minut crkljanja, ga položim v posteljo, dam dudo in grem. Spi do 8h zjutraj... Je pa res da mam verjetno tud veliko sreče-otroci se že rodijo različni in verjamem, da ni vse odvisno od nas in naše "vzgoje", če sploh kaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:43:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mty,kje pa nam ti hodiš nikjer. doma sem. sam nimam časa za rr.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:44:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saraya a nisi zadnič enkrat rekla, da boš mela samo triptrap stolček al sem mal zamešala nisem ga jaz omenjala,saj bi ga mela,ampak bomo tega ponucali...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:44:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 (vsak drug dan ob 19.00 kopanje)ob 19.30 previjanje, hranjenje v poltemi ob nežni glasbi, kupček, par minut crkljanja, ga položim v posteljo, dam dudo in grem. Spi do 8h zjutraj... srečka................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:45:50
|
|
|
|
meta21
|
Zdaj mam pa še jaz vprašanje, no kar več: Do kdaj naj bi otroku prekuhaval vodo za čaj, mleko... in steriliziral stekleničke? Mal se mi zdi neumno, ker mu vse razkužujem on mi pa vse mogoče stvari v usta tlači Kaj narediš, če otrok enega okusa enostavno ne mara-vztrajaš ali obupaš? Lovro namreč od nedelje vsak dan dobi par žličk kuhanega korenčka in se zraven kremži, davi in pljuva ven... Riževe kašice je brez problema
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:46:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango No, pa malo zimske idile, ma ne od danes. Danes ni blo sončka. Oh... pri nas pa dež..... Ma tudi to je v redu.... boljš, kot burja...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 27.1.2009 21:47:36 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:48:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zdaj mam pa še jaz vprašanje, no kar več: Do kdaj naj bi otroku prekuhaval vodo za čaj, mleko... in steriliziral stekleničke? Mal se mi zdi neumno, ker mu vse razkužujem on mi pa vse mogoče stvari v usta tlači Kaj narediš, če otrok enega okusa enostavno ne mara-vztrajaš ali obupaš? Lovro namreč od nedelje vsak dan dobi par žličk kuhanega korenčka in se zraven kremži, davi in pljuva ven... Riževe kašice je brez problema jaz stekleničke po vsakemu hranjenju operem z vročo vodo, 1x na teden jih pa prekuham. ali pa tudi na 10 dni, kakor je. vodo ji dajem ustekleničeno od hipp-a, jo pač samo pogrejem. kar se pa hranjenja tiče...........pa ne vem........še nismo tako daleč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:49:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Do kdaj naj bi otroku prekuhaval vodo za čaj, mleko... in steriliziral stekleničke? mi bomo kar dolgo prakticirali prekuhano vodo.oz tisto iz plastenke,nevem se mi zdi nekak bolj...... steriliziramo pa skoraj nič....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:49:54
|
|
|
|
ključek
|
grem spat. sedaj se "učim" kako zaspati prej, da lahko zjutraj vstanem kolikor toliko prisebna......... nočko.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:50:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj narediš, če otrok enega okusa enostavno ne mara-vztrajaš ali obupaš? Lovro namreč od nedelje vsak dan dobi par žličk kuhanega korenčka in se zraven kremži, davi in pljuva ven... Riževe kašice je brez problema jaz ne silim,danes sem ji hruškino kašico dala in je pluvala spet ven....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:54:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 (vsak drug dan ob 19.00 kopanje)ob 19.30 previjanje, hranjenje v poltemi ob nežni glasbi, kupček, par minut crkljanja, ga položim v posteljo, dam dudo in grem. Spi do 8h zjutraj... srečka................ Pa sem res...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:54:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj narediš, če otrok enega okusa enostavno ne mara-vztrajaš ali obupaš? Lovro namreč od nedelje vsak dan dobi par žličk kuhanega korenčka in se zraven kremži, davi in pljuva ven... Riževe kašice je brez problema Sej ti tudi vsega ne maraš, ne.... Lara tudi nad korenčkom ni navdušena... ga poje pol manj, kot cvetače, recimo.... Jaz ji ga čez par dni vseeno ponudim, ma če noče pač noče... Glede spanja: jaz kopam laro vsak dan.... še pred kopanjem pa jo imam na pralnem stroju, krej malo telovadim z njo, jo masiram žgečkam in zraven ružim z leg magicom... Jest ji dam pri normalni luči.... kupč tudi podira pri normalni luči.... ko se ji začne spat pa jo odnesem v njeno sobo, oblečem vrečo itd...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:55:30
|
|
|
|
arabela*
|
,si kupla slinčke jaz sem danes dobila dva tista iz špara,zakon so,pa nimajo ježka,se dajo čez glavo in majo fajn patent.Jaz sem full zadovolojna.......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:57:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Do kdaj naj bi otroku prekuhaval vodo za čaj, mleko... in steriliziral stekleničke? Ma jst že dolgo več ne steriliziram.... vodo pa še prekuhavam... zadnjič jo je moj samo pogrel, meni je pa zakuhalo... sej ne vem, verjetno res ni treba več...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 21:58:48
|
|
|
|
morango
|
Jaz tud delam vsak dan isti ritual: igranje, kopanje, pravljica - že v bolj pritajeni svetlobi, če vidim, da je preveč zaspana, jo spustim, če ni, se še malo pogovarjava. Pol jo nahranim in mi zaspi v naročju. Ko jo odložim v posteljico zraven, spi. Zgleda, da je bila prešnja dva dneva mal razdražena in je rabila malo dlje, drugače pa hitro zaspi. Samo prav budne je pa ne dam v postljico ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?