Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:39:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej pa res grem....nočka... sej ti ne verjamemo ...saj res še ne grem ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatli men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrok mu bom pol še polento za kazen skuhala ...ja če bi šla k njem ne pa tuki visela bi te takoj zamenjal za viki kremo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:40:38
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej pa res grem....nočka... sej ti ne verjamemo ...saj res še ne grem ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatli moj ga ima pa jutri!?!? si morete mislit, na valentinovo to je pa kriminalka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:40:57
|
|
|
|
meta21
|
Ja ti desci... No, jutri jih le malo pocrkljajte in polupčkajte k je glih Valentinovo. Meni se itak zdi, da zdej samo še malega miškota lupčkam....pol se pa čudim, kako veliko glavo ma, ko me moj objame . Jutri je eden zeeeeloooo redkih dni, ko celo jaz uživam v srčkih in amorčkih in vseh ostalih pocukranostih... No pa nadaljujmo kar je glorija začela... ...vsem skupaj najprej ....nekaj za srček ....in nekaj za želodček . Nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:41:14
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrok mu bom pol še polento za kazen skuhala kaj čmo, kazen mora bit ja in to vzgojna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:41:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej pa res grem....nočka... sej ti ne verjamemo ...saj res še ne grem ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatli moj ga ima pa jutri!?!? si morete mislit, na valentinovo ...jaz si to še sloh ne morem privoščiti ker dojim....pa še ful se mi zbuja zadnje cajte.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:42:16
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej pa res grem....nočka... sej ti ne verjamemo ...saj res še ne grem ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatli men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrok mu bom pol še polento za kazen skuhala ...ja če bi šla k njem ne pa tuki visela bi te takoj zamenjal za viki kremo čak sej bom šla, čakam valentinovo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:42:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami? ...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vem a se ni zgodba s trojčicami žalostno končala ..kaj res ...jaz sem že enkrat spraševala za njo pa nisem dobila odgovorja ....tri punče je nosila...ja kaj je pa bilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:42:59
|
|
|
|
lana luna
|
Meni se itak zdi, da zdej samo še malega miškota lupčkam....pol se pa čudim, kako veliko glavo ma, ko me moj objame
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:43:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!! to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bek To pa vem, celo brez seznama... pa še nekej se spomnim...tistega tvojega na pol delujočega kombija al kaj je že blo tisto kar si vozila ne dolgo pred porodom... Saj si bla to ti, ne? ja pa ti si neverjetna... ja jest sem bla. sem šla k *zoe* na obisk, čez 12 ur ji je pa že voda odtekla, pa je pol rodila Markota Da ne boš misnla, da vem kaj sem danes kuhala...uf, sem sploh kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:44:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna moj ga ima pa jutri!?!? si morete mislit, na valentinovo to je pa kriminalka... Saj ni tako hudo, kot se sliši. Dojenčka so dobili, danes sta prišla domov iz P, ju3 pa novopečeni oči vabi svoje kolege na pijačko. Mi vsi (midve z Ano, pa novopečena mami z ) se bommo pa čez kak teden videli, ko bojo že malo bolj pri sebi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:44:16
|
|
|
|
gloria
|
Meta sem skor pozabla čestitat Lovru
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:45:02
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami? ...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vem a se ni zgodba s trojčicami žalostno končala ..kaj res ...jaz sem že enkrat spraševala za njo pa nisem dobila odgovorja ....tri punče je nosila...ja kaj je pa bilo sej ne vem sigurno. jest vem samo tolk da je ena septemberka (možno da je bla emi*) pravila o eni punci, ki je v LJ rodila trojčice veliko prezgodaj in so vse tri mrčkale in glede na to, da se ta septemberka ni nikoli več ogalsila na forumu smo sklepale da je ona.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:45:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Punce, js bi se pa vpisala še na en študij...visoko šolo za zdravstvo bi še naredila Ampak ne vem kako je z rednim vpisom po 26.letu starosti?! Sicer že imam en fax končan, ampak kaj ko ni službe... Ampak sej zdej je niti ne iščem, ker bo to leto tako hitro minilo, js pa želim ta čas do zadnjega izkoristit s svojo lubiko! Vau, pa mam časa razmišljat, kajne? To je sam zato, ker Vita tako mirno spi že od osmih ..joj tvoja je pa res pridna....moj je zaspal od 20-21 pol pa fešta,zdej pa spi od 22.15
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:46:01
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Meta sem skor pozabla čestitat Lovru tudi jaz se pridružujem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:46:40
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria Meta sem skor pozabla čestitat Lovru tudi jaz se pridružujem jest tut
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:47:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami? ...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vem a se ni zgodba s trojčicami žalostno končala ..kaj res ...jaz sem že enkrat spraševala za njo pa nisem dobila odgovorja ....tri punče je nosila...ja kaj je pa bilo sej ne vem sigurno. jest vem samo tolk da je ena septemberka (možno da je bla emi*) pravila o eni punci, ki je v LJ rodila trojčice veliko prezgodaj in so vse tri mrčkale in glede na to, da se ta septemberka ni nikoli več ogalsila na forumu smo sklepale da je ona. .... .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:48:02
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna moj ga ima pa jutri!?!? si morete mislit, na valentinovo to je pa kriminalka... Saj ni tako hudo, kot se sliši. Dojenčka so dobili, danes sta prišla domov iz P, ju3 pa novopečeni oči vabi svoje kolege na pijačko. Mi vsi (midve z Ano, pa novopečena mami z ) se bommo pa čez kak teden videli, ko bojo že malo bolj pri sebi. a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:48:35
|
|
|
|
Olivija*
|
zdej bom pa tudi jaz počasi šla. valentinovo bo vsak čas... nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:48:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Meta sem skor pozabla čestitat Lovru Hvala, sej nisem nič objavla, ker se mi malo ne da več s temi obmesečnicami noret-bomo rajš kej spile, ko bojo 1 leto stari al pa 18
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:49:17
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!! to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bek To pa vem, celo brez seznama... pa še nekej se spomnim...tistega tvojega na pol delujočega kombija al kaj je že blo tisto kar si vozila ne dolgo pred porodom... Saj si bla to ti, ne? ja pa ti si neverjetna... ja jest sem bla. sem šla k *zoe* na obisk, čez 12 ur ji je pa že voda odtekla, pa je pol rodila Markota Da ne boš misnla, da vem kaj sem danes kuhala...uf, sem sploh kaj? ja vodo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:49:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročke jah...pri nas je tudi taka navada...ampak tale oči je drugo taktiko ubral gurenc
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:50:16
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gloria Meta sem skor pozabla čestitat Lovru Hvala, sej nisem nič objavla, ker se mi malo ne da več s temi obmesečnicami noret-bomo rajš kej spile, ko bojo 1 leto stari al pa 18 ja jest se strinjam... pol avgusta, cel september in par dni v oktobru ga bomo septemberke pile k bodo naši septemberčki praznovali 1. leto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:51:10
|
|
|
|
gloria
|
...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:51:14
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročke jah...pri nas je tudi taka navada...ampak tale oči je drugo taktiko ubral gurenc ej pa sej napi 3 januarski očki so tut vsi gurenci. pa jest tut!!! tko da šššš... pejt spat. bo kmal valentinovo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:51:57
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjem ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. del
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?