Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:28:51
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ja sem šla vse brat pa sproti komentirat, pa dobro da se je še GLoria mal oglasila, drgač bi sam monologe nabijala jest zdj pa grem... me moj lubi vabi, da grem z njim grozljivko gledat. pa sem mu rekla da bi blo boljš če greva svojo romantično komedijo ustvarit. pa bomo vidl kdo bo zmagal nočko ...upam da bo po tvoje ...nočka držimo pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:29:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 jaz sem pa tako razočarana zaradi spremembe dojenja... prej je bilo vedno tako lušno, ko se je stisnila k meni in sva se malo pocarkljali med dojenjem, zdaj je pa čisto druga pesem... odkar sem prejšnji teden dobila to rdečo nadlogo , se tako upira dojenju, zvija se v vse smeri in obrača glavco stran, zraven pa vrešči,kot dabi ji silo delala... res sploh nimam več veselja se k dojenju spravit. mislila sem, da bo to hormonsko neravnovesje trajalo kak dan ali dva, a se kar stopnjuje že cel teden. pol ure se matrava z dojenjem, a na koncu je punca še vedno lačna in poje tudi 150ml novalaca!? upam, da se kmalu uredi, čeprav sem že kar v skrbeh, da bova mogoče morali zaključiti kariero dojenja probaj vsak dan spiti čaj za dojenje, pa polenta tut zelo pomaga pri nastajanju mleka. drugač je pa z mlekom tako: mi je sestra prvi dan po porodu rekla da je mleko v glavi, ne v hrani. tko da poij čaj, pa poletno si nared, pa odmisli mlek. ne razmišljaj o tem da ga zmanjkuje zaradi tardeče. držim pesti, da se ti povrne. jest sem že parkrat mela precejšnje pomanjkanje, pa sem ga hvalabogu vedno nazaj prklicala mlek. Saro sem čimvečkrat pristavila, pojedla kkšn obrok polente, pa čaj sem si nardila. pa vse to, samo zato, da sem svojo psiho prepričala da naj mi vrne mlekca če boš pa mogla zaključit kariero pa tut nič hudega. dovolj dolgo si se trudila inprizadevala da si dojila. sej bo se tvoja pikica še vedno pri tebi pocrkljala pa pač na drugačen način. ...isto jaz delam....in res pomaga ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:29:45
|
|
|
|
gloria
|
...zdej pa res grem....nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:29:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!! to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bek To pa vem, celo brez seznama... pa še nekej se spomnim...tistega tvojega na pol delujočega kombija al kaj je že blo tisto kar si vozila ne dolgo pred porodom... Saj si bla to ti, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:30:01
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 lana luna, hvala za idejo. polente pa res že dolgo nisem skuhala (ker je ne mara). čaj pa vsako jutro, kar cel liter skuham. moj tut ne mara polente... ... desci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:30:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna za železp pa probaj piti sirup ali sok rdeče pese. sirup je ful njami Kakšen sirup? Kje se dobi? Imam legofer še iz nosečniških časov, pa ga moja prebava ne prenaša najbolje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:31:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 lana luna, hvala za idejo. polente pa res že dolgo nisem skuhala (ker je ne mara). čaj pa vsako jutro, kar cel liter skuham. moj tut ne mara polente... ... desci ...ja ti DESCI
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:32:00
|
|
|
|
gloria
|
...MA PRIDEM ŠE KAJ POGLEDAT...GREM PERILO DAT V SUŠILCA....SEM SAMA PA ŠE NE SPI SE MI ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:32:17
|
|
|
|
gloria
|
ups črke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:32:17
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!! to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bek To pa vem, celo brez seznama... pa še nekej se spomnim...tistega tvojega na pol delujočega kombija al kaj je že blo tisto kar si vozila ne dolgo pred porodom... Saj si bla to ti, ne? ja pa ti si neverjetna... ja jest sem bla. sem šla k *zoe* na obisk, čez 12 ur ji je pa že voda odtekla, pa je pol rodila Markota sej kombi smo pa zdej popravli. ampak midve s Saro se z drugim avtočkam zdej furava...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:32:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 lana luna, hvala za idejo. polente pa res že dolgo nisem skuhala (ker je ne mara). čaj pa vsako jutro, kar cel liter skuham. moj tut ne mara polente... ... desci ...ja ti DESCI hehe, vsi so isti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:33:03
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej pa res grem....nočka... sej ti ne verjamemo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:33:34
|
|
|
|
gloria
|
kje je pa danes ....pa kokicaaa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:33:56
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna za železp pa probaj piti sirup ali sok rdeče pese. sirup je ful njami Kakšen sirup? Kje se dobi? Imam legofer še iz nosečniških časov, pa ga moja prebava ne prenaša najbolje. v lekarni. prou sirup rdeče pese je. pa mislm da je tut propolis zravn. čak grem u hladilnik pogledat kako se mu reče...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:35:25
|
|
|
|
Olivija*
|
bom šla iskat v lekarno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:35:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej pa res grem....nočka... sej ti ne verjamemo ...saj res še ne grem ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:36:28
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna za železp pa probaj piti sirup ali sok rdeče pese. sirup je ful njami Kakšen sirup? Kje se dobi? Imam legofer še iz nosečniških časov, pa ga moja prebava ne prenaša najbolje. v lekarni. prou sirup rdeče pese je. pa mislm da je tut propolis zravn. čak grem u hladilnik pogledat kako se mu reče... reče se mu ENDOVITAL... ampak če ga boš kupila ti priporočam da ga ne ješ na prazen želodec. vsaj jest ga nisem, ker mi je propolis naredu težo v želodcu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:36:49
|
|
|
|
anchy82
|
Punce, js bi se pa vpisala še na en študij...visoko šolo za zdravstvo bi še naredila Ampak ne vem kako je z rednim vpisom po 26.letu starosti?! Sicer že imam en fax končan, ampak kaj ko ni službe... Ampak sej zdej je niti ne iščem, ker bo to leto tako hitro minilo, js pa želim ta čas do zadnjega izkoristit s svojo lubiko! Vau, pa mam časa razmišljat, kajne? To je sam zato, ker Vita tako mirno spi že od osmih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:36:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami? ...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:37:03
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej pa res grem....nočka... sej ti ne verjamemo ...saj res še ne grem ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatli moj ga ima pa jutri!?!? si morete mislit, na valentinovo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:37:53
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej pa res grem....nočka... sej ti ne verjamemo ...saj res še ne grem ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatli men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrok mu bom pol še polento za kazen skuhala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:38:02
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna reče se mu ENDOVITAL... ampak če ga boš kupila ti priporočam da ga ne ješ na prazen želodec. vsaj jest ga nisem, ker mi je propolis naredu težo v želodcu. hvala ti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:39:10
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami? ...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vem a se ni zgodba s trojčicami žalostno končala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:39:26
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna reče se mu ENDOVITAL... ampak če ga boš kupila ti priporočam da ga ne ješ na prazen želodec. vsaj jest ga nisem, ker mi je propolis naredu težo v želodcu. hvala ti! ni za kej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:39:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrok mu bom pol še polento za kazen skuhala kaj čmo, kazen mora bit
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?