|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
13.2.2009 23:28:51   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

ja sem šla vse brat pa sproti komentirat, pa dobro da se je še GLoria mal oglasila, drgač bi sam monologe nabijala jestuser posted image

zdj pa grem... me moj lubi vabi, da grem z njim grozljivko gledat. pa sem mu rekla da bi blo boljš če greva svojo romantično komedijo ustvarit. pa bomo vidl kdo bo zmagaluser posted image user posted image user posted image

nočko

...upam da bo po tvojeuser posted image ...nočka

držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
13.2.2009 23:29:15   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

jaz sem pa tako razočarana zaradi spremembe dojenja... prej je bilo vedno tako lušno, ko se je user posted image stisnila k meni in sva se malo pocarkljali med dojenjem, zdaj je pa čisto druga pesem... odkar sem prejšnji teden dobila to rdečo nadlogo user posted image , se user posted image tako upira dojenju, zvija se v vse smeri in obrača glavco stran, zraven pa vrešči,kot dabi ji silo delala... res sploh nimam več veselja se k dojenju spravit. mislila sem, da bo to hormonsko neravnovesje trajalo kak dan ali dva, a se kar stopnjuje že cel teden. pol ure se matrava z dojenjem, a na koncu je punca še vedno lačna in poje tudi 150ml novalaca!? upam, da se kmalu uredi, čeprav sem že kar v skrbeh, da bova mogoče morali zaključiti kariero dojenja user posted image

probaj vsak dan spiti čaj za dojenje, pa polenta tut zelo pomaga pri nastajanju mleka. drugač je pa z mlekom tako: mi je sestra prvi dan po porodu rekla da je mleko v glavi, ne v hrani. tko da poij čaj, pa poletno si nared, pa odmisli mlek. ne razmišljaj o tem da ga zmanjkuje zaradi tardeče. držim pesti, da se ti povrne.

jest sem že parkrat mela precejšnje pomanjkanje, pa sem ga hvalabogu vedno nazaj prklicala mlek. Saro sem čimvečkrat pristavila, pojedla kkšn obrok polente, pa čaj sem si nardila. pa vse to, samo zato, da sem svojo psiho prepričala da naj mi vrne mlekcauser posted image

če boš pa mogla zaključit kariero pa tut nič hudega. dovolj dolgo si se trudila inprizadevala da si dojila. sej bo se tvoja pikica še vedno pri tebi pocrkljala pa pač na drugačen način.

...isto jaz delam....in res pomagauser posted image ....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
13.2.2009 23:29:45   
gloria
...zdej pa res grem....nočka...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
13.2.2009 23:29:59   
meta21

ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!!

to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bekuser posted image user posted image user posted image

To pa vem, celo brez seznama...user posted image pa še nekej se spomnim...tistega tvojega na pol delujočega kombija al kaj je že blo tisto kar si vozila ne dolgo pred porodom... Saj si bla to ti, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4604
13.2.2009 23:30:01   
lana luna

lana luna, hvala za idejo. polente pa res že dolgo nisem skuhala (ker je user posted image ne mara). čaj pa vsako jutro, kar cel liter skuham.

moj tut ne mara polente...user posted image ... desciuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
13.2.2009 23:30:54   
Olivija*

za železp pa probaj piti sirup ali sok rdeče pese. sirup je ful njamiuser posted image

Kakšen sirup? Kje se dobi?
Imam legofer še iz nosečniških časov, pa ga moja prebava ne prenaša najbolje.

Neposredna povezava do sporočila: 4606
13.2.2009 23:31:02   
gloria

lana luna, hvala za idejo. polente pa res že dolgo nisem skuhala (ker je user posted image ne mara). čaj pa vsako jutro, kar cel liter skuham.

...ja ti DESCIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4607
13.2.2009 23:32:00   
gloria
...MA PRIDEM ŠE KAJ POGLEDAT...GREM PERILO DAT V SUŠILCA....SEM SAMA PA ŠE NE SPI SE MIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.2.2009 23:32:17   
gloria
ups črkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.2.2009 23:32:17   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

ko boš sredi Kranja pokliči Lano Luno!!!!!!

to si zapiš z rdečo na en listk, pa prlimi na hladilnik!!! pa to velja tut zate leda ko boš vil bi bekuser posted image user posted image user posted image

To pa vem, celo brez seznama...user posted image pa še nekej se spomnim...tistega tvojega na pol delujočega kombija al kaj je že blo tisto kar si vozila ne dolgo pred porodom... Saj si bla to ti, ne?user posted image

ja pa ti si neverjetna...user posted image user posted image user posted image ja jest sem bla. sem šla k *zoe* na obisk, čez 12 ur ji je pa že voda odtekla, pa je pol rodila Markotauser posted image

sej kombi smo pa zdej popravli. ampak midve s Saro se z drugim avtočkam zdej furava...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.2.2009 23:32:54   
Olivija*

...ja ti DESCIuser posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, vsi so isti!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.2.2009 23:33:03   
lana luna

sej ti ne verjamemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
13.2.2009 23:33:34   
gloria
kje je pa user posted image danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa kokicaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.2.2009 23:33:56   
lana luna

za železp pa probaj piti sirup ali sok rdeče pese. sirup je ful njamiuser posted image

v lekarni. prou sirup rdeče pese je. pa mislm da je tut propolis zravn. čak grem u hladilnik pogledat kako se mu reče...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.2.2009 23:35:25   
Olivija*
bom šla iskat v lekarno

Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.2.2009 23:35:30   
gloria

...saj res še ne gremuser posted image ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.2.2009 23:36:28   
lana luna

v lekarni. prou sirup rdeče pese je. pa mislm da je tut propolis zravn. čak grem u hladilnik pogledat kako se mu reče...

reče se mu ENDOVITAL... ampak če ga boš kupila ti priporočam da ga ne ješ na prazen želodec. vsaj jest ga nisem, ker mi je propolis naredu težo v želodcu.

Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.2.2009 23:36:49   
anchy82
Punce, js bi se pa vpisala še na en študij...visoko šolo za zdravstvo bi še naredilauser posted image Ampak ne vem kako je z rednim vpisom po 26.letu starosti?!user posted image user posted image Sicer že imam en fax končan, ampak kaj ko ni službe...user posted image Ampak sej zdej je niti ne iščem, ker bo to leto tako hitro minilo, js pa želim ta čas do zadnjega izkoristit s svojo lubiko!
Vau, pa mam časa razmišljat, kajne?user posted image user posted image user posted image To je sam zato, ker Vita tako mirno spi že od osmihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
13.2.2009 23:36:57   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

punce
a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami?

...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vemuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
13.2.2009 23:37:03   
Olivija*

...saj res še ne gremuser posted image ...mene nobeden ne čaka v pojstli....ma moj večer z prijatliuser posted image

moj ga ima pa jutri!?!? si morete mislit, na valentinovo user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
13.2.2009 23:37:53   
lana luna

men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrokuser posted image mu bom pol še polento za kazen skuhalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
13.2.2009 23:38:02   
Olivija*

reče se mu ENDOVITAL... ampak če ga boš kupila ti priporočam da ga ne ješ na prazen želodec. vsaj jest ga nisem, ker mi je propolis naredu težo v želodcu.

hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4622
13.2.2009 23:39:10   
lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

punce
a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami?

...mokatela ko ma dvojčici se javlja na temi dvojčki 2008...tista ko ima pa trojče pa sploh ne vemuser posted image

a se ni zgodba s trojčicami žalostno končalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
13.2.2009 23:39:26   
lana luna

hvala ti!

ni za kej.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
13.2.2009 23:39:46   
Olivija*

men tut slabo kaže s tole mojo romantično komedijo. si je moj ustvaru svojo. z viki kremo pa tavelko žlico. pol bo pa jokcou da mu je slabo... k tamal otrokuser posted image mu bom pol še polento za kazen skuhalauser posted image user posted image user posted image

kaj čmo, kazen mora bit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?