|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
14.2.2009 10:48:45   
ključek
user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
14.2.2009 11:06:48   
Olivija*
tele valentinove čestitke pa kar padajo.... upam, da lepo praznujete.tudi jaz vam želim en tak srečen in vesel dan!

midva z user posted image peljeva popoldne našo pupo v varstvo k tašči, potem se greva pa malo potepat. zdaj sva same doma, ker je tudi moj user posted image moral nujno nekam skočit user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
14.2.2009 11:08:02   
Jazzy1
Dobro jutro! Evo spet sem 1 uro rabla, da sem vas prebrala, pišuka.user posted image
Lija je bila ponoči (po 3. dneh) končno spet pridna in sva se malo bolj odpočila user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes je spet ful lep dan in komaj čakam da se zbudi in da gremo na sprehod.

Meta21
: upam, da bo kmalu boljše. user posted image user posted image Saj ne vem a si že kaj pisala o tem - a imaš kakšne tablete za to težavo oz. a kaj pomagajo?? Aja, pa škoda glede Tivolija. user posted image user posted image , te bomo pogrešali!

Kahlo: tudi pri nas pridejo taki dnevi - en na teden sigurno. Pojma nimam, kaj ji takrat dogaja....oz. kaj bi hotla. Mislim, da še samatočno ne ve... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečka08: jaz bi glede dojenja še kar mal vztrajala. Zadnjič ti sicer nisem uspela povedati, ampak pri meni je okrog 3. meseca skoraj 3 tedne odklanjala hrano in delala točno to, kar ti opisuješ. Sem bla že vsakič ko je nastopil čas hranjenja čisto znervirana in na robu joka. Ampak je na srečo kar en dan tudi minilo. So, hang in there...user posted image

No, lep dan vsem želim, pomoje da se oglasim šele zvečer. Pa lepo se imejte s svojimi DESCI kot jim pravite user posted image user posted image user posted image user posted image in s svojimi user posted image user posted image user posted image user posted image seveda.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
14.2.2009 13:20:49   
anchy82
Jaz vas pa tudi za danes ( najverjetneje) zapuščam...Grem malo pospravit po stanovanju, zvečer me pa user posted image pelje na nočno kopanjeuser posted image user posted image user posted image Vita bo pa pri mojih v varstvu! Tak da...uživajte s svojimi user posted image in s svojimi user posted image !!!!

user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
14.2.2009 13:27:55   
arabela*
dan.
Jaz pa sem bila danes že zjutraj malo na sončku z babikama.
Imamo tu pri nas reko z polno labodi.In smo jih šle hranit.user posted image sem kar nosila,brez vozička in me je pošteno roka bolela,je že težka babnca..user posted image

Zdaj pa grema uživat,sva same do večerauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
14.2.2009 13:30:55   
arabela*
valentinovo,jaz sem itak proti takim "prisilnim " praznikomuser posted image
meni so to in user posted image 8 marec  zdi vse skup tak "umetno in pocukrano".
Jaz se imam z mojim dragim lepo in si vsak dan izkazujema ljubezen in si tu občasno kaj podarima,da pa bi si morala ravno takrat,na določen datum,,,pa mi je čist mimo....user posted image (no moje skromno mišljenje)

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
14.2.2009 13:59:49   
monika30
Pozdravček.

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meni so to in user posted image 8 marec  zdi vse skup tak "umetno in pocukrano".
Jaz se imam z mojim dragim lepo in si vsak dan izkazujema ljubezen in si tu občasno kaj podarima,da pa bi si morala ravno takrat,na določen datum,,,pa mi je čist mimo....user posted image (no moje skromno mišljenje)

Se strinjam.
Ampak tistim, ki si boste danes privoščile kej posebnega s svojimi dragimi, želim nepozaben večer.user posted image

Midva si kr težko utrgama čas zase, prej je blo lažje, ko je bil sam eden otrok.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
14.2.2009 14:03:50   
monika30
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Dobro jutro!!!!! A še vse spite?user posted image
Morm povedat, da je Vita spala od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj. Pa je pojedla 150 ml AM, zdej pa še dalje spiuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi tko ponoči user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
14.2.2009 14:18:47   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz se tudi s tabo strinjam...meni osebno so ti "prazniki" kr neki...ce me ima rad, mi bo "pokazal" da me ima rad ...sproti...vsak dan...ne pa, da me "zasiplje" z ne vem kakimi darili samo ob v naprej dolocenih datumih...kr neki, no user posted image  user posted image  user posted image ...
No, ampak vseeno mi je prinesel od Lacoste parfum...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
14.2.2009 14:38:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

No, ampak vseeno mi je prinesel od Lacoste parfum...user posted image

user posted image
jaz pa sem rekla,da če že misli kaj kupovat,naj kdaj drugič...kar tak...brezveze....user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
14.2.2009 15:11:32   
taja1235
veselo valentinovo še od mene

js sm čist fertik moj je na smučanju js pa sama doma, mi je zbolela kašle z noska ji teče kjub dojenju je zbolela
kr ne morm verjet od koga je zbolela, pa hrope fuul....sploh ne vem kaj nej nardim se mi že počasi meša

zdej sva ble dva dni zunaj na zraku z vozičkom možno  da je kaj po zraku pršlo ker obiskov nismo meli nič

sm tok jezna obupana..da ni res..pa pravjo da dojenje ščiti...joj spet mi joka k dež pa jest tud noče

kako nej ji pomagam mate kak recept....

lepo mi bodite in uzivajte s svojimi srčki user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
14.2.2009 16:12:46   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

moj tut ne mara polente...user posted image ... desciuser posted image

Moj jo ima pa rad... samo mora biti narejena na mleku pa maslo notri in sir... haha

meni so to in user posted image 8 marec zdi vse skup tak "umetno in pocukrano".

Hvala enako!! Meni valentinovo danes samo zato nekaj pomeni, ker sva lani na valentinovo prvič vidla Laro na ultrazvoku... tak malo škampek je bla... tri cm velik....

Danes sem Laro preselila v športni del.... ko sem jo dala notri je jasno in glasno pokazala, da ji ni všeč... je začela praskat po stranicah in most delat... pa tudi kričala je zraven.... potem sem jo dvignila in nesla v košaro..... je blo takoj vse OK... No pa sem ji potem njeno kravico pojočo zavezala na špotni del, je bla takoj zadovoljna.... Tri ure sva pojajali... Jutri greva pa k morju... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
14.2.2009 17:08:20   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

veselo valentinovo še od mene

js sm čist fertik moj je na smučanju js pa sama doma, mi je zbolela kašle z noska ji teče kjub dojenju je zbolela
kr ne morm verjet od koga je zbolela, pa hrope fuul....sploh ne vem kaj nej nardim se mi že počasi meša

zdej sva ble dva dni zunaj na zraku z vozičkom možno  da je kaj po zraku pršlo ker obiskov nismo meli nič

sm tok jezna obupana..da ni res..pa pravjo da dojenje ščiti...joj spet mi joka k dež pa jest tud noče

kako nej ji pomagam mate kak recept....

lepo mi bodite in uzivajte s svojimi srčki user posted image

Joj, taja...jaz ti ne znam prav nic pomagati...nimam nasveta zate...jaz bi jo (ce bi bila na tvojem mestu) peljala k pediatru pokazat....

Moja je imela en dan vrocino...in sicer je bila reakcija na cepljenje...pa sem mislila, da bom cisto user posted image ..od nekega strahu, da se iz te vrocine, ne bo izcimilo kaj vec...na vso sreco, je bila LE reakcija na cepljenje.....

Tebi pa zelim...oz. tvojemu user posted image ...naj se cim prej pozdravi, no...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
14.2.2009 17:55:49   
monika30
Taja, samo fajn ji noseka spucaj, da gre šmrkeljček ven. Kr večkrat na dan. Jaz našega kr posedem in mu špricnem skozi eno nosnico fiziološke, da priteče skozi drugo ven.
Kašlja pa verjetno, ker se mu poceja po grlu dol. Lahko zvečer popražiš malo kamilice na olivnem olju in to, zavito v tetra pleničko daš na prsni koš. Ali pa malo materine dušice namažeš, če imaš.
Meni je pediatrinja rekla, da mu lahko dam tudi malo slezovga sirupa, da se skašlja.
Hrope verjetno zato, ker se ne zna izkašljat prav.
Verjetno ima prehlad ali virozo. Vročino ima?
Naš je ponoči kar meni v naročju spal, da je lažje dihal.

Če pa boš zaskrbljena, pa kr pejdi k dežurnemu, da ga pogleda. Je pa res nerodno, ker si sama.
Pa user posted image , da bo čimprej bolje.

Lp.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
14.2.2009 20:02:35   
*bubi*
Dober večer! user posted image  

Bom kaj več napisala, ko vas uspem prebrat.

Tole pa bom kar takoj komentirala, da ne bom čez 3 dni mrzle juhe pogrevala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: monika30

Meni je pediatrinja rekla, da mu lahko dam tudi malo slezovga sirupa, da se skašlja.

slezov sirup je za pomirjanje suhega dražečega kašlja.

Za olajšanje izkašljevanja pa pride še najbolj v poštev vlaženje dihal (s kako inhalacijo recimo), da se sluz zredči in gre lažje ven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
14.2.2009 20:40:02   
taja1235

hvala za nasvete se trudim kokr je mogoce cistim nosek inhaliramo

sm pa ze ful zmatrana

pa k zakasla ful joka boga res ;(

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
14.2.2009 20:47:40   
ključek
čer!!

madonca, klofate k nore.............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
14.2.2009 20:51:43   
ključek
mi imamo spet stari urnik......................ln je budna od 6.10 naprej.....................user posted image user posted image user posted image user posted image ...............jaz sem že blesava, tok sem neprespana...............in čez dan.........spi po max. 2 uri..................in v vozičku imamo isto štalo...........se dere k šoja.............pa sem jo dala v športni del, kupila žakelj, jo dam v na pol sedeči položaj, da ja vse okoli vidi, ji pojem............ona pa tuli..............user posted image user posted image user posted image user posted image ................imam kr strah hoditi sama z njo na sprehode............pol pa vsak zja k da prvič sliši user posted image  jokati..........

< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.2.2009 20:52:36 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
14.2.2009 20:54:30   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

hvala za nasvete se trudim kokr je mogoce cistim nosek inhaliramo

sm pa ze ful zmatrana

pa k zakasla ful joka boga res ;(

pa se pusti?? ker naša je............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............sam k vidi fiziološko al pa tist za vn vlečt, se začne dreti.............

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
14.2.2009 21:11:59   
Lara Croft
Sem danes vagala Laro...... 6400g ima.... sej neki je kr šla gor..... menda je pri 3in pol mesecih imela 5700.... V četrtek pa bo bolj natančno....

Danes je čist celo hruško pojedla.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
14.2.2009 21:12:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni valentinovo danes samo zato nekaj pomeni, ker sva lani na valentinovo prvič vidla Laro na ultrazvoku... tak malo škampek je bla... tri cm velik.... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................morm ploskati, pa še klanjam se ti................user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
14.2.2009 21:38:30   
taja1235

zdej mi je koncno zaspala boga revcka cist zmatrana rdece ucke nosek rdec,
sm pol se js zravn jokala ko je tok hlipala boga res....sploh ne vem od kje je to prslo pa kar naenkat od druge ure popoldan naprej

upam da bo cim dlje spala da se spocije

ja mal se upira ko vidi flasko-tisto mini fiziološko od niveje

v sredo bo stara 5 mesecev pa jo bom sla kar vagat mene tud zanima kok se je zredila nazadnje je mela 5500
tko da gremo pocasi gor......tko da, lara najini pikici ze zdej gledata na linijo bosta manekenki ratali

nc grem hitr pod tus da mal k seb pridem pol se grem pa mal k mozu stisnt pa spat....no pa je valentincek minl...

sladko in predvsem mirno nocko vsem

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
14.2.2009 21:42:57   
Lara Croft
dRŽIM pesti, da bo pupika spala in se čim prej pozdravila... user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
14.2.2009 21:45:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ojla !!

no jaz pa sem se nažderala pizze.....in je zdaj nočem videt en cajt user posted image user posted image user posted image

No naša ronja pa se je iz pridne bejbe prelevila v sitnobo.....mi že dva dni sitnari, pa v vozičku pa doma pa ponoči meni se že user posted image user posted image iščem vzrok pa ne najdem .....nikjer ne vidim kakšnih začetkov ali karkoli o zobkih.....
druga več nevem kaj bi lahko blo, vročine nima, kaka normalno, nos ima odmašen.....previjam jo itak na 3 do 4 ure, na sprehodu k začne tečnarit jo dvignem da vidi okolico, (zdaj nevem a jo moti ta smotan veter), doma noče več sedet v ležalniku, samo po rokah bi se nekaj nosila...pa še to nevem več včasih kako....jaz nimam pojma kaj bi rada....prej sva te dnevne spančke zrihtali ena dve tri, sem jo položla v sobo, navrla muziko in šla in je spala obvez no pol ure....zdaj se dere, in morem biti zraven postelje dokler madam ne zaspijo?!?!?! a majo to kakšno fazo ali kaj?????

pri nas je tut tako upam da bo čim prej minilo

pri nas tuduser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
14.2.2009 21:48:06   
Lara Croft
Ma dobro, kaj je s to vašo deco?

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?