Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:51:59
|
|
|
|
Olivija*
|
hehe, lana luna...sej grem... nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:52:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gloria Meta sem skor pozabla čestitat Lovru Hvala, sej nisem nič objavla, ker se mi malo ne da več s temi obmesečnicami noret-bomo rajš kej spile, ko bojo 1 leto stari al pa 18 ...joj ne prehitevaj ker že tko gre hiter cajt...jaz bi ga kr ustavla...ampak res...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:53:35
|
|
|
|
lana luna
|
no jest že fejst tiskarske napake delma. očitno že mal škilast gledam to pomen da morm u mižule mažule... zdj pa čist res... babe pejte spat, da grem lohk še jest nočko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:54:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjem ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. del .....bodo ju3 tiste pogrešane čvekice na rit padle
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:54:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročke Nisem nekaj omenjala, da grem? Sam še to pol pa res... Jaz sem sicer dolenjka (leda, nekaj za na seznam ) ampak moj je pa iz Prlekije in imajo eno, za moje pojme malo pretirano, navado, da pridejo novopečenega očka zalit. To so bli ponavadi kolegi, zdaj pa vse pogosteje tudi punce pridejo in z vinom polivajo očka, kao za zdravje novorojenčka. In to ga ne polivajo z deci vina ampak vsak, ki pride, s kakšnim litrom-lahko njim, ko ma vsak doma klet in 5000 litrov vina not . Ko sem prišla iz P, je blo doma opranih kakih 30 kratkih majc, ker se je moj tolikokrat preoblekel v tistih 3 dneh . Seveda vina ne zlivajo samo na glavo novopečenega očka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:55:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročke Nisem nekaj omenjala, da grem? Sam še to pol pa res... Jaz sem sicer dolenjka (leda, nekaj za na seznam ) ampak moj je pa iz Prlekije in imajo eno, za moje pojme malo pretirano, navado, da pridejo novopečenega očka zalit. To so bli ponavadi kolegi, zdaj pa vse pogosteje tudi punce pridejo in z vinom polivajo očka, kao za zdravje novorojenčka. In to ga ne polivajo z deci vina ampak vsak, ki pride, s kakšnim litrom-lahko njim, ko ma vsak doma klet in 5000 litrov vina not . Ko sem prišla iz P, je blo doma opranih kakih 30 kratkih majc, ker se je moj tolikokrat preoblekel v tistih 3 dneh . Seveda vina ne zlivajo samo na glavo novopečenega očka.... ...ej noro .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:57:29
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjem ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. del jao jao, me zmer nazaj zvlečete... Nič ne pomaga citirat...na stran gre 25 postov pa če so cel kilometer dolgi al pa samo enga smajlija ...da se ne boste preveč "nacitrale"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:58:38
|
|
|
|
gloria
|
anchy kok ste zadovoljni z stolčkom....jaz ga mam že skoz nagledanega sam so mi dale dvojne mamice mislit da ni glih dolg uporaben da je trip trap zakon....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:59:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjem ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. del jao jao, me zmer nazaj zvlečete... Nič ne pomaga citirat...na stran gre 25 postov pa če so cel kilometer dolgi al pa samo enga smajlija ...da se ne boste preveč "nacitrale" ..ni fer ....ma do nedelje pade 4 del...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 23:59:41
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 0:01:43
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjem ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. del jao jao, me zmer nazaj zvlečete... Nič ne pomaga citirat...na stran gre 25 postov pa če so cel kilometer dolgi al pa samo enga smajlija ...da se ne boste preveč "nacitrale" to je spet ena FBIjevska...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 0:02:04
|
|
|
|
lana luna
|
punce želim vam zaljubljeno valentinovo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 0:04:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce želim vam zaljubljeno valentinovo ....enako...pa pojd že enkrat k svojmu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 8:30:39
|
|
|
|
anchy82
|
Dobro jutro!!!!! A še vse spite? Morm povedat, da je Vita spala od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj. Pa je pojedla 150 ml AM, zdej pa še dalje spi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 8:34:09
|
|
|
|
anchy82
|
...Evo, še kavica s za danes, ker je Valentinovo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 8:40:15
|
|
|
|
anchy82
|
....vsem Septemberkam 2008 želi Anchy
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 8:53:18
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria anchy kok ste zadovoljni z stolčkom....jaz ga mam že skoz nagledanega sam so mi dale dvojne mamice mislit da ni glih dolg uporaben da je trip trap zakon.... Nam je za zdej stolček ok! Sicer naša še ne sedi veliko v njem, ko jo pa že dam, ji naklon naštimam v bolj ležeči položaj. Veš, js si ne predstavljam, da bi jo zdej že dala v trip trap, ker je PP tak lepo oblazinjen! Pa zdej je še v akciji, pa še bon sem mela, tak da me res ni velik stal Kako dolgo pa bomo v njem, bom pa sporočila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 9:24:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Dobro jutro!!!!! A še vse spite? Morm povedat, da je Vita spala od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj. Pa je pojedla 150 ml AM, zdej pa še dalje spi ...jaz pa morem povedat da smo se mi trikrat zbudili ponoči...zdej smo papali in tudi dalj spimo ..... ....pridna Vita
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 9:28:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 IZVIRNO SPOROČILO: gloria anchy kok ste zadovoljni z stolčkom....jaz ga mam že skoz nagledanega sam so mi dale dvojne mamice mislit da ni glih dolg uporaben da je trip trap zakon.... Nam je za zdej stolček ok! Sicer naša še ne sedi veliko v njem, ko jo pa že dam, ji naklon naštimam v bolj ležeči položaj. Veš, js si ne predstavljam, da bi jo zdej že dala v trip trap, ker je PP tak lepo oblazinjen! Pa zdej je še v akciji, pa še bon sem mela, tak da me res ni velik stal Kako dolgo pa bomo v njem, bom pa sporočila ...ja tale trip trap je nekje od 6-7 mesecov, od stokija pa od 9 mesecov...joj sploh ne vem kaj nardit...sicer pa itak več nimajo velik barv na izbiro ....sem ga prejšnjo soboto šla ogledovat in mi je všeč ker ma tolk naklonov pa Nika sem imela z seboj da ga sprobamo sam je revež do tam zaspal ...se mi zdi da je do 25.02. popust
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 9:28:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 ...Evo, še kavica s za danes, ker je Valentinovo!!! ...uuu kaka lepa kavica...jaz jo glih zdej pijem pred rr.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 9:33:21
|
|
|
|
gloria
|
... je pa zdej pod nujno nekam moral skočit....hmmmmmm le kam je šel ...... ...bodite mi fajn....mi bomo ceu dan odsotni....ta prvo gremo v vinograd....ati bo delal mi dva se pa bova vozičkala....pol pa k mojim na kosilo...enkrat zvečer pa pridemo domov...lep dan....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 9:39:10
|
|
|
|
anchy82
|
Js pa še nč ne pijem kavice...moj še spi, ker je pršo iz nočne, sami mi pa ni gušt pit kavo Bom raj šla k svojim al pa v Rondo na kavico, ker je glih moja sestra doma Gloria, js mislim, da je akcija za stolčke tam nekje do 24.2. Mi imamo tistega z rdečimi krogci...takega kot imate vi lupinico, sam da je rdeč. Ker tisti šarasti so mi ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 9:40:39
|
|
|
|
anchy82
|
Gloria UŽIVAJ!!! Pa da te tvoj dragi čimbolj preseneti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 9:41:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Js pa še nč ne pijem kavice...moj še spi, ker je pršo iz nočne, sami mi pa ni gušt pit kavo Bom raj šla k svojim al pa v Rondo na kavico, ker je glih moja sestra doma Gloria, js mislim, da je akcija za stolčke tam nekje do 24.2. Mi imamo tistega z rdečimi krogci...takega kot imate vi lupinico, sam da je rdeč. Ker tisti šarasti so mi ... ...ja men tudi šarasti niso neki...jaz sem gledala zelenega(baje da se ga ne da več dobit) ali pa oranžnega..... ...zdej pa grem se zrihtat in letim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 14.2.2009 9:42:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Gloria UŽIVAJ!!! Pa da te tvoj dragi čimbolj preseneti ...ha,ha,ha tebe tudi ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?