|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
13.2.2009 23:51:59   
Olivija*
hehe, lana luna...sej grem...
nočko

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
13.2.2009 23:52:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Meta sem skor pozabla čestitat Lovruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, sej nisem nič objavla, ker se mi malo ne da več s temi obmesečnicami noret-bomo rajš kej spile, ko bojo 1 leto stari al pa 18user posted image

...joj ne prehitevaj ker že tko gre hiter cajt...jaz bi ga kr ustavla...ampak res...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
13.2.2009 23:53:35   
lana luna
no jest že fejst tiskarske napake delma. očitno že mal škilast gledamuser posted image to pomen da morm u mižule mažule... zdj pa čist res... babe pejte spat, da grem lohk še jestuser posted image

nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 4653
13.2.2009 23:54:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. deluser posted image user posted image user posted image user posted image

.....bodo ju3  tiste pogrešane čvekice na rit padleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4654
13.2.2009 23:54:52   
meta21

a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image

Nisem nekaj omenjala, da grem?user posted image

Sam še to pol pa res... Jaz sem sicer dolenjka (leda, nekaj za na seznamuser posted image ) ampak moj je pa iz Prlekije in imajo eno, za moje pojme malo pretirano, navado, da pridejo novopečenega očka zalit. To so bli ponavadi kolegi, zdaj pa vse pogosteje tudi punce pridejo in z vinom polivajo očka, kao za zdravje novorojenčka. In to ga ne polivajo z deci vina ampak vsak, ki pride, s kakšnim litrom-lahko njim, ko ma vsak doma klet in 5000 litrov vina notuser posted image . Ko sem prišla iz P, je blo doma opranih kakih 30 kratkih majc, ker se je moj tolikokrat preoblekel v tistih 3 dnehuser posted image . Seveda vina ne zlivajo samo na glavo novopečenega očka....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4655
13.2.2009 23:55:54   
gloria

a pri vas je navad, da poavijo novopečeni očki samo kolege? pri nas je tko, da pridemo pit vsi. in tako smo januarja v enem tednu šli zalivat 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image

Nisem nekaj omenjala, da grem?user posted image

Sam še to pol pa res... Jaz sem sicer dolenjka (leda, nekaj za na seznamuser posted image ) ampak moj je pa iz Prlekije in imajo eno, za moje pojme malo pretirano, navado, da pridejo novopečenega očka zalit. To so bli ponavadi kolegi, zdaj pa vse pogosteje tudi punce pridejo in z vinom polivajo očka, kao za zdravje novorojenčka. In to ga ne polivajo z deci vina ampak vsak, ki pride, s kakšnim litrom-lahko njim, ko ma vsak doma klet in 5000 litrov vina notuser posted image . Ko sem prišla iz P, je blo doma opranih kakih 30 kratkih majc, ker se je moj tolikokrat preoblekel v tistih 3 dnehuser posted image . Seveda vina ne zlivajo samo na glavo novopečenega očka....user posted image

...ej norouser posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
13.2.2009 23:57:29   
meta21

...me bomo pršle do 4 dela s tem citiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej to hočmo... našim septemberčkom in septemberkam za valentinovo podarit 4. deluser posted image user posted image user posted image user posted image

jao jao, me zmer nazaj zvlečete...user posted image

Nič ne pomaga citirat...na stran gre 25 postov pa če so cel kilometer dolgi al pa samo enga smajlijauser posted image ...da se ne boste preveč "nacitrale"user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4657
13.2.2009 23:58:38   
gloria
anchy kok ste zadovoljni z stolčkom....jaz ga mam že skoz nagledanega sam so mi dale dvojne mamice mislit da ni glih dolg uporaben da je trip trap zakon....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
13.2.2009 23:59:28   
gloria

Nič ne pomaga citirat...na stran gre 25 postov pa če so cel kilometer dolgi al pa samo enga smajlijauser posted image ...da se ne boste preveč "nacitrale"user posted image user posted image user posted image

..ni feruser posted image user posted image user posted image user posted image ....ma do nedelje pade 4 del...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
13.2.2009 23:59:41   
gloria
user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
14.2.2009 0:01:43   
lana luna

to je spet ena FBIjevska...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
14.2.2009 0:02:04   
lana luna

punce želim vam zaljubljeno valentinovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4662
14.2.2009 0:04:27   
gloria

punce želim vam zaljubljeno valentinovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....enako...pa pojd že enkrat k svojmuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4663
14.2.2009 8:30:39   
anchy82
Dobro jutro!!!!! A še vse spite?user posted image
Morm povedat, da je Vita spala od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj. Pa je pojedla 150 ml AM, zdej pa še dalje spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.2.2009 8:34:09   
anchy82
user posted image

...Evo, še kavica s user posted image za danes, ker je Valentinovo!!!

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
14.2.2009 8:40:15   
anchy82
user posted image

....vsem Septemberkam 2008 želi Anchyuser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
14.2.2009 8:53:18   
anchy82

anchy kok ste zadovoljni z stolčkom....jaz ga mam že skoz nagledanega sam so mi dale dvojne mamice mislit da ni glih dolg uporaben da je trip trap zakon....

Nam je za zdej stolček ok! Sicer naša še ne sedi veliko v njem, ko jo pa že dam, ji naklon naštimam v bolj ležeči položaj. Veš, js si ne predstavljam, da bi jo zdej že dala v trip trap, ker je PP tak lepo oblazinjen! Pa zdej je še v akciji, pa še bon sem mela, tak da me res ni velik staluser posted image Kako dolgo pa bomo v njem, bom pa sporočilauser posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
14.2.2009 9:24:54   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Dobro jutro!!!!! A še vse spite?user posted image
Morm povedat, da je Vita spala od osmih zvečer pa do sedmih zjutraj. Pa je pojedla 150 ml AM, zdej pa še dalje spiuser posted image user posted image user posted image

...jaz pa morem povedat da smo se mi trikrat zbudili ponoči...zdej smo papali in tudi dalj spimouser posted image .....
....pridna Vitauser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
14.2.2009 9:28:11   
gloria

Nam je za zdej stolček ok! Sicer naša še ne sedi veliko v njem, ko jo pa že dam, ji naklon naštimam v bolj ležeči položaj. Veš, js si ne predstavljam, da bi jo zdej že dala v trip trap, ker je PP tak lepo oblazinjen! Pa zdej je še v akciji, pa še bon sem mela, tak da me res ni velik staluser posted image Kako dolgo pa bomo v njem, bom pa sporočilauser posted image user posted image

...ja tale trip trap je nekje od 6-7 mesecov, od stokija pa od 9 mesecov...joj sploh ne vem kaj nardit...sicer pa itak več nimajo velik barv na izbirouser posted image ....sem ga prejšnjo soboto šla ogledovat in mi je všeč ker ma tolk naklonov pa Nika sem imela z seboj da ga sprobamo sam je revež do tam zaspaluser posted image ...se mi zdi da je do 25.02. popustuser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
14.2.2009 9:28:47   
gloria

user posted image

...Evo, še kavica s user posted image za danes, ker je Valentinovo!!!

...uuu kaka lepa kavica...jaz jo glih zdej pijem pred rr.....

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
14.2.2009 9:33:21   
gloria
user posted image

...user posted image je pa zdej pod nujno nekam moral skočit....hmmmmmm le kam je šeluser posted image ......
...bodite mi fajn....mi bomo ceu dan odsotni....ta prvo gremo v vinograd....ati bo delal mi dva se pa bova vozičkala....pol pa k mojim na kosilo...enkrat zvečer pa pridemo domov...lep dan....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.2.2009 9:39:10   
anchy82
Js pa še nč ne pijem kavice...moj user posted image še spi, ker je pršo iz nočne, sami mi pa ni gušt pit kavouser posted image Bom raj šla k svojim al pa v Rondo na kavico, ker je glih moja sestra domauser posted image
Gloria, js mislim, da je akcija za stolčke tam nekje do 24.2.user posted image Mi imamo tistega z rdečimi krogci...takega kot imate vi lupinico, sam da je rdeč.user posted image Ker tisti šarasti so miuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
14.2.2009 9:40:39   
anchy82
Gloria UŽIVAJ!!! Pa da te tvoj dragi čimbolj presenetiuser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
14.2.2009 9:41:18   
gloria

Js pa še nč ne pijem kavice...moj user posted image še spi, ker je pršo iz nočne, sami mi pa ni gušt pit kavouser posted image Bom raj šla k svojim al pa v Rondo na kavico, ker je glih moja sestra domauser posted image
Gloria, js mislim, da je akcija za stolčke tam nekje do 24.2.user posted image Mi imamo tistega z rdečimi krogci...takega kot imate vi lupinico, sam da je rdeč.user posted image Ker tisti šarasti so miuser posted image ...

...ja men tudi šarasti niso neki...jaz sem gledala zelenega(baje da se ga ne da več dobit) ali pa oranžnega.....
...zdej pa grem se zrihtat in letim....

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
14.2.2009 9:42:04   
gloria

Gloria UŽIVAJ!!! Pa da te tvoj dragi čimbolj presenetiuser posted image

...ha,ha,ha tebe tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?