Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:52:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Na ravni podlagi, ko se pretegujejo,pa sploh ne zgleda tak velik podbradek, kajne? Ma je, je..... Lara, ti si zdej predstavljaj, da tvoji Lariki prilepiš še eno kilco po ličkih, bradici, trebuščku... pa dobiš našo (nogice ima pa suhe)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:52:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 ja, dedek moj Moje sožalje...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:54:19
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 ja, dedek moj sej dedek tvoj živi naprej, v vaših srčkih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:55:05
|
|
|
|
gloria
|
...pridem prec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:56:54
|
|
|
|
Olivija*
|
okrogla lička:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:57:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, ti si zdej predstavljaj, da tvoji Lariki prilepiš še eno kilco po ličkih, bradici, trebuščku... pa dobiš našo user posted image (nogice ima pa suhe) mA SAmo mi je čudno, da ima tak podbradek, drugače pa sploh ni debela... no, upam,da ji bo res izginil,... Jst bi se tudi s kako bejbo dobila....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:58:08
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria gloria in anchy 82... mi gremo marca v Čateške za en tedn in glede na to, da sta od tam, bi bla ful vesela, če bi se en dan dobili na kavici. naši septemberčki bodo že glih tolk velki, da bodo prou luštna družbicauser posted image user posted image upam da sta zauser posted image jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no fajn sam da boš pol tut tko navdušena, da se bomo res dobili od 13. do 20. marca gremo. in v enem tednu upam da nam res rata da se dobimo nekje. lokacijo bosta vidve predlagali, ker bolj poznata tiste kraje. pa loh se tko zmenmo, da se dobimo skupaj mamice, očki in otročki. zato da bodo tut očki si malo delili izkušnje, kako kaj življenje s septemberčkom zgleda men je moj lubi tko fletn, k se s kšnmu kolegam, ki je tut očka pogovarja o tem, kaj kej naša Sara počne, pa kdaj gre spat, pa kdaj se kopa. res znajp presenetit tile naši očkoti, ker drugač zgledajo čist nezainteresirani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:58:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Rožica mala.... kaj ima pa tisto rdečo pikico na čelu?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:58:32
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi se tudi s kako bejbo dobila.... Kje pa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:59:34
|
|
|
|
KAHLO
|
halo pužike anchy82 moje sožalje Lara....mah veš da bo ta podbradek zginil, moja ronja ma takega da ji sploh vratu ne vidim, ko pa jo umivam pa ji ga moram gor zrolati k kaki roleti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 22:59:54
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Lana luna, veš da sem za!!!! Se bomo že še vse zmenle, kajne? Komaj čakam, da se spoznamo še v "živo" jest tut jest tut vsako nedeljo razmišljam h kermu bi šli na obisk, ker si želim da bi Sara imela čim več družbe svojih vrstnikov. in zaenkrat ji jo ne manjka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:00:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi se tudi s kako bejbo dobila.... Kje pa? Ne vem,..... kjer bi se zmenlee....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:01:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rožica mala.... kaj ima pa tisto rdečo pikico na čelu? neko znamenje, ki sem pozabila, kako se imenuje (hematonekineki ). pediatrinja pravi, da ti izgine po 3. letu... malo me skrbi,ker je vedno večje...hmhm... upam, da res zgine...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:01:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
da ji sploh vratu ne vidim, ko pa jo umivam pa ji ga moram gor zrolati k kaki roletiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mIslim... kdo jih zdej seka?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:01:33
|
|
|
|
anchy82
|
Super, da vem datum.... Enkrat se bomo pa že uspele dogovorit za srečanje,če boste v čateških cel teden!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:02:25
|
|
|
|
lana luna
|
ah dej no Lara. sej si ti tut mela podbradek ko si bla dojenček, pa ji tut menda izginil a ne? ti si res faca. podbradek je značilnost vsakega dojenčka. če ga ne bi mela Lara bi te melo za skrbet, tko pa podbradek pomeni, da je punca zadovoljna in lepo napreduje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:02:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft da ji sploh vratu ne vidim, ko pa jo umivam pa ji ga moram gor zrolati k kaki roletiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mIslim... kdo jih zdej seka? temu rolanju sem se pa tudi jaz od srca nasmejala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:02:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kahlo,,.. kdaj prideš v LJ?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:03:27
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft da ji sploh vratu ne vidim, ko pa jo umivam pa ji ga moram gor zrolati k kaki roletiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mIslim... kdo jih zdej seka? kahlo ga itak zmerej seka. mamo en kup sekačic tle na forumu. sploh ne rabmo Zrneca in Bizovičarja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:03:42
|
|
|
|
KAHLO
|
lara.....bi mogla posnet kako ji vrat čistim.....se komaj dokopam do tistega njenega vratu!!!! k pa ji ritiko pucam pa mišelinke, pa tud rabi en cajt da tiste prekate med mišelinkami spucam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:04:13
|
|
|
|
anchy82
|
Js pa še kr ne znam slikce gor prpopat Bi vam pokazala kakšne okrogle ličke ima Vita...včasih zgleda kot da ima celo jabolko v ustikah
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:04:24
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Super, da vem datum.... Enkrat se bomo pa že uspele dogovorit za srečanje,če boste v čateških cel teden!!! joj jest že tolk komej čakam ta teden. k bomo sami trije par dni in bomo mel čas samo zase.... in septemberke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:04:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
ah dej no Lara. sej si ti tut mela podbradek ko si bla dojenček, pa ji tut menda izginil a ne? Ma ne bit hude name.... smrk, smrk..... <pipca>
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:05:41
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Js pa še kr ne znam slikce gor prpopat Bi vam pokazala kakšne okrogle ličke ima Vita...včasih zgleda kot da ima celo jabolko v ustikah če maš Moziilo bo mal težje, ker tut men še ni ratal na shrani.si jih tle naložit. lohk jih pa daš v ringarajin album. pejt tle gor na vrhu strani na MOJA RINGARAJA in ustvari svoj album.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:05:56
|
|
|
|
KAHLO
|
lih prej me je klical dragec......je rekel da bo prišel v petek po naju!! kar pomeni da do zdaj še ni nardil nič za kar sva se dogovorila, če me bo do petka še pustil tukaj na štajerju Najbolše da si zraven vzamem delovski plašč pa takoj k stopim čez prag začnem z čiščenjem
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?