Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:06:19
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ah dej no Lara. sej si ti tut mela podbradek ko si bla dojenček, pa ji tut menda izginil a ne? Ma ne bit hude name.... smrk, smrk..... <pipca> ma kokla sej nismo hude
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:06:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara.....bi mogla posnet kako ji vrat čistim.....se komaj dokopam do tistega njenega vratu!!!! k pa ji ritiko pucam pa mišelinke, pa tud rabi en cajt da tiste prekate med mišelinkami spucam K a h l ooooooooooo.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:07:44
|
|
|
|
Olivija*
|
tudi jaz imam mozilo, pa lahko dajem gor. tisto kodo pač sama označim in skopiram.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:07:55
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rožica mala.... kaj ima pa tisto rdečo pikico na čelu? neko znamenje, ki sem pozabila, kako se imenuje (hematonekineki ). pediatrinja pravi, da ti izgine po 3. letu... malo me skrbi,ker je vedno večje...hmhm... upam, da res zgine... kaj pa če ima materino znamenje? kdaj pa jih sploh začnejo dobivat otročki? naša Sara ma samo na trebuščku eno pikico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:08:44
|
|
|
|
KAHLO
|
mah, če bo naša takšna ostala bo pa šla za unga sumoborca...oz. sumoborko....te še v sloveniji sigurno nimamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:09:00
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lih prej me je klical dragec......je rekel da bo prišel v petek po naju!! kar pomeni da do zdaj še ni nardil nič za kar sva se dogovorila, če me bo do petka še pustil tukaj na štajerju Najbolše da si zraven vzamem delovski plašč pa takoj k stopim čez prag začnem z čiščenjem a že prenavljata?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:09:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Js pa še kr ne znam slikce gor prpopat Bi vam pokazala kakšne okrogle ličke ima Vita...včasih zgleda kot da ima celo jabolko v ustikah Pojdi tukaj;: http://www.shrani.si/ klikni brskaj in najdi fotko, ki jo hočeš pokazat.... odpri jo in klikni shrani.... potem kopiraj kodo za forume - tisti s predogledom in jo prilepi v okno, kjer pišeš sporočila.... ajde probaj, je čisto enostavno... če nisi sigurna, če je prav, prej poglej v predogledu..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:10:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria gloria in anchy 82... mi gremo marca v Čateške za en tedn in glede na to, da sta od tam, bi bla ful vesela, če bi se en dan dobili na kavici. naši septemberčki bodo že glih tolk velki, da bodo prou luštna družbicauser posted image user posted image upam da sta zauser posted image jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no fajn sam da boš pol tut tko navdušena, da se bomo res dobili od 13. do 20. marca gremo. in v enem tednu upam da nam res rata da se dobimo nekje. lokacijo bosta vidve predlagali, ker bolj poznata tiste kraje. pa loh se tko zmenmo, da se dobimo skupaj mamice, očki in otročki. zato da bodo tut očki si malo delili izkušnje, kako kaj življenje s septemberčkom zgleda men je moj lubi tko fletn, k se s kšnmu kolegam, ki je tut očka pogovarja o tem, kaj kej naša Sara počne, pa kdaj gre spat, pa kdaj se kopa. res znajp presenetit tile naši očkoti, ker drugač zgledajo čist nezainteresirani ...jes sem za...bomo si tel. izmenjale pa se dobimo...seveda tudi atiji sam teško čez teden...najlažje sobote in nedelje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:11:43
|
|
|
|
KAHLO
|
lana luna....k je moj sam doma bi res lahko pol samo še prenovila ne....sva z malo na štajerju, in takrat je naš ati k da bi bil brez rok, prehranjuje se z pogrej in jej izdelki v kakšem živi pa nevem je pa meni skrajno sumljivo to, da zmeraj k se z malo vrnema iz najinih počitnic je doma spucano piccobello.....le kakšna stvar ga kje kaj izda!!! (npr. pobarvane cune itd.)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:12:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
če maš Moziilo bo mal težje, Jst imam tudi mozilo.... označim, desna miška in kopiram.... pridem sem, desna miška in prilepim....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:13:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rožica mala.... kaj ima pa tisto rdečo pikico na čelu? neko znamenje, ki sem pozabila, kako se imenuje (hematonekineki ). pediatrinja pravi, da ti izgine po 3. letu... malo me skrbi,ker je vedno večje...hmhm... upam, da res zgine... kaj pa če ima materino znamenje? kdaj pa jih sploh začnejo dobivat otročki? naša Sara ma samo na trebuščku eno pikico. ...to sem tudi jaz pomislila ker Nik ima na nogici od rojstva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:13:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mah, če bo naša takšna ostala bo pa šla za unga sumoborca...oz. sumoborko....te še v sloveniji sigurno nimamo Na fotki pa ne zgleda debela...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:14:57
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lana luna....k je moj sam doma bi res lahko pol samo še prenovila ne....sva z malo na štajerju, in takrat je naš ati k da bi bil brez rok, prehranjuje se z pogrej in jej izdelki v kakšem živi pa nevem je pa meni skrajno sumljivo to, da zmeraj k se z malo vrnema iz najinih počitnic je doma spucano piccobello.....le kakšna stvar ga kje kaj izda!!! (npr. pobarvane cune itd.) revček kr samga ga pustiš nebogljenga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:15:37
|
|
|
|
Olivija*
|
imate že vse otroške sobe za ? mi zdaj še uživami v razkošju velike dnevne sobe... ampak jeseni ali najkasneje čez eno leto bomo morali odgradit en del za otroško sobo...jst bi kr z vgradnimi omarami, ampak pravi, da je knauf boljš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:15:42
|
|
|
|
KAHLO
|
lara vprašaj petro1978 ti bo povedala da je mala baba in pol....... na tej sliki pa je stara 2 meseca in pol....zdaj ma pa 8 kg
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:16:24
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft če maš Moziilo bo mal težje, Jst imam tudi mozilo.... označim, desna miška in kopiram.... pridem sem, desna miška in prilepim.... ja vem, sam če prvič to delaš, ti Mozila neki zateži z eno zaščito in morš kao neki odkodirat, na nevemkateri strani in te strani jest ne najdem ker sem za tele kompjutre in vem da je Anchy zanč mela isti problem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:16:32
|
|
|
|
KAHLO
|
lanaluna......ja včasih ga pustim....da si dobro zapomni kaj ma doma (naju mislim)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:17:56
|
|
|
|
lana luna
|
gloria sej vem da bi blo najboljš čez vikend, da bodo tut očki doma. se bomo potrudli, pol bo pa uživancija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:18:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rožica mala.... kaj ima pa tisto rdečo pikico na čelu? neko znamenje, ki sem pozabila, kako se imenuje (hematonekineki ). pediatrinja pravi, da ti izgine po 3. letu... malo me skrbi,ker je vedno večje...hmhm... upam, da res zgine... kaj pa če ima materino znamenje? kdaj pa jih sploh začnejo dobivat otročki? naša Sara ma samo na trebuščku eno pikico. ...to sem tudi jaz pomislila ker Nik ima na nogici od rojstva A niso materina znamenja rjava?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:19:40
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lanaluna......ja včasih ga pustim....da si dobro zapomni kaj ma doma (naju mislim) jest ga pa ne smem samga pustit. me je dons revček mali klical že po dveh urah kje hodva, k je Saro pogrešal. da mu jo za en tedn odpelem mi pomojem s taprvim avionam za mano prleti... še to ne vem, če me bo pustu na morje jit samo s tamalo. mi grozi da bom mogla jošk in Saro doma pustit pr njemu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:20:48
|
|
|
|
lana luna
|
A niso materina znamenja rjava? ja so drgač. ampak jest sem pomislila da ima Sara tisto rdečo pikico kot en zametek znamenja in bo čez čas spremenilo barvo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:22:16
|
|
|
|
lana luna
|
a zdj ste vse dol padle, al vsem otroc jokajo k ni nbene kr naenkrat no jest morm jit pod tuš, pa u mižule. peglanje je pa itak danes splavalo po vodi... ne po ringaraji... nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:22:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 imate že vse otroške sobe za ? mi zdaj še uživami v razkošju velike dnevne sobe... ampak jeseni ali najkasneje čez eno leto bomo morali odgradit en del za otroško sobo...jst bi kr z vgradnimi omarami, ampak pravi, da je knauf boljš. ...ja sobica ga čaka sam ne vem gdaj bo začel v njej spati...sem pa tudi bila za to varijanto kot ti na koncu je pa končalo z knaufom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:22:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft če maš Moziilo bo mal težje, Jst imam tudi mozilo.... označim, desna miška in kopiram.... pridem sem, desna miška in prilepim.... ja vem, sam če prvič to delaš, ti Mozila neki zateži z eno zaščito in morš kao neki odkodirat, na nevemkateri strani in te strani jest ne najdem ker sem za tele kompjutre in vem da je Anchy zanč mela isti problem. lana luna, tole z zaščito ti zateži takrat, ko pritisneš gumb "Kopiraj", kajne? tistemu gumbo se lahko izogneš tako, da označiš besedilo za link, nato pa pritisneš CTRL+C, greš na forum in pritisneš CTRL+V in žeje skopirano... (ali pa namesto ctrl z desnim gumbom miške, označiš kopiraj...)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 23:23:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara vprašaj petro1978 ti bo povedala da je mala baba in pol....... na tej sliki pa je stara 2 meseca in pol....zdaj ma pa 8 kg ...kok rada preberem da imajo nekateri septemberčki 8 kg. ali več....ker je tudi moj pri tej teži ....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?