Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:42:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz tudi,mene je vedno nekje v meni zanimalo,kako je imeti dva .Pa nikoli mi ni bilo popolnoma jasno,kako lahko imaš dva popolnoma isto rad....(upam da sem dovolj razumljivo napisala) si..... meni tud to ni blo jasno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:42:15
|
|
|
|
arabela*
|
me to you, pusti cucke na miru
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:42:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you oooooooo si prišla.......... samo na brzino, da ne bo potem jutri al v nedeljo preveč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:43:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz jo tud mam, pa smo že kar lep čas nazaj vzeli ven....se pa v bistvu vzame ven samo pena..... ti maš tudi maxi cosi? Al samo za v avto al kako?? jaz mam tud maxi cosi cabriofix lupinico..... a nista se o njej menle
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:44:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish samo na brzino, da ne bo potem jutri al v nedeljo preveč prišla je karto štemplat,pol pa bo zblinla....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:44:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............jutri mate krst??lepo se imejte. mamo ja...hvala......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:44:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nč, grem spat.............nočko nočko, jaz tud...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:45:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz mam tud maxi cosi cabriofix lupinico..... a nista se o njej menle ja,samo pravim,da jo maš ti samo za v avto...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:45:55
|
|
|
|
Olivija*
|
Tudi jaz imam maxi cosi cabriofix svoj in sposojen isofix,ki pa ga bom morala maja vrnit, saj kolegica ki mi je posodila, pričakuje dojenčka. A bo takrat še prehitro za avtosedež?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:47:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , pa še , če boš rabila ...bom rabla, bom ...... samo bom probala bit na izi, se mi bo pa vidlo, da sem .... ..... pol sem se pa itak odločla, da se ga napijem ...... enkrat se lahko.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:48:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa vem..... lahko vseeno probaš. V celo flaško daš recimo 1-2 merici. Razen če bi ji na žličko dajala, potem pa še bolj gosto narediš. se probala zadnjič, pa ništa .....sploh ni hotel pit.. ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:49:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Tudi jaz imam maxi cosi cabriofix svoj in sposojen isofix,ki pa ga bom morala maja vrnit, saj kolegica ki mi je posodila, pričakuje dojenčka. A bo takrat še prehitro za avtosedež? ja.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:50:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Boš videla, da bo lepo! Za druge se sploh ne vznemirjaj, saj je tvoj otrok središče zabave. Pa upam, da ti ga ne bo treba tako dolgo držat, da boš dobla muskelfiber tako kot jaz ne bo maše, samo obred krsta....to je max 20 min....boma se z botrco menjavali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:50:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , pa še , če boš rabila ...bom rabla, bom ...... samo bom probala bit na izi, se mi bo pa vidlo, da sem .... ..... pol sem se pa itak odločla, da se ga napijem ...... enkrat se lahko..... fiši,lepo mirno,misli osredotoči na ,ma pusti vse ostale okoli tebe.....nevidni so.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:50:21
|
|
|
|
Olivija*
|
ah...potem bom pa morala lupinico s pasom vezat v avto...ampak to je tako nerodno...isofix pa tako simpl...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:50:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 do kdaj pa so jasli in od kdaj naprej vrtec, od 2. leta dalje? jasli so 1-3 leta vrtec od 3 let naprej. Pri naših to fajn pade, ker so septembrčki. Se pa pritožujejo mamice, ki imajo v jaslični skupini in je recimo januarja star 3 leta. Ker še celo šolsko leto plačujejo jaslično ceno. ja...............sam jaz grem avgusta delat.........in takrat so še dopusti v vrtcih, vse skupine skupaj..........to bo pomoje kr mal smotan, skoz novi obrazci..... kaj pa dopust? Ja, saj jaz bom tudi morala po 15.8. it delat.... bom nekako sflikala tiste dneve do 1.9. jaz pa malo računam, da bi mi podaljšali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:51:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 ah...potem bom pa morala lupinico s pasom vezat v avto...ampak to je tako nerodno...isofix pa tako simpl... ja isifix je zlata vredn... tam po enem letu nekje si jih da v sedež... zakaj bi jo kasneje vezala??V avtu jo puščaj..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:51:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish samo na brzino, da ne bo potem jutri al v nedeljo preveč prišla je karto štemplat,pol pa bo zblinla.... ma ne saj še nekaj komentiram.....samo zdaj, ko pridem do konca grem res..... jutri bo akcija...je treba it še po torto v pohorsko kavarno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:52:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish samo na brzino, da ne bo potem jutri al v nedeljo preveč prišla je karto štemplat,pol pa bo zblinla.... ma ne saj še nekaj komentiram.....samo zdaj, ko pridem do konca grem res..... jutri bo akcija...je treba it še po torto v pohorsko kavarno... malo te hecam
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:52:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz mam tud maxi cosi cabriofix lupinico..... a nista se o njej menle ja,samo pravim,da jo maš ti samo za v avto... ja to pa res.....sem sicer hotla zappa kupit...pa mi je brezveze, ker bom lupinico itak ta mesec prodala...mam že zmenjeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:53:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja to pa res.....sem sicer hotla zappa kupit...pa mi je brezveze, ker bom lupinico itak ta mesec prodala...mam že zmenjeno ja kaj pa boš pol v avtu imela?? Tisti nov zic al kako?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:53:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Tudi jaz imam maxi cosi cabriofix svoj in sposojen isofix,ki pa ga bom morala maja vrnit, saj kolegica ki mi je posodila, pričakuje dojenčka. A bo takrat še prehitro za avtosedež? jaz bom našega konec meseca not dala....samo v tistega od 0-18 kg, ko ima še tisti notranji del not isto kot lupinica, pa gre položaje/naklone premikat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:54:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 ah...potem bom pa morala lupinico s pasom vezat v avto...ampak to je tako nerodno...isofix pa tako simpl... ma se navadiš...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:55:26
|
|
|
|
arabela*
|
nič babike,grem gledat turistosa nočka in mirne sanje
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:55:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja to pa res.....sem sicer hotla zappa kupit...pa mi je brezveze, ker bom lupinico itak ta mesec prodala...mam že zmenjeno ja kaj pa boš pol v avtu imela?? Tisti nov zic al kako? ja
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?