|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
6.2.2009 22:13:27   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

hm.............jutri je sobota.............upam, da bo ati zjutraj vstal, ko se lana neja zbudi.........user posted image .........da lohka še mal čvekam.......user posted image user posted image user posted image

se nič ponoči ne zbuja??
Jaz pa imam uro ob pol osmih narejeno....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
6.2.2009 22:14:38   
meta21
Nič čvekice, stare, mlade, suhe in tiste, ki rabite imenikuser posted image ...lahko noč!

PS: Pustite tiste, ki se pišejo na t, u, v, z in ž meni, da ne bo kdo dvakrat dobiluser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
6.2.2009 22:15:43   
Olivija*
Tudi jaz upam, da bo naš knedelček zdaj spal kot se spodobi, ko je zobek že zunaj...pa da jo bo jutri zjutraj oči previl in mi jo dal v posteljo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
6.2.2009 22:16:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

ja, bubi, ampak ti že imaš 2. jaz pa med mladimi starši, ki me obdajajo, ne poznam nobenih, ki bi imeli samo 1 in si ne bi želeli še kakega. 

res je user posted image

jaz sem si vedno želela več kot enega. In ta želja po še enem je bila res močna. Vedno. Tako da sem upala riskirat še eno nosečnost.

Zdaj ko imam dva, pa še parček po vrhu, se mi pa zdi, da ni treba več rinit naprej. Je bilo vseeno preveč boleče, ko sem izgubila punčko user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
6.2.2009 22:16:51   
petra1978
Tudi jaz se poslavljam in upam na čim bolj mirno noč.
Lahko noč!

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
6.2.2009 22:17:05   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hm.............jutri je sobota.............upam, da bo ati zjutraj vstal, ko se lana neja zbudi.........user posted image .........da lohka še mal čvekam.......user posted image user posted image user posted image

se nič ponoči ne zbuja??
Jaz pa imam uro ob pol osmih narejeno....

se zbudi ponoči, ja. okrog 4.-4.30. jemo, podremo kupček in spimo naprej............ampak samo do 7. včasih še prej..........pa jo malo filmam z dudo, pa pali, ampak ne dalje kot do 7.............user posted image user posted image user posted image -to je pa še noč zame...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
6.2.2009 22:17:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Nič čvekice, stare, mlade, suhe in tiste, ki rabite imenikuser posted image ...lahko noč!

PS: Pustite tiste, ki se pišejo na t, u, v, z in ž meni, da ne bo kdo dvakrat dobiluser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

pa lahko noč!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
6.2.2009 22:17:32   
Olivija*

Lahko noč!
Jaz pa rezerviram tiste od A do I, da lepo fino po malem razdelim, da ne dobi kdo preveč user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
6.2.2009 22:17:58   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja, bubi, ampak ti že imaš 2. jaz pa med mladimi starši, ki me obdajajo, ne poznam nobenih, ki bi imeli samo 1 in si ne bi želeli še kakega. 

res je user posted image

jaz sem si vedno želela več kot enega. In ta želja po še enem je bila res močna. Vedno. Tako da sem upala riskirat še eno nosečnost.

Zdaj ko imam dva, pa še parček po vrhu, se mi pa zdi, da ni treba več rinit naprej. Je bilo vseeno preveč boleče, ko sem izgubila punčko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
6.2.2009 22:18:29   
ključek

nočko.............

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
6.2.2009 22:18:45   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Tudi jaz se poslavljam in upam na čim bolj mirno noč.
Lahko noč!

nočko.............

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
6.2.2009 22:19:48   
Olivija*
Je bilo vseeno preveč boleče, ko sem izgubila punčko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
6.2.2009 22:20:03   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz našemu naredim isto kašico tako:  cca 70ml vode + 2,5 žlici prahu...oz. če je pretekoče dodam še malo prahu, če je pregosto dodam malo vode...user posted image

bubika zvečer duplo tako porcijo poje user posted image  ampak pred tem 3 ure nič in tudi kasneje več ne dobi mleka.

naš pa še te ne...pusti ponavadi 20-30ml..pa glih tak zdrži 3 ureuser posted image ..ker ni to večerni obrok....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
6.2.2009 22:20:27   
arabela*

jaz tudi,mene je vedno nekje v meni zanimalo,kako je imeti dvauser posted image user posted image  .Pa nikoli mi ni bilo popolnoma jasno,kako lahko imaš dva user posted image user posted image popolnoma isto rad....(upam da sem dovolj razumljivo napisala)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
6.2.2009 22:21:29   
*bubi*

Lahko noč!
Jaz pa rezerviram tiste od A do I, da lepo fino po malem razdelim, da ne dobi kdo preveč user posted image

LAhko noč!

Aja, da ne bo katera meni kaj pošiljala!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
6.2.2009 22:21:35   
Olivija*
naša je tudi danes dobila en žlico kašice v mlekca...za vsak slučaj, pa da vidimo, kako bo...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
6.2.2009 22:22:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Saraya vem da maš ti isto firmo lupince kot jest. a si ti Marisi že vzela preč tisto podlogo za glavco?

jaz jo tud mam, pa smo že kar lep čas nazaj vzeli ven....se pa v bistvu vzame ven samo pena.....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
6.2.2009 22:22:03   
ključek
oooooooo user posted image si prišla..........

Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.2.2009 22:23:44   
ključek
sem lani neji prej naredila večerjo,pa ji dam namesto 5 meric mleka, 4 merice mleka+1 merico kašice. in kok je pojedla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................bi kar še................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.2.2009 22:23:50   
Olivija*

Lahko noč!

LAhko noč!

Aja, da ne bo katera meni kaj pošiljala!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
6.2.2009 22:23:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz jo tud mam, pa smo že kar lep čas nazaj vzeli ven....se pa v bistvu vzame ven samo pena.....

ti maš tudi maxi cosi?
Al samo za v avto al kako??

Neposredna povezava do sporočila: 3221
6.2.2009 22:25:34   
arabela*

sem lani neji prej naredila večerjo,pa ji dam namesto 5 meric mleka, 4 merice mleka+1 merico kašice. in kok je pojedla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................bi kar še................

pa kako kašico to zraven mešate??kar k mleku al kako??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
6.2.2009 22:26:57   
ključek

hippovo bio kašico. mi smo itak na hipp-u, in sem pač namesto 5 meric samo mleka, menjala z eno merico kašice. da je malo bolj gosto.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
6.2.2009 22:26:58   
gold fish

Pa še tele tašče male in velike, suhe in debele, tečne in mal manj tečne... moram pokomentirat. Jaz sem sicer lahko pametna, ker moja tašča zelo pazljivo navrže kakšen nasvet pa še to bolj poredko. Skratka, moja tašča je čisto ok-drugače ji pa pač povem, da se ne strinjam z njo in se samo nasmeje pa je zadeva končana.

Kar hočem rečt je tole... Spomnite se, kako ste kot otroci gledali na svoje starše... Se vam je kdaj zdelo (pa pustite puberteto), da ne vejo kaj delajo al pa da nimajo prav? Jaz mislim, da ne-mama je vedno znala rešit zadevo in ata je vedno poravil, kar se je popravit dalo, a ne? Mama nas je znala pozdravit, potolažit in na vse možne načine poskrbet za nas. Če smo bili prestrašeni, žalostni, če se nam je zgodila krivica, smo zlezli k mami v naročje ali pa k očetu in takoj je blo malo boljše. No, verjamem, da ni blo povsod tako romantično ampak dejstvo je, da so enega 10. leta starši za otroka precej suverene osebe. No in te osebe smo zdaj mi!!!! Za naše otročke smo VSE in naši otročki NE DVOMIJO V NAŠE SPOSOBNOSTI!!! IN ČAS JE DA TUDI MI NEHAMO!!! Da nas pripombe raznih tašč, mam in mimoidočih tetic iztirijo, jaz pripisujem pomanjkanju naše samozavesti! Zato drage mamice, glavo gor in samozavestno povejte vsakemu dobronamernežu s taščo na čelu, da vi najbolje veste, kaj je dobro za vašega otroka in da boste takrat, ko/če boste naleteli na problem, že vprašali za mnenje ali prosili za nasvet, do takrat pa hvala ampak, ne hvala! Torej, samozavest, samozavest in še enkrat samozavest, ker obvladate!!!

Upam, da nisem zamorila ampak me tolk pogrejejo tele vaše tašče in pol sem tolk žalostna, ko vidim, kako vas vse skupaj živcira in razžirauser posted image

user posted image

sam tole lahko rečem.........

od jutri dalje ....velja...no boljše že od danesuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
6.2.2009 22:28:23   
*bubi*

k mleku lahko daš kašico, ki nima adaptiranega mleka zraven in na škatli piše, da se mora mešat z mlekom. Navaden rižolino recimo. ali pa Alnatura iz DMa.

danes smo pa že 1x pisale, da se da tudi tista kašica z mlekom ponucat, pač daš malo manj adaptiranega v isto količino vode.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?