gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa še tele tašče male in velike, suhe in debele, tečne in mal manj tečne... moram pokomentirat. Jaz sem sicer lahko pametna, ker moja tašča zelo pazljivo navrže kakšen nasvet pa še to bolj poredko. Skratka, moja tašča je čisto ok-drugače ji pa pač povem, da se ne strinjam z njo in se samo nasmeje pa je zadeva končana. Kar hočem rečt je tole... Spomnite se, kako ste kot otroci gledali na svoje starše... Se vam je kdaj zdelo (pa pustite puberteto), da ne vejo kaj delajo al pa da nimajo prav? Jaz mislim, da ne-mama je vedno znala rešit zadevo in ata je vedno poravil, kar se je popravit dalo, a ne? Mama nas je znala pozdravit, potolažit in na vse možne načine poskrbet za nas. Če smo bili prestrašeni, žalostni, če se nam je zgodila krivica, smo zlezli k mami v naročje ali pa k očetu in takoj je blo malo boljše. No, verjamem, da ni blo povsod tako romantično ampak dejstvo je, da so enega 10. leta starši za otroka precej suverene osebe. No in te osebe smo zdaj mi!!!! Za naše otročke smo VSE in naši otročki NE DVOMIJO V NAŠE SPOSOBNOSTI!!! IN ČAS JE DA TUDI MI NEHAMO!!! Da nas pripombe raznih tašč, mam in mimoidočih tetic iztirijo, jaz pripisujem pomanjkanju naše samozavesti! Zato drage mamice, glavo gor in samozavestno povejte vsakemu dobronamernežu s taščo na čelu, da vi najbolje veste, kaj je dobro za vašega otroka in da boste takrat, ko/če boste naleteli na problem, že vprašali za mnenje ali prosili za nasvet, do takrat pa hvala ampak, ne hvala! Torej, samozavest, samozavest in še enkrat samozavest, ker obvladate!!! Upam, da nisem zamorila ampak me tolk pogrejejo tele vaše tašče in pol sem tolk žalostna, ko vidim, kako vas vse skupaj živcira in razžira sam tole lahko rečem......... od jutri dalje ....velja...no boljše že od danes
|