|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
7.2.2009 8:04:11   
ključek
aja, dobro jutro...........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
7.2.2009 8:04:45   
ključek
kok pa dežuje..............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
7.2.2009 9:18:08   
emi*
Dobro jutro!!

Zunaj dežuje,Ines gleda risanke,jaz pa sem na hitro prišla sem gor.user posted image Zdaj pa gremo počasi na obisk k mojim.

Uživajte!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
7.2.2009 9:19:58   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

emi* kaj pa če maš ti tut težave s ščitnico k tolk hujšaš? ker lohk se zarad ščitnice pretirano rediš, al pa hujšaš.

ma kolko jaz vem ne.vedno je blo vse ok z ščitnico,še med nosečnostjo.a se lahko to kar naenkrat spremeni al kaj??user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
7.2.2009 9:23:09   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

emi* a ti si dosti shujšala med dojenjem? Ker jaz sem tudi, ampak sem navajena še od prejšnjih dveh otrok. Je bilo enako. Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. user posted image

Ma ja od tega dojenja full hujšam pa tudi živci očitno,ko pa se vedno najde kak ki me spravi ob živce,še posebej ko nisem naspana.Večinoma tašča s pametnimi pripombami,ko papiga.user posted image Zato mi je najlepše ko sva z Ines sami.user posted image Že 1 leto sem doma pa se mi blede.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
7.2.2009 9:23:53   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
7.2.2009 9:25:45   
arabela*
spali tak  nič nič nismo,ampak saj bo.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.2.2009 10:23:53   
Marsy
Punce, mi ni zneslo kej dost sodelovat, ko sem sama doma. Prva dva dni je še bla zaloga hrane, pol je blo pa treba začet kuhat, če sem hotla kej pojest, pa ni več zneslo user posted image .

V glavnem, neki bi vam rada povedala, pa še sama ne morem verjet. Upam, da ne sanjam...
Ne vem, če sem vam kaj pravila, da imam mal težav s celjenjem rane po CR. Kao da imam 'keloidno brazgotinjenje', kar naj bi po domače pomenilo, da mi raste divje meso. In sem imela na predelu reza precejšnjo bulo, sploh se je veliko zatrdlin čutilo na notranji rani, kar me je ob vsakem masiranju rane spravilo v slabo voljo. Pa še zelo grdo je izgledalo.

A ste opazile, da vse pišem v pretekliku? Včeraj sem šla namreč na eno skupinsko zdravljenje, ki ga vodi zdravilka Marinka Mikelj. Eno uro traja, gospa je popolnoma tiho, ti pa moraš biti sproščen.
Jaz sem šla, nekako z zaupanjem 50%-50% da bo ali ne bo kaj drugače. Zdravi po isti metodi kot tisti Brazilec Joao, če katera kaj spremlja.

No, jaz nisem v tisti uri prav nič posebnega občutila. Prav vleklo se mi je. Skrbelo me je, kako je babi doma z malo, ali je lačna ipd. Pa še roko sem držala na rani, ki je dokaj nizko na trebuhu in je zgledal, kot da se 'čoham' user posted image .

Zvečer nisem nič 'dirala' v rano, zjutraj pa sem potipala in je res čist drugačna. Bule nimam več, zatrdlin ni, res ne morem verjet!!! user posted image  Upam, da ne sanjam.
Šlo je stran!

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.2.2009 10:42:55   
Olivija*
Dobro jutro!

Mi smo danes spet spali tako kot v starih časih - 10 ur v kosu. Zgleda je bil res zobek kriv.

Marsy, vesela sem, da je pomagalo, karkoli  je že bilo!

lana luna, jaz bi tudi Ano veeeliko raje dala v varstvo moji mami, a je 100 km stran... Torej mi ostane le tašča in vrtec :)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.2.2009 10:44:18   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Punce, ki nič ne spite, jaz vas občudujem, da se tako dobro držite. Jaz bi bila verjetno čist nervozna... Upam, da vam user posted image kmalu začnejo spančkat.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.2.2009 10:55:18   
leda
Ampak ko se pogovarjam z drugimi mamicami, mi še prav nobena ni pritrdila, da je to OK.

potrjujem, da je to super user posted image

no, seveda, če je tašča aktivna ženska, ki upošteva tvoje mnenje. pri nas pazijo tavečjo v paru (babica in dedek) in je super. sicer naj bi po planu šla prejšnji september v vrtec (s tremi leti), le da potem nisem hotla dveh šokov na en mah v njen lajf stresat in seveda preživet zimo z minimalnimi boleznimi. gre pa 1. aprila...

glede socializacije se ne sekirat, otrok do tretjega leta ne rabi nobene socializacije, ampak ljubezen in posvečanje. glede uvajanja pa se mi zdi čist nepomembno  in odvisno od otroka; moja nečakinja je šla pri 11 mescih in vreščala tri mesece, kakor tudi hčerka naših kolegov, le da ona pri treh letih.

seveda je lahko pametovat, ko maš super starše na obeh straneh...

no, jaz sploh nisem bila v vrtcu, pa sem zelo socializirana user posted image  

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.2.2009 10:58:00   
Olivija*
hvala, leda. Ti pa vse odgovore tako lepo in knjižno napišeš...a je tvoj poklic kaj povezan s tem? 

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.2.2009 11:01:39   
gloria
...dan...gremo na sprehod vsi trije,pa v BC stolčka sprobat pa na kavico...pol bomo pa kr pizzo naročili tak da mami danes nič ne kuha....je user posted image tko rekel..

...uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.2.2009 11:03:18   
petra1978
Dobro jutro babike!

Sem vas prišla na hitro pozdravit ker potem gremo k tašči in tastu. Upam, da še ne bo deževalo in boma lahko spet šla na tako dolg sprehod, da bo moj mali sonček užival v športnem vozičku.
Marsy user posted image user posted image  za bulo.
user posted image upam, da uživaš na krstu in se ne sekiraš preveč, pa fajn se napij zvečer.
Bubi, user posted image user posted image  za malo user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.2.2009 11:09:22   
Jazzy1
Dobro jutro tudi od mene. No, saj ne da sem ravnokar vstalauser posted image user posted image , ampak sem šele zdaj do pc-ja prišla.

Ampak tole vreme ga pa že res seuser posted image !!!! Včeraj ko je za 5 minut sonček ven pogledal, je bilo tako lepo, prav pozitivizem me je obdal, ampak pol čez par minut pa spet oblaki in potem dež. user posted image user posted image . Pa vidim, da je danes ista žalost:(

Drugače smo bili pa včeraj prič na sprehodu s športnim delom vozička in je tamala ful uživala. Celo zaspala mi je. Sem bila najprej malo skeptična, če ji bo ratalo glede na toliko novih dražljajev, ampak jo je kar naenkrat zmanjkalo. user posted image user posted image user posted image

Sem bila pa čisto v zadregi kako jo oblečt. Sicer imam vrečo, ampak je voziček veliko bolj odprt kot je bila prej košara v kateri sva tudi imeli kar vrečo. Pa sm se počutila kot da imam prvi dan otroka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.2.2009 11:18:57   
leda
In ja, babice so za razvajanje

moja tašča je zlo hitro ugotovila, da to zanjo ne bo držalo. vsaj prve dve leti ne user posted image   ker če ma otroka osem ur na dan, je že advanced verzija babice in se mora držat ohlapnih vzgojnih načel naše familje...moji mami tega ne morem glih vbit v sistem...

pri nas so se oni ponudli in smo se temeljito pogovorili, preden sva šla v to. in moram rečt, da so same koristi; zoja je mela super dve leti zelo intenzivnega uživanja z ogromno pozornosti, cela naša širša družina je zarad aranžmaja več v stikih in posledično bolj povezana, oba para babice in dedka pa ful uživata, ker majo na nek način spet svoje otroke, a le za par ur in z veliko več časa kot takrat ko sva bila mi2 z možem majhna...

aja, se pa veliko druži s svojimi vrstniki.

res pa je, da je s tremi leti pa že fajn, da gre; vsaj naša taprva je zelo družabna in mislim, da rabi počas več usmerjene akcije (čeprav vsi varstveni pari pokajo od energije in delajo skupaj svašta)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.2.2009 11:22:12   
leda
hvala, leda. Ti pa vse odgovore tako lepo in knjižno napišeš...a je tvoj poklic kaj povezan s tem?

haha. res je, da precej pišem, ampak o umetnosti...sem pa ravno dobila v prebiranje pesniško zbirko, ki sem jo svoji mami napisala in ilustrirala pri 10 letih. ni glih za objavo, sem bla pa precej indoktrinirana. naslovi pesmi za pokušino: 29. november, Domovina, 1. maj...in Prijatelj iz vesolja.  morm jet pogledat, kdaj je bil E.T.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.2.2009 12:31:45   
Olivija*
Jaz bi pa še en isofix kupila (za lupinico Maxi Cosi Cabrofix). Že prodaja kdo?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.2.2009 13:21:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Punce, ki nič ne spite, jaz vas občudujem, da se tako dobro držite. Jaz bi bila verjetno čist nervozna... Upam, da vam user posted image kmalu začnejo spančkat.

verjemi,sprva je grozno,pol pa se navadiš in enostavno spanca več ne potrebuješ....sploh pa če to jaz pišem-zaspanka...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
7.2.2009 13:27:38   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

no, jaz sploh nisem bila v vrtcu, pa sem zelo socializirana user posted image  

user posted image user posted image
naj dodam,da naša Aneja tud še ni bila v vrtcu,pa če jo mlogoče z nekaterimi njenimi vrstniki primerjam celo bolj napreduje....Glede na to,da če se stari starši oz.kdo pač otroka čuva ukvarjajo z njim/njo,je super.Naša je zdaj začela že pisat,pa štet zna do dvajset....glede družbe pa je tako,da dandanes to ni nek problem,je dost igrišč,kjer se otroci medsebojno družijo....
je pa ena stvar,ki jo pri naši opazam,da je res grdo razvajena,ko pride od babice,saj je za njih tam kot kraljica,pa nima nekega reda in discipline,kot to učijo v vrtcu....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.2.2009 13:30:04   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

emi* kaj pa če maš ti tut težave s ščitnico k tolk hujšaš? ker lohk se zarad ščitnice pretirano rediš, al pa hujšaš.

ma kolko jaz vem ne.vedno je blo vse ok z ščitnico,še med nosečnostjo.a se lahko to kar naenkrat spremeni al kaj??user posted image

ja ne vem kdo je pravu, al tle na forumu ena, da po nosečnosti lahko ščitnica en cajt abnormalno deluje. sam ne me narobe razumet, ker te nočm nč strašit, ampak če res nenormalno zgubljaš težo je mogoče dobr jit k zdravniku.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
7.2.2009 17:00:07   
Lara Croft
Se malo bolj koristna počutim.

Ajuto.... boljš, da sem tiho,.. user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.2.2009 17:02:32   
arabela*
lara,kje pa se ti skrivaš?user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.2.2009 17:04:12   
arabela*
tak,jaz pa sem pridna.
Sem dala v sobo novo posteljo,vse poštimala,naredila naloge za šolo,si zraven naredila francosko manikuro,zdaj še grem pomest in tla pomit,pol pa se grem cartat z user posted image ;sva same in uživama....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
7.2.2009 17:41:48   
lana luna
dons je pa tle gor tuga. kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?