Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:28:34
|
|
|
|
ključek
|
...............jutri mate krst??lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:29:20
|
|
|
|
arabela*
|
danes je en fajn film na tv,kak mi je fajn gledat ponoči tv.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:29:38
|
|
|
|
ključek
|
nč, grem spat.............nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:30:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Prošnjo za vrtec smo sicer že dali, ampak zdaj razmišljam, da bi jo šli spremenit in bi dali datum vstopa marec 2010. Čas za spremembo prijave je le še do marca. Kaj pravite? ..iz mojga vidika ...definitivno vrtec..... če je pa tašča še aktivna, pa če se rada ukvarja z , pa jo lahko pustiš do vrtca tam...da ne gre v jasli... Če pa jo ima ona samo, da ima kje bit namesto v vrtcu/jaslih pa .... bo več odnesla tam..... Pol za v vrtec je pa definitivno bolje, da hodi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:30:40
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:30:46
|
|
|
|
arabela*
|
če naša pije AC je smiselno dajat kašico zraven??
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:30:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you no, na njega glih ne............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:31:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............jutri mate krst??lepo se imejte. se pridružujem , pa še , če boš rabila
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:32:12
|
|
|
|
arabela*
|
pa ni ta rižolino kar tako za jest??madona sem nevedna.Aneja ni tega nikoli jedla....ker ni marala...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:32:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............jutri mate krst??lepo se imejte. se pridružujem , pa še , če boš rabila se podpišem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:32:52
|
|
|
|
Olivija*
|
do kdaj pa so jasli in od kdaj naprej vrtec, od 2. leta dalje? s taščo ne živimo v isti hiši, zato jo bi morala ravno tako zjutraj zbudit, oblečt, odpeljat (z avtom!!) do tašče...medtem ko imam vrtec čez cesto.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:34:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če naša pije AC je smiselno dajat kašico zraven?? AC je že bolj gost. In kolikor vem tudi bolj nasiten. Ti riževi kosmiči se dodajajo, da bi bilo bolj nasitno vse skupaj in bi spali celo noč in me seveda tudi in sanja kukuruz Kaj pa vem..... lahko vseeno probaš. V celo flaško daš recimo 1-2 merici. Razen če bi ji na žličko dajala, potem pa še bolj gosto narediš.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:35:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa ni ta rižolino kar tako za jest??madona sem nevedna.Aneja ni tega nikoli jedla....ker ni marala... ne, sploh ni kaj ekstra dober. Enaki kosmiči so kot pri čokolešniku. Pač beli in brez nekega izrazitega okusa.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:35:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem lani neji prej naredila večerjo,pa ji dam namesto 5 meric mleka, 4 merice mleka+1 merico kašice. in kok je pojedla!!!! ................bi kar še................ pa kako kašico to zraven mešate??kar k mleku al kako?? Jaz dajem bio proseno kašico, ker je imela naša težave s kakanjem, riž pa rahlo zapira in raje ne tvegam... Na tej moji kašici piše, da se lahko meša z vodo ali adaptiranim mlekom, da se lahko je z žličko ali pije po flaški. Kupljena v BC.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:35:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če naša pije AC je smiselno dajat kašico zraven?? AC je že bolj gost. In kolikor vem tudi bolj nasiten. Ti riževi kosmiči se dodajajo, da bi bilo bolj nasitno vse skupaj in bi spali celo noč in me seveda tudi in sanja kukuruz Kaj pa vem..... lahko vseeno probaš. V celo flaško daš recimo 1-2 merici. Razen če bi ji na žličko dajala, potem pa še bolj gosto narediš.sem včeraj probala. je kr jedla.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.2.2009 22:36:58 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:36:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 do kdaj pa so jasli in od kdaj naprej vrtec, od 2. leta dalje? jasli so 1-3 leta vrtec od 3 let naprej. Pri naših to fajn pade, ker so septembrčki. Se pa pritožujejo mamice, ki imajo v jaslični skupini in je recimo januarja star 3 leta. Ker še celo šolsko leto plačujejo jaslično ceno.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:37:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bi kar naključno imena iz imenika prepisovala? hvala bogu, da nisem v imeniku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:38:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 do kdaj pa so jasli in od kdaj naprej vrtec, od 2. leta dalje? jasli so 1-3 leta vrtec od 3 let naprej. Pri naših to fajn pade, ker so septembrčki. Se pa pritožujejo mamice, ki imajo v jaslični skupini in je recimo januarja star 3 leta. Ker še celo šolsko leto plačujejo jaslično ceno. ja...............sam jaz grem avgusta delat.........in takrat so še dopusti v vrtcih, vse skupine skupaj..........to bo pomoje kr mal smotan, skoz novi obrazci.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:38:21
|
|
|
|
arabela*
|
hvala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:38:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............jutri mate krst??lepo se imejte. se pridružujem , pa še , če boš rabila Boš videla, da bo lepo! Za druge se sploh ne vznemirjaj, saj je tvoj otrok središče zabave. Pa upam, da ti ga ne bo treba tako dolgo držat, da boš dobla muskelfiber tako kot jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:39:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nč, grem spat.............nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:40:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 do kdaj pa so jasli in od kdaj naprej vrtec, od 2. leta dalje? jasli so 1-3 leta vrtec od 3 let naprej. Pri naših to fajn pade, ker so septembrčki. Se pa pritožujejo mamice, ki imajo v jaslični skupini in je recimo januarja star 3 leta. Ker še celo šolsko leto plačujejo jaslično ceno. ja...............sam jaz grem avgusta delat.........in takrat so še dopusti v vrtcih, vse skupine skupaj..........to bo pomoje kr mal smotan, skoz novi obrazci..... kaj pa dopust? Ja, saj jaz bom tudi morala po 15.8. it delat.... bom nekako sflikala tiste dneve do 1.9.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:40:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nč, grem spat.............nočko jaz tudi. Lahko noč
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:40:57
|
|
|
|
Olivija*
|
a ti pa že sama sebe citiraš? nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:41:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je bilo vseeno preveč boleče, ko sem izgubila punčko
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?