|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
6.2.2009 22:56:35   
gold fish
..evo prišla do konca, zdaj pa grem....

..jutri ne pišite preveč, ker se mi ne bo dalo tolko bratuser posted image

nočka....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
6.2.2009 22:58:09   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

ah...potem bom pa morala lupinico s pasom vezat v avto...ampak to je tako nerodno...isofix pa tako simpl...

ja isifix je zlata vredn...
tam po enem letu nekje si jih da v sedež...
zakaj bi jo kasneje vezala??V avtu jo puščaj..

To pa sploh ni slaba ideja! Bom verjetno res!

A vi vozite lupinico vedno na zadnjem sedežu? Jaz sem prejšnji mesec kupila avto s 3 vrati in je nerodno spravit lupinico na zadnji sedež, če so ozka parkirna mesta. Sprednji airbag se lahko izključi, a ne vem, če lahko dam lupinico na sprednji sedež?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
6.2.2009 23:00:19   
arabela*

A vi vozite lupinico vedno na zadnjem sedežu? Jaz sem prejšnji mesec kupila avto s 3 vrati in je nerodno spravit lupinico na zadnji sedež, če so ozka parkirna mesta. Sprednji airbag se lahko izključi, a ne vem, če lahko dam lupinico na sprednji sedež?

seveda lahko,če se da airbag izključit.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
6.2.2009 23:11:40   
Olivija*
Res? Jaz sem slišala, da morajo biti otroci do ne vem katerega leta na zadnjem sedežu...

Grem zdaj tudi jaz v mižule... nočko!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
6.2.2009 23:25:21   
anckabancka

jaz tudi,mene je vedno nekje v meni zanimalo,kako je imeti dvauser posted image user posted image  .Pa nikoli mi ni bilo popolnoma jasno,kako lahko imaš dva user posted image user posted image popolnoma isto rad....(upam da sem dovolj razumljivo napisala)user posted image

Ej, jaz imam 3 enako rada! Veš, ko dobiš drugega sploh ne razmišljaš koga imaš rajši. Vsakega imaš rad na svoj način. Dojenčka bolj za crkljanje, večjega za klepetanje... Sem že jaz razmišljala, če bi lahko delala razliko med otroki, v smislu koga imam rajši. Ugotovila sem, da ne morem.

Drugače pa punce kar pogumno še kakšnega user posted image naročit. Mi tudi še nismo zaključili... user posted image Jaz si ne predstavljam da ne bi dala skozi še ene lepe nosečnosti, še kdaj čutila brcik, doživela trenutek, ko stisneš malo, mokro bitjece, trenutke dojenja, ko je ta mala štručka tako odvisna od tebe... Lahko naštevam do jutra, kaj vse bi pogrešala, če ne bi imela še kakšnega user posted image Seveda pa ti mali mulčki tud fajn kravžljajo živčke in delajo sive lase user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
6.2.2009 23:29:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

jaz tudi,mene je vedno nekje v meni zanimalo,kako je imeti dvauser posted image user posted image  .Pa nikoli mi ni bilo popolnoma jasno,kako lahko imaš dva user posted image user posted image popolnoma isto rad....(upam da sem dovolj razumljivo napisala)user posted image

Ej, jaz imam 3 enako rada! Veš, ko dobiš drugega sploh ne razmišljaš koga imaš rajši. Vsakega imaš rad na svoj način. Dojenčka bolj za crkljanje, večjega za klepetanje... Sem že jaz razmišljala, če bi lahko delala razliko med otroki, v smislu koga imam rajši. Ugotovila sem, da ne morem.

Drugače pa punce kar pogumno še kakšnega user posted image naročit. Mi tudi še nismo zaključili... user posted image Jaz si ne predstavljam da ne bi dala skozi še ene lepe nosečnosti, še kdaj čutila brcik, doživela trenutek, ko stisneš malo, mokro bitjece, trenutke dojenja, ko je ta mala štručka tako odvisna od tebe... Lahko naštevam do jutra, kaj vse bi pogrešala, če ne bi imela še kakšnega user posted image Seveda pa ti mali mulčki tud fajn kravžljajo živčke in delajo sive lase user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
6.2.2009 23:30:12   
gloria
user posted image lep dan ju3

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
6.2.2009 23:41:24   
lana luna

lana luna,tisto oblogo smo mi takoj ,čez par tednov že ven vzeli,že brez tistega mi je čist na knap notriuser posted image

aha, hvala za odgovor. jest jo pa zdj nameravam vn vzet, ker se revček že fejst baše v lupinci. čeprou se mi bolj varno zdi s to oblogo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
6.2.2009 23:43:37   
lana luna
Če prej začneš s sadjem, potem baje zelenjave ne marajo, ker ni tako sladka. Ampak vidim, da se septembrke tega ne držite, pa vseeno nimate težav

jest upam da je Sara po mamici in bo mela rada sadje in zelenjavo. itak ji mislm ene par dni jabučka dajat, pol bom pa jabočku še korenček dodala. pa sej to itak tko mal dajem zato k tamala tak zanimanje kaže za hrano in drgač isto nameravam dojit vsaj do pol leta starosti.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
6.2.2009 23:44:36   
lana luna

midve pa sva bile danes skoraj tri ure na sprehodu,je bilo lepo toplo,le pihalo je ,kouser posted image .Mala pa itak uživala 100na uro....

Ah ja, sem vam štajerkam kar fouš, ko ste imeli lepo vreme. Dopoldne sem govorila z mamo, pa se je tudi hvalila s sončkom, tu v Lj pa pol dneva dež, zdaj pa vse megleno...

ja jest sem tut zelooooooo fouš... mi smo meli meglo in dež in še hujšo meglo. ampak smo bli isto eno uro zunaj, preden je začelo deževat.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
6.2.2009 23:45:44   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

jazzy, uživajta v fraj večeru!user posted image

Pa še tele tašče male in velike, suhe in debele, tečne in mal manj tečne... moram pokomentirat. Jaz sem sicer lahko pametna, ker moja tašča zelo pazljivo navrže kakšen nasvet pa še to bolj poredko. Skratka, moja tašča je čisto ok-drugače ji pa pač povem, da se ne strinjam z njo in se samo nasmeje pa je zadeva končana.

Kar hočem rečt je tole... Spomnite se, kako ste kot otroci gledali na svoje starše... Se vam je kdaj zdelo (pa pustite puberteto), da ne vejo kaj delajo al pa da nimajo prav? Jaz mislim, da ne-mama je vedno znala rešit zadevo in ata je vedno poravil, kar se je popravit dalo, a ne? Mama nas je znala pozdravit, potolažit in na vse možne načine poskrbet za nas. Če smo bili prestrašeni, žalostni, če se nam je zgodila krivica, smo zlezli k mami v naročje ali pa k očetu in takoj je blo malo boljše. No, verjamem, da ni blo povsod tako romantično ampak dejstvo je, da so enega 10. leta starši za otroka precej suverene osebe. No in te osebe smo zdaj mi!!!! Za naše otročke smo VSE in naši otročki NE DVOMIJO V NAŠE SPOSOBNOSTI!!! IN ČAS JE DA TUDI MI NEHAMO!!! Da nas pripombe raznih tašč, mam in mimoidočih tetic iztirijo, jaz pripisujem pomanjkanju naše samozavesti! Zato drage mamice, glavo gor in samozavestno povejte vsakemu dobronamernežu s taščo na čelu, da vi najbolje veste, kaj je dobro za vašega otroka in da boste takrat, ko/če boste naleteli na problem, že vprašali za mnenje ali prosili za nasvet, do takrat pa hvala ampak, ne hvala! Torej, samozavest, samozavest in še enkrat samozavest, ker obvladate!!!

Upam, da nisem zamorila ampak me tolk pogrejejo tele vaše tašče in pol sem tolk žalostna, ko vidim, kako vas vse skupaj živcira in razžirauser posted image

meta ti si tut en sonček, za vsakega najdeš pravo in vzpodbudno besedouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
6.2.2009 23:47:43   
lana luna
jest bi tut Saro rajš dala v vrtec. ampak jo bo najbrž za začetek taščica merkala. čeprou bi rajš vidla da bi jo moja mami. ker jest se bojim da mi jo bodo razvadl.

ampak sej jest sem super mami, se jim bom uprla. otrok je moj in bo vzgajan tako kot bo mami rekla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
6.2.2009 23:50:55   
lana luna
no ko boste pa po pošti kile pošiljale pa spuste črko R!!!!!! drugače gorje vam.

sem že tko sama ta tedn čist obupna, k se sploh ne mrom nasitit. skos sam neki  usta bašem. to je zihr tale user posted image kriva.

Neposredna povezava do sporočila: 3288
6.2.2009 23:53:22   
lana luna

do kdaj pa so jasli in od kdaj naprej vrtec, od 2. leta dalje?

s taščo ne živimo v isti hiši, zato jo bi morala ravno tako zjutraj zbudit, oblečt, odpeljat (z avtom!!) do tašče...medtem ko imam vrtec čez cesto.

jest bi v tem primeru rajš jo dala v jasli.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
6.2.2009 23:56:05   
lana luna

Tudi jaz imam maxi cosi cabriofix svoj in sposojen isofix,ki pa ga bom morala maja vrnit, saj kolegica ki mi je posodila, pričakuje dojenčka. A bo takrat še prehitro za avtosedež?

men se pa ne zdi prehitro takrat za avtosedež. sej eni ga morjo že takrat dat, ker je lupinca že premajhna. sej se da tazga kupit, k je že za novorojenčke. al pa od 9 kil dalje.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
6.2.2009 23:58:31   
lana luna

jest Saro vedno vozim spredaj. ker če sem sama z njo v avtu pa če bi jokala, kako nej jo potolažim pa ji dam dudo če je zadaj. pa tut če se kdo z mano pelje, mora zadaj sedet, Sara pa spredaj kot mala kraljičnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3291
6.2.2009 23:59:58   
lana luna
no zdj sem ene par monologov napisala zdj grem pa pod tuš pa spat...

nočko in jutri vsem skupaj en lep dan....

pa pa

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
7.2.2009 1:01:34   
arabela*

Res? Jaz sem slišala, da morajo biti otroci do ne vem katerega leta na zadnjem sedežu...

ja itak da morajo,v sedežu.lupinica pa je lahko spredaj,vsaj imašuser posted image na očeh...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
7.2.2009 1:04:04   
arabela*

Veš, ko dobiš drugega sploh ne razmišljaš koga imaš rajši.

saj zdaj vem,kako je to...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
7.2.2009 1:09:29   
arabela*
eh,naša se je prej zbudila.Jaz ji hitro flaško uturim,ona se upira....user posted image ,zdaj pa lepo tu sedima in se gledava v tišini....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
7.2.2009 1:40:30   
arabela*
grej jo probat dat spat.....mogoče pa bomo le kaj spali še danes.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
7.2.2009 7:17:40   
gold fish
...dobro jutro zaspankeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...za lažje prebujanjeuser posted image .....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
7.2.2009 7:18:09   
gold fish

...si lepo to napisalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
7.2.2009 7:55:37   
gold fish
...zdaj pa šibam....drugače bo user posted image

uživajte danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
7.2.2009 8:03:36   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...si lepo to napisalauser posted image user posted image user posted image

Se strinjam............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?