Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:09:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Vidim, da se vama dogaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:13:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... se strinjam... boljs da "tetica" puca za jeftine pare.... ... kakor jaz .... he.. pazi da tetica ne porčita ne bo procitala... itak, ko sem bil sam doma na hribcku, sem delal bolj "zunanja dela" kot "notranja", ki jih tetica ovlada.... .... tko da sem bil prava muskarcina in ne papuca na kaj je povdarek ne podcenjuj tetic. znaju one bit mudre ...mudre, nego sto... , a ipak lipo mi je bilo ovih pola godine opet nosit hlace.... , sad ce lito i eto me opet u suknji ne pozabi na maramu, i šlape slape po naski... oli ti papuce s one strane Drine...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:14:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... se strinjam... boljs da "tetica" puca za jeftine pare.... ... kakor jaz .... he.. pazi da tetica ne porčita ne bo procitala... itak, ko sem bil sam doma na hribcku, sem delal bolj "zunanja dela" kot "notranja", ki jih tetica ovlada.... .... tko da sem bil prava muskarcina in ne papuca na kaj je povdarek ne podcenjuj tetic. znaju one bit mudre ...mudre, nego sto... , a ipak lipo mi je bilo ovih pola godine opet nosit hlace.... , sad ce lito i eto me opet u suknji ne pozabi na maramu, i šlape slape po naski... oli ti papuce s one strane Drine... s one strane Drine
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:15:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Vidim, da se vama dogaja stipetu manjka sveži zrak
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:15:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina, a te se glava boli ... Seflo itak stalno...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:17:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina, a te se glava boli ... Seflo itak stalno... ne me ne boli več.... za enkrat pa dej šefli ASPIRIN če jo glava boli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:18:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Jaz bi mela doma tud eno tako tetico bi šla raj ven na teraso in en sladoled pojedla medtem, kot pa da... marija, če bi poklicala kakšno na dom, pomoje me tašča in tast iz bajte vržeta to pa ne... ni šans! Kaj si domišljam... Zdaj bo bolj možek za te stvari, če pa ne bo, bom dala pa Larisi mal za popucat Ah, važno da smo zdravi, enkrat proti koncu bomo nardil generalko da bo vse tipi topi za našega zdaj bo pa bolj tako, ala strojan Ajoj, spet morm na minus
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:20:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz bi mela doma tud eno tako tetico bi šla raj ven na teraso in en sladoled pojedla medtem, kot pa da... marija, če bi poklicala kakšno na dom, pomoje me tašča in tast iz bajte vržeta to pa ne... ni šans! Kaj si domišljam... Zdaj bo bolj možek za te stvari, če pa ne bo, bom dala pa Larisi mal za popucat Ah, važno da smo zdravi, enkrat proti koncu bomo nardil generalko da bo vse tipi topi za našega zdaj bo pa bolj tako, ala strojan Ajoj, spet morm na minus Spet bom jezik stegnila, ker taka sem A ti v tej hiši nimaš nobene besede Sej če prav vem, je stanovanje vajino in sta skupaj vlagala Punca, tebi bo pa hudo vse dokler bosta ta dva živa - očitno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:22:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
Februarka, prpel tasco na picknik, da je vaspitamo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:26:04
|
|
|
|
pina-1
|
februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:26:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarka, prpel tasco na picknik, da je vaspitamo....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:28:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah .... jel' me ne'ko trazio....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:28:36
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarka, prpel tasco na picknik, da je vaspitamo....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:32:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah .... jel' me ne'ko trazio.... ne tebe... papuče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:35:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah .... jel' me ne'ko trazio.... ne tebe... papuče ...o, mi je kamen s srca padu....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:35:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah .... jel' me ne'ko trazio.... ne tebe... papuče ...o, mi je kamen s srca padu.... ... upam daje na tla padu ....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:40:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah .... jel' me ne'ko trazio.... ne tebe... papuče ...o, mi je kamen s srca padu.... ... upam daje na tla padu .... ... na copatu ..... ne na tla....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:40:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah .... jel' me ne'ko trazio.... ne tebe... papuče ...o, mi je kamen s srca padu.... ... upam daje na tla padu .... Ma kaj na tla, na nogo, da bi bil lahko v bolniški
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:41:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Se moram mal pohvalit spet - greva s Stipetom na zadnje kosilo v Bruslju - pico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:44:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah .... jel' me ne'ko trazio.... ne tebe... papuče ...o, mi je kamen s srca padu.... ... upam daje na tla padu .... Ma kaj na tla, na nogo, da bi bil lahko v bolniški a zdej na bolniško in pol v invalidsko pnezijo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:45:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Se moram mal pohvalit spet - greva s Stipetom na zadnje kosilo v Bruslju - pico dober tek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:45:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Se moram mal pohvalit spet - greva s Stipetom na zadnje kosilo v Bruslju - pico dober tek vama želim pa kakšno pivo zvrnita, ker v SLo ni tako dobrega . kaj je zdaj z našimi pivo-biznisom?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:46:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 februarka, mater kaj ma pa tvojo taščo za brigat koga ti v bajto pripelješ i s kakšnim namenom?????. če ti pa bi že kaj rekla, pa njej ponudi 5€ na uro pa naj ti ona zglanca... res svaka ti čast, da zdržiš tam živet. Jaz bi že zdavnaj kufre nardila, če bi mi vsi ukazovali, kako moram živet. aja, kje smo ostali... pri papučah .... jel' me ne'ko trazio.... ne tebe... papuče ...o, mi je kamen s srca padu.... ... upam daje na tla padu .... Ma kaj na tla, na nogo, da bi bil lahko v bolniški a zdej na bolniško in pol v invalidsko pnezijo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:46:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Se moram mal pohvalit spet - greva s Stipetom na zadnje kosilo v Bruslju - pico dober tek vama želim pa kakšno pivo zvrnita, ker v SLo ni tako dobrega . kaj je zdaj z našimi pivo-biznisom? do ju3 imaš čas da prideš degustirat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:47:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz tko malkrat jamram, da vam moram zdaj: zavrnili so nama vrtec kljub temu, da bo septembra začel obratovati še 1, čisto novo zgrajen
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?