srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro! Moji fantje so že odšli, je ati danes malo pospešil zadevo in jih pred 7 odpeljal k tašči in v vrtec. Bom malo likala. Dolenjka in Stipe, lepo potujte domov, če se kje v Nemčiji ustavite v kakem motelu, mi pa vzemi prosim njihove prospekte (potrebujem za šolo - ti razložim drugič v Kavalu). Februarka, bodi pridna, naj ti raste rit in dete v tebi! Tvojemu pa vsake toliko pripravi kako mini presenečenje (vabilo na pivo s kolegi) in ga pohvali, da je pridem možek! Meti, Janez bo kmalu ok, antibiotiki primejo pri ušesih v 24-ih urah, potem je na hitro dober, ampak ti kar dajaj do konca dozo antibiotikov, dase mu ne bi ponovilo. Aljaž jih je imel do sedaj vnete le 2x (trkam), tako da ni to takooo grozno. Glede darila: koliko so stari otroci pri obhajilu? 3. razred - 10 let? Poskusi s knjigo "Pes Tai na kmečkem dvorišču" (Aco Jerant). Meni je knjiga super, gre za razmišljanja skozi oči malega kužka, njegov pogled in odnos do ostalih živali, narave, človeka - seveda primerno tej starosti. Je pa knjigo napisal duhovnik (možev bratranec - je faca do konca!), nič ne pretirava z vero, le malo se dotika te teme. Bamby, ste bolje oz. celo ok? Blacky, ZS mi nekaj nagaja, ne morem odpreti tvojega sporočila. Jaz sem mislila it v ponedeljek dopoldne v ZOO. blaža, kdaj se lahko pridem stuširat? Si že porisala steno? Če se prav spomnim, si jo hotela tudi v kopalnici, a ne? SN, ti mojega mlekarnarja posodim, ker cele dneve doma čepi, ti bo pomil po tleh, midve pa greva v mekija na burgerje! Imam zdaj veze tam, dela en moj bivši dijak v enem, bi lahko dobili kaj zastonj ... zmenjeno, samo še datum dorečeva pa se najeva, napijeva in nakadiva dan, moje volje do dela še vedno nisem našla , še dobro, da sem bila v začetku meseca bolj pridna, da mi zdaj ni treba tako veliko garat