Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 20:29:08
|
|
|
|
blaža
|
Si je pa danes Blaž lih preden je šel spat predrl ustnico ta spodnjo in to na dveh krajih. Je blo vse krvavo in luknja je zazevala, da me je kr zvilo. Se je pa nerodno vsedel na poganjalca in se prevrnil nekako postrani čez in direkt na glavo na obraz. Vedno pomislim, da bo treba na kakšen šiv. tudi Matija je imel večkrat predrte ustnice. On je bil pa pravi specijalist, ker ni imel varnih prvih korakov, ampak je stekel in je kar n apšrej tekal in padal. Ma ko poči ustnica grdo zgleda, čeprav ni tako hudo. Se je pa pri Blažu kar hitro kri ustavla in pol ni več tako jokal, pa je šel spat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 20:33:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Si je pa danes Blaž lih preden je šel spat predrl ustnico ta spodnjo in to na dveh krajih. Je blo vse krvavo in luknja je zazevala, da me je kr zvilo. Se je pa nerodno vsedel na poganjalca in se prevrnil nekako postrani čez in direkt na glavo na obraz. Vedno pomislim, da bo treba na kakšen šiv. tudi Matija je imel večkrat predrte ustnice. On je bil pa pravi specijalist, ker ni imel varnih prvih korakov, ampak je stekel in je kar n apšrej tekal in padal. Ma ko poči ustnica grdo zgleda, čeprav ni tako hudo. Se je pa pri Blažu kar hitro kri ustavla in pol ni več tako jokal, pa je šel spat. bošček Blaž Tudi Lana je še tu skusila, kako je s predrto ustnico. Vragec mali je tako divja, da pozabi, da mora čez kaj stopit in pol buuum. No, redko tresne ob tla. Je kar stabilna od kar je shodila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:09:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lep večer še naprej, grem na kavč, ker je še 10 min pilot samo moj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:11:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, juhuhu petek je tuuuuuuu. Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega. Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj. Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. Se je moj izkazal. Se že veselim marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. blaža - tudi od nas sožalje Žal mi je da ste morali odpovedati, ampak kot je tudi Blaža napisala, še bo čas za dopuste Mi vam predlagamo da pridete na piknik februarčkov vsaj, da se malo sprostite v dobri družbi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:14:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, juhuhu petek je tuuuuuuu. Tale služba in še vse druge težave mi ne dajo dihat. Zdaj je vikend, upam, da malo odklopim od vsega. Sva se pa z dragim odločila, da odpoveva dopust. Pa tako sem se veselila, zdaj pa sploh ne vem kdaj bomo kam šli, ... Moram samo neko zdravniško potrdilo "nafehtat", da dobimo denar nazaj. Jutri pa planiramo kolesarski dan, saj sem lastnica novega kolesa. Se je moj izkazal. Se že veselim marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. blaža - tudi od nas sožalje Žal mi je da ste morali odpovedati, ampak kot je tudi Blaža napisala, še bo čas za dopuste Mi vam predlagamo da pridete na piknik februarčkov vsaj, da se malo sprostite v dobri družbi ,se podpišem pod tole.-
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:21:40
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka marusah - tebe pa že res dooooooooooooooolgo ni bilo tukaj. Kako kaj Lovro? Pa tako blizu sva doma, pa se nič ne vidimo. Skrajni čas, da se kaj dobimo bivče vozičkarice. ja, res sem čist pozabla na RR, mam kr mal slabo vest Midva z Lovrotam sma tko vedno kje tu okoli, ve sam pokličte, ko bote mele čas....pa se gremo igrat Blaža, tudi jaz ti izrekam sožalje.
< Sporočilo je popravil Marusah -- 15.5.2009 21:23:40 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:27:44
|
|
|
|
Marusah
|
iiiiiiiiiiiiiiiiii Dolenjka, vi pričakujete še enega? Kak lepo čestitke!!! ...se pa res vidi, da vas že dolgo nisem brala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:28:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah iiiiiiiiiiiiiiiiii Dolenjka, vi pričakujete še enega? Kak lepo čestitke!!! ...se pa res vidi, da vas že dolgo nisem brala ja, zdaj pa lahko pe vi za nami ponavljate Aja, pa na piknik lahko pridete, da se končno že vidimo Si se samo 1x pokazala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:33:06
|
|
|
|
Marusah
|
Ha, ha, ha,....ne se hecat Moj možek sam fantke dela, tko, da če se odločimo še za enega bo ziher spet fantek in potem bom mela doma 5 fantov....verjemi, da so že 4-je dovolj vsaj za nekaj časa še...... Kdaj, pa kje pa mate piknik?
< Sporočilo je popravil Marusah -- 15.5.2009 21:34:12 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:35:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
Evo, Stipe je spet v gnilem kapitalizmu.... piljot in ljetaljo sta me pripeljala k princezkama... ... ljetaljo je bljo poljnjo ŠIPTARJEV... in je slovenština bila med poljetom prepovedana... ... Mater... Adria Airvays bi propadlja brez Homo Ilirikusov .....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:37:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Ha, ha, ha,....ne se hecat Moj možek sam fantke dela, tko, da če se odločimo še za enega bo ziher spet fantek in potem bom mela doma 5 fantov....verjemi, da so že 4-je dovolj vsaj za nekaj časa še...... Kdaj, pa kje pa mate piknik? sem te že hotla nakurit, da se niti poznava ne, ker nimaš cajta za februarčke, ko sem prebrala da imaš 3 bubce. pol ti pa optrostim , ampak samo, če jih pripelješ pokazat na piknik.
< Sporočilo je popravil blaža -- 15.5.2009 21:38:41 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:38:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
Marusah... in srecka nosecka samo za vaja... Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:39:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Evo, Stipe je spet v gnilem kapitalizmu.... piljot in ljetaljo sta me pripeljala k princezkama... ... ljetaljo je bljo poljnjo ŠIPTARJEV... in je slovenština bila med poljetom prepovedana... ... Mater... Adria Airvays bi propadlja brez Homo Ilirikusov ..... a si se kako besedo navadu?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:40:21
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=avto&p=avto&s=r&lim=1&oglas=24421&cid=494ded40cf64d97cfwh8si6d19e877bb samo z malo boljšo opremo Aha, lepo! Sem si nekaj drugega predstavljala recimo? ah ne, pozabi, sam tko, bolj "družinskega" sem imela v mislih družinskega ima mami, poleg tega pa je karavan, kar pomeni ravno primeren za otročka in vozičke, ko Taja in in malo za pritisnit, ko ga ni zraven. Pa da se razumemo, vse po pameti, ker je le otroček pri hiši!!! lepi avtek!!! Mi mamo Alfa romeo 159 - limuzino, pa je tak fajn za vozit....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:42:15
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Ha, ha, ha,....ne se hecat Moj možek sam fantke dela, tko, da če se odločimo še za enega bo ziher spet fantek in potem bom mela doma 5 fantov....verjemi, da so že 4-je dovolj vsaj za nekaj časa še...... Kdaj, pa kje pa mate piknik? sem te že hotla nakurit, da se niti poznava ne, ker nimaš cajta za februarčke, ko sem prebrala da imaš 3 bubce. pol ti pa optrostim , ampak samo, če jih pripelješ pokazat na piknik. ...samo en je moj, 2 pa sem dobila v paketu s poroko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:42:16
|
|
|
|
blaža
|
O jaz vas zapuščam, sem zmatrana kot pes. Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:43:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Ha, ha, ha,....ne se hecat Moj možek sam fantke dela, tko, da če se odločimo še za enega bo ziher spet fantek in potem bom mela doma 5 fantov....verjemi, da so že 4-je dovolj vsaj za nekaj časa še...... Kdaj, pa kje pa mate piknik? sem te že hotla nakurit, da se niti poznava ne, ker nimaš cajta za februarčke, ko sem prebrala da imaš 3 bubce. pol ti pa optrostim , ampak samo, če jih pripelješ pokazat na piknik. ...samo en je moj, 2 pa sem dobila v paketu s poroko A tako pol , pol ti pa ne upravičim odsotnosti in moraš nujno na piknik.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:43:51
|
|
|
|
Marusah
|
blaža nočko!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:45:36
|
|
|
|
Marusah
|
Za piknik pa se moram z mojem pogovorit, pa sporočim, če pridemo. Lep večer še naprej....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:46:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Za piknik pa se moram z mojem pogovorit, pa sporočim, če pridemo. Lep večer še naprej.... No no, mislim da bi se spodobilo da se narišete, ker si nas tako zapostavljala ves ta čas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:47:56
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Za piknik pa se moram z mojem pogovorit, pa sporočim, če pridemo. Lep večer še naprej.... No no, mislim da bi se spodobilo da se narišete, ker si nas tako zapostavljala ves ta čas nič ne obljubim, se bom pa potrudla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 21:49:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Za piknik pa se moram z mojem pogovorit, pa sporočim, če pridemo. Lep večer še naprej.... No no, mislim da bi se spodobilo da se narišete, ker si nas tako zapostavljala ves ta čas nič ne obljubim, se bom pa potrudla No no, računamo nate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 22:48:05
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, predvidevam da je Stipe že na letališču in še 3 urice pa bomo skupaj in nič več ločitve Jaz grem zdaj po carico (delala sem do 16h, šla v trgovino, si umila laske in zdaj sem berajt) Blaža, sožalje tudi v našem imenu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 22:59:42
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, sožalje tudi z naše strani srečka nosečka, buči, men je zadnjič celo uspel ga mal pod kapo spravt. je pasal ko pr norcih. je bla pa naslednji dan glava težka. verjetn zarad emša, a? marusah, velkm bek! nisi nič napisala, kako kej škratek? pa ker te res dooooolg ni blo, nam lohk vsaj kako slikco prlimaš jst sem mal pospravla, dej sem pa koma strica toma. sem zvečer skor zmeri koma? pa še nisem? Kva bo šele pol? mirno in dolgo nočko in en konkreten petelinji zajtrk
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.5.2009 23:49:46
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, evo naju nazaj... mi je dolgčas po pikcu Gledala sva Angele in demone in moram rečt, da me je film kar malo razočaral... je knjiga boljša... kaj več pa ne povem Zdaj pa na kavču prebavljam pizzo ker sem se najedla kot in mi je slabo... že od šestih prebavljam pa ni nič bolje...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?